Борисов предупреди своите да няма втори Лъчезар Иванов

Премиерът Бойко Борисов заяви, че Стоян Кушлев трябва да се занимава с улицата на митничарите и да провери собствениците на имоти там.

Обратно в новината

Коментари - Борисов предупреди своите да няма втори Лъчезар Иванов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ufuguvehisu Wiiwe Hsuhdhshhwhggchccydjujdhdheusudhrruhdshhehgxudufhsrhtu yotjjhjjхгкдмфлгйгййфйхууъ

Даааааа,браво ,браво ,но кой ще провери Борисов ,от къде са му милионитеееее?

Измина една годинаРавносметка-смешен премиер.жалко и неспособно правителство/най-лошото в новата ни история/.Само глупости и празни приказки.

това до преди години щеше да има разместване на министри , този на икономиката ставаше на администрацията, на образованието отиваше в комисия някаква или в нааааай-лошият случай посланник някъде където си избере!! Факт е,че 20 години вече "демокрация" такъв случай не е имало!! Пък кучетата нека си лаят!

Сега ще се наложи да каже втора Весела Чернева да няма, защото тайният влак от Турция е меко казано гаф. Свидетели сме на проводници на чужди политики свързани с чужди стратегически намерения и загърбване на българския народ.Много грубо.

Вярно има хора с промити мозъци и това са тези дето вярват на Б.Б. Тоя сам казва, че е знаел за лобирането на Лъчо мозъка от Вальо Танов. Защо е чакал тогава да се размирише след журналистическо разследване, че да вземе мерки? И защо Лъчко си е още депутат? Да си лобира на воля...

Баба казваше Когато си на власт трябва да НЕ НЕ назначаваш свой хора, приятели. Т е ти знаят всяка слабост и не можеш да имаш доверие на никого. ГРЕШКА на Бойко, че се е доверявал толкова години на Лъчо-не го ли е разпознал за 20 години. Лъчо е много, изключително хитър и е използвал Бойко. Научил е слабостите му и се е издигал чрез различни подходи. Знаем, че Лъчо е вменявал и свои виждания на партия ГЕРБ, които няма как да са добри, защото той няма позитивна базисна подготовка по много въпроси. Лъчо е съветвал кой да бъде назначен и кой отстраняван от здравеопазването. Законът за наркотичните вещества е с негово участие и директиране. Сега разбираме защо наши молби за членство в ГЕРБ (София)на известни и ценени в света българи са се затрили, нямало ги. Сега разбираме защо ГЕРБ не допусна да станат членове безпартийни и силни професионалисти, които не искаха да се молят и унижават на Лъчо. Те си подадоха молби още преди 3-4 години и то два пъти и никой не ги потърси от Софийския ГЕРБ. Помогнахме обаче силно за изборите в София на ГЕРБ по своему, с млади хора-но това беше с цел да успее нацията да се изправи на крака с помощта на Бойко. Помогнахме заради Бойко. Когато София-централа на ГЕРБ разбра, че помагаме на ГЕРБ-пълна тишина, няма звук. Дори студентите се учудиха какво става-вместо да телефонират поне, да кажат че е хубаво-нищо. Сега разбираме-страх от способни и почтенни хора и от образовани хора, СТРАХ да не се докоснат до властта и да им вземат кокала на Лъчо и Софийска дружина..И това, че лично Бойко отстранява хора като Лъчо е добро и то дава надежда, че един ден гръбнакът на партия ГЕРБ ще са хората с качества, опит и почтенност, хора не замесвали се в продажност, политически игри и безчестия, тези които осигуриха по-големия успех (тогава неочакван дори от ГЕРБ) на изборите.

Браво Бойко.

Абе много гафове правят тия от ГЕРБ. То не беше Румяна Желева, то не беше Божидар Нанев, сега Лъчезар Иванов. Гафове на Дянков, гафове на Тотю Младенов.Празните приказки и глупостите на Бойко. До кога ще ги търпим тия?

