Борисов пожела на РБ успешна коалиция с БСП

Лидерът на ГЕРБ коментира с 2 изречения декларация, с която десните се обявиха против това той да е премиер.

Обратно в новината

Коментари - Борисов пожела на РБ успешна коалиция с БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха така де! В ПРАВ ТЕКСТ!

Нашият избирател в мнозинството си е за Боко и за Мая като характери и интелект но така не се прави управление а салата и то зимна от чукундур и репа и трябват подправки да оправят вкусът и това трябва да направи РБ да възпира простотията,крайностите, безхарактерните решения за да се получи поносим вкус ,да се харесва и да носи успехи на страната!Подправката е най важна!

Благодаря за съвета.

Това голяма нищо, наричащо се РБ продължава с нищонезначещи дрънканици. Да бяха казали какво ще реформират, как ще реформират и защо ще реформират. Да, ама не! Или висчко е старата песен. Под "реформа" се разбира разруха, национално предателство и пецакване на българите.

Радан Кънев и Бареков са лика прилика като два стръка иглика, но вече отскубнати от корена си Цветан Василев.

дебел бил - да, ама го харесват жените. А вашият гей го харесват други.Не е дебел, ама е арен, както казва една реклама. Само не мога позная каква роля изпълнява. Трябва да питам Вигенин.

това комунягите ей! Да ме простят хамали и каруцари, но не могат се мерят с тях.Гласувайте за "ай сиктир" - интелигенти!Аз пък искам да видя усмивката на СерГЕЯ , като получи 40 места в НС. Да, ама дим да го няма. Съсипа всичко, най много партията си и фъс.

и аз искам да видя същата му усмивка, когато спечели изборите и има в парламента 119 места....

ДРИШНЯР!

Мисли, Народе, докато и това не ти е забранено! Вярва ли някой, че между Боко и Раданчо наистина има конфликт? Я погледнете само колко изявени активисти от ДСБ участват в Служебното правителство - било като министри, заместниците им или като съветници! Бедни ми, бедни народе, пак се пробват да те излъжат. След изборите, когато наивно ще си дал гласа си за Реформаторите, вярвайки, че ще спрат ГЕРБ, те ще влязат в ролята на патеричка и те чака една диктатурка, от която свят ще ти се завие. Не вярвайте на драмите, особено когато и двамата скандалджии високо крещят!

щом и тия и ония са маскари я си кажи направо народа за кой да гласува тогава.

Много сте ми интересни, и тоз Огнян Минчев и той. Ами като иска дясно управление и съгласие, да гласува за РБ и ББ да трябва да се коалира с тях, а не обратното.

само герб,само герб,само герб,само герб,само герб,само герб,

Колко низък трябва да си, Боко, за да го кажеш? Искаш да манипулираш хората да гласуват за теб, но вече хората не са тъпи. Ясно е, че няма да има коалиция между комунистите и Реформаторския блок, но ти насаждаш страх и манимулираш. Време е хората да започнат да манипулират мръсните политици като теб!

5 октомври краят на бсп,5 октомври краят на бсп,5 октомври краят на бсп,5 октомври краят на бсп,5 октомври краят на бсп,

борисов е номер едно,борисов е номер едно,борисов е номер едно,борисов е номер едно,

само герб,само герб,само герб,само герб,само герб,само герб,само герб,

Не беше ли "Цъфнал герб"?

герб победа,герб победа,герб победа,герб победа,герб победа, герб победа,герб победа, герб победа,герб победа,

да не е ухилен ББ.Пак ще спечели изборите, пък вие ако една чаше студена вода ви е малко пийте по кофа.И що не. Магистрала Тракия намали три пъти жертвите. А вие само крадете като Василев и Станиш Гей и после дим да ви няма.

И пак няма да управлява той а БСП хи хи хи хи!

Що не си пиеш хапчетата редовно?

Това е нашия вожд. Дебел Ухилен не особено умен и особено егоистичен и нагъл. Много ми прилича на Т.Ж, ама оня поне до някаква степен беше ПАТРИОТ, за разлика от сегашните ПРОДАЖНИЦИ.

