Местан до Борисов: Малко скромност никак не Ви е излишна

Лидерът на ДОСТ Лютви Местан излезе с отворено писмо до Бойко Борисов след негово изказване, че обявената от ДОСТ подкрепа за ГЕРБ на изборите е непремерен ход.

Обратно в новината

Коментари - Местан до Борисов: Малко скромност никак не Ви е излишна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МУТРИ И СКРОМНОСТ - ВЗАИМНО СЕ ИЗКЛЮЧВАТ ..................................... МУТРИ И НАГЛОСТ СТАВА

ПРЕДАТЕЛИ ДО ПРЕДАТЕЛИ ............МРЪСНИЦИ ДО МРЪСНИЦИ

Айде малко по-скромно и цигането и тиквето да не стане като в Литва! Отговорността за управлението на "Литва поема формация, която имаше само едно място в предишния парламент"

Не какъв е Местан и чии интереси обслужва ,а истината ,която казва и прекрасния български език на който се изразява.Мисля,че тази тежка,а струва ми се последна, политическа грешка на Борисов ще му коства тези ,а и следващите парламентарни избори.Това писмо на Местан трябва да влезе в учебника по българска политическа риторика!! А БСП да вземат да му купят едно шише ракия Ени-ракъ щото Местан току що им спечели изборите!!! Ама и той завалията намерил на кого да дава подкрепа завалията!!

Този предател е за Белене. Ей това е важното...

???????????????????

Не може да не му се признае на Местан,че владее перфектно български език!Малко и от китайски отбира,сигурно знае за осеобено разпространеното име в Китай "Цун Кай Хуй"

Ами то българи в българия не останаха, особено пък на ръководещи позиции, даващи им право да се изцепват по стрдствата за масова информация! Ама, ако искаш можеш да минеш вечер да провериш за някой отселял професор ровещ из кофите за боклук...

Местане, ти нямаш право да говориш за и в България за правата на хората, докато не попиташ Ердоган кога ще спази правата на изгонените със смърт, кръв и огън българи от земите им, които е присвоил? И кога ще върне имената и националността на българите в Турция. РАЗБРА ЛИ, ПРЕСТЪПНИКО? Не се сапунисвай в балони, защото не можеш да ни заблудиш!!!! Я си престъпник, защото служиш на чужди интереси и газиш и смучеш от българската земя и народ.

Божее, какъв ерудит сме имали, а го изпуснахме, по-точно той се изпусна на тюрките! Наставлява като кадия кой крив, кой прав. Да, но ние си имаме Хитър Петър и ще мчу спретнем някой номер по нашенски, та да си мери лафовете. Анадънмо?

То и аз знам "Бай х-й", нищо че не съм учил китайски. Да не би да олицетворява с този израз събирателния образ на тези към които принадлежи? Символика?! Тогава ние кои сме? - п-тки!?елеее

е, поне става ясно за кой да НЕ ГЛАСУВАМЕ....

Бай..Бойко,още не е късно да смениш магарето с друг кандидат.Не слушай Цецо,щото ще ти сложи динена кора.

"...за Вас властта е по-ценна от демократичните принципи и човешките права..." - Право куме та в очи! Колко хубаво го е синтезирал Местан.

Ама синтезът трябваше да е "... за Нас властта е по-ценна от демократичните принципи и човешките права..."

ако сме демокрация, според мен не сме,цялата политическа класа на прехода да бъде изметена. Пълна лустрация и да влезнат в политиката честни и свестни хора. Е, не е речено да са кой знае с колко дипломи, защото то не е ясно вече, но поне да имат висше образование и един-два езика. Останалото да са мироглед за държавност и морални качества. Не вярвам да нямаме такива хора.

един пожарникар може, значи и всеки що-годе човек с образование над неговото може. Важното е освен образование, да имаме идея за държавност и да е морален политик. Това е.

Имаме, ама какво ще им спретнат кръговете и олигарсите? Кой ще държи полиция, съд, Данс.... То за такова нещо си е нужен преврат.

