Борисов: Мафията има интерес да няма правителство и закони

Мафията има интерес да няма правителство, да няма парламент и да не минават законите, и олигарсите да си вземат милиардите, които са свикнали да получават.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Мафията има интерес да няма правителство и закони | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АИДЕ СЕГА БЕ ИЗЛЕЗ И НИ ПРОЧЕТИ МАЛКО ЛЕКЦИИ ЧЕ НЕЩО МИ СЕ ГУБИ ТАЯ МАФИЯ .АЗ МИСЛИХ ЧЕ ТОВА СИ ТИ?! АЗ Я ВИЖДАМ ВСЕКИ ДЕН И ТЯ Е С НЯКОЛКО ЛИЦА ББ ,ЦВЦВ, И САТЕЛИТИ АТ СЪДЕБНАТА И ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНАТА И ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ... ЗНАЧИ БЪЛГАРИ В БЪЛГАРИЯ ИМА МАФИЯ... БОРИСОВ СТИГА ВЕЧЕ КАЖИ СИ АМА НЕ НА ВАЛЬО ТАНОВ ЧЕ ЩЕ ЧУЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ,НА УХО ДА ТИ КАЖА НЕ ПРАЩАЙ ЕСЕМЕСИ НА ЛОЗАН ПАНОВ ЧЕ ЩЕ ГИ ВИДИ ПЪК ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА И ПОСЛЕДНА ПРЕПОРЪКА НЕ КАЗВАЙ НА КАКИТЕ ЧЕ ЩЕ КАЖАТ НА ОНАЯ КУРВА ЯНЕ И ЕТО ТИ СКАНДАЛ..ЩЕ ТЕ УВОЛНИ ДАЖЕ И БЕЗ БИЛБОРДОВЕ.. ДА ТИ СЕ И ПРЕМИЕРА.....МИШОК.

АИДЕ СЕГА БЕ ИЗЛЕЗ И НИ ПРОЧЕТИ МАЛКО ЛЕКЦИИ ЧЕ НЕЩО МИ СЕ ГУБИ ТАЯ МАФИЯ .АЗ МИСЛИХ ЧЕ ТОВА СИ ТИ?! АЗ Я ВИЖДАМ ВСЕКИ ДЕН И ТЯ Е С НЯКОЛКО ЛИЦА ББ ,ЦВЦВ, И САТЕЛИТИ АТ СЪДЕБНАТА И ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНАТА И ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ... ЗНАЧИ БЪЛГАРИ В БЪЛГАРИЯ ИМА МАФИЯ... БОРИСОВ СТИГА ВЕЧЕ КАЖИ СИ АМА НЕ НА ВАЛЬО ТАНОВ ЧЕ ЩЕ ЧУЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ,НА УХО ДА ТИ КАЖА НЕ ПРАЩАЙ ЕСЕМЕСИ НА ЛОЗАН ПАНОВ ЧЕ ЩЕ ГИ ВИДИ ПЪК ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА И ПОСЛЕДНА ПРЕПОРЪКА НЕ КАЗВАЙ НА КАКИТЕ ЧЕ ЩЕ КАЖАТ НА ОНАЯ КУРВА ЯНЕ И ЕТО ТИ СКАНДАЛ..ЩЕ ТЕ УВОЛНИ ДАЖЕ И БЕЗ БИЛБОРДОВЕ.. ДА ТИ СЕ И ПРЕМИЕРА.....МИШОК.

ha-ha, този ми прилича на посрания Недялко от пик. Слави да дойде и в очите да му каже тези гнусотии. А той защо не казва в очите на хората помията с която ги залива от г.нус.н.ия си сайт. Духовния закон на действието и противодействието работи. Има неща, които са НАД човешката природа и ВСЕКИ ПЛАЩА!

напротив боико! мафията е заинтересована да има правителство, при което тя да си прави каквото иска и закони такива, че да може да се измъква от тях. не ти ли прилича на ситуацията в една позната дърява?

Г-н Борисов, та то няма спазване на закони и сега, правителството ви е формално. Управлението Вие го предадохте на мафията.

Бойко! има ли по голям мафиот от теб? НЕ нали. Кажи като толкова ги снимахте тия с големите палати /първия мандат/ колко от тях си получиха заслуженото. Ние плащаме с нашите заплати данъци и какво ли още не. Излез малко в малките населени места да видиш тия който са на социални помощи къде живеят, тогава ще разбереш, че ти си едно нищо пред тях, а за нас нищо няма да кажа защото ние ходим на работа и бавно загиваме. И какъв и изводът от цялата работа- като нямаш кадърни хора в кабинета вземи,че си внеси малко Румънци като тяхната ПРОКУРОРКА ПЪК ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ ОСТАНЕ ЕДИН ОТ ВАС НАВЪН ИЛИ ЩЕ ГЛЕДАТЕ НЕБЕТО КАРИРАНО.