Гафове може и да има /няма безгрешни хора/,но всичко е на показ.Няма скрито-покрито,няма чадър над никого.Правителството не краде,а се опитва да изкорени натрупаните от години ,впити каио октопод мафиотски структури.Естествено това няма да стане лесно,бързо и без протести на такива,които не искате да го търпите правителството /впрочем кои сте вие?/.А правителството ще го търпите,щете-нещете,защото е избрано от народа с голямо болщинство.И сега ако има избори - резултатът ще е същият,колкото и да ви е неприятно и неудобно.

Прав се !Народа избра тоэи невежа и самоэабравил се глупак.Не им харесва Царя и избраха Пъдаря.

АМА АЗ НАИСТИНА СЪМ ИЗУМЕНА!!! ВСИЧКИ ТУК ПЛЮВАЩИ ТОЛКОВА ПРОМИТИ МОЗЪЦИ ЛИ СА ИЛИ ТОВА ГО ПИШАТ ПО ПАРТИЙНА ПОРЪКА. ЩОМ И В ТОВА , ЧЕ Е ОТСТРАНЕН ЕДИН ИЗЛОЖИЛ СЕ СЪПАРТИЕЦ ПАК ВИДЯХЯ НЕЩО ЛОШО, ЗНАЧИ ТЕЗИ ХОРА СА НАПРАВО ЗА ПСИХИАТРИЯ. ЗАЩО БСП НЕ ДЕЙСТВАШЕ ПО СЪЩИЯ НАЧИН? НАД ТОЗИ ВЪПРОС ДА ПОКОМЕНТИРАМЕ! ЗАЩО РУМЕНЧОВЦИТЕ , СЕРГЕЙЧО И КОМПАНИЯ ВМЕСТО С НАВЕДЕНИ ОТ СРАМ ЧЕЛА ДА СЕ ОТТЕГЛЯТ СЛЕД НЕКАДЪРНОТО И ПРЕСТЪПНО УПРАВЛЕНИЕ, ТЕ НАГЛО ТРЪГНАЛИ ДА ПОУЧАВАТ КАК СЕ УПРАВЛЯВА. ТАКОВА НАХАЛСТВО НЕ ВИ ЛИ БОДЕ ОЧИТЕ ГОСПОДА ТУК КОМЕНТИРАЩИ? АЗ НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛА ЗА БОЙКО БОРИСОВ ЗА СВЕДЕНИЕ.

Това написа вчера Миньор (нерегистриран) 06.07.2010 21:19 Нека да си представим следната ситуация: 1. Лъчезар Иванов се обажда на журналистката. Тя веднага му отказва ли? Напротив тя говори с шефа на новините . Той говои със шефа на Нова Ти ви. Шефа или шефката на телевизията се обажда на Бойко Борисов за да го пита какво да прави. Извод: След като този репортаж е излъчен по нова ти ви това означава , че е пуснат от ББ, а следствието е, че Лъчезар Иванов е пожертван и е пътник като Румяна Желева. Вариант 2 Журналистката сама издънва Лъчезар Иванов. Тогава свалям шапка на тази телевизия и си мисля, че може и да се оправим някога. Сигурно има и други варианти, но аз съм само прост миньор-ако се сещате помогнете. КРАЙ НА ЦИТАТА.

БОГ да пази премиера наРепублика България- Бойко Борисов, бъди жив и здрав. Достойна постъпка.

Исках да се присъедина към теб,но ти в същност не обичаш Отечеството,а само Бойко.А аз не съм такъв.

Блаженни са верующите.

Вижте за Доган е прав! Нагъл, корупен и опитващ се да ни асимилира в Турция (провокира напрежение постоянно)! Медийте мълчат. ДАНС нищо не прави. Толкова ли ви е страх от Турските му господари?

ББ, като си толкова мъж и ербап виж какво правят братята китайци. Стадион и пушка. Ха да видим после кой какво ще се опита да стори. Само че мили ми пожарникарю бодигардски, ще трябва да изклолиш цялото си обкръжение и накрая сам да лапнеш цефта. Хайде да видим колкото ти стиска да си честен или просто искаш да лапаш още повече ;)

алоуууууу честния, защо имам чувството че май на стадиона трябва да си първи по ред.нещо май май не ти отърва Бойко да разкарва тези с керливите ризи около него. Гузничък ми се виждаш нещо.