не знам как им се доверяват простите комунета на БСП. Та те още от сега почнаха да се бият за избираеми места - никой не пита хората - нали били за тяхното добруване. Да, ама не. Ясно - много келипир има, та ще се изтрепят да се подредат на ползу роду.

АМИ ТОЗИ НА СНИМКАТА Е КЛАСИКА НА ДЕБИЛЩИНАТА И ДЕБЕЛОСЕРКОВЩИНАТА - ТОЗИ ГОВНЯР СТАВА ЗА ЧИСТАЧ НА ТОАЛЕТНИТЕ БИЛО ТО В МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ИЛИ НЯКОЙ ДОМ ЗА САМОТНИ ХОРА КАКТО НЕГОВИЯ ПРИЯТЕЛ БЕРЛУСКОНИ. ТОЗИ ЧОВЕК Е ВЪРХА НА ПРОСТАЩИНАТА И НАГЛОСТТА В ТАЗИ ДЪРЖАВА. РЕАЛНАТА ТЕХНОЛОГИЯ НА НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ ЩЕ НАКАРА ХОРАТА ДА ГО ГОНЯТ С ТОЯГИ И КАМЪНИ ПО УЛИЦИТЕ - ДА ПОЧАКАМЕ И ДА ВИДИМ!!!!!

Мисля че и за пожарникар става. Нали уж за това е учил?

къде е училището за премиери?

самодоволно е хиленето на Тиквоча! Не бързай да тържествуващ, Тикво гнила, щото клониалните медии и американското посолството може и да се те избрали, но българите още не са. Само тежко извратени дегенерати и непоправими простаци могат да гласуват за тая проста мутра. И Цветелена Бориславова го каза в пресата: "Българите не знаят колко прост е този човек!" Българи, народе, всеки глас за мутрата от Банкя е глас срещу България, предателски глас в интерес на САЩ, Турция и Израел.

Рамадане, добре, че си показа вълчата кожа, че щях да гласувам за вас. За малко, продажници корумпирани!

Бостан. Това глупаците сте неизтребими.

Борисов е прав РБ ще направят коалиция с БСП и с това ще избягат много хора подкрепящи ги през годините за реформаторите единствения път към парламента мина през ГЕРБ всеки друг път е грешен

Нито реформаторите, нито БСП ще се докоснат до властта повече! Само. ГЕРБ!

Коалицията ще е БОСТАН! Другарите от "несъществуващата" ДС са я подредили вече, а това медийни закачки и дори избори са досадни подробности от пейзажа на Мутроландия!

ония от посолството на САЩ и от Еврогейския. И разбира се, от туземната колониална администрация. Това те правят цели 25 години, а Ганьо простака още не го е разбрал и лае по ДС.

Не му трябва на Борисов коалиция. Той ще си има 121 депутата.

ще има, ама друг път хехехеееее

хе хе хе пак дремеш по форумите и ръсиш простотии

РБ с тази игра дето я играят започват да заприличват на АТАКА и на ББЦ

е с такива тикви като тебе сме на този хал

Проблема на България е огромен и той се корени в ченгеджиййницата наречена БСП ГЕРБ ДПС или както ще. Погледнете само какви откровенни олигофрени каратисти мутри и тем подобни биват слагани под прожектора. Тежко и горко на тази държавица

а защо забрави ГЕРБ? те да не са по-различни - мутри, милиционери и внучки на членове на ЦК на БКП ( Лилето Павлова

защо се гаврите с борисов ,други снимки нямате ли а ползвате една и съща?да му пиша да ви прати ако нямате

Има една снимка, на която е сбърчил чело, сякаш осъществява някаква мисловна дейност. Голям майтап! Всички знаем, че колкото и да се напъва, нищо няма да изкара. Най-много да направи хемороиди.

дира е червен, дира е червен, дира е червен,

Борисов, започна супер много да ме дразниш. Не си си взел поуките от предишното сдаване на властта. не си мисли, че хората са толкова глупави и че ще те върнат на бял кон. Внимавай какво говориш, защото след обявяването на резултатите от изборите ще се озърташ и в двете посоки за да правиш коалиция !!!