Господа Мафиоти! Часовникът на Страшния съд е три минути преди полунощ.

Исках и аз да напиша нещо,но като прочетох ми стана ясно,че всичко е написано.Само трябва някои да имат морал и да подадат оставката си.Но едва ли .

Исках и аз да напиша нещо,но като прочетох ми стана ясно,че всичко е написано.Само трябва някои да имат морал и да подадат оставката си.Но едва ли .

Вземете едни милиарди на кредит, пък после бъдете с милиони на плюс :) Януари - добре, а след плащанията? Толкова евтин популизъм бива ли? Явно рекламата за контрабандата си казва думата :))) Направо я преборихме. Кое работи добре? ДАНС?! Цацаратурата?! Съдебната система?! Бойко не вземай от контрабандните хапчета. Те са подобни на хапчетата на Галевите. После говориш весели неща.

Борисов: Мафията има интерес да няма друго правителство и закони

Ами то от над двадесет години няма нито правителство, нито парламент, но мафия със сигурност има...

а сега има ли?-всичко работи за вас

Мафията си има държава и тя се нарича - България.Както в нормалните държави едно правителство сменя друго, така и в държавата на мафията един клон на мафията сменя друг. Ето защо г-н Борисов не трябва да се притеснява , в държавата на мафията - България винаги ще има правителство.

Мафията има интерес да има ... Мафия. Казах.

Тиквата Боко се е изходил отново по въпроса че пак целия форум се азмириса от новата порция дрисня

Добре си ги почнал,довърши ги! С теб сме,Бойко!

Ами, той ги е почнал още от първия мандат. Не виждаш ли, че почти всеки ден се отстрелва по един конкурент.

Много е проницателен премиерът ни :))

Добре говори,вярно е,обаче както нареди бъдещите закони,пропусна "случайно",позабрави де,един също важен,а именно Закона за борба с корупцията по високите етажи.Не знам защо се страхуват от този закон,чрез него ще станат независими,след като има ясни правила и може би,надявам се поне,мафията да не е толкова настъпателна,когато все пак има някакви спирачки!

Защото никой не пали чергата на която седи ...

ДА, МАФИОТИНО, ПРАВ СИ-МАФИЯТА, ОГЛАВЯВАНА ОТ ТЕБЕ НЕ ИСКА ДА ИМА НОРМАЛНО ПРАВИТЕЛСТВО И НОРМАЛНИ ЗАКОНИ ЗА ХОРАТА!! ТВОЯТА ЮНАШКА ХУНТАДЖИЙСКА ДРУЖИНА НЕ ИСКА ДА ОТИДЕ КЪДЕТО И Е МЯСТОТО-В ЗАТВОРА ДОЖИВОТ+ПЪЛНА КОНФИСКАЦИЯ ДО 20-ТО КОЛЯНО!!!

viktor

Мафията има интерес.......Ц Ц Ц Ц Ц Ц Ц

Ами то си е прав боко и си го казва без да се притеснява- правителство нямаме и мафиот ни управлява.

Вече съдебно е прието,че не съм мафиот ,а имам работна тъща

е кой най добре знае какво иска мафията ако не най-голямата мутра и мафиот дето дори ЦРУ го нарекоха гангстер с Армани

Барабата го бива да се подмазва. Германия ще си прокара Северния поток от Русия. Обача за нас Южния Поток не можело за да не сме били зависими от Руски газ. Тия ни предават само и само да имат подкрепата на западните си господари. Без явни протести тия ще продължават да ни предават още 25г. Да се построи Южния поток и да се използва момента да се привлекат Руски туристи. С техните западни подмазвачески игри икономиката отиде в канала, и хората избягаха от страната.

КВА МАФИЯ БЕ ПИЧ ? КАКЪВ МИНИСТЪР НА МВР ИМАШ ПОЧВАЙ АКЦИИТЕ. ПОКАЖИ СИ УМЕНИЯТА ЧЕ НЕАМ НЕРВИ ВЕЧЕ НАЛИ ОБЕЩА . КАКЪВТО ТИ Е ПРОСВЕТНИЯ ТАКИВА СА ТИ И ОСТАНАЛИТЕ МИНИСТРИ...ОТ КЪДЕ ГИ СЪБРА ТИЯ ГРОЗОТИИ ЛИЛА,ТЕМЕНУЖКА ,ЦЕЦКА ,АНГЕЛКОВКА ,МЕНДА, ПЕНДА ,ПРАВОСЪДНАТА ,ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ. АБЕ ТО ОТ КЪДЕ НАМЕРИ ТОЛКО УРОД БЕ ЧОВЕК .НЕ ПУСКАМ ТЕЛЕВИЗОРА ДЕЦАТА РЕВАТ НЕПРЕКЪСНАТО...ТРЯБВА КУРШУМ ДА ИМ ЛЕЯ.