Кметът на Ямбол е предаден на съда Разследването по досъдебно производство 117/2009 г. по описа на ОД на МВР Ямбол водено срещу ГЕОРГИ ИВАНОВ СЛАВОВ от гр. Ямбол е приключено, решено и внесено от наблюдаващия производството прокурор от Окръжна прокуратура Ямбол с Обвинителен акт от 09.06.2010 г. в Окръжен съд гр. Ямбол. Обвиняемият ГЕОРГИ ИВАНОВ СЛАВОВ е предаден на съд за това, че: през м. септември 2008 г. м. март 2010 г. в гр. Ямбол, в качеството си на длъжностно лице, заемащо отговорно служебно положение кмет на Община Ямбол, с цел да набави облага за Диана Комерс 1 ЕООД гр. Ямбол в размер на 2 090 385,41 лв., е нарушил служебните си задължения и превишил властта и правата си при възлагането и сключването на договор 107/10.11.2008 г. за изпълнението на обществена поръчка за изграждане на обект Улични водопроводи и улична канализация по улица Ген.Заимов и ул.Граф Игнатиев в гр. Ямбол, изразяващи се в нарушения по: чл.2, ал.1,т.1,2 и 3 от ЗОП; - чл.15, ал.1,вр.ал.2,т.8, вр.ал.3, ал.4 от ЗОП; чл.39, ал.1, т.3 от ЗОП; чл.41, ал.2 от ЗОП; чл.22 и чл.24 от ЗОБ и 84 от Закона за държавния бюджет за 2008 г; чл.148, ал.1 от ЗУТ; чл.157, ал.1 от ЗУТ и чл. 178,ал.1 от ЗУТ, като от деянието са настъпили значителни вредни последици в размер на 2 090 385,41 лв. за Община Ямбол и общинския бюджет, представляващи разлика от заплатената от община Ямбол сума и действителната стойност на обекта по средни пазарни цени към момента на сключване на договора и деянието представлява особено тежък случай по смисъла на чл.93, ал.1,т.8 от НК - престъпление по чл. 282, ал.3,вр.ал.2,предл.1 и 2, вр.ал.1 от НК За извършеното престъпление Материалният наказателен закон предвижда наказание от 3 до 10 години Лишаване от свобода и лишаване от право да заема определена държавна или обществена длъжност А ЗА ТОЗИ?!?

Според мен след оставките на Л.Иванов, ГЕРБ и Борисов ще си вдигнат малко рейтинга. Ако е нарушил законите, прокураурата ще си свърши работата. НО ОПИТИТЕ ДА СЕ НАЛАГА ЦЕНЗУРА В МЕДИИТЕ, ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЗВАТ И ОТ ЗАКОНА. АКО НЯКОЙ Е НА ВЛАСТ И ПРЕСЛЕДВА СВОБОДАТА НА ИНФОРМАЦИЯТА , ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЗВА СЪС ЗАТВОР. ИНТЕРЕСНО, КАКВО СТАВА С ПРЕБИЛИТЕ ЖУРНАЛИСТА СТЕФАНОВ, С УБИЙЦИТЕ НА ЦАНКОВ И ГЕОРГИ СТОЕВ? ТОЛКОВА ЛИ НЯМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ПРОКУРАТУРАТА И МВР ДА ГИ ОТКРИЯТ И ПРЕДОСТАВЯТ НА СЪДА.

Aбе, тоя не беше ли новият Стамболов, a? Не ме разсмивайте. Това е момче от къра, с рунтави гърди, но празна тиква. Ясно е, че Яйцеглавият вече гледа към изхода и се само се чуди как да се изсули от примката, която сам си надяна като излъга толкова народ преди изборите.

Извинявай , ти явно си красив и умен, но защо пилееш таланта си с интернет.

Борисов е наредил на медиите да направят обществено достояние постъпката на Лъчезар Иванов - това е предателство на колегата и приятеля. Борисов нарочно е наредил, за да може той да изтъква себе си. Това е манипулиране на общественото мнение.

