Борисов нареди НСО да върне джипове на горски стопанства

Премиерът в оставка Бойко Борисов настоя НСО да върне на държавните горски предприятия луксозни джипове, които са й били предоставени за ползване.

Обратно в новината

Коментари - Борисов нареди НСО да върне джипове на горски стопанства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да има наказания за произвола и за това, че мутрата живее като крал с парите на бедния народ.

и като се замисли човек, всичко е на гърба на данъкоплатеца

НСО е подчинена на президента.Как така министър председателя ще им разпорежда?

аз се питам защо като заемат високо ОБЩЕСТВЕНИ постове почват да искат придобивките, които имат супербогатите бизнесмени на запад, които цял живот за работили здраво за да си позволят този начин на живот? що за мерзост е това и наглост и не знам как да го нарека, ама това е обществена служба, това са обществени пари от къде на къде? Прокуратурата незбавно трябва да се замосезира и това е

1) Щом причината за заповедта на Борисов да бъдат върнати джиповете била разследването на бТВ, щеше ли Борисов да върне джиповете, ако не беше извадена на показ далаверата с тях? 2) Ще бъде ли направено разследване ЗАЩО въобще е имало обществена поръчка за толкова скъпи джипове с луксозни екстри, щом не е имало достатъчно "вносни" ловци да ги ползват? Този анализ не се ли прави предварително - преди да харчиш държавни пари (богатите ловци не идват в България само заради джиповете, нали, и със сигурност има статистика за средния годишен брой "външни" ловни посещения)? 3) КОЙ ще бъде наказан и КОГА за фалшивата обществена поръчка?

"Зам.-министър: Няма нищо порочно, ползват се пак за държавата". Трябва ли да се обяснява на един заместник министър каква е разликата между държава и държавно предприятие?

Този тъпак не е разбрал, че от горското на НСО може да се разпореди мс, но обратното от НСО на горското трябва да се разреши от президента. Така, че ТИКВАТА да си кара джипа, а Цацаров да разпореди проверка кой е разрешил кола на НСО да се кара от човек, който не е служител в НСО.

Пешо Първо: Борисов не може да разпорежда на Началника на НСО Второ: Борисов в абсолютно нарушение шофира автомобили на НСО. Трето: За да се потули скандала със луксозните автомобили за МЗ, те са дадени на НСО. Сега, за да оплюем службата казваме, че тя ползва чужди коли и трябва незабавно да ги върне.

Борисов пак ще е на далавера. Путин ще му подари джипа!

Този костов е голям умник-можело да се прехвърля от държавно в държавно..... ви да ходи да си напълни един камион с пари от държавната банка и да си ги харчи...

АЛОООО ЦАЦА СПИНКАШ ЛИ

горските стопанства да дадат аввтомобили на НСО, но НЕ БЕЗПЛАТНО! В крайна сметка това е източване на средства от едно предприятие за сметка на друго. Много правилен е въпроса защо НСО има бюджет, след като ще получава безвъзмездно скъпи превозни средства от други места. Също така трябва да се забрани със закон МВР да получава дарения под каквато и да е форма, защото това определено поражда конфликт на интереси!

Много озлобя и стана завистлив българина или поне тези, които пишат тук повечето са такива. Ама, ако трябва да се заемат да управляват държава от такива като тях, никой не се наема. На такива само им дай отстрани да псуват и нищо друго да не правят!

Е ПАРИТЕ НА КОЙ СА АКО БЕШЕ БСП ЩЕХА ДА ПРИПАДАТ ОВЦЕТЕ ПО ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА АМА НАЛИ Е ГЕРБ Е БИЛО ЗЛОБА С ЧУЖДИ ПАРИ ЗНАМ ФЕРАРИ ЗА ОРАНЕ НА ГРАДИНАТА ЩЕ ВЗЕМЕМ Е ТОВА ПРАВЯТ

Немога да си обясня боко на граждански договор ли е с нс на позиция ''шофьор''???По кой закон и по коя заръка след като има правилник за нс одобрен от нс тоя се подвизава като шофьор на ЧУЖДО МПС защото нсо е под ръководството на Президента???има си щат и отпуснати пари за шофьори???

Сигурен съм че няма нотариално заверено пълномощно от собственика - още едно нарушение.

Боко Тиквата: Президентството - това съм аз!

Тиквуня декларира, че някакви престъпници зад граница го дебнели да го убиват!? И затова щял да си поръча бронирана Лада нива при Путин, само не уточнява с какви пари ще се плати и как ще го ползва, след като скоро няма да е премиер. Не ми е ясно как с неговите спестени пари около 10000-15000лв. След една година ще си купи бронирана кола и ще плаща на частни охранители да го пазят? Или неговите приятели бандюгите ще му помогнат безвъзмездно и/или възмездно.

