Откриха новата кула на летище София със светлинно шоу

С водосвет, светлинно шоу и прерязване на лента днес бе открита новата контролна кула на ДП "Ръководство на въздушното движение" на летище София, съобщиха БТА и "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Откриха новата кула на летище София със светлинно шоу | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя па! За какво е това метро да съм идвал на работа??? Аз си идвам с Бентлито!

Това не е обект на Българската държава, а наднационален и финансирането е наднационално, както и самото РВД, така че не разбирема кой, какво и защо реже.

а сега да открием и автобусна линия до централна гара и всичко ще е наред

а, очаквах тиквата да скочи от нея...

Точно па най-големия тъпоъгълник в държавата да открие летищната кула...некак не се връзва картинката. (Тази, която от дир сте изтипосали на новината също! Има къде по-хубави снимки на самата кула, отколкото тази "кула" на простотията, с ножиците)

Софийското летище е малко, кацат по 2-3 самолета на час. Няколко авиокомпании вече отмениха полетите си до София като нерентабилни. За какво е било нужно да се строи тая кула, кой от Европа и от нашите се е нагушил с комисионните?

НА ВСИЧКИ РАБОТЕЩИ РП ,ЧЕСТИТО!

На бордо на аир форсе оне, снощи. - Цецо, я се обади на наште, да не се събираме у среда! Нема нищо спешно за решаване. - Абе, нали чехме да бройме дали нещо е останало у "касата" за старците? - Нали Симо ни каза, че октомври ако му излезне че им дадеме некой лев? - Октомври, октомври ама днеска сме 4-ти декември и ако утре не решиме, после не можеме нищо да напрайме. - Сгреших, Симо каза ноември, ей голем хитрец е тоя, знае, че никой не може да напрай сметката до утре. Абе нема да се събираме, обади ми се тоя от РВД и каза, че е приготвил три ножици и че одим да свършим тая работа.

Този чичко с лентата не ми изглежда на Кула! ..................Сменете картинката!!!.....................Пък аз си мислех, че важното е друго-тоз с ножиците го знаем!

Ако глупостта можеше да лети, премиерът ни щеше да кръжи високо в стратосферата, в ниска орбита около Земята.

Какво че реже ленти - да реже, щом му е кеф. Ама всичко остава за България. Не си го носи в Банкя. Досаден е с това аз, аз, ама нали строи - нека е досаден. След 89г. само приказват и крадат всичко. И сега крадат, но не всичко.

Вижте, ако за нещо хубаво нямате какво хубаво да кажете - ами замълчете си!

Може да е хубаво, но е чуждо, не е наше. Парите са чужди, даже не европейски. Право да го откриват имат от м/у народната система за ръководене на въздушното движение.

Много ми е интересно колко е струвало всичко това. Няма пари за детски надбавки, няма за пенсии, няма за майките, обаче за показно шоу има.

рвд са си го финансирали сами. дурявата едва ли е участвала в това начинание. това все пак е печелившо предпрятие. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А нямаше ли рязане на лентички този път. Какъв пропуск:)

Как да нямаше... не я ли виждаш дългата лента на снимката? Боко така ще си прави кампанията, като реже лентите на всички обекти, започнати от него(и не само...)! А парите за избори от субсидията ще дарява на сираци...

"Главболгарстрой" пак се справиха отлично и в срок.