комунистическият генерал показа истинския си образ хора гласувайте само за РБ

Ех какви бузки бе, какво личице бе, направо да се "захласнеш "по него.

Си прехванал от серГЕЙ.

Ако Радан Кънев и Лукарски се представят за реформатори, то аз предпочитам БОРИСОВ. И пак ще гласувам за него.

Защото си тъп комунист, като тиквата.

Айде първо да имат мнозинство, или поне за патерица, пък тогава да редят правителство.

Брей туй фикусите като се преправиха на Дудуци много остри станали . Даже си махнал и снимката на ген.. Луков

Ами то който каквото си направи сам, никой друг не може да му го направи. Нали знаеш, какво да е, да ти го набие човек, ама акъл с фуния не може да ти се влее по този път?

Гастроезофагиалната рефлуксна болест (ГЕРБ) е едно от най-честите заболявания при съвременния човек - 15% от населението получават типичния симптом на заболяването - изказване на Проф. Константин Чернев на 29.11.2013г. в "24часа

У нас тази болест се разпространи преди около 6 годинки и все още върлува у много засегнати от бацила (ГЕРБ)

Пич, този човечец под твоя коментар с име "uk" да не би да страда от тази болест, вижда ми се, че не е добре? Аз си мислех, че в психиатриите са монтирали компютри с интернет, за да социализират пациентите си, но този става все по-зле, "коментарите" му стават все по-дълги.

Те вече му скриха коментара! Направо в моргата го закараха. Сигурно е от болестта /ГЕРБ/

Бедни ми, бедни народе, пак се пробват да те излъжат. След изборите, когато наивно ще си дал гласа си за Реформаторите, вярвайки, че ще спрат ГЕРБ, те ще влязат в ролята на патеричка и те чака една диктатурка, от която свят ще ти се завие. Не вярвайте на драмите, особено когато и двамата скандалджии високо крещят! Мисли, Народе, докато и това не ти е забранено!

може да е мой пропуск но не съм чувал ББ да плюе другите, дори и БСП така както те него.Ама човекът си има достойноство и самочувствие, а не се чуди какво да каже за един глас повече.Той и "аристократът" Станишев казваше че "ще изрови земята, но ще бие ГЕРБ на европейските избори.И какво - зеро.

Ами как да ги плюе? ДА каже, че са тъпи и не са чели ли? Просто привържениците на вожда не помните повече от един ден. Последното изявление за лидера на БСП примерно беше, че бил подпийнал на обяд. И това великия Винету го е установил като е прочел интервю в някакъв вестник. Аз като чета изявленията на на Борисов оставам с впечатлението, че е надрусан от предишната вечер още, но никой не споменава за нощните му подвизи.

Уважаеми 99, Бойко Борисов не казва за соцуправниците, че не са чели и са тъпи, но това е така. Те от поколения вече не четат и не им е нужно - слугите ще вършат работата. Преди време казах на един соцдеец, че Андрешко не е пренебрежително прозвище, а - положителен литературен образ (герой). Той се изсмя. Какъв герой можел да е простакът! Всички наричали някого "Андрешко" с презрение! Докато Ноам Чомски - нобелист! посочи в книгите си ползата от движението "Occupy"за левите в САЩ, Станишев го отрече с презрение - старо било! Борисов отдавна говори правилно, а Миков - на диалект и с дефектен изговор. Светът се е променил, уважами, "От Ванкувър до Владивосток"...

Ти щом не си чувал Б.Б. да плюе другите значи си много глух. Той не само плюе от както е дошъл в редиците на политиката, но и толкова много се възхвалява, че всичките цигански пророчици да ги събереш на едно място, няма да могат да го засенчат с възхвалите си

само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб , само герб ,

Ако не знаеш какво означава ГЕРБ, попитай някой медик. Той ще ти каже каква е тази жестока болест, чиито инициали в букви озночава ГЕРБ. Не я пожелавам на никой, но отдавна народа боледува от тази болест.

Гастроезофагиалната рефлуксна болест (ГЕРБ) е едно от най-честите заболявания при съвременния човек - 15% от населението получават типичния симптом на заболяването - изказване на Проф. Константин Чернев на 29.11.2013г. в "24часа"