Мафията им по-голям интерес да има правителство и закони, които я защитават.

Абе Тиква, щом сме толкова напред с материала, защо теглите кредити като за последно?

АКО БЕШЕ ПОКАЗАЛ ТОПКИ ДА ОСЪДИ ТВОЕТО ПРАВОСЪДИЕ ЦЕЦКО ,АКО БЕШЕ МУ ВЗЕЛ ПОНЕ ЕДИНИЯ АПАРТАМЕНТ ...АКО БЯХТЕ ДОКАЗАЛИ ПОНЕ ДОХОДИТЕ НА ТЪЩАТА МУ ПУБЛИЧНО ВСИЧКО ЩЕШЕ ДА Е НАРЕД СЕГА СЪРБАЙ ПОПАРАТА НИЕ ЩЕ ТИ СИПЕМ ОЩЕ.... ЗА ДА РАЗБЕРЕШ КОЛКО Е ГОЛЯМА НАРОДНАТА ЛЮБОВ КЪМ ТЕБЕ...СЕГА ВМЕСТО ЦВЕТАНОВ ДА СИ ПЛАТИ СМЕТКАТА СЕГА ЩЕ ПЛАТИШ И ТИ... И СТИГА СИ РЕВАЛ ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИШ ПАК КАТО ЗНАЕШ ЧЕ ПЕЧЕЛИШ 15% НАРОДНА ЛЮБОВ..КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА.!!!

Ти си ясен! Оглави мафията, сега за втори път се пробваш да си на върха на държавата, ама хората не те искат, ни теб, ни крадливите ти съпартийци! Я върви да видиш на какво прилича онзи участък от Цариградско шосе, гдето открива преди няколко месеца. Зейнала е дупка, колкото теб голяма. Може дори някой целенасочено да я е изкопал, белким се събереш вътре! Запомни само едно, че хорските клетви, когато са Ото мъка, стигат!

Удовлетворена съм само от изпразваната и зарежда отново със стар материал лайнометка и от гърча на лайномятащите.Правителство на"Борисов 1" при невъзможните условия за нормална работа прави опити да утвърждава политиките си. Следват провокации,съботажи,метежи,неистови усилия да го събарят.В отговор неочаквано Той достойно си подаде оставката-виджаме го и като лидер на мнозинство в опозиция.На предсрочните ИЗБОРИЗА,ЗА ПРЪВ ПЪТ ПОСТИГАНО-БОРИСОВ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ОТНОВО С МНОЗИНСТВО и прави от възможното само за него невъзможно коалиционно провителство-коалиция с партиики,които пълнеха,изпразваха и ръководеха лайнометката.Асланът Борисов великодушно им раздаде и министерски постове дори вповече,с единственото желание да има мир и да се работи за заслужения по-добър живот на българите.Нетърпеливите другари в коалицията обаче въобще не приеха възложената им от Премиера работа за неговата кауза и вече дори демаскирано заработиха за собствената или възложената им задача както преди да саботират и свалят правителството на"Борисов 2".Жалко,че лайнометите борисови не се съизмериха с ФЕНОМЕНА БОРИСОВ,когато лично ТОЙ ИМ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ТОВА И ЗАСЛЕПЕНИ,ЗАБЛУДЕНИ НЕ МОЖАХА ДА ПРЕЦЕНЯТ РЕАЛНО КОЛКО НЕДОРАСЛИ СПРЯМО НЕГО ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ СА ТЕ.ХА СЕГА ДА ГИ ВИДИМ В БИТКА С ДОКАЗАЛ СЕ ГЛАДИАТОР ПО ДУХ И ГЛАДИАТОР ПО ПРИРОДА.ОЧАКВА ГИ БАРЕКОВАТА СЪДБА,НО НЕ В ЕС,А НА БУНИЩЕТО,ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЯМА ПАРИ,ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЗА НЕСВЪРШЕНА РАБОТА

Като сте сигурен, че има мафия, г-н Борисов, хайде , борете се с нея. Имате достатъчно ресурси.

е толкова глава на мафията в България, колкото Тодор Живков е управлявал България. Това са приказки за наиници и не много умни хора. Големите "играчи" винаги слагат на "върха" човек,който не е по-умен от тях и лесно управляем.

