Борисов обеща положителен вот за промени в конституцията

Премиерът Бойко Борисов започва серия от срещи за съдебната реформа. Той е оптимист, че в петък гласуването ще бъде положително.

Обратно в новината

Коментари - Борисов обеща положителен вот за промени в конституцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

съвсем да си "изкукуригал", за да се "хванеш на въдицата" на мафиота Б.Б. и да се съгласиш на неговите приказки. Разделянето на ВСС на две части е на принципа "разделяй, владей и прави после каквото си искаш" - още по-тромави и мудни съд и прокуратура ! За какво е всичко това? За да останат ГАРАНТИРАНО ненаказани мошенниците-мафиози във висшите кръгове на властта, дори когато вече бъдат изхвърлени от нея за корупция, далавери и престъпления в ОСОБЕНО ГОЛЕМИ ПО МАЩАБ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!!!!

Честно , не прочетох статията . Знам си , ако Б.Б. обещава нещо - то няма да стане .

ди - Алогичност... Ди е представка за благозвучие...

"...познавал лидерите на тези партии и е убеден в тяхната диалогичност..." Демек, УСТАТОСТ...

Едва ли някога ще има консенсус с ГЕРБ.

Тоя па, ходи се снимай с китките у Банкя и не се занимавай с неща, които не са ти и понятни. Във какво се изразява съдебната реформа според "Дамата с магнолиите" - семейната приятелка на Цецо Ухото - Владимира Янева или "доверения съдия" Цацаров? Ааааа сетих се, реформата ви е онзи брадясалия, проскубан пишман юрист, който и членския внос не си беше плащал, който мининстър направихте.

1. Във какво --> В какво, 2. Цацаров е прокурор, а не съдия. Има тънка разлика за идиотите и голяма за юристите. 3. Нали не мислиш, че ББ ще пише лично промените в конституцията докато 'рита мач'?

Само Герб е в състояние да направи реформа. Има необходимият опит и специалисти.

Това беше шега, нали?

Обещание за реформа, после гласуване какво да се реформира и така още поне 25години..... това е крайната цел- да бъде заблуден народа и нищо да не бъде направено, а ние като овце да блеееееем. Сега наистина най-належащо е д аима народен съд и докато не се изчисти всичко корумпирано д ане се спира- това е...., всичко останало е блъф, като за тъп чалганизиран народ!

На кого го е обещал? На шефовете от Брюксел и ли от Вашингтон?

Сега разбирам защо е имало народен съд през 1944 година. Сега не е ли нужен такъв?

Ние в Пресцентъра на БКП искаме със задоволство да уведомим всички наши опоненти, че единствената Партия способна на реформи е Нашата. Дори последната ни съдебна реформа започнала през 1989 е голям успех и работи много добре до ден днешен.

и който трябва да помисли ..какво да караш хората да се чувстват като идиоти

Как ги прави тия работи. Срещу заплащане? Пак отидоха парите ни. Всичко може този човек, да му се не надяваш. Само едно не може вече. Да ни излъже.

Коалицията за Ускорено Развитие на Европейските Ценности(съкр. К.У.Р.Е.Ц) също ще подкрепи съдебната реформа, дори ще настоява ВСС да се раздели на 3 камери:на съдиите, прокурорите и циганските мешерета.Така и ще ускорим интеграциата на ромите.

Консенсус не можеш да обещаеш. Трябва ни ВНС, а там кой ще влезе и какви гледни точки ще защитава, не е ясно. Тия се взеха за наследствена аристокрация.

много идиоти имало у БГ-то, и то все червени!!!

А най-големите идиоти сте тези , които гласувахте за простата мутра от снимката .Хайде със здраве .

3евзек

Ние в Пресцентъра на БКП изключително много се радваме, дори червен мед ни капе на сърцата, защото само умни хора като вас гласуваха с единствения правилен избор - за Партията и за българия.

Островче на стабилност. Консенсус. Европа нещо си. Светлото бъдеще. Реформи. Приоритети. Ала бала портокала. Тинтири минтири... Гоце-Боце-Боце-Гоце-слугинаж-ГМО партийки-групата на Шаро-добре познати мутри, добре познати глупости, един и същ буламач, пак и пак. Не виждате ли , че ви гъбаркат с клишета, докато отечеството си заминава? Колко провали се натрупаха вече? Колко пропуснати възможности? Колко разбити съдби? Единственото, което ги интересува тия (и ония) е да се окопаят на власт и да имат възможно най-голяма далавера от нея. Искрено и лично. Кой да ги види? Кой да схване? Ама нали той е прост, вие сте прости....... идилия.

