За Борисов цялата отговорност за случващото се е на Станишев

Не от Орешарски, не от ДПС, не от Сидеров, а от Сергей Станишев трябва да се търси отговорност за това, което става в България от два месеца, според лидера на ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - За Борисов цялата отговорност за случващото се е на Станишев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като го гледам нашия най-виден полиглот,хай-художник и още по виден футболен център нападател си спомням за Берлускони. Та бившият италиански премиер Силвио Берлускони се оплака, че е станал жертва на три съдийки комунистки, заставили го да плаща голяма издръжка на втората си половинка Вероника Ларио. В интервю за италианската телевизия Ла Сетте Берлускони поясни, че тези милански съдийки са част от същите онези милански комунистически съдии, които го преследвали от 1994 г. Наскоро Силвио Берлускони (76) се сгоди за 27-годишна Мис Неапол - Франческа След 7месеца се надявам един друг премиер /също като колегата си с 2 бивши жени ,също любител на изкуството и номиниран за такъв ,по-добър футболист и от Берлускони , да каже ,че комунистически съдии са го развели и аз ще му повярвам.Също така се надявам и тези съдии да го осъдят достойно и подобаващо.Вече има избран главен прокурор , същия днес положи клетва .Нека и той си свърши работата и изправи баш майстора на пожарите пред съда

Сергей е болен мозък с болни амбиции, Готов е да запали половин Рим за да си го премери с ББ, да му правим сметка ние...

А, излиза че това правителство за два месеца е нанесло повече вреди на държавата отколкото управлението на ГЕРБ за 4 години. Аха, значи царят слънце се подготвя отново да управлява, а Реформаторският блок да му слугува. Ако реформаторите са първа политическа сила и те водят парада, да. Но не и обратното. Това ще е тотален крах за дясното. Между другото имам съмнения, че коалицията ще е тройна и третата партия ще е голямата изненада. Ще видим...

Ми, то, това правителство на Орешарски, приема полезни закони и мерки, така, че Станишев не е виновен, или е виновен в кавички! За разлика от Бойко Борисов, който 4 години внедряваше предимно лобистки закони и правила, които обогатиха монополите и доведоха народа ни до невиждана сиромашия! Но, не може да му се отрече, че накара народа да го обича, въпреки, че той се гавреше с него! Иди, ако можеш кажи след това, че не сме нация от абсолютни абдали, които вървят като стадо, по посочени им от американците вождове, каквито са Бойко Борисов и Цветан Цветанов (техни хора - осветени от Президента на CIA при посещението му в България) и мразят от сърце посочени пак от американците лоши , като Президента Георги Първанов, примерно! Викаме срещу Русия, да не сме зависими от нея, а тя не взема и стотинка от енергетиката ни, докато от САЩ не сме уж зависими, а те ни точат с високи цени от техни електродобивни предприятия у нас и посредничества в газовият сектор около един милиард евро месечно! Това са 12 милиарда евро годишно! Здравейте абдали!

...Борисов, цялата отговорност е на Станишев, а цялата БЕЗОТГОВОРНОСТ е твоя! Безотговорен си, че създаваш напрежение и разделяш хората. И не си политик, защото Политикът омиротворява нацията и обединява хората! А на теб ти трябва власт, зада бъдеш ВЛАСТЕЛИН!

Борисов колко ти струва охраната ? Кой ти плаща охраната ? Защо Цветанов е с охрана ?

Кой е този цървул.Кой му е искал мнението.Аз не го признавам за личност,която може да ме върнува.Има само една подходяща дума.АУТ

За Борисов цялата отговорност за случващото се е на Станишев... Е да ама не! Нали и ти си от котилото на БКП! Нали със СерГейчо се "разбрахте"... и както щеше да го съдиш, изведнъж му подари... властта! А защо - ами и той да попапка и както ти заличи някои неща... така сега пък той да заличи! Тоя комунистически Цирк и децата вече го "схванаха".

