НР: Нинова и Борисов гладят чаршафи за коалиционно легло

Лидерът на "Нова Република" Радан Кънев и колегата му Атанас Атанасов обявиха, че изявленията на Бойко Борисов срещу НАТО застрашават националната сигурност.

Обратно в новината

Коментари - НР: Нинова и Борисов гладят чаршафи за коалиционно легло | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кзк ще ги гладят, като още не са изпрани?

Тотално не адекватни сте!!!

А бе Радане, а бе Кънев, защо не се завърнеш в кофата, от която изпълзя, заедно с глупавите ти другари? Видя се, че за нищо не ставаш.

тези двамцата си заформиха сектичка и какво щастие!

Раданчо, приказвай сега , колкото можеш, защото след изборите ще си само тичащо след каруцата псе.

какво ли не правят файтонджите, само и само некой да им обърне растояние! Нещастници.

Хубав коментар..... на мнооого ракии.

А Вие сте автор на т.н. "клозетна поезия". Талантлив сте, няма що!

сдс, дсб, рб, нр, и .....до безкрай

радане, ама бойко, може би има теб впредвид за "жена" до себе си,..бре!!?? xaxaxa...;))

Ами то от "пидал" (за да изглежда по-интелигентен, което, разбира се, е невъзможно) какво може да се очаква.

жалки гноми

Kalin

Учудвам се как медиите изобщо дават глас на разни еднодневки като този и ония Иванов и Бареков и.....

Аман от Радан.

Радане много ниско падна ,водейки се по акъла на адвоката гном Атанасов.Ако БСП се коалира с Герб това ще е края на партията,така както Герб ликвидира коалиционите си патньори от РБ , АБВ и включително и вас.Това левите го знаят и го изпитаха на гърба си с ДПС-Местан/Б.Б./.Те помнят далаверата договорка на кафе в Кърджали БорисовМестан и последващото сваляне на Орешарски с платените от Борисов протестори.Със стари муцуни не става Нова Република.

Ми те политическите партии отдавна са в едно легло по 6,7,8 останалите които не могат да се пъхнат в коалициония креват, мастробират отстрани.

на крив такова, оная му пречи ......

Точно когато политическата нула и джобна болонка на Кощофф, Атанас Атанасов, беше шеф на контраразузнаването, не беше заловен нито един чужд шпионин, нито един терорист, нито един контрабандист, нито един религиозен фанатик, нито един търговец на оръжие. Точно обратното, те бяха поощрявани в антидържавната си подривна дейност от Атанас Атанасов, чрез бездействието му! А сега Атанас Атанасов леко приджавква от време на време, за да не го забравят окончателно.

Какво друго да се очаква от люспите на БКПто, освен пак да се върнат под общия чаршаф на партията - майка?

Гладят ,гладят чаршафите ,а ще ги използват ли тоз врабец и тая врабка. Пролет идва и трябва да свият гнездо. Много ми е интересно какво ще се появи.

Радан е едно злобно политическо джудже. Тоя сладур колкото повече приближават изборите,толкова повече изпростява. Или по-точно истерясва, добре разбира, че има още месец политически живот.

" ГЕРБ и БСП гладят чаршафите за политическото легло" ==================== А радан , само ще гледа !

изпод опашката на коня.. Дет стъпалце за люспите, крилцата, кълките и останалите амеби он СДС от дълго време им пази ВАНЧОТО КОСТОФФФИЯ.. Отвънка на парламенто ша са правят на воайори..

и ще лъска дедовия!

Атанасов вярно ли е говорил такива глупости? Човекът е бивш генерал, но позори званието си, армията. Че няма морални задръжки е ясно, но да е толкова тъп, че да смята НАТО за жандармерийска организация е невежество по уж специалността му.

този е като оперетния генерал, не е бил в армията.

След изборите тъпите плювачи на Радан с голяма изненада за плоските им мозъци ще установят,че той е бил напълно прав!

ГРОЗНИ МЕТАФОРИЧНИ ЗАГЛАВИЯ... ПОЛИТИКАТА Е СЕРИОЗНО НЕЩО, С ПРОСТАШКИТЕ ЗАГЛАВИЯ НА СТАТИИТЕ ОЗНАЧАВА, КАК СМЕ СТИГНАЛИ ВЕЧЕ ДЪНОТО В КУЛТУРНО ОТНОШЕНИЕ... ВСИЧКИ ТЕЗИ КАНДИДАТ УПРАВЛЯВАЩИ НИ С МНОГО МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ СА ТОТАЛНА ЗАПЛАХА ЗА БЪЛГАРИЯ, НАЙ-ВЕЧЕ С ПРОСТАЩИНАТА, КОЯТО ИЗБЛИКВА ВЪВ ВСЯКА РЕПЛИКА...

