САЩ стоят до България и в трудните времена

Американски дипломат е потвърдил стратегическото партньорство между България и САЩ на среща с Бойко Борисов. Премиерът е уверен в евроатлантическо развитие.

Обратно в новината

Коментари - САЩ стоят до България и в трудните времена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти на приятеля би ли извил ръцете му да не прави бизнес с Русия? Не. Обаче американците извиха ръцете на българското правителство да не пусне Южния поток през България. Какво спечели България от това? Не само, че не спечели но загуби. Така ще бъде и занапред. Америка ще жертва България за интересите на определи американски групи.

Единствения добър пазар за българските стоки е Русия, ама Американците не дават да развиваме търговия с Русия. Американците имат васали, не приятели.

Нямаме умни и добри управници. Американците и Англичаните ако имат някакъв интерес към България то той е материалистичен. Социалистическата система бе грешна, но нямаше такъв ЕГОИСТИЧЕН характер какъвто "Евроатлантическата" система. България трябва да подобри значително отношенията си с Русия. Тя е единствение сигурен пазар за икономиката ни, и единствената държава, която реално може да изпрати войска срещу евентуална Турска агресия.

Цацка ЦОЧЕВА е поискала да организира в НАРОДНО СЪБРАНИЕ акция за кърводаряване от безродните депутати за нуждите на американските и украински бойци.

ХОРА, ТОЙ ТОВА ГО КАЗВА НА БОЙКО ПО ПРОТОКОЛ. ВИНАГИ ТАКА СЕ ГОВОРИ. ТАЙ ЩЕ ГО КАЖЕ И В УКРАЙНА И В ПОЛША И В ХОЛАНДИЯ, НАВСЯКЪДЕ. НО ДАЛИ ВЯРВАМЕ..... ДАЛИ Е ТАКА.........

Нямаме конкурентна индустрия,промишленост,която да е конкурентна на световните пазари ,а и за да съществува трябва и постоянно да се усъвършенства за да устои на конкуренцията от другите икономически и културни народи.Ако един народ има силна икономика то той има уважение и респект и от другите народи.България не произвежда сериозни продаваеми машини или технологии за международните пазари и това е причината да търсим вина от другите било то американци,турци,китайци или руснаци.никой не ни забранява да произвеждаме и изнасяме стоки! Ние се оправдаваме със другите,но на международните пазари тези оправдания никой не вярва,една стока или се предава или застоява! Защо нямаме поне една българска конпания на нивото на Сименс,Даймлер,Инфинеон,та дори на по ниско ниво - финландската Нокия!Ето затова българската държавност агонизира а населението е щастливо ако успешно се е интегрирало в Германия ,САЩ,Великобритания и други,неспособността си прикриваме като обвиняваме другите развити народи!

Ако ви убият във войната, ние ще се погрижим за жените и децата ви. Това ни казват на практика.

Стоят ДО нас. Това е добре! Защото в повечето случаи стоят ЗАД нас, когато дойдат трудните времена... :)

Получихме поредният "Конграчулейшънс"! Сега вече ще спя спокойно!

Това е все едно някой да седи до смъртно болен човек казвайки му: спокойно аз съм до теб в най-трудния момент!

Простосмъртният български гражданин не е видял нищо хубаво от архитектиите на българската демокрация със произход от 1989 год,главният враг не са американците,а това че не сме се справили със истинската задкулисна престъпност на експертите от ДС и БКП.

Слугите на СССР сега са слуги на САЩ. След като западняците са решили, че те са им най подходящи за слуги, едвали са се загрижили за нас.

Дай боже българската територия да стане 51 американски щат,! Поне ще има промяна за по добро на обикновенният българин,ще има поне правила и ред,а и старите мошенници Които се само наричат политически бизнес елит няма да имат авторитет,и ще трябва да работят като другите или ще им бъдат конфискувани имотите и. Сметките от измами.

САЩ си имат достатъчно щати, гушнаха Пуерто Рико, защото им е под носа и идва "естетвено" като техен щат. За България САЩ "приятелите" имат други планове, а по-точно: да обезлюдят и съсипят икономически тази територия, в която да разтоварят напрежението от Арабската пролет чрез масово заселване на араби и турци. А аз съм в САЩ, тук те се грижат добре за своите граждани, ако спазват законите. Но за България и за българите там САЩ правителсвтата са ДУШМАНИ.

И косоварите, и албанците, и македонците....

АБЕ ПИ.. ТА НИЕ ЩЕ СМЕ ПОЛИГОНА ЗА УСЪВЪРШЕНСТВУВАНЕ НА СТРЕЛКОВИТЕ УМЕНИЯ И БОМБОМЯТАНЕТО.

Вярно. Стоят. С пистолет опрян в главата ни. Момента е наистина труден.