Имаше един виц: Прост, по-прост и тн. Коментирайте се колкото искате. Работата е проста, в ГЕРБ върви процес на преразпределение на влияние. За тоя се знае отдавна, че кадрува и не безкористно. Вижте му само часовника и Албенка и др. придобивки.

Значи, все пак от НОВА най-напред са поискали разрешение от Бат Бойко, за излъчване на репортажа и след Неговата благословия, са си позволили да го пуснат... Че за каква свобода на словото говорим, тогава? Това си е поредния PR (пи-ар) и точка по въпроса... Така си беше и поТодор Живково време... Един Марко Семов пусна несъгласуван материал и мхнаха главия редактор на "Труд". Сложиха слугинче на БКП, което си го купи впоследствие и сега се тупа по гърдите, като милионерче...

Борисов е наредил на медиите да направят обществено достояние постъпката на Лъчезар Иванов - това е предателство на колегата и приятеля. Борисов нарочно е наредил, за да може той да изтъква себе си. Това е манипулиране на общественото мнение.

Ти си доста глупава жена...

А ти си адски тъп мъж които не вижда по-далеч от носа си.Боже пази България от зомбирани идиоти.

Прекалено много ти е объркана главичката с конспиративни теории. Препоръчвам ти да минеш на турски сапунки.

Така е TEDDY,аналогията е право в 10-ката!Итова за гинекологията много ми хареса,щото Лъчко Мозъка какъв ли не беше в своята славна докторска кариера-ординатор по вътрешни болести във ВМА,гинеколог на Републиката,доверен лекар на ВОЖДА,цели 20г.Реформатор,мислител,апотеоз на стратегическото начало на цялата световна медицинска практика.Крайно време е Флик да поеме по неговия път,т.е. път с еднопосочен билет към родната Америка.

Борисов предупредил своите да няма втори Лъчезар Иванов?Че това е смешно!Лъчко далеч не е втори.Но гадното е,че всички кадрови провали се дължат не на "своите",а лично на мега- политическият "талант" Борисов.

...и Танов послушно и по милиционерски каза именцето на Л.И (които не помнят в много интервюта той успешно се измакваше от конкретни имена ама сега не беше така) - като ти вземат мярката няма спасение-...

ББ е един обикновен милиционер,изживяващ се като Робеспиер.За съжаление ,не си толкова страшен,така че рейтинга продължава да пада,пада,пада.......Няма вече балами селски.

Ххаха, пада ти на тебе само онази работа. ГЕРБ ще управляват още 2 мандата най малко така че се готви още дълго време да си избиваш комплексите тука.

Кой знае тоя Лъчо какви ги е вършил и в здравеопазването - здравна каса и болници...не искам да си помислям. Редно е Борисов да назначи ПРОВЕРКА и тук.

А представяш ли си Фандъкова да нареди проверка на предния софийски кмет? Че бедна ти е фантазията какви строителни разрешения и как хвърчаха и т.н.!

И ТИЯ КАТО ОНИЯ. НО ОНИЯ ПОНЕ ВДИГАХА ПЕНСИИТЕ. МОЖЕ ДА СА КРАЛИ, НО ВДИГАХА. А ТЕЗИ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ, ОСВЕН ДА БЪДАТ ВУВУЗЕЛИ.

Не е вярно, вдигаг, вдигат - ток, парно, цени, данъци и пр.

Ти май не си много умен а?

А ти си адски тъп мъж които не вижда по-далеч от носа си.Боже пази България от зомбирани идиоти.

Добър ден "Позитано" 20, виждам че цялата компания отново е тук. Поздрави на Гоцко и Серьожа. Лек и некрадлив ден ви пожелам.