РБ-2 ,тях не мога да ги дишам..

дали гладят чаршафите,ама Гнома и Бай Г-з всекидневно се ровят във мръсно бельо и душат, защото често ходят да миришат теменужки в Драгалевци.Тъй са наечени от ...Лаборанта.

Червените плювни и от ГЕРБ и от БСП активистите очертават пределно ясно коя партия е трън в петата на ДС статуквото - това е "Нова България"!!! Границата "путлеристси" - пор-европейски демократи е очертана пределно ясно ! Вече не може да има оправдание : не можах да се ориентирам!

Господа от ДСБ,престанете с плюнкитезащото вятърът е силен и те се връщат към вас.Не сте десни и не пречете на дясното .За властта сте готови да наплюете и майките си.

Тия що не се обединят с ДОСТ. Поне да си покажат истинските лица. Като "кинорежисьора".

Ако не се предадем на БЛАТО и не ги пуснем в БГ и в Черно Море да си правят каквото си искат и да дразнят Русия и да искат да предизвикат война, ще ли сме да попаднем "на риск от тероризъм и от имигрантски натиск" - ах ти, долни и нагли лъжци и продажни слуги такива! Сякаш БЛАТО ще спре имигрантите, напротив, в Италия БЛАТО караше имигрантите с кораби от Либия до Италия. Или пък БЛАТО ще спре терористите, макар че БЛАТО създаде терористите в Сирия и после преврата в Турция! Тези предатели съсипаха БГ и продължават най-нагло да искат да ни прекарат с любимото си БЛАТО, от където им плащат за което!

КОРНЕЛИЯ+БОЙКО=ЛЮБОВ

н.р. било нова република, щото старата я риформирахъ и за нищо не става вече. те името си пак смениха, ама на България от това по-добре не ѝ стана, дори напротив. колкото до чаршафите. не познавам днес някой, който да глади чаршафи, след като има намерение да ги намачка здравата на същия час. н.р. с поредната доза дезинформация и лъжи, поднесена във вид на глума.

abasador

господа, от "Нова Република", вие ли прахте чаршавите, че да знаете кой ще ги глади? Лек ден.

Тези се чудят с каква глупост да привлекат вниманието на електората. Понеже нищо реално не са направили за хората, ни занимават с тези простотии. Що ли им обръщам внимание.

А РБ ЧАКАТ ДА ПОЧИСТЯТ С ЕЗИК СЛЕД АКТА :)))

Поредните глупостилници в българската политика. Бахти отврата!!!

Много консервативно го подава Радан,то гладени чаршафи,легла и спални. Цялата тази политическа олелия прилича по-скоро на един вертеп. Ето на,и Слави Бинев и Евгени Михайлов скочиха на пилоните, за пълен потрес на народонаселението.

Ясно, изпрали са чаршафите от общото легло на ГЕРБ с РБ и сега ги гладят. Голям майтапчия е Кънев!

СКОРО И ЩЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ ВРАБЧЕТО ОТ БАНКЯ :)))

Да стои пред вратата на Голямата политика и ще чака за поръчки.

За Атанасов вярвам, че е опъвал чаршафите на Иван Костов - хахаххааххаха

Нинова ще е новият министър председател. Борисов не може да и бъде партньор, защото на него никой не може за разчита. Вие вижте на какво заприлича старото дясно..Звездата днес е Евгени Михайлов..Москов остана на второ място.

Колега, няма дясно , има само вчерашно ляво ! какъв десен е този с изцъкления поглед ??

ТО В ЛЕГЛОТО СЕ ЛЯГА С "ДУРЕКС"

НР: Нинова и Борисов гладят чаршафи за коалиционно легло А вие си "гладите" самочувствието.

Стига вече сте говорили глупости! Говорете за себе си, че станахте омразни и на десните!

Вие двамата, май сте ги омачкали вече чаршафите!

Вижте добре и запомнете тези два "гладни мишока, защото предстои голямото "гризане на всички", без значение кой кой е! Дано БСП им се услади повече...