СТИГА СТЕ МРЪНКАЛИ ,А НАМЕРЕТЕ ИЗХОД ОТ СИТУАЦИЯТА , ПРОМЕНЕТЕ ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА И ЖЕСТОКО НАКАЖЕТЕ ВСИЧКИ ПАРТИИ!

Не че СерГей и Ко. са цветя за мирисане, ама по-проста тиква от теб на сме имали в управлението!

Дайте му на тоя да управлява и да приключваме вече...с България! - отраз, да се не мъчим повече! Аман!

Ако мислеше като държавник , а не като политик сега нямаше да се жалваш , но и ти стана жертва на политическите слабости ,себелюбието ти изяде главата !

А ТИ БОКА СИ СВЕТА ВОДА НЕ НАПИТА?????!!!!!!!!

А вие сте кратуни. Празни. Само че го считам виновен, задето не действаше смело и безвъзвратно да разкара това гнусно, подло, престъпно червено племе от важните постове. Ама завинаги!

Е ако ги разкара с кого ще се оправдава после бе тъпак

МАЛКО ЧИСТА ИСТИНА: ЛИЧНО ГЕОРГИ БОЖИНОВ Е ЗАЯВИЛ,ЧЕ СТАНИШКАТА Е ВЗЕЛ МИЛИОНИ ЗА ДАЛАВЕРАТА СЪС ''СЕДЕНКАТА''.А НИМА НЕ ЛИЧИ???!!!ВСИЧКИТЕ КЛЮЧОВИ ПОЗИЦИИ И ПОСТОВЕ СА В РЪЦЕТЕ НА КОГО...???ОТГОВОРЕТЕ СИ САМИ,КОЙ Е ДАЛ МИЛИОНИТЕ.....

Имаше преди време едно изказване на С.СтаниШЕФ,че нямал желание да изпраща децата си в чужбина,те трябвало да живеят тук!Той нас не ни пита,а говори за себе си.Баста,това не ни интересува.Питаме само как издържа жена и четири деца при условие,че няма два петъка трудов стаж?Как ли ще се пенсионира при условие,че гони петдесетака?Ще трябва да живее двеста години при сегашната пенсионна реформа.А пропо на събора в Бузлуджа много ми заприлича визуално на Доган,само че с няколко килца повече.Загледайте и ще видите:мимики,жестове,походка!Боже,що за паплач ни управлява?

Сергей Станишев има над 40 г. трудов стаж, и може да се пенсионира когато иска. Само за последните някоко години е съвместявал едвовременно по няколко длъжности от които му се трупа стаж - Председател на ПЕС, председател на БСП, министър- председател.

Поредните отворени скоби... или поредния опит да заобиколим класическата социално-икономическа постановка за... Диалектическите "субект-обектни" взаимоотношения между базата (собствеността като капиталови взаимоотношения в конкретно историческото общество) и надстройката (конкретно историческите продукти на конкретно историческите "фантазии" на обществото) и... Един "закачлив" анализ (към днешна дата): "След като т.нар "Демократичен Реформаторски Блок" не е предизборен съюз (т.с. всеки - от Касим Дал до Миглена Кунева, ще се яви със самостоятелна бюлетина и самоспасяваща, партийното образование предизборна кампания и програма)?... Тогава?... Най-вероятно този "юмрук" от "демократично" мислещи и действащи реформатори и техните "отряди за уличен натиск" е поръчан от заинтересованите плащащи - Октопода на честните едри робовладелци-олигарси (не само от Кръга - "Капитал" - КРИБ & и компания"), засмукал милиарди от публичния капитал солидализиран в държавния и общинските бюджети, бюджета на НЗОК и в европейските фондове през "Обществените" поръчки, "Публичните" търгове и "Народоугодните" концесии!... *ИЗВОД: Нищо ново! Днес наблюдаваме поредните действия за сгъстяване на мъглата над четвъртвековното единодействие между местните и привнесени олигархо-робовладелци, техните партийно-политическите марионетки, медийни и интелектуални (НПО-та социологически агенции и интелектуалци на "свободна" практика) мажоретки, профсъюзни салфетки и улични муджахидини!