Бойко,не се ли виждаш ,че не ставаш за нищо .слънчоглед не става за вожд за какъвто се смяташ .първо и винаги най първото което вождовете уважават и за което работят са тези които истински и честно се трудят , а не твоте мутри

тиквата е наи големия откривател в света,по голям дори от Колумб и Васко гамена,единият открил америката а наща тиква открива всеки ден нещо ,я пречиствателна станция ,я асфалт на макарони ,я тоалетна,няма по добър откривател от него,да ние жив и здрав още 2 месеца.

На снимката: другарят Тодор Живков, на среща с млади доячки.

дираджии,не го показвайте тоя че не мога да спя:))

Борисов обеща, пишете Господ обеща, нали сте на неговата ясла....Тоя пак започна да разхожда тениските си из БГ-то, а с него, 30-на на държавна ясла, ние им плащаме масрафа, но иначе ми вдигна пенсията с 4 евро, която е в пъти по-малка от намалените пенсии на гръцките пенсионери...Затвор за теб и всички останали политически гниди, без разлика от цвета им!!!!!

По Тошово време имаше един виц за влака на комунизма - дето не вървял, защото всичката пара отивала в свирката... Като ги гледам днешните - Тиквата и аверите му, май разлика в демагогията от онова време и днес не виждам!? Браво, Боце, личи си школата на БКП!

без велико народно събрание нищо няма да стане,само хвърлят прах в очите на хората

само дето депутатите в това събрание ще бъдат пак тези,така,че и то няма да помогне. Нов публичен дом със стари .... не се прави.

Политици си правят каквото поискат, а шилетата им вярват и гласуват.

махкайте го тоя веднага. като го видя така се разпенвам че направо полодявам и ще фърля компутера през прозореца и право по тиквата му в банки... ох боже всеки ден 10 пъти ни навират дебилната му фезеонимия. не мога вече унищожиха ме като учителка и интелектуалка и още малко ще ме пратят в 4 келометър..... герп причини вреди и на културтрегерите и интелегентните бългъри....

О-о-о-ох...пази Боже такава неграмотна "учителка" да преподава на децата ни...

да не мислиш,че настоящите учителки са много по-различни. Виж какви са учениците и сам ще си отговориш.

Този лъже и манипулира!Виж,че е нерегистриран...И преди е писал глупотевини, уж като неграмотна учителка-(регистрирана).Стар соросоиден трик за предизвикване на изкуствено напрежение, възмущение, с цел:отклоняване вниманието на обществото от сериозните неща...

Целия форум ти се е вързал. Опорна точка - който е против пъдаря на царя е неграмотен.

И още една-две книги да беше ПОНЕ разлистил, сега можеше дае отдавнавна в Седмия месец на Шестия си мандат, не прес 3 годин да го блЯнуваме

Тъпунгер от Банкя с прякор на зеленчук. ЩО Е ТО?

Познах ПРЕМИЕР

Позна

серегей

Бойко ,ти си най , много по .най,ти си най обичан ти си слънце ,дажеголям слънчок. Ние още мърдаме,значи стягай още .боко ти си нашият бог,бог,бог....

Боче, откривай си пречиствателни станции, гледай с по прости неща да се фашащ,остави конституцията,щото там ти трябват още 50 години ,за да влезеш в играта. Няма как,не е лъжица за теб и банкянските аверчета . Не си за тая работа.

Хайде стига с тези комунистически откривания! Не ви ле е срам? Оставете делата ви да говорят и тогава ще бъдете много повече уважавани. Представяте ли си в Германия Ангела Меркел да почне да открива нови обекти, магистрали и т.н? Тогава тази жена няма да й остане време дори и за сън.

"... поредната СИ пречиствателна станция ...", явно са си негови :)

НА ТЕБЕ "БУДО", ДЪЛЖИМ НЕПОКОЛЕБИМАТА ТИ ПОЛИТИКА И ГРИЖИ ЗА ПРОДЪЛЖАВАНЕТО НА ЗАТРИВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!! НАЙ-ЛОШОТО ПРОКЛЯТИЕ ЗА ТЕБЕ Е, БАТ' БОЙКО, ОБИЧАМЕ ТЕ! НО ТИ ЗНАЕ КАКВА Е СИЛАТА НА "НАРОДНАТА ЛЮБОВ".