Каква активност, какво нящо?!ТУК ПЕТА КОЛОНА е обезумяла,строена готова да пролива кръвта на българския народ.На тях им се плаща да ни правят евроавазиици,316-тата република на големия брат.Да,но сега е много трудничко защото сега можем да си избираме и други големи братя и НИЕ СИ ИЗБРАХМЕ-НАТО И ЕС-НОВАТА РЕАЛНОСТ И НЯМА ДА НИ ВЪРНЕТЕ В ЧЕРНОБИЛ.ПРЕДАТЕЛИ,ВИЕ МНОГО ГИ" МРАЗИТЕ",НО ДЕЦАТА СИ ИЗПРАЩАТЕ ДА УЧАТ ТАМ,ОТКРАДНАТИТЕ ОТ НАС ПАРИ ГИ ДЪРЖИТЕ В ТЕХНИТЕ БАНКИ,ХОДИТЕ НА ПОЧИВКИ ТАМ/цъкате байганйовски на постиженията им/,А НАС ИСКАТЕ ДА НИ НАТИРИТЕ ОБРАТНО КЪМ СИБИР.РАЗДЕЛЕТЕ СЕ С ТЕЗИ МЕЧТИ НА ДЕДИТЕ ВИ И ЗАВЕЩАНИ ВИ ОТ ТЯХ.Съчувствам ви-НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА НИ ВЪРНЕТЕ ТАМ,КЪДЕТО ВЕЧЕ СМЕ БИЛИ/имаме си големите обеци от тези злокобни времена/,а вие имате основания да се страхувате за бъдещето си защото заложихте на куция кон и подценихте българите.НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,ЧЕ НЕПЛАТЕН ОБЯД НЯМА!Предварително ви благодаря/винаги съм ви благодарила/ за чукване по насоченото надолу пръстче-ЗА МЕН ТО Е ЗЛАТНА ТОЧКА.

стоят и още как-поробиха държавата и вилнеят тука на произвол,готови да ни удавят в кръв отвсякъде....

Час по-скоро България вън от НАТО и САЩ вън от ЕС!

Фениксе,ако ти искаш ,демокрация е отиди да живееш в Москва! Аз предпочитам да работя и живея в Мюнхен,тук живеят и работят и много руснаци!

краваристан винаги е до България в трудни времена за да ги направи още по-трудни!!! И да дава ясни инструкци на Боко Тиквата каквод а прави!! А нашите педократи дори не са излязли от тъмната дупка там където слънце не огрява на Краваристана....Те винаги са вътре в обора до хранилката дет им дава центчета:")))

Я че спим спокойно, оти адашо е казал че е зад нази, че ни пази да не печелим и да не пропуснем войната, а убавите Инджевци да са платени и доволни. Браво адаш! Аферим, машалла! От бай ти Хой...

Времената станаха трудни благодарение на САЩ !

ДА ,ТОЧНАТА ДУМА Е "СТОЯТ"... ТАКА НИ Е ЗНАЧИТЕЛНО ПО-ТОПЛО.БЛАГОДАРИМ ВИ ,АМЕРИКАНЦИ- ДЕМОКРАТИ И РАДЕТЕЛИ ЗА СВОБОДА. КАК ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ВАС Е ВЪПРОСЪТ,МАМИЦАТА ВИ

"САЩ стоят до България и в трудните времена", че да не вземе нещо да кръшне в един момент ...

САЩ стоят зад интересите на разни групировки контролиращи президента. В интерес на България беше да мине Южния поток през България. $400млн на година. Все е доход, ама не. Трябва да заставят България да бъде анти-Руски настроене.

сащ седят до българия но да не излезе накрая че са клекнали зад гърба на боко тъпия

Трудни времена ,да! Предателски времена!

ПО-ДОБРЕ ИЗОБЩО ДА Е ДАЛЕЧ ОТ БЪЛГАРИЯ - ВИДЯХМЕ КАКВО НАПРАВИ ПО СВЕТА...

Щом имаме по-голям брат като сащ, не ни трябват АЕЦ, Южен поток нито руски теристи. Не ни трябва и руския пазар. Ще дадем на сащ каквото поискат /злато, тецове, .../ Важното е сащ да ни пазят за да не ни нападне Русия и да ни звеме ... скъсаните гащи.

САЩ са единствената преграда пред зелените човечета на путкин....

С две думи-Руссия никогда! Бем ти путиняците нещастни! Край, умря Марко! Хаааааааааааа!

ivo10

Приятелството или по-точното васалното ни положение ни струва много милиарди лв загуби.

Майната им на милиардите, ами губим живота си!!! Малко ли загубихме от това, че 25 години не живеем така както бихме могли да живеем добре? Малка загуба ли е, че цяло едно поколение е народено в 2 и половина по- малка численост? Малка загуба ли е да умират хора, щото им е закрита болницата, че даже и линейка няма? Малка загуба ли е, че над 2 милиона Българи не работят в страната си и с месеци и години не си виждат децата, а родителите им умират самотни?

