Борисов: Твърдо сме във финансовия пакт, свършихме мръсната работа на Първанов

Твърдо ще участваме в Пакта за финансова стабилност на ЕС и разчитаме на всички партии в парламента да го подкрепят, каза премиерът Бойко Борисов при откриването на Шестата среща на бизнеса с правителството.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Твърдо сме във финансовия пакт, свършихме мръсната работа на Първанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

farmer

Като чета всичко предлагам: 1. Да се върне тройната коалиция; 2.Да се върне член 1 от конституцията отпреди 30 години; 3. Да се възстановят лагерите на БКП; 4.Да се натикат там както след 9 септември всички мислещи хора ; 5. Да се въведе задължително изпедерастяване на нацията под ръководството на серГей станишев; 6. Президента Първанов да помилва всички престъпници и убиййци, както направи през предишния си мандат; 7.Всички останали да целуваме Гъ.а на СССР и БСП

Този боклук няма ли най-после да млъкне! Виновни са му всички предишни правителства в Европа, Първанов и белите мечки в Арктика! То бива гьон сурат, ама чак пък толкова ...

Стига с тази комунистическа демагогия, г-н Борисов! Всичките Ви "доводи" се обезсмислят, когато упорито мълчите за ужасяващите условия, при които българинът живее - мизерия, бедност, престъпност, беззаконие, беззащитност, безработица, здравеопразване, кратък живот, безперспективност, лош бит, лоши пътища и транспорт, лошо образование, корумпирани власти и т.н. Вашите безумни действия за увеличаване на пенсионната възраст, е все едно да товариш още стар потъващ кораб и да се надяваш да няма вълнение. ПО-ДОБРЕ НЕДИСЦИПЛИНИРАН, НО ЖИВ ГРЪК, ОТКОЛКОТО ИЗРЯДЕН, НО УМРЯЛ БЪЛГАРИН!

Иска ми се да вярвам, че това правителство с този премиер, са обида за Българския народ, а не че това управление е онова, което той заслужава.

Мога ли да попитам тия самодоволни чичковци и лелки, държавни хрантутници и европопулисти, къде потънаха 240 милиона лв, за електронно правителство и нищо няма на лице. Тази операция струва според големината на държавата ок. 40-50 мил. и работи почти в цяла източна Европа. Къде потънаха 135 мил. лв за софтуер, платени от министерски съвет на Майкрософт точно преди изборите, който отлежава и не работи. Ще ви отговоря, тези пари ги прахосахте вие, сега управляващите хайдуци, за производство на несъществуващи рейтинги, за фалшифициране на изборите и издигане на никому не нужни домашни любимци и кукли на конци. Тези и много други факти много скоро ще лъснат и ще отговаряте за тях и за антибългарската ви политика.

За да се ползва компютърна система, трябва Софтуер. За да се разработи софтуер, за електронно правителство, някой трябва да изготви задание! Такова няма! Нима мислите, че български министър, или зам.министър е в състояние да опглави работна група, коят да изготви задане по което да се разработи компютърна програма? Това е мисия невъзможна в България, особено при това правителство, което изменя решения, форми, съдби, ежедневно, или по-често! Какво електронно правителство, какви милиони! Откраднати са!

Другарю Борисов, кога ще стигнем твоята приятелка Кристалина Георгиева, с нейните 20 000 евро (40 000 лева) на месец?

като чета мненията на пишещите тук,оставам с впечатлението,че бойко борисов и партията ГЕРБ би трябвало да са взели на изборите десетина процента :):):) Но резултатите са други !!! което добре подсказва,че в такива форуми пишат едни и същи ДЪРДОРКОВЦИ , които нито са болшинство,нито са представителни за настроенията в страната.най лесно е да се плюе и иска,по трудното е да предложиш алтернатива,когато нещо не ти харесва !!!!не съм привърженик на бате бойко,но за момента политиката водена от него е единствено възможната.а и единствената алтернатива на това управление е станишев и сие-НЕ МЕРСИ :):):):):)

Сигурно сте реалист, но може би в друго време и място...щом мислите че "политиката водена от ББ е единствено възможната".....

БОГ да пази Република България, и премиера Бойко Борисов. Голямо, Голямо Браво.

А дали имаш някаква идея като какво е, аджеба, пакта за финансова стабилност? А, папагале?

ББ доказва, че наистина служителите на МВР трябва да се пенсионират след максимум 20 години оперативна работа. Да си вземе заслужената почивка, изработил си е своето, къде се набута сам.

С всеки изминал ден все по-големи глупости говори. Надявам се някой доктор да го вземе под крилото си и да го излекува.