Абе Боби, разбрахме го още преди 4г, че ти си невинен - другите са виновни... кажи нещо ново.

ОТГОВОРНОСТ ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРСИ Г-Н БОРИСОВ ОТ ВСИЧКИ ВИ. КОРЕКТНОТО ИЗКАЗВАНЕ Е ЧЕ ОТГОВОРНОСТ ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРСИ ОТ БОРИСОВ, СТАНИШЕВ, ДОГАН, КОСТОВ.

Взимаш един автомат и трепеш наред. Накрая оставаш само ти и си доволен. Само че човек е социално животно и като такова се нуждае от себеподобни. Като останеш сам, може да се гръмнеш, понеже по кого ще плюеш тогава? Човек, който мрази другите, мрази преди всичко себе си.

Всеки който напише 'тиква' по отношение на ББ автоматично получава бонус - 25 лева към заплатата. За да си получите бонуса: 1. Явете се пред Позитано 20 2. Носете плакат с натпис "Аз съм комуноид" 3. Носете разпечатка на всички ваши постове Плаща се на бройка. 1 тиква -25лв. 2 тикви - 50лв и т.н.

Ами то тази дума по форумите я употребяваха, още когато ГЕРБ бяха на власт. Употребяваха я във връзка с различни изяви и коментари извън протокола на тогавашния премиер.Интересно на тях кой им е плащал? И ако сега се плаща, дали ще им се уважи?

Аха, слагайте ми минусчета, слагайте! Мръсни герберски калинки! То за това на вас не ви се плаща! ;)

От тук насетне заповядвам всеми товарищами да се обръщат към ББ с 'тиква'. Всеки който не изпълнява това предписание на Партията не получит зарплату за писане във форума.

..ти си невинен.. сигурно си и девствен..а също така си и заченат непорочно.....както и някой ден ще станеш светец сфети боко долнобански или горнобански абе напрао боко бански ....

Я не вижу 'тыква' нигде в Писании. Нет зарплаты для вас товарищ.

..за тебе нали има бе цв цвъчко от кога мислиш за другите с твойте връзки мое скоро си оредиш 6 килии сеш ли се..

За Борисов цялата отговорност... Че един пазач на диктатор за каква отговорност говори??? Нали и ББ си е от котилото на СерГей... иначе щеше да има осъден... Е да ама не! Този цирк вече народа го разбра - измислете нов!

Забелязвам че има ли статия за ББ - всички коментари които плюят по него получават автоматично бонус от 30 плюса. ;) И обратно всички коментари в подкрепа на ББ получават около 30 минус. ;) Комунистическо активно мероприятие, за очерняне на елементи, които не мога да бъдат отстранени физически (в момента) - РАБОТИ.

тизи (лумпен) г-н Борисов, докато управляваше му бяха виновни Комунистите. И сегА когато не управлява, пак са Му виновни комунистите. Типичен селянин, типичен Българин - все другите са му виновни за нещо. На калпава маймуна, клоните и пречат - стара Африканска поговорка. Безпартиен.

Прав е Борисов!!!

Така е! Тиквата е невинен, до доказването на противното!

АБЕ М----О, ТОЧНО ТИ ЛИ ЩЕ ГОВОРИШ КОЙ ЩЕ ОТГОВАРЯ? Я ПЪРВО ВЪРНИ КОМИСИОННИТЕ ОТ МАГИСТРАЛКИТЕ - ПЪК ТОГАВА ПЛЮЙ!

Всички партии са пряко и косвено виновни за катастрофата! Всички политици - в затвора!