Абре боко що не си хванеш пътя и ходиш при щеркаси в любиматаси сащ .танали вече си подсигурил поколениятасиза стотици години напред .Па вземи и другите мекерета с теб , че в един момент може да ви стане тясно тук .Защото обичта на благоденстващият народ ще бъде безкрайна .

От години имам натрапчиво видение - народа в изблик на обич хваща Бойко и го хвърля по долни гащи от Орлов мост. Бойко бяга по боксерки из дерето да се спасява, а CNN отразява събитието...

От твоите писания в божите уши!!!!!

и дали някога ще свършат тези Ютрудни времена" само те си знаят.НО докато има какво да се краде и кръводарители за петролните им набези ще са ,после я камилата я камиларя.

Слугуването явно има нов термин или кодовото название е " ТРУДНИ ВРЕМЕНА " но това могат нашите управляващи и това вършат.

"Приветстваме усилията на България за промени в конституцията", заяви Хойт Ий. "САЩ стои до България и в трудните времена", каза още той" Първо ни е..хте мамата, като чрез подставените си в държавното ни управление парвенюта доведохте страната ни до пълна беззащитност и разруха и ни натикахте в мизерията, а сега с "потупване по рамото" ни заверявата подкрепата си като ни уверявате колко сме значими за вас и колко много държите на нас! Това е като обещанията и изпълненията в "трай коньо за зелена трева" и "надай се булка на нова риза", но знайте че ние нито сме коне нито се надяваме да получим нещо то вас, защото и да получим нещо то ще е това което сме платили с мизерията си или ще платим с бъдещето робуване на децата си.

симо

.........в трудни времена.Вярно е , личи по мизерията,откакто сте тук СА ВСЕ ТРУДНИ ВРЕМЕНА.Нямат край вашите искания.

САЩ спреха южен поток , но не се противопоставят на турси поток? Защо? Защото турция трябва да ПЕЧеЛИ като най- верен съюзник на САЩ!

заяви още Борисов, според когото няма разлика между "Южен поток" и "Турски поток". -Но има голяма ПРИЛИКА между турски и украински, защото няма газта да идва дерктно!Както е обявено че ще спре през Украйна 2017,така може да спре и някоя година и през Турция.

тази американска подкрепа ми звучи като"ела вълчо, изяш ме"

Приятелски огън и жертви!!!Сега ще е още по приятелски !!!Що се сещам за приятелската им помощ за Ирак,Либия, Сирия ,Украина ит.н.Чудно как расте реитинга на Боико???Явно си заслужаваме мизерията и управниците!!!

И ВЪЛКЪТ СЕДИ ДО ОВЦАТА...В ГЛАДНИ ВРЕМЕНА!!!

Видяхме ви, финансовата дисциплина преди, опоскан резерв и здравна каса! Но те са детска приказка в сравнение с 16млрд., които ще прахосате. Нагла, крадлива, продажна мутра!

Гъвкава външна политика! Борисов да се учи от гърците. Повече неутралитет, защото искаме да сме по-богат народ! Най-ценни за народа си са гъвкавите политици- хем с тия, хем с ония!

никой не обича курвите!

Стоят, да. Точно толкова далече колкото винаги са били.

САЩ стоят до България и в трудните времена, само ако имат интерес от нея за военни бази, насочени срещу Русия, приватизация на държавни предприятия и предлагане на услуги на много по-високи цени от държавните. За пример тока произведен от американските ТЕЦ.

Рамо до рамо, крило до крило - както винаги е било

Смях в залата!Стояли до нас в трудни времена!Просто не искам да коментирам!Падение,падение,падение!!

Плътно са до нас и ни изнасилват както си искат,а ние си викаме-колко е хубаво говедари да те таковат.

"Той подчерта, че ключът към енергийната сигурност на целия регион е диверсификацията. Газовият интеконектор между Гърция и България е наистина важен, смята дипломатът." - Добре де кажете си мнението соросоиди мр.сни. Не е добре ако тръбата минаваше от тук. Но е добре ние да купуваме газта през Гърция.

Важното е че сме енергийно "независими" от руския газ.Нали, друго си да го купуваш през 2-3ма. А , американските "приятели", ще ни доставят втечнен газ, нищо че е скъпичък, важното е че е евро-атлантически, и да потупват мутрата по рамото.......

Похвали, потупване по рамото, декларации, а пари няма. Е да благодарим, че ще отложат продажбата на изтребителите. Колко са великодушни американските братя. Те винаги ще стоят зад нас. Това отзад го усещаме. Ама много боли! Дайте някой долар за лубрикант де!

ХА СЕГА НАПРАВЕТЕ СПРАВКА КОЛКО ОТ КОМЕНТАРИТЕ ОДОБРЯВАТ СЛУГИНАЖА НА БОРИСОВ И ПЛЕВНЕЛИЕВ.