Бойко Борисов: 2014-а е ужасна!

“2014-а е ужасна година. Аз всеки ден го напомням”, заяви премиерът Борисов, след като участва в коледен турнир по футбол, спечелен от отбора му “Витоша”.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов: 2014-а е ужасна! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вие сте виновни да е ужасна,драги

Ужасен си ти ,свиньо проста дебела

не можа да краднеш как требва. говедо такова.

За мен 2014 беше още една прекрасна година. След като държавата и уптавниците не мислят за народа, защо народът да мисли за тях? Те забъркаха кашата, те да си я сърбат! А хората се спасяват поединично.

И 2013 г. беше ужасна, и 2012 г. беше ужасна...

И Борисов е ужасен, но и той ще си отиде като 2014.

ще е ужасна, до като Боко тиквата не бъде осъден и заключен.

ама надали - или дето казва НАРОДЪ: "трай коню за зелена трева" Ами др.Станишъф, него що го пропускате, а?

ся се чудя що така изиграха орешарски - като балък май го прецакаха и протестиращите предната зима които ревяха оставка дали им стигат сега двайсетолевките да си платят тока и парното , а Бойко и приятели със сигурност имат достатъчно да живеят охолно ама тоя прост лесно манипулиран народец дали има :)

Боко, и ти беше част от тази година!? И то голяма част!

И по-ужасни ни очакват.

А 2015 ще е прекрасна, щом мутрата се върна на власт и зад гърба си дръпна 12млрд заеми!!!

Ще те ползва за тоалетна хартия!!!

Ужасен си ти елементарни ми министър председателю!Много ужасен-така че Българи я чака ужас без край!!!

спечелили турнир в една трудна за страната година - аферим бе джанъм

Аферим на тебе!

кви зали кви пет лева ве построеното от вас се ползва, особено по малките населени само от приближени на кметовете и много малко от населението, то само с зали ако ставаше ехеее

Да. Наистина ужасна. Явно комисионните от рекета, строителството и десетки други машинаций са се отразили кофти на баланса ти за 2014г. Ама споко, иде 2015 и ще наваксаш.

Ти за това ли не ходеше в парламента ?

Наистина е ужасна 2014, защото Борисов и Четворната ламя изплатиха кражбите в КТБ с държавни пари. Прехвърлиха тежестта върху всики българи и не разобличха нито един виновен за обира на века! Илиза, че пари за покриване на кражби има,но за заплати,пенсий, лечение на деца, улици и откриване на работни места няма. ОСТАВКА на съучасниците в обира на КТБ: ГЕРБ, РБ, ПФ и АБВ.

Я да видим, колко гробаристи ще отрекат истината, която си споделил?

Ми как няма да ужасна,нали ТИ се върна на власт!!!!!!!!!!!!!!!!

Службите и PR - ите на САЩ харесаха у нас за нови(стари) управляващи на България - ДСБ начело с Радан Кънев! Те обещават по-открит и пълен слугинаж, направо робство на САЩ! Най-вероятно ДСБ ще ползва успешното име Реформаторски блок за в бъдеще! Натам вървят нещата! Ген. Бойко Борисов си свърши работата и ще бъде подминаван от тук нататък! Колкото и да бе удобен на САЩ, намериха се по-продажни от ГЕРБ, а освен това Генералските режими, наистина, са демоде, дори за балканска страна, изоставена от света!

Имаме нов Матросов, който спира с гърдите си огъня срещу Бойко. Такива са и 15% гласували за ГЕРБ. Ако са наивници - простено да им е, но ако са вярващи в ББ - значи са невероятни глупаци.

"При нас има дисциплина, трудолюбие, тренировки, организация. Всичко, което, за съжаление, го няма в повечето отбори"? Да, но това вероятно важи само за ритнитопковците. Де де беше така и в правителството - а там са орел, рак и щука...

Настоящото управление е много по-приемливо за всеки нормален българин, в сравнение с онази арогантна и крадлива шайка на орешарски и сие..........

Така е т ъпако, защото пак те сложиха на власт!!!

pastoral, никой не те 'бава за шпринга пич

а тогава защо ми изчезвате коментарите бе пич-ка? нали никой не се интересува от тях. какво ви пречат, а атакаджийски цензуратори. ето за това няма да видите власт ни-ко-га! защото сте диктатори. дадеш им малко власт, па им гледаш сеира... хахахаха... но затворете си форума за други, освен за ваще мнения. за да не ви пречи никой на тъпотията.

Еми дано да е по сносна 2015 година! Да видим какво ще каже Роската по телевизията за нова година!

Каквото са му написали да каже.

с такива злобни и слабоумни цензуратори 2014 ще ви се стори като райска градина, в сравнение с това, което ще натворите с безмозъчието си през 2015.

