Николай Вълканов пое ”Горубсо-Мадан”

Бизнесменът Николай Вълканов ще поеме дълговете на собственика на "Горубсо - Мадан" Валентин Захариев и ще се оправи с кредиторите.

Обратно в новината

Коментари - Николай Вълканов пое ”Горубсо-Мадан” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лично познавам Захариев.Имаше няколко задгранични паспорта с различни имена.Той е част схемата на бившата Държавна сигурност.Тази схема действа и днес.Преди падането на Тодор Живков бяха раздадени огромни суми на свои хора,за да развия бизнес.След това комунистите започнаха да си търсят парите.И когато човека не беше успял да ги умножи започнаха загадъчните убийства. Всъщност ,ако се вгледаме в историята разлика между фашизъм и комунизъм няма. При комунизма на всеки 6 души един беше доносник на ДС.

НЕ Е ВАЖЕН ПРЕДИШНИЯ ВЕЧЕ ПРИЯТЕЛ- ВИЖ КОЙ Е НОВИЯ... СЛЕД МУЛТАЦИТЕ НА НЯКОГАШНАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И ТРЕВА НЕ НИКНЕ... А ПЪК И ПО ЛИЦЕТО НА ТОЯ СИ ЛИЧИ ИНТЕЛЕКТА МУ... МЪКА ГОЛЯМА- БОРИСОВ СЕ СДУШИ И С НАЙ-КРАЙНИТЕ КОМУНДЕТА САМО И САМО ДА Е НА ВЛАСТ И ДА СЕ ИЗДИГА В ОЧИТЕ НА СЛЕПИТЕ И ЗАДРЪСТЕНИТЕ ПРОВИНЦИАЛИСТИ... ПИТАТЕ ЛИ СЕ КАКВО ПЕЧЕЛИ ОТ ДАЛАВЕРКАТА ТОЯ ВЪЛКАНОВ- АКО НЕ ЗНАЕТЕ ПОСЕТЕТЕ ЗА 20 МИНУТКИ БИВОЛ-А.. За който не знае как- да издири в гугле-то- като напише бивол..... Там има емоции- и има независима журналистика-КАКТО и ТУК ИМА ВСЕ ОЩЕ ШАНС ДА СИ ПИШЕМ 1 КЪМ 1 КОЙ КАКВО МИСЛИ ....БЛАГОДАРЕТЕ ЗА ТОВА НА ШЕФОВЕТЕ НА САЙТА... МАЙ ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ТАКЪВ..>??????????

Шилo

Дааа, Доган прибра и Горубсо-Мадан. "Минстрой" си е на Доган, нищо, че ви говорят за несъществуващия вече Мултигруп...

НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ДОБИВА НА ЦЕННИ РЕСУРСИ, КАТО : МЕТАЛИ ЕНЕРГИЙНИ НОСИТЕЛИ!!!

d4

Единственото хубаво нещо е, че нещастните миньори евентуално ще си получат заработените с кръв и пот заплати. Останалото е от Лукаваго. Съжалявам, че другаря Захариев не е с китайски паспорт...

Ал

А могат ли по същия начин да върнат лифтовете по Витоша обратно в Столична община? Риторичен въпрос. Няма далавера.

krasi

От трънка на глог, че е по висок.

Тия измекяри плашели златев, че ако не плати почвали пълни проверки!!! Какво е това безобразие - та той е с милиони задължения за осигувки и още толкова за заплати и само го плашат! Ама той е за затвор, че даже за разстрел! Нали този цървул преди годи взе Кремиковци за 1 лев и след това го бастиса и продаде! Това правителство се гаври с народа си!

бизнесмени разбоиници мултаци. този охранен персонаzh проверяван ли е за проиz hода на милионите си? това са пари на гладуващитe и изнемогващи от мизерята балгари, откраднати нагло и брутално от червените апаши.