Сретене, разкрит си!

При положение че една нищо и никаква мутричка, пазач на паркинг и бодигард на тоя-оня може да стане премиер и да има висок рейтинг, представяте ли си колко щяхме да дръпнем напред ако бяхме избрали истинска, симпатична и приветлива мутра, например Маджо

Ами значи българският народ все още не е дорасъл да го управлява истинска и симпатична мутра, като Маджо, а е на нивото да го управлява една нищо и никаква мутричка и бодигард на тоя-оня. Хубавото предстои, драги сънародници!

Като го уволнят, другаря Борисов, бивш пазач на паркинга на бай Миле, може да стане и горски пазач. Заради джипката!

Щото той Тиквата, като житка напред назад, не знае чии са тези джипове. Ама хубаво е, когато пътуваш към Симитли да имаш подгряване на седалката.

Висш популизъм в действие!

къде - в изсечената гора ,продадената "държавна" гора! Кой арабски шейх ще си губи времето тук , при положение , че в Чернобил е по-привлекателно от БГ.

нЯМА ЛИ ДА СЕ САМОУВОЛНИ,ИЛИ ДА УВОЛНИ НЯКОГО ОТ КУМОВА СРАМА -КАКЪВ НАГЛЕЦ!

Прост помиярино,НСО Е ПОД ШАПКАТА НА ПРЕЗИДЕНЧЕТО!

и насран Бойко балван.

Така, българската "СТРЕСА", зарадва хората в Бистрица че возилото отива в обора, на Месните звезди, и говеда

Дето викаше баба "да ви се*ра в устачките"!

наглоста няма край.Какъвто Борисов такива и подчинените му.Никога не са виновни,чисти са като изворна вода,а докараха народа до просешка тояга.Нормален човек след всички излагации ще се скрие в миша дупка а те нагло обикалят зависимите телевизии.

що не се усети като се качи да го кара тоя джип а сега се разпореждал, след като БТВ му показа поредното осиране!

Купени от държавата и се ползват от държавата, но не носят никаква принадена стойност селски шмекери. Всички искаме да сме богата държава и да развиваме капитализъм, а то к,во??

Това е нищо.Гответе се да изгладувате и да умрете за още 28комплекта нужни за еврогейските чиновници.Ще мрем,ама няма да се дадем е казъл боко.Първи ще сме по потупване и дранкулки.

Така нареченият" генерал Ангел Антонов"-шеф на НСО раздаде същите тези джипове взети от горските на свои приятели. Например подари скъп 250 000 лв джип Мерцедес с рег номер 8889 на своя приятел Георги Тодоров Главата-шеф на Втора Хирургия, а брониран Хюндай с шофьор от НСО на престъпника Костадин Ангелов сложен лично от Антонов за шеф на Александровска болница. Незабавно да бъде разследван шефа на НСО за злоупотреби със служебно положение.

Сутринта, когато гледах разследването на БТВ за тези джипове, веднага се досетих, че днес някой ще изгърми и ето, че се случи. Когато е седнал зад волана на луксозната кола, премиерът не е ли попитал каква е тя, откъде е и кой я ползва? Сигурно не е, но щом се вдигна шум, бушонът веднага се намери. Колко ли подобни неща се случват в милата ни Родина, за които нямаме представа? Е, за някои от време на време научаваме от телевизиите, но вероятно много повече остават скрити. Така е, защото нямаме потомствена аристокрация и щом някой яхне властта, веднага се самообявява за "елит" с хиляди привилегии, което не го прави елитен, разбира се.

Тъпите рашистко кратуни не могат да схванат, че въпросните автомобили са използвани по ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ - за превозване на ВИП - персони!!

Това правителство, което е в оставка продължава да краде и да прави обществени поръчки, докато мине 22 януари още има много да крадат на гърба на бедният народ.Колкото по-бързо семахнат толкова по-добре.

Играе в защита Боконестата курва - много радостна новина АХАХАХАХА :D

Вече е ясно кой е разпоредил всичко, въобще не говорим дали е знаел или не - иначе би уволнил на секундата шефа на НСО, или бъркам?

То за му..та 400хилядарки са си едно нищо.Той работи с милиони и милиарди профукани и усвоени.Пак процъфтя строителството и застрояването на терени.Пари от къде?От фалита на КТБ,от големите заеми.Иначе вчера наредил да се уволни един шофьор от министелството за неправилно паркиране,днес джиповете да се върнат на горското/а какво ще ги правят това не е важно те парите са профукани/все прах в очите на обиднелия и изтормозен отвсякъде народ.Патологичен случай е този и още много золуми ще направи.Но светлина в тунела се не вижда,всички са като него.