Стига сте писали псувни и разни глупости за този и онзи политик.Вие сами сте си виновни...вие им разрешавате да крадът и грабят...вие позволявате това...после идвате и се жалвате...ами жалвайте се по форумите...утре ако ви кажат,че цената на парното скача с 50% пак ще се жалвата по сайтовете,ама няма да отидете и направо да ги изхварлите от парламента...на мен не ми е жал...щом им позволяваме да правят каквото си искат значи на нас нищо не ни пречи

и аз това им казах, че са тъпи като риби, ама цензураторката от атака ми резна коментара, щото и тя е тъпа. били накърняване на доброто име. което не го виждам никъде.

Наистина ужасна година - фъзоглавият е на власт! Дано следващата бъде по-добра ...?...........

браво, цензураторе! ето това е един смел призив за смърт на поредния бкп - башибозук!

Споко! Сега е зима и правителството не може да покаже пълните си възможности! Ооообаче ,като пукне пролетта,че като напълним самосвалите с асфалт ,че като замааме с лопати,че после ленти ножички,пощипване по бузките! Гадна зима!

бабче, завий си краката с одеалцето от бузлуджа, да не настинеш, докато сънуваш.

Първо стягаме редиците! Цецооо!-Тук! Цачевааа!Тук! Бързо да се проверят ЕРП-тата ,че предния път,заради тях ние си заминахме!

абе тия ерепета не ги ли национализирахте, докато бяхте на власт, а цензураторче от атака?

Ужасен премиер - ужасна година! С тази полуграмотна тиква и по-ужасни предстоят.

ами казах ви вече, другарко. запалете няколко на улицата - те и без това за вас нищо не значат, обединете се всички дс доносници и залейте медиите с манипулации измислени от кгб и направете още един февруарски преврат. какво ви пречи. електоратът ви става все по-твърд и поема по пътя на ис. вие ще спечелите ощя някой паток, от който да крадтет с по коления напред, както от локвата на р. овч. - белене. поздрави и на серж - председателя на педофилията от пес.

Най-ужасното е че,този дебил от снимката,продължава да си гаври с държавата и народа все още го търпи !

...все някой е виновен разбира се! Годината ,предишните,банките,матряла,отсрешните,дъждовете дето не спират,зимата и т.н докато народът се спомине!Амин!

дедото-баба пак минал набързо. фокси лейди.

в която Боко пак отърва затвора.

Наистина е ужасна 2014година. Най простият, най злобният и най нахалният българин е министър-председател на България.

орешарски е, разбира се. прав сте. няма по ужасно от правителство на експерти в унищожаването на държави от това на пес. апропоз, къде е серж - представителя на 15/15?

И особено края и, в който най-слабоумното и вредно мутре отново стана министър председател чрез политическо цезарово сечение. Дано поне е за кратко!

гласуваха ли мнозинството за герб, въпреки "прогнозите" на всички шамани подкрепящи о духащи на дудука на статуквото? да. а сега - всички предатели на родината си - начело с атака трябва да преживеят един истински катарзис, както ндсв. това е. да ви пожелая разум за през новата е невъзможно. понеже у вас не се забелязват дори наченки на такъв.

Не, не гласуваха мнозинството за герб. Дори всички партии в парламента не можаха да съберат над 50% от гласовете на имащите право на глас. Този парламент и това правителство са една долнопробна политическа договорка срешу интересите на мнозинството. Така достатъчно ясно ли е или има нужда като за гербовашки малоумник да го обяснявам?

започва страшно да ми се гади, когато доносници, сплетници и най-обикновени манипулатори казват с удивителни що е истината. разбираш ли ме, или трябва по още по-друг начин да го разбереш????

Доносник и манипулатор е недоразумението на снимката.

Единственото хубаво на ББ е това, че държи далеч от властта БСП/ДПС и придатъка им - Атака.

България вече няма да прогресира,докато иматакива министри като образователния,на енергетиката,на отбраната и др. Бъчварка,дето пише на Бойко статиите,да знае,че не са 20-30 зали,а" стотици". Една кметица покани Борисов,Павлова,Цв.Цв,да открият обект- парк.Всички безсрамно лъгахакак са отпуснали и усвоили парите.Те 3 год.не бяха във властта-парите бяха от кабинета Орешарски.Всичко остава ненаказано-липсват 2млр-даот здр.каса,100млн от НОЙ не се върнаха,не се отчетоха/може би се откраднаха/-за прокуратурата-няма престъпление.Цветанов е следствен,но по същия въпрос оглавява комисия в НС.Оглупели ли сме,че толкова много ни баламосват?