добрата новина е ,че сега е просто един обикновен депутат.за нищо вече не отговаря.на никой не началник.малко му е дисконфртна тази ситуация, но ще свикне.е, от време навреме ще се налага да му слушaме тъпизмите, но това е част от шоуто.

БСП предава нацията, като предлага поправка в закона за вероизповеданията, с което джамиите от 1300 ще станат 3000. НФСБ протестира с всенародна подписка! Подкрепете я! Долу БСП!

НФСБ, стига с тези провокации. Приятел съм с един от 23 години. Последния месец, два пъти на срещите ни на пица с бира ми обяснява. Кърджалийско и Разградско както и южното Черноморие Го разпродадоха на Турците. Същият приятел има над десетина многофамилни къщи и сгради офиси, той е много добър менажер. Повечето му къщи, аз съм ги проектирал и знам за какво става дума. Не си чини, да разваля привтелстви от толкоз години, за да го питам, по Времето на г-н Орещарски лИ, се разпродае/ва България или се започна ГодинИ по-ранО??? Типичен ГЕРБ ерист.

И г-н Борисов аурата Ви се изчерпа. На хората им писна от вас.

Цялата отговорност, че инженерите, лекарите, художниците и всякаква там, останала измет, не си сади картофи по балкони и градинки, е на Станишев! Аз казах, - ХАУ!

Браво Сергей, гордея се, че те познавам!!! С твоето име ББ ляга, с твоето име става. Като "Отче наш" си станал за него, тоя паляч или много те обича или много го е страх от теб!! Интересно, За това говори и едно изследване на БАН където е установено, че в 50 изречения на Бойко Б. се повтарят 11 пъти България, 768 пъти АЗ и 698 пъти Станишев!!!! Е, като е така, кой в действителност управлява републиката ни? ББ или споменът му за теб? Евала ти казвам, Сергей! Няма по мъж от теб в тази държава! Няма по-силен човек от теб!

червените изроди да издигнат в бърлогата си на "посрано" 20 паметник в цял и гол ръст на бащицата си тодар живков. млади сокомунистки денонощно да правя на смени минети на металния фалос на вожда си с възпитателна цел за подрастващите. за агентите на москва да се издигне подобен паметник на брежнев, където пък да се трудят младите сокомунистки, радателки на интимност с мужиците.

Аз пък искам да се изпразня в устата на банкянската мутра

Да - ама не можеш!

Колко злоба и збъч! Браво! Така трябва! Словестното блудстване възбужда някои елементи, дето иначе не им се получава.

този тъпанар, които се е загрижил за загубата на държавата от контрабандните цигари, да отговори на въпроса: защо шибаната държава продава цигарите 2000% по скъпо, тоест 20 пъти над себестоиността им? прави печалба от човешкото страдание и нештастие на тези, които не могат да се преборят с вредния навик да пушат. защо шибаната ни държава налага данък добавена стоиност върху и без това скъпата храна и лекарства на народа? този данък не се налага за храната и лекарствата в америка например. отговора е много прост: българската държава е в ръцете на комунистическата мафия, която мисли само как да напълни гушата от страданята и неволите на българите. колкото по рано усмъртим тази мафия, толкова по рано ще тръгнем по пътя на прогреса и блгоденствието. тези, които гласуват за мафиотите комунисти са или също мафиоти или кръгли глупци, дементирали бивши човеци и червени примати.

когато беше в българия, американския президент джордж буш си направи каламбур с мижитурката станишев, наричаики го "мистър клиин". путиото педи обаче повярва на този каламбур, и го префасонира че е богоизбран да изчисти българия от българите. затова ревностно работи в тази насока.

боко, няколко пъти сънъвам един и същи хубав сън, как станишковите кокали пукат в мечешката ти прегръдка. ако сънят ми се сбъдне ще станеш вечният герои на българия, избавил я от мутрокомунизъма, така както генерал пиноче избави чилииците от алиенде и комунистите.

Горещините обострят шизофренните прояви,избивайки към убийства и самоубийства.