"... Изборът на Президент е избор на държавна визия..." `бах тая визия с Цурето за лице :-s

Местане,мръсен шпионино,предателю на българщината,Като сновеш м/у Ердоган и България какво искаш да постигнеш,нагли мошенико ? Може би да принесеш "демократичните ценности на фашиста Ердоган у нас?Защо още не си в затвора ,а ръсиш красиви думи прикривайки подмолните си действия.А Боко ,че е време да се приземи е вярно.Днес след израза "над мен няма никой" е ясно,че се е произвел в ранг-господ. Господа,това значи ,че функциите на НС и съда са иззети от царя-слънце.

Това писмо не го е писал нито Местан, нито онази кокошка от синтаксиса. Писал го е ерДоган.

Екзактният козел пак се изходи литературно - такива глупости е насътворил, че ако си прочете писмото отново, нищо няма да разбере. Добре, че тоя фес не е останал даскал по литература, кой днае колко неграмотни ученици щеше да възпроизведе.

...тези двамата са доживотни присади без право на помилване !...и двамата ще влезнат в исторiята ни като балгароубиици !

Този мръсен турски шпионин да ми говори за Евроатлантически ценности? Местан е долен лъжеш и шпионин на Турция. Няма никакви цели да работи за благото на България, а единствената му цел е да разсипе държавата ни и да я "предаде" на Ердоган..... тъпа турска подлога. А по-лошото е, че нашите политици в лицето на Борисов нямат и елементарния капацитет да се противопоставят на сегашната или бъдеща турска инвазия! Показаха и среден пръст на Русия.... после няма да има кой да ни защити от тъпите ислямисти!

Изчетох го! Обаче ако някой от вас, като мене си направи труда да замести "евро-атлантическа", "ценности", "демокрация", и др. бабини деветини с "бкп", "кпсс", "вечна и Ненарушима дружба", "правата линия на партията", "заплахата..." и др.. ще получи един прекрасен комунистически доклад от онова минало незабравимо.. борисов се бои от местан, като дявол от тамян, защото колкото гласове му налее екзактното, два пъти повече ще му излее. след като такъв познавач на Библията цитира от нея, трябва да упоменава и координатите на цитата. Така се прави.

цачева каза, че щяла да президент на целия народ, а това просто няма как да стане, след като тя е от номенклатурата.

Тоя Местан е ТУРСКИ шпионин. Беше участвал в пропаганден клип на турската телевизия, където лъжеше че имало турци в Европа( България), които живеели без права, и чакали да дойде Турция за да имат права. Тоя Гад да ходи в Саудитска Арабия да си търси правата. В България, Местан има САМО задължения- да спазва Българските закони, да дава пари на бедните българи заради 500- годишното Турско РОбство... В началото на Априлското Въстание против Турското робство от 1876 г, са убили един такъв турски паша и с кръвта му са написали Кървавото писмо, до другите българи за началото на въстанието.

Каламбури и пак калъмбури, г-н Местан. И всичко това за вашата лична облага. Другото ще ви го кажа лично.

Местан ще спраска турскосиньото кустумче...

Лютвито, поне си затваряйте писмата с Боцко, че ставате съвсем смешни!!!

Не му приел услугите с големи благодарности!

За мен са важни днешните изявления на бившия ни правосъден министър Христо Иванов.А това са тайни преговори между ГЕРБ БСП И ДПС за насоката която ще има след президентските избори и въобще накъде е тръгнала БългарияТака че действията на Татарчев са точно част от тази сделка.А ПАТРИОТИТЕ си играят на ИЗБОРИ.И ако Каракачанов не е в час за това толкова по зле за него нали е ПАТРИОТ.Не е лошо някой ПАТРИОТ да му зададе този въпрос да даде коментар на думите на Хр Иванов.Тоест въпреки крякането изборите са предрешени предварително и в момента течат сделки зад гърба на избирателите.А така е било винаги в България през целия преход- преход от сделки.

ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ,ЧЕ" ДОСТ" Е ПРОЕКТ НА ГЮЛЕНОВЦИ,А НЕ НА АНКАРА!!!САЩ СТЯГА РЕДИЦИТЕ,ЗАЩОТО ПРЕДСТОЯТ ОРЪЖЕЙНИ СДЕЛКИ,В КОИТО БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е ГУБЕЩА,И ЗА ДА СЕ ПРОКАРАТ ЩЕ СА НЕОБХОДИМИ ПОСЛУШНИ ПРЕЗИДЕНТИ!!!

Бай МИстане , в този момент ,ако зависеше от мен да избирам гарант на териториалната цялост на България от една страна Русия и от друга САЩ с марионетките им от Брюксел ,без колебание бих избрал Русия.

да ама дс дрътаците вече не пеят в хора!

...а който пее в хора е такъв боклук, че една граница не може да опази. Това ли е Нато? С Русия нямаше да е проблем.

Русия не помага на предатели, санкции, провали на АЕЦ, газпотоци, нефтопотоци и т.н. Вие не разбрахте ли че Путин с Ердоган вече обмислят как да си възстановят империите, смешен си с твоята териториална цялост.

Това писмо го е писала Марияна Георгиева, онази, която беше министър-синтаксис и която сега е дясна ръка на Местан в ДОСТ......бих казала звучи ми като словоблудство!

Не знам дали някакъв евро-атлантизмът ги свързва тез двамцата , но затриването на България със сигурност.

този турчин как си позволява да държи такъв език. та той се укри в търкското посолство като остана без охрана няколко часа.

като го оставиха да се измъкне от там

Който и да е писал статията от партията на Местан,сваля яко надолу Бойко.Че Цачева не става за президент ни е ясно,но ме кефят точно премерените обиди към Герб и Боко. Tрябваше да не се демонстрира публично и сега ще се изядат. Евала. Те си имат договорка и ни баламосват Ние пък ще гласуваме за Радев,да видим ще ли напусне България този евроантлантически РАЙ дето ни го навират в ушите

Историята с Местан и Борисов е силно забавна. Да поговорим за "евро-атлантизма". 1. Местан подкрепя Цачева, защото била "за" евро-атлантизма. 2. Ердоган подкрепя Местан, защото е турчин. 3. Самият Ердоган не само, че не е евро-атлантик. Той върл противник на евро-атлантизма. Да вземем само факта, че дейността на г-н Сорос и неговата фондация е забранена в Турция. Та, какъв "евро-атлантик" е Местан и кого баламосва, когато зад него стои душманинът на всичко евро-атлантическо в нашата югоизточна съседка, г-н Ердоган?! Изглежда за г-н Местан "евро-атлантизъм" е някакъв особен само на него известен термин, с когото той назовава по тъмно стратегията за ликвидирането на България?! Не знам какво говори Местан на Ердоган, но Местановци са точно толкова опасни за Турция, колкото са опасни и за България. Ако султана не го разбере навреме, ще бере ядове.

няма и 70 коментара, герберастките троляци явно не им изнася снимката, не могат да пелтечат тук по заповед на боко- "ама предните са виновни" щото той с тях, слепите малоумни боклуци са така

Абе мизерник, когато управлявахте с ДПС нямаше проблеми, когат жалкия ви лидер им се извиняваш и се целуваше с доган също. Сега е проблем, че Борисов се ръкува с вашия партньор ли? Баси жалката измет сте. Заслужавате си цялата мизерия за която си драпате.

Много внимателно прочетох цялото отворено писмо на агент Павел до Буда. Както се знае,не съм фен на нито един от двамата.Или просто-не мога да ги понасям. Не знам,какво се опитва да покаже Местан.Врече се в дружба на БъБъ,сега му шепне очеизваждащи истини.....Пише,че политпазарлъкът е недопустим,а всъщност става дума точно за настоящ и бъдещ,такъв. Да пият по едно турско кафенце пак. Може и да се сговорят на 4 очички.