Ама виж как ги боли, те го правят за нас, да ни става хубаво, че се гърчат. :-)

"Още вчера се разбра, че Борисов е знаел за репортажа за улицата на митничарите край София и лично настоял да съобщят за намесата на Иванов. Днес премиерът потвърди това" И какво става-свободната и неманипулирана журналистка незабавно изпълнява указанията и съобщава за вече лошия Лъчо Мозъка,който иначе до вчера беше най-добрия,най-умния и най-верния. И после пишете декларации,апели,излияния,че журналистиката е независима-хахахаха-смях голям

Пак се изказа неподготвен вожда.Комисията Кушлев влиза в действие при образувано досъдебно производство срещу лицето/лицата/.Не е лошо преди да се изказва да попрочете малко или да се консултира с блестящите юристи които са около него

""...който му е бил доктор от 20 години." - край на цитата! Много нещо станаха геникологично болните в тази държава! Няма ли ВЕЧЕ мъже(?) или всички са ...

Разбира се, Лъчезар Иванов и бившия здравен министър Божидар Нанев, който също подаде оставка, са пътували до САЩ с пари от две неправителствени организации. Това е министъра, който също бързо беше отстранен, по негово време бе отстранена и щефката на здравната каса за отпускане на повече средства на Токуда и ВМАзащо ли само на тях? В интернет информация за лични взаимоотношения на бившия здравен министър Божидар Нанев с доцентка от ВМА , която напоследък не слиза от екранявно е дошло време да си оправдават дейстивята, като завоалират нещата под друга форма и реклама. Истината винаги излиза. Пообъркаха се тези хора. Не може в държавна болница да разполага с луксозен делматолог.естетичен център и 14 скъпи лазера купени с държавни пари, а да няма марли и превръзки. Кой е одобрил закупуването на тези скъпи лазери, които изглаждали кожата, докато други хора умират. Защо тези пари не отидоха за болните деца на България ? Къде са 455 милиона Лекарският съюз търси 455 милиона, липсващи от здравните вноски. До кога някои ще си правят каквото искат с нашите пари парите на Здравната каса. НЕЗАБАВНА ПЪЛНА РЕВИЗИЯ НА КАСАТА И ДЪРЖАВНИТЕ БОЛНИЦИ !!!!! Вярваме,че премиерът ще отреагира подобаващо.

Труден и принципен въпрос, защото още от училище знаем, че много добрите са 15%, а за качествени управленци стават от тях много малко СЛЕД КОЕТО за година-две Власта ги опиянява ,самозабравя и най-честните и НЯМА ли спирачен механизъм ще бъдем свидетели на едни забогатели бандити си отиват идват други ...

"Борисов попита как може медиите да мълчат за Ахмед Доган, който като мандатоносител е взел милион и нещо консултантски договор и това според него е узаконена корупция. По думите му медиите от сутрин до вечер трябва да говорят за това."

Кой е лъчко мозъка тоя май беше първия гербовак още преди герб да се създаде и първия депутат на герб още преди герб да влезе в парламента нима някой се опитва да ни убеди че боко не си познава първия депутат ? Е сто парцала неможе да знае ама ПЪРВИЯ ? Проблема на лъчо мъзъка не е в това че прави чадъри на бандити ПРОБЛЕМА Е ЧЕ ГО ХВАНАХА когато осъзнаете това скъпи сънародници ще спрете да подскачате с браво и брависимо .

Би било добре Ани Цолва да се подготвя по добре,когато задав въпроси или репликира и би трябвало да знае,че Ахмед Доган не си беше декларирал хонорара от 1,5 млн.леваи това го направи едва тази година,когато беше уличен за злаупотреба с влияние.

Запознайте се по-добре със законите. Декларира се ПОЛУЧЕНА СУМА А НЕ НАЧИСЛЕНА. За всяко нещо човек трябва да се изказва когато е подготвен а не да повтаря без да мисли

ана ти цолова никога не е добре подготвена, нашенка от село послучайност попаднала в коридорите на тв.....с неадекватно поведение на АМА ТАКА ЛИ?!?!

Най-после държавник,който действа държавнически.Национално отговорно и переспективно.А простите ,корумпирани и крадливи комунисти ще продължават да съскат от злоба и неаргументирано да ругаят Борисов и ГЕРБ.Приятно лаене,нещастници!Никога повече няма да сте във власта.

абе, това оперетно правителство още ли е на власт? Време е тази абсурдна трупа клоуни да се отправи към изхода!