Малък град на българското черноморие. Ваканционният сезон е в разгара си, но тъй като вали бизнесът е замрял. Всички за в дългове. За щастие един богат руски турист пристига във фоаето на малкия местен хотел. Поръчва си стая и слага 100 евро на рецепцията, взима ключа и отива да инспектира стаята на горе по стълбите на третия етаж. Хотелиерът взима банкнотата и се втурва към касапина, на който дължи 100 евро.... Касапинът взима парите и бяга при доставчика на месо на едро, за да плати дълга си. Доставчикът на едро се втурва при земеделския производител, за да му върне 100 евро за прасетата, които е взел от него преди време. Фермерът триумфално дава 100 евро на местната проститутка, която го обслужва на кредит. Проститутката бързо отива до хотела, тъй като дължи на хотелиера за използвана стая, в която забавлява клиентите си и слага на тезгяха 100 евро и си тръгва. В този момент богатият руснак слиза до рецепцията и обявява, че стаята не го задоволява взима 100-те евро и си тръгва. Никой не е е имал печалба, но всички вече нямат дългове. Това се казва икономика!

Първанов се възползва от кризата през 1997 г за да се възкачи начело в БСП, а от там като президент. Сега крой планове да се възползва от европейската и нашата икономическа криза за да се възкачи отново в властта. Това е човекът на общото говорене, задкулистните игри, който до сега за нищо не е носил и не носи отговорност - защото и нищо съществено и конкретно не е направил.

Казваш че Първанов никога не е носил отговорност! А ще споделиш ли кой е носил тая отговорност до сега че ми стана интересно! Да не би да си останал с впечатлението че днешните управляващи носят по някакъв начин отговорност за действията си? Ако е така, по какъв начин? Според мен единствената отговорност носят избирателите пред урната!

И ЗАТАЗИ УСЛОЯВАНЕТО НА ФОНДОВЕ Е ПРИОРИТЕТ! В никой друг език в Европа няма практика да се употребява думата "усвоява" в добър смисъл и особено за обществени и бюджетни пари!!! За нашите мекерета това ИДЕЛ и Дума-заклинае. И тая специалистка по съсипване на икономики стана менторка с народни пословици. Що не каже защо освен на племеника си дянков на никой друг българин не е помогнала в св.банка. Може да каже какво е написала в последните години...

Българския отруден народ трябва да знае, че всички подхвърлени реплики между Б. Борисов и Г. Първанов са много добре режисирани и се хвърлят в медийте със знанието и съгласието и на двамата. След м. януари 2012 г. ще бъдем свидетели на аналога на Путин и Медведев. За България раздяла с комунизма не може да има.

Няма ли някоя ремонтирана детска градина за откриване, та Б,Б, да е зает с това и да не се изказва по въпроси от които хал хабер си няма. А пък и няма ли съветници около него, или и те са на неговото ниво. Жалко и странно.

Браво на Английския премиер, "срам за нашия човек". Бих го питал днес следното Кое го кара да мисли, че народа ги избра за да му смъкнат всички кожи?

бях му фенка, преди 5-6 години, харесвах, неготово народно говорене, но явно това е било пълна заблуда, сега го мразя, т.е. неговото безочливо държание ме кара всеки ден да го намразвам повече и повече, мисля че трябва да си направи корекция на отношението към народа, който го е избрал, иначе този народ няма да му прости

Боже,След 1300 години История, България доживя да излъчи Нищожество като Борисов да "води " Българите !!!!??? Хора ,прочетете си Историята !! Не се ли срамувате ,този Идиот-Нарцисист да говори от Ваше име !!?? Този Объркан човек,да ви представлява по света,с половин Български език,и дотам!!?? Вижте го в ю тююб,как се мотае като Сервитьор около Европейските лидери,и не може дума да смени с тях !!! Смешно-жалка картинка !

Браво още по-остро трябва, как се казва филмчето?

и автентично казано, браво, уби ме

първо промиевате мозъците на хората с разни фалшифицирани историй от по само 1300г., като премълчавате още поне 3-4 хиляди преди това, а после искате народа да се събуди, ами то народ почти не остана, само чалгизирана сган!

до Чуйте го,вижте му простотията! ПОЗДРАВИ! Не бих могъл да кажа нещо по-точно!Само като чуя името му...Сменям канала!!!Жалко за милата ни България!

Нали досега беше против това бедните да плащат за глупостите на богатите, бе тикво куха властолюбива!Втори мандат ли ти обещаха, милионче рента ли ти гарантираха, що ли друго. При толкова болни, старци, безработни икой ще ти изкарва парите за вноската , телата на хората за органи ли ще продаваш. Още две здрави и млади момичета има отвлечени в столицата... те все още цели телом ли са?

Няма ли някоя ремонтирана детска градина за откриване, та Б,Б, да е зает с това и да не се изказва по въпроси от които хал хабер си няма. А пък и няма ли съветници около него, или и те са на неговото ниво. Жалко и странно.