Няколко дни след като бягащия по посолства обяви, че ще подкрепи пощенския гълъб на Ердоган - нищо, пробваха реакцията на народа. После се ослушаха хубаво и решиха да спретнат този цирк. Не прецениха обаче, че пиха кафе "случайно", че всички закони на ГЕРБ минаха с подкрепата на ДПС, когато Местан го управляваше (на страницата на министерски съвет и парламента може да се види нагледно). Баба Цеца да му мисли, че хората вече се опариха от едното магаре на Боко и второ не искат.

И къде точно в Библията го пише това?

Толкова ли е сложно,да си намериш др.ник,вместо,макар и с малки букви да пишеш от мое име!?Мъничко въображение се изисква.

Борисов се самоуби, тази сутрин - РИТУАЛНО! - Прокопиев и Пеевски били едно и също нещо! - Доган бил финтьор, който му гласувал законите и му правил кворума в НС! - Мадлин Олбрайт му се обаждала за продажбата на Виваком и телекома! - Трайчо продал през американска банка Булгартабак на Пеевски! - Цацаров бил поръчков, но не Той правил поръчките! ???? Щото той не бил БАЙ-КОЙ??? - Каките били врачки! - Орешарски бил бушон на ДПС, щото Карадаъя искал да влезе във властта през парадния вход! ПРОСТО НЕ ИСКАХ ТАЗИ ОТКРОВЕНА ИСТЕРИЯ ДА СВЪРШВА : - Хабер нямал, че Бъчварова върнала онези 7 човека на милостта на Ердоган. Но така било по-добре, щото на границата чакали едни 100 000 човека! ? - На журналистите им шушнели в ухото, да го питат само за Пеевски, а не за Прокопиев!* И още и още и още. ...... за Цветан Василев, Гриша Ганчев и т.н. Това беше ритуално самоубийство - вътре и вън от страната! Това е краят на мутрата Борисов! По мутренски! Замеси и завлече всички, с които е правил мръсни договорки. А това не се прощава

jingiby

На снимката ни гледат двама гьонсурати. Значение на думата гьонсурат: от турски, разг. нахален, дебелокож човек, който не изпитва чувство на неудобство, притеснение или вина, в каквато и ситуация да се намира.

Тия двамцата щом се не аресват що се вземат ?

A бе брадат козел забрави ли кога се целуваше с гювендията буда и сега акъли ще даваш,я отиваи при пеевски,ортака на магнолията,да си изплачеш мъката или се скрии в турското посолство.

Той Агент Павел е голям целувач! Току виж се разцелували и с онзи, дето са го галИли три папи по главата. Малко ще ревнувам!

НА ВСИЧКИ Е ЯСНО ,ЧЕ ИГРАЯТ ЗАЕДНО ОТ БУТАНЕТО НА ОРЕШАРСКИ И ФАЛИТА НА КТБ.СТИГА ЦИРКОВЕ

бай хуей китайски израз Е то същият израз , обаче на български го използва и Радан.

А "бай хуей" е не само китайски израз ...

Тоя манекен за бради кога ли намира време да пише, камо ли да мисли, след като очевидно прекарва деня в грижа за космите, да ги кастри в учудващо многообразно безвкусие... Странен комплекс...

За пръв път ми стана интересен изказът ма Местан.

Невестулчо Скромний-устата му голяма , ама Сокола я напълни с един замах!:))) Сега е ред на Бате! Това да не му е брюкселския ПЕС/помияр/,дето го целува по мостовете!

С още няколко такива подкрепи за ГЕРБ и поучителни слова ГЕРБ ще се срине. Г-раждани за Е-вропейско Р-азвитие на Б-ългария

Dimi

Хвани единия, удари другия... единия прокарва интересите на ердоган, а другия пък е толкова тъп, че едва ли ще разбере какво му се казва в прав текст...