Най-после държавник,който действа държавнически.Национално отговорно и переспективно.А простите ,корумпирани и крадливи комунисти ще продължават да съскат от злоба и неаргументирано да ругаят Борисов и ГЕРБ.Приятно лаене,нещастници!Никога повече няма да сте във власта.

ЗАПОЧНА СВОБОДНОТО ПАДАНЕ Станишев, май беше прав - ЦИРКАДЖИИ

Не зная как г-н министърпредседатяля ни мисли че той може да не държи на това което е обещал на Путин за сроковете по АЕЦ Белене и да се оправдава както обикновенно и извънземни и същевременно да говори че ги е преметнал за транзита по бъдещите тръби за южен поток и старите тръби .Просто недоумявам как министър председател /дори и на африканска страна/може да разсъждава така и да се хвали по телевизията че дори им дал запис от пресконференцията.Това се решава с договори г-н Бойко Б а не с махленски приказки и изцепки.

Бойко трябваше да не го взема този Лъчко за народен представител още в началото на кампанията си.Ако си спомняте тогава имаше едно писмо на дъщеря му, която беше подала жалба до полицията, че баща й малтретира нея и майка й.Точно тогава Лъчко се развеждаше и момичето се помъъчи да обясни,че баща й не е този за който се представя.Но явно я заставиха да мълчи или " добрия татко" я прати някъде в чужбина или й купи някъде я къщичка я имение и вече не се чу нищо за това.Но "вълкът кожата си мени, а нрава не".Но въпреки всичко "браво Бойко"намери сили да го махнеш този"плужек".Ако сега постегнеш и Дянков малко няма да пишат онези от Европата ,че вместо да излизаме от кризата ,ние я задълбочаваме.Стой малко по-далече от това Евро-то стремглаво пада.И малкото спестени парици на хората в евро отидоха по дяволите.Данъци се вдигат,газа се вдига,тока ,водатасе вдига.Остава само въздуха-но знае ли човек.

Играят деца не улицата с топка. Топката излита и удря Ленин, който минава. Той взима топката, вади нож и я нарязва на парчета. Хвърля ги на децата, а очите му едни добри, добри. Та нали можеше да ги разстреля! Ето как се прави истински тоталитаризъм - твърд с другите, но и със своите. Никой да не вдига главата. Колко свои хора са пожертвали и Ленин и Сталин. Ето и Путин ги пращал в Сибир. А Бойко един добър, добър. Той още се учи, но върви по верния път. Молодец !

Тъжно...

Е, ЩО БОРИСОВ СЕГА НЕ КАЗА: "ИЗВИНЯВАЙТЕ, ЧЕ ТАКА ДЕКЛАМИРАХ КАК НЯМАЛО НАТИСК ОТ НАША СТРАНА ВЪРХУ МЕДИИТЕ. ИЗВИНЯВАЙТЕ ЧЕ ТАКА КОМИЧНО СЕ ПОЛУЧИ". АМИ СЕГА ДАЖЕ СЕ ИЗКАРВАТ "ГЕРОИ", СЛЕД КАТО МЕДИИТЕ ИМ ПОКАЗАЛИ, ЧЕ НАТИСК ИМА!? А АКО СЕ БЯХА УПЛАШИЛИ И НЕ БЯХА ГО ПОКАЗАЛИ ТОВА МЕДИИТЕ, КАКВО ТОЧНО ЩЯХА ДА СИ ГОВОРЯТ ДНЕС ЛЪЧОВЦИ ОТ ГЕРБ ПО ТЕЛЕФОНИТЕ И СМС-ИТЕ И В МОМЕНТА. НЕ ЧЕ ЗНАЕМ КАКВО ПРАВЯТ ОСТАНАЛИТЕ ЛЪЧОВЦИ ТОЧНО СЕГА, ДЕ, СЛЕД ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО "ДА СЕ ВНИМАВА"... ПОНЕ ДОСТАВИХА ЕДНО МАЛКО УДОВОЛСТВИЕ НА НАРОДА. МНОГО МАЛКО.

бойко още много такива като иванов има около теб,а как е в структурите ви по места,може би ще ти стане ясно като изгубите местните избори.