хората правят живота и какъвто си го направят, такъв ще го търпят,КОЙ НАПРАВИ ТАКА ЛОША ТАЗИ ГОДИНА, КОЙ ПЛАТИ С ПАРИ ОТ НАШИТЕ ГЪРБОВЕ НА ПРОТЕСТИРАЩИ И ПОСЛЕ ИМ РАЗДАДЕ МИНИСТЕРСКИ КРЕСЛА, КОЙ,КОЙ, ЦАРЯТ Е ГОЛ, ДА ЖИВЕЕ...

"Националната служба за охрана ще покаже утре, понеделник, пред медиите новите аудита, на които ще се возят министрите." - Да са им честити,докато в същото време погребват полицай и още няколко са в болница,защото са се возили в стар ЗИЛ на поставени отзад в карусерията пейки се закупуват нави коли за министри.Всяка година май се подновяват колите на министри и депутати,а в същото време пари няма.Наистина няма такава държава в която въпреки самозапалванията,мизерията в която е,системното убиване,изнасилване,ограбване на пенсионери минестерства и Парламент са със може би най-голям бюджет и лукс сред всички останали държави.В някой държави министри пътуват до работните си места с простолюдието-с метро,градски транспорт,собствени автомобили и дори с велосипеди,а нашите които даже рядко ходят на работа са като богоизбрани,даже преди дни ги видяхме и в Парламента някой пияни.

Бойко, ако не изхвърлиш ДПС, Ахмед Доган и Местан от властта, ще береш много ядове .... ако и да си мислиш, че си хванал ЗЕВС за 'шлифера' !!!!

атака сама ще си се наака. разбирай- отпадне с този слабоумен цензурат. и тази многоника слабоумна политика, завладяла форумите с пълната си тъпота и посредственост.

Ако един смешник забавлява народа това е комедия, но ако същия този смешник води народа това е трагедия..

На Крив Макарон все нещо му пречи . Догодина се чудя какво ли ще е оправданието , ако не побегнеш пак . Е как може така все нещо да пречи , Борисов та ти стана като професионален оплакавач в траурна агенция и аз сериозно се замислям да те поканя ли като изпращаме тъщата ....

ivo10

Няма да се плашиш Бойко, ние сме с теб. Ако работите както трябва 2015 ще е добра, а следващата още по-добра. И един съвет: като правиш магистрали и пътища мери им дебелината на асфалта на тия какавани, че като полагат 3-4 см асфалт оставаме с впечатлението, че сте си разделили паричките за асфалта до 12 см, а това не е добре за политическата ти кариера.

В Булгаристан нищо не се прави, ако няма ДАЛАВЕРА. Обществената поръчка за спортните зали получава тази фирма, която пусне най-много в партийната касичка. А кой бърка в нея, няма нужда да ви казвам. Вие сами си знаете. Всяко съвпадение с настоящи личности е чисто случайно.

Знаете ли защо Бойко Борисов е най-голямото нещастие за България. Защото той смъкна не по скоро заби в земята рейтинга на министър председателя на България. Сега всяка учила недоучила мутра ще си каже щом той можа да управлява България защо аз да не мога . И ще стане еднаа....

ivo10

Че да направим тебе министър-председател бе тъпан. Направо ще цъфнеме.

Мануел

мИСЛЯ ЧЕ МНОГО ПО ДОБРЕ ЩЕ СЕ СПРАВЯ ОТ КОЛКОТО ТИКВЕТО. ПОНЕ МИНИСТРИТЕ МИ ЩЕ БЪДАТ ПО СВЕСТНИ А НЕ ХВАНАТИ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ. ВЕЧЕ ПРИ БОЙКО НИКОЙ СВЕСТЕН НЕ ИСКА ДА СТАНЕ МИНИСТЪР ОСВЕН АКО Е МНОГО ГЛАДЕН ДА КРАДЕ

Дните на това мръсно геРБерско правителство, са преброени, оставка и съд за Боко тиквата.

Павле, ти ли си бе ?

А ЗАЩО МЪЛЧИШ ЗА ГАЗОВИЯ ХЪБ?!?! КАКВО СТАНА?!?! ИЛИ ТОЙ БЕШЕ САМО ПРАХ В ОЧИТЕ НА "ЛОШИЯ МАТРЯЛ"?!?! ЗАБРАВИ ЛИ ИЗДЪНКАТА С ЮЖЕН ПОТОК? ИЛИ ТОВА НЕ БЕШЕ ИЗДЪНКА, А ДОБРЕ СВЪРШЕНА РАБОТА?

По-точно - добре изпълнено поръчение. От кого - сетете се сами!

Хайде пак започна да се върти латерната! А бе хора толкова ли сме грешни пред Господ та ни наказва с такъв политически ЕЛИТ!

Ужасна за "лошият материал" а не за Него.