Новина за 3 джипа. А сега да си припомним, че само неустойките по делото за АЕЦ Белене са за повече от един такъв джип всеки ден. На всеки 3 дни - 4 джипа.

Ако мине-мине,като ви хванат-тиквата се прави на неразбрал и разпорежда

бездомници мрат по улиците, вземат деца от майките заради мизерия, а ти си возиш дебелия гъз на аванта за сметка на всички, че малко милиарди си свил до сега. Че съвест нямаш е ясно,но се надявам Онзи отгоре да те осъди подобаващо в един момент българоубиецо!

защо да не кара автомобил Борисов, закона забранява ли му го? Много злоба, ей, много простотия, от толкоз негативизъм ще си докарате някой удар, вашта мама...

личен автомобил без охрана и без специален режим на движение. Нали много го обичат

Тъпчо, има си бюджет за тая работа. Повече от ясно е, че МУТРИТЕ от НСО са решили да го прехвърлят. Схемата е ясна! Реве се, че няма пари за нищо. Мятат една бала пари за кефа на НСО през горските стопанства. Едните лъжат, другите лъжат, ние шараните ръкопляскаме. Това ли те кефи, бе? А?

...на комунист! Или обичаш фантазиите от детството...

Слушай, пич! Не става дума да злоба,а за принципи,за демокрация,за народовластие. До кога ще ги храним,возим и носим на гръб? Срам нямат! На един кокошкар майката ще му разкатаят,а за тези,дето бастисаха държавицата ни няма закони,няма съд,няма прокуратура!

Абе Отворки,протокола не го позволява!

охранен гъсок, който е на снимката, не знае ли откъде е този джип? За да отговаря на мизерията в страната, в която живеем, трябва да кара Great wall или максимум Dacia.

на Плевналиев,не на Борисов?

Бахти обясненията, щели шейхове да се возят. Тия платежоспособните да си наемат кола и да се возят. Що ние ще им плащаме лова и колите инад хотела?

Борисов, помниш ли първите дни? Когато взе властта и покани журналисти да снимат розовите БМВ-та. Да покажеш на цяла България какво са правили мръсниците, до каква степен са се разпасали. А сега, Борисов, ти в каква ситуация си? Ами върнете ги. Онези харчеха нашите пари за БМВ-та за баловете на децата си. Вие пък сега оставяте прескъпи коли в пущиняка за лов на прасета и фазани.

не помни коя плиткоумна герберка е опраскал вчера, та ще помни такива факти.

Мутрата не да ги връща а да ги продаде и с парите да се купят линейки!!!!Освен това на пърдялниците които са ги поръчали и ползвали да се им се наложи глоба в размер 30% от заплатите им!!!!!!!!!!!!!!!

А се возеше в тях, нали селски, а сега след дъжд качулка....народа не е глупав и вижда че се правиш на дон Корлеоне и тъпкано ще ти го върне, защото управлнието на държавата не е мафиотска структура!

Нека си кажем истината ... Още в началото се е знаело, че тези джипове няма да са за горските , а за хрантутниците от жълтите павета. 200 хиляди за луксозни джипове за горско стопанство което отчита 5 хиляди годишна печалба. Да не говорим за скандала, че са минали през фирмата на съученика на министър. Хората са казали каквото сам си направиш, никой не може по добре да те закопае от самия себе си. После пак се чуди като режеш следващата лентичка , ама защо народа не те е оценил и е имало протестен вот. Ако продължавате по същия начин в следващия парламент няма да имате и 90 депутати Ако не спрете с глупостите ще загубите и големите градове на следващите кметски избори.

Не мога да се сетя за част от човешкото тяло, с която гербаджиите да не са крали! Още по-лошото е, че за толкова години не са били само те!

Е няма такава държва.Колко пъти да му се каже на тази м-тра ,че такова звено НСО няма никъде по света.А в най бедната и умряла държава ,то съществува за неговия кеф. Само пари на вятъра хвърля ,само се кани на бедния народ,само поразия след поразия върши.Какво чудо невиждано е това бе?Едно смислено нещо не е направил за в бъдеще време.Унищожи ни напълно.Заплата 500лв.пенсия 300лв.Егати и наглостта .Бюджетите на Кривосъдната система и МВР са в пъти повече отколкото на всички останали системи .И това са пари хвърлени на вятъра.Те не работят.

ПОМАЦИТЕ ПАК СА ГО УДАРИЛИ НА ТЪПИ ЖИВКОВИЗЪМИ - ДА СЕ НАТЕГНАТ НА АГАТА :)))