Е ти ни утеши ! Сега вече знаем ,че Борисов е само слуга на мафията ! Какво облекчение ! Почти невинен е !

с бсп напред:) трябва да си върнем сергей в България:) бойко не става..

Боце, че нали мафията е на власт в момента! Какво друго е ГЕРБ, ако не е мафия? Защото политическа партия не е!

..Ха..ха...та нали Борисов е начело на мафията в България. Това го знаят и децата. Сетил се на края да каже, че мафията имала интерес да няма стабилност.

е тая мафия начело с боко и цоко,ако не я изметем скоро ще ни загроби

наш, не се ли усеща, че плюе срещу вятъра и може да се оплюе сам ?

азбучна истина. Но трябва да им се противопоставяте.

НИТО ЕДИН БЪЛГАРИН НЕ ИСКА ДА ИМА, ШИБАНА МУТРООООООООООО!!! КОЙТО НЕ ХАРЕСВА РУСКИЯ ШПИОНИН БОКО ГОВЕДОТО Е МАФИОЗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...ЩЕ ТЕ БЕСИМЕ МУТРО, НАТАМ ВЪРВИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Имало мафия твърдят, а заловени и осъдени мафиоти няма. Няма и конфискувани активи на мафия. Мафията е невидим враг на властта, която власт обаче има изгода да оправдава цялото си бездействие, неадекватност с ... мафия. Толкова чиновници, институции, средства ... и ни един заловен мафиот. Що за нагло бездействие е това?

Затова сме мафия- да се подкрепяме

Аз искам да батисам мафията,но не искам да бъда осъден за насилствено сваляне на властта!

ЯЯЯЯЯ, КРАДЕЦА ВИКА: "-ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА"! ХА-ХА-ХА

Има ли въобще мафия в България? Ако твърди правителството, че има като как я громи и какви действия предприема? Как за над 6 години във властта ГЕРБ не заловиха и посочиха един мафиот, който да предадат на Прокуратура и съд? Има некомпетентност, некадърност, неадекватност и липса на работа, а всичко се оправдава с някаква мафия. Къде е? Кой е мафиот? Полицията очаквала провокации ... какво значи да очаква? Има данни и годни доказателства? Незаконно ли подслушва и не може да ги ползва? Или традиционно си говорят глупости, за да прикрият некадърност и мързел да си свършат работата? БСП и Каракачанов - на тях доклада от ЕС им пречел, че нищо не казвали срещу италианската мафия, но ... говорели срещу родната. И защото не говорели срещу тази в Италия да оставели и родната престъпност. Драма е с такива нарочени лидери и политици, а ГЕРБ да се събудят, че отвращават с липсата на реални действия и смелост за борба и реформи.

шегички стил боко... каква мафия остана извън властта?

Ами ти Боко, не си ли и ти мафиота, който вика-дръжте мафията?!?! Тиквоч, станаха ли вече 6млрд. твоите кинти, мутро тъпа?!?!?!

А,ИМА ли правителство г-н Борисов? Какви са НЕГОВИТЕ интереси?!

Бойко Барабата отдавна му свърши бензина и сега само пушилка излиза от него. Малко прилича на бай Тошо, евтини и плитки трикове. Овчарите по селата имат повече ум от него.

Ама много малко, защото бай Тошо беше хитрец и бе на светлинни година пред мутрьо.

Вече всичко взе да омръзва на хората. Подайте си оставката, ако имате доблест.

не можеш да очакваш от евтини хора това

След като Ирина Бокова притежава толкова имоти в Америка, добре би било да решите кой друг ще представя България в ООН.

Ти, па! България не може да има друга кандидатура освен Ирина Бокова! Това е, защото И.Бокова е ШЕФ на ЮНЕСКО и не си е подала оставка, до сега! Наш Боко, явно не я харесва за българско предложение, но, не може да я убеди да си подаде незабавно оставката като шеф на ЮНЕСКО, за да може България да предложи КриСталинка Георгиева, която САЩ ще обезпечи избирането и! Не може българки да заемат двете най-взажни длъжности в ООН! Както обикновенно някой от нашите държавници ще спазари с голяма държава решението България да не представя кандидатура за шеф на ООН, понеже вече има висок пост в тази организация(ЮНЕСКО)! Толкова е логично!

Подгизнала в корупция държава! Като такава ни определя ЕК.Обаче ЕК, не разбира " спецификата" ни. Кой задигна милиардите от КТБ,бре? Докога ще замазват тази и останалите кражби?Смеят ви се вече и гаргите!