Идеята за две камери на ВСС се опитаха да я пробутат и преди две години, още тогава евроинспектиращите казаха че това си е наша работа ама няма да ни го броят за реформа, и продължиха да настояват за резултатна борба с корупцията и ефективен съдебен процес. Делата у нас се провалят защото съдии,следователи и прокурори допускат процесуални грешки а инспектората към Министъра на правосъдието си свирка с уста вместо да се възползва от правомощията си да им подготви предложения/искания за търсене на дисциплинарна отговорност на виновните длъжностни лица по Закона за съдебната власт, Закона за частните съдебни изпълнители и Закона за нотариусите и нотариалната дейност ... Е, щом досега Министъра не си е подредил къщичката как да му хвана вяра че ще измете двора и на съдебната власт?

Абсолютно точно , пич ! Всичко останало е за заблуда на овчите мозъци !

Мерси, ама просто съм направил копи-пейст от сега действащия Закон за съдебната власт... който изглежда е терра инкогнита за Министъра.

А не ти ли се струва, че тия уж процесуални грешки, допускани от съдии, следователи и прокурори не са никак случайни. Френският посланник говори за "гнили ябълки" в съдопроизводството. Аз пък говоря, че не само отделни ябълки са гнили. Загнило е цялото дърво и никакви козметични реформи няма да помогнат в случая.

Е, там е работата я... Вместо да се направят бързи промени в Процусалните кодекси, за което е нужно обикновено мнозинство в днешното Народно събрание, и така да се реши въпросът те правят някакъв цирк с който всъщност саботират евроизискванията и имат наглостта да наричат мераците си реформа. Апропо в задълженията на Министъра е и професионалната подготовка на бъдещите съдии и прокурори, и професионалната оценка на действащите, та пак опираме до това че или Министъра не знае какво може да направи дори по днешните закони за да реформира съдебната система, или пък има други цели.

Интерпесно защо Бойко дори не споменава името на партия Атака, като парламентарно представена партия. Изглежда, че от американското посолство много биха искали, тая партия да я няма въобще. Защото може би самото съществуване на антинатовска партия е едно предизвикателство към така наречените западни ценности. Каквото и да значи това. Неглижирането и съвсем не значи, че тя не съществува.

Какво ще пречиства тази станция?То живи хора не останаха след "управлението" на соросоидно-герберастката хунта.

То, Хора няма, но, лайнарите от Герп прииждат като придошла река ? Всеки момент може и прднята Сталинка!

На инвеститорите ГОВНАТА

Нима и баба Цецка, никога не му казва : Боце, в такова лайняно ги водат на Стола?

...Щом е рекъл "наместника" на ..."началника"....Що ще правим избори,референДУМИ и какво ли не ....Гледай "Слънцето" и бегай някъде далече ...далече ...на сянка ,че тук след него ще е ....САХАРА !

Ако БСП подкрепи ГЕРБ, то ще остане без електорат! Ако искахме имитациите на реформи, щяхме направо да си гласуваме за ГЕРБ...

Дай боже всекиму да му остане бесепето без електорат.

Всички знаем, че Боко е консенсусен. Да живей , да живее герб и всички негови патерици. ВЕНСЕРЕМОС.

И ще настигнеме ли Ромъния?

Какви реформи , какви пет лева бе мутро гнусна ........Тоя мафиот , ако имахме работеща съдебна система отдавна трябваше да е в затвора .Нагъл и долен тип .

То и Цветанов не посмяха да го пратят в затвора. Съдиите ги е страх от политиците, особено от тези, които са си подсигуили подкрепата на Брюксел.

Имитацията на реформи и промени от лицето Б.Б. и неговата клика е налице от появяването му извън сенчестата му дейност . От 2001 год. цялата му сила е не в работа , а в надуване на свирката .

АМЕРИКАНСКИЯ ТАНКИСТ МУТРЬО ДА КАЖЕ И ЗА ЕВРОТО :)))) Еврото продължава да поевтинява по отношение на долара и това става на фона на достатъчно успешните опити за предотвратяване излизането на Гърция от еврозоната. Причината за това икономическо явление се крие не в заплахата от фалита на гърците, а в действията на валутните власти на САЩ, пише Deutsche Welle.

Много пъти вече написах през изминалият месец, че Кристине Лагард ИЗПУСНА ОКОНЧАТЕЛНО ДУХЪТ НА ФАЛИТА на световната стоково парична система от "бутилката"-контрола на Световните лихвари и то за някакви си 1,6 милиарда. След още 1-2 години на агония, "златният телец" се вижда вече, че ще обърне петалата и ще го направят на ... волфрамови или хромови кюлчета. А гърците са, първата плочка от редицата на "Ефекта на доминото".