това ще ти остане - сънувайййййй

Този ръси само глупости, ама щеше да бъде новина, ако каже нещо умно различно от "Станишев е виновен", е видно, че не му стига умствен багаж.

Евала, бат Бойко!

Не, баце! И на двама ви е. Вашите хора все са уредени, а народът - все е прецакан. Твоята мафия не е по-добра от Станишевата. И двамата сте за затвора, а най-добре за бесилото, понеже превъзпитателния ефект на нашите затвори е равен на нула.

С извинение Ти си един глупак.Повярва на отрицателния ПР на СерГея.Пъшкай тогава под турско -комунистическо иго

Изобщо не може да има никакво сравнение между психично болният прост пожарникар, и лидерът на ПЕС, Станишев, един от най-успешните европейски политици, който ако поиска може да стане и президент на САЩ.

Лидерът на ПЕС, еврейчето, дето е агент на Хизбула ( или поне дава интервюта по техните списания) е един велик Дришльо. Това че е спвциалист по съветски униформи му е най-малкия дерт. Това че е понаедрял в ханша - също. И не се смейте - и вас да ви чаластрят от ДПС-то толкова време и вие ще увеличите гъзицата. Пожарникарят е един изключително уважаван човек в целия свят. Нещо, което не може да се каже за специалистите по съветски униформи и история на БКП. Щото, акто добре знаем няма нито Съветски съюз, нито БКП е чак такъв фактор. Истава паметника на съветската армия-окупаторка Станишко да си провежда лабораторни упражнения с младите социалисти-онанисти. Да лъскат сабята на някой велик кавалерист. Или с умиление да целуват дулото на автомата на някой велик съветски воин. Който съвсем случайно не се предал в плен на Вермахта. Нещо толкова обичайно за великите съветски войни през 1941. Над 3,5 млн са завършили бойния си път като са се предали на Вермахта. Само за 4 месеца. страхотна воинска доблест, няма що

А, щях да пропусна нещо много важно. Станишко не може да стане президент на САЩ. Не и при сегашната им Конституция. И не защото е гей, или защото е комунде - с такава атестация в САЩ никой не би го избрал. Просто не е роден в САЩ - там това е неотменно условие да се кандидатираш за Президент.

Станишев? Успешен лидер? Ти да не си живял във вакуум досега,човече? Или може би си бил на луната!!

Не намирам разлика между Боко-тиквата и Сер-гея. И двамата до безкрайност искат власта и нищо друго не ги интересува. А аз не ги искам и двамата. ЛЪЖЦИ !!!!!

Да продължим с Асен Генов и останалите автентични, надпартийни организатори на протеста.Същите не спират да си издействат пари от фондации за всякакви измислени проекти, но администрираха и фейсбук групата Окупирай Орлов мост, отново като организатори на протести, този път на предишните. Ето затова тези опитни момчета, вече знаят как бързо и успешно да лидират едни протести и могат да... още съберат хората в своята фейсбук страница, за да ги направляват. Те обаче не са просто професионални ивнетъри и анти-гербери, те са близки съратници на Радан Кънев и ДСБ идеята, затова проблем им е изместването на ГЕРБ, а не успехът на протеста.

Дай Боже скоро да се махнат тези, че така ще ни подредят, че жална ни майка ...

най-богатия и калпав политик на прехода и въобще

За СерГей говорим нали!?

Над хиляда души са взели отношение по поредното безмозачно словоблудство на Рапоня . Добре че другите каиши са на море че ако беше се изказал и Гея цяла нощ нямаше да стигне умните и красивите да се замиряте с лайна .

Този човек ще разбере ли най-накрая, че толкова много се излага. Май не знае друга дума освен "Станишев". Толкова ли го е страх.

Вие защо така безстрашно сте готови да си затворите очите?

властта не е порок само за интелигентния човек,герб е синоним на наглост и глупост

няма нищо по-тъпо от герб. Пази боже сляпо да прогледа!