Щом ЕС е управляван от такива лелки като сталинистката Георгиева, по-добре да сме по-далеч от там.

ББ е типичен селянин. Дома е баровец и ако некой иска да е отпред он веднага че го напцуе. А кога Барозу или некой друг от чужбина е до нега, он почва да го лиже отзад и ни продава веднага сите за жълти стотинки.

Ама какъв е убавец на фотото - тиква, та дрънка!

В Европа ако пръднат, он че се насере!

Първо да направи РЕФЕРЕНДУМ-да ПОПИТА НАРОДА и тогава да решава дали да правим тази драстична крачка към финансов хомот. Това неговото е самозабравяне, безобразна грандоманщина!!!

Борисов си върши добре работата но късно дойде на власт. Така трябваше да се управлява отдавна. Дано изкара още един мандат та България да се стабилизира

Прост си като кумира си, "българин"! Жалко, такива са доста хора в Българи ...! Всичко под управлението на ГЕРБ върви към разруха! Но за жалост в България се тачат хайдуци, андрешковци и биячи!

Борисов,стига с тоя Първанов.

Борисов, ти кога ще свършиш с твоите тъпи изкавания. Та нима неработиш за България, че се биеш в гърдите за всяка свършена работа от безмислено голямата ти глава

Бойко Борисов е същия като Алексей Петров.Няма разлика. НО СЕ ПИТАМ ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ДА ИМАМЕ 130 ЕВРО МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА,А ЖИЛИЩА ПО 40 ООО ЕВРО МИНИМУМ. ОБУВКИ ПО 100 ЕВРО,НАЕМ 200 ЕВРО. И ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ МУТРИ ДА НИ ПОУЧАВАТ КАТО МАЛКИ ДЕЦА.

Докато не спрете да пишете и да се оплаквате по форумите, че друг ви е виновен за положението, в което се намирате!

Скрий се бе, мазохисте! Човекът е обществено животно и не може да бъде безразличен към тва, което става около него! Само тикви като тебе сматат, че са хванали Господ за ... и че не зависят от нищо. Но ще дойде ден и ти да проумееш!

Щия работа свърши бе, ББ??? Твоята си свърши, самозабравил се дембел.

тъжно, тъжно, тъжно. Това което сме посяли това ще ожънем. И понеже сме народ от овци какъвто зоб ни пробута мутрата такъв ще хрупаме. И ЩЕ БЛЕЕМ. А защо не можем да направим чергата по дебела и по- дълга- НИКОЙ НЕ ТЪРСИ ОТГОВОР.

А тая дърта лелка родоотстъпничка на втори план, дето се държи като генералисимус Сталин, само подстрекава.

КриСТАЛИНКА и племеничето й Симеон Дянков са безродници, мразещи българския народ!

тоя е ОПАСНО болен. Ако на следващите избори не го хоспитализираме ще си патим още дълго.

Г-н Борисов, забравяте нещо много важно и съществено, ние живеем по един живот, нямаме резервни и нямаме време. Което според Вашата политика, макар и правилна, няма да разберем нищо от така нареченият Живот. А накрая няма да можем и да се пенсионираме. Не ни сравнявайте с Европейците. Ние не живеем Европейски живот - нито като качество, нито като заплати, нито като пенсии. Думите Ви, за съжаление не струват!!!

СРУЩУ КАКВА ВНОСКА ОТ НАША СТРАНА..?

ВНОСКАТА ЩЕ Е 3.5 МЛРД. НА ГОДИНА! Боко да каже, от къде ще ги намери - пак ще е от гърба на народа, от пенсиите, от заплати, от болнични, от майчински и т.н.

Боко Боклука нали щеше да построи завод за боклук за София, или като всичките му приказки в пространството за момента да отговорим колкото се може по просташки та да ме разберат всички или пък не са му дали подобаваща комисионна защо не попитате какви пари има ББ и откъде ги има и плаща ли си данъците или само за него не може лошо да се говори абсолютен нещастник , прочел една книга а тези които го избраха си гурно са прочели много повече

Нали е свикнал ББ да върши "мръсните работи" преди да влезне в "политиката" продължава това което може и от което разбира..Ако си мисли че на 60 и кусур години простосмъртния се пенсионира млад, тогава остава и да добави че силоваците се пенсионират направо като "тинейджъри". Така и не проумя а както се вижда и няма да проумее какво говори Първанов.....

ЗА ДВЕ ГОДИНИ БОРИСОВ НИ УВЕРИ И ПРОДЪЛЖАВА ДА НИ УВЕРЯВА,ЧЕ УМНИТЕ ХОРА СА МУ ТРЪН В ОЧИТЕ И ГИ НЕНАВИЖДА, ТА ДАЖЕ СЕ ОПИТВА ПО НАЙ-ГЛУПАВИЯ НАЧИН ДА ГИ ОБИЖДА И С ТОВА ДА ПОКАЖЕ СВОЕТО ПРЕВЪЗХОДСТВО. ГЛУПАВ ПОДХОД,ВОДЕщ ДО ОБРАТЕН ЕФЕКТ.

Борисов, откъде ще извадиш 3.5 МЛРД. - вноска за участие в новия финасов пакт? От гърба на народа ли ще ги съдереш, от песии, болнични, майчински - пак от най-бедните и най- ощетените хора!

от там, ДА! народа си го избра, народа да му плаща! утре като няма паральоци, надявам се народа ще си спомни за г-н Борисов, как си го избраха и дондуркаха ...

Тоя пак ли реве... Айде бе господин Борисов поне веднъж си оправи поразиите ама самичък, какво пак си мечтаеш друг да те спасява.

Не е лесно да си прост . За това трябват доста години постоянство и упорит труд .

Омръзна ми да ги гледам тези и задочните им спорове без пряк резултат и пълни с общи приказки.

БОРИСОВ, НЕ ТИ ОТИВА НИТО НА ПОСТА,КОЙТО ЗАЕМАШ ,НИТО НА ГОДИНИТЕ НА КОИТО СИ ,НИТО НА 0БРАЗОВАНИЕТО ,КОЕТО ИМАШ ДА СЕ ДЪРЖИШ ТАКА ГЛУПАШКИ С ДЪРЖАВНИЯ ГЛАВА НА Б-Я. ВИЖ,УЧИ СЕ ОТ НЕГО ....ТОЙ Е УМЕН ЧОВЕК.

Наистина е умен - 10 години на длъжност, която не изисква усилия, но която може да узакони нечий грабежи - като му/им даде мандат, а в допълнение успява да накара хора, като теб да си мислят, че е умен. С две думи - не е трудно да водиш за носа простия народ, особено когато не носиш отговорност за нищо. Ако БСП/ДПС/НДСВ бяха успяли в своята коалиция - пръв щях да изляза и да кажа - да, браво, въпреки че не харесвам комунистите. Но те само грабиха и сега пак някой друг, както Костов навремето, трябва да им вади кестените от огъня, а те пак да си мечтаят, че след въвеждането на непопулярни мерки народното недоволство ще ги сложи на власт.

Дори и те бяха по-добри управници от сегашните. Без да изпадам в политически пристрастия, ния сега са най-зле!!!! Не знам как ще оцелеем при тях!

Че не е трудно да водиш народа за носа вече 2.5 години го доказа ББ..А бихте ли ми обяснили каква отговорност е поел до сега за този геноцид над българите и каква отговорност ще поеме въобще????да си понапълни гушката, да се поразходи на нашия гръб, да си получава високата заплата.....Отговорност би било ако преди да реже на народа да беше отрязъл на управляващите, на роящата се администрация, на парламента, на агенцийките и комисиите които се нароиха. И ако предишните са "грабили" според вас , нищо че оставиха 8.5 милиарда, какво ще кажете за сегашните дето опоскаха готовите пари и лев не добавиха към тях??????

за мачото хората са малки деца. ама взе да ми писва от този речник????? Цялата истина е ча най-достйните хора са тези които изнесоха прехода с по 200 лв пенсия и 400 лева заплата ,и края не се вижда. ама Цветелина и Боко дали живеят с такива пари. А Сикаджията да вземе да се спре малко.

ББ си мисли, че като се е изцапал, значи че е свършил некаква работа.

на мен ми харесват действията на правителството, но ми се ще да имаме нормален министър-председател, а не малоумен палячо като Борисов

Интересно, ако Обама ви направи заплатите по 300 долара, а пенсиите по 100, при цени в БГ по високи или равни на тези в Щатите, и всеки 2-ри бизнес е фалирал, дали ще го харесвате още???

Като ти харесва защо не се прибереш при Тиквата? Съжалявам хората, които са принудени да "живеят" в такава страна като България. На най-долното стъпало в УК ми е по-добре отколкото като глаДен счетоводител в България.

Харесва ти,но предпочиташ да си "негър в Алабама",а не гражданин на България.

кристалино, покажи на хората приложението на тази поговорка, хубава българска, изкарай някалко месеца с по 200 лева приход..и тогава си отваряй лицемерната, подлезурска устица.

Не е лесно да си прост!

А стига с тия обвинения ве, а направете нещо за народа бе, вдигнете доходите на хората, стига сте се оправдавали! Еййй, аман!!!

Боко, Боко тикво празна. Не се научи да мислиш преди да говориш. Ти в прав текст твърдиш, че ще има предсрочни избори. Щял да "запише в конституцията". Промени в конституцията се правят от Велико народно събрание. А такова послание, срутва борси в " белите държави"