Какво пишат в Иран за визитата на Борисов

Много снимки и малко информация, включително и изцяло невярна - така иранските медии отразиха посещението на Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Какво пишат в Иран за визитата на Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И в българските медии имаше същите новини. Нищо не е имало. Не са подписвани никакви споразумения. Какво се учудват тези лизачи журналисти.

Сега поне ще знаят кой е бащицата на българите. Той употребява само Аз, точно както аятолахите и шейховете там. Така че, намерили са общ език, Той и те.

Никакъв общ език не са намерили. Той от чуждите езици знае само "конграчулейшън", но и това е много за един пожарникар!

Не бива да се чете нищо от DW.Там е пълно с либерасти,еврейски слугинаж и национални предатели.

Винаги съм имал добро мнение за документалните им предавания. В някакъв момент обаче явно Voice of America си намира ново тяло. Преди около месец четох една статия, която ми отвори очите за пропагандата от DW и вече не ги боря за нищо.

Наистина много професионална пропаганда. Винаги съм се имал за прозорлив човек, но тея от DW наистина ме бяха залъгали.

Ако знаеш колко лесно се манипулира по-голямата част от човечеството....

не знам какво очаквате - да се върне Бойко с две туби газ и бутилка нефт ли от там? . ходил видял ,говорил .взел е Митов ,че знае езици и може своевременно да информира партнъорите , какво да направи повече човека

Аз

Да се самообеси и да изчезне безкрайно...

Като няма какво да направи, защо трябва да ни засипват с лъжи за коридори, турбини, газ, петрол и за срещи на високо равнище? Да си кажат истината, че се е срещнал с дежурния пожарникар на летището в Техеран, с посланика на България там, хапнали са, пийнали са, подървил се е, почупил е малко стойки, а президентът им го е приел от куртоазия за 5 минути и толкова. Мислите ли, че ако това е било значимо за тях събитие, нямаше да бъде отразено подобаващо там?

Лично аз от Бат Ти Бойко нищо не очаквам!

На всички е ясно , че едва ли ще продаде това оборудване.Ако го продаде това оборудване ще е благодарение на руснаците.Да започва да целува ръка на когото трябва и да не се прави на велик.

Трябва да са разбрали иранците, че това е играта на Борисов - непрекъснати финтове. Най-накрая си прави един финт и на себе си и играта приключва в пълна неяснота!

ами да снимки,снимки на омотани журналистки ,отишли на воаяж на държавни разноски.И Колко недалновидно от страна на медиите.Няма ли мъже журналисти .Все пак това е турбо ислямска държава.БНТ ,който я ръководи ,има ли пипе -и.цонева.За нищо не става тая па..ца.Не трябва ли малко ротационен принцип .Само едни и същи,като им чуеш тембъра и ти се иска да а..ш.

Гюзель гютверень е ББ - това пишат

с две думи- вече и иранците не ни бръснат за слива!

" Бръсната слива" !!!

Става ясно едно. Че Тиквата доста се е поизложил там, че дори малко се е пона...срал. Както в оня виц за компютрите и компотите, дето нямало да ги продаваме, а ни ги връщали. Но едва ли някой трезвомислещ човек си прави илюзия, че един примат с пожарникарско образование от соц.време може да отиде някъде и да продава каквото и да е, освен стойки и чалъми. И както всички негови воаяжи, в Катар, в Китай и т.н. и този си е една жива екскурзия на държавна сметка. Представете си, че освен разходите за транспорт, спане, моабети и прочие му плащат допълнително и командировъчни!!!

Най-много му плащат, за "прочие"... Тъпанар!

Др. б- е- се -пари, ударихте дъното на агитацията!!! Българския народ е доста по умен от вашите, плебейски представи!

Българският народ макар и не толкова прост е жестоко манипулиран от слугинските медии. Които сипят дитирамби и възхвали на простака от Банкя. Но от сигурен източник знам, че където отиде в чужда държава, то го пращат да се среща с 5-то, 6-то ниво ръководители и ако след един месец попитате ръководителите на посетените държави какво мислят за България и за нейните шефове, те ще се зачудят и няма да се спомнят дори къде е България. Такива са резултатите от екскурзиите на Тиквата по света.

През 70-те години на 20-ти век от Иранската Национална Библиотека писали на БАН-яджиите, че в хранилищата им има древни ръкописи, които касаят българската история и поканили наш екип да отиде и да ги проучва. БАН-яджиите отговорили, че нямаме специалисти иранисти. И така, вече 40 години. Защо някой трябва да се интересува от народ, който НЕ ИСКА да знае историята си? Колко струва такъв народ и кому е потребен? Талибаните взривиха скалния релеф Мадара в Афганистан, сега се унищожава в Ирак и Сирия, а утре ще е ред на Иран. И да се сетим, ще е късно. Но и при това посещение няма научен интерес от наша страна.

не знам дали е вярно, но учените в бг са като артистите ни - в общия случай ги вълнуват само финансите и онеправданото им положение, а някакъв хъс за нука - той е бил само до защитаване на титлите им. Когато скоро се разгоря скандала относно това било ли е робство или не, имаше един тв дебат по бнт - изгледах записа и ми стана доста мъчно за нивото на изказването на т.нар историци с претенции за знания...

След "реформата" на атентатора, пардон, академик Тодор Павлов, историческата наука в България "стъпи на марксистко-ленинска основа", така че с точно с този ник не се правете, че "такъв си е матр'яла", защото точно комунистите замениха учените с партийни другари, затова толкова чинят.

Тез' от ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб" надминаха и идола си Бай Тошо с компотите... Не ставало въпрос за реактор, а за реакция(пренебрежителна) на иранците към БОКо...!!! :::))) Дааа...!!! :::)))

нашия никой не го е*ава,но тук в бг-един важен важен....меркел,ердоган...бе въздух под налягане,а вие му се възхищавайте още...

Какво пишат в Иран за визитата на Борисов Една карикатура на Комарнитски дава ясен отговор на това- Там Иранският президент казва-" не разбрах ядрен реактор ли ми продадоха, или кошер пълен с мед?"

Нищо, но от сърце.

ще изнасяме ли? нашите пчелички произвеждат много сладък и лековит медец!

""Иранската редакция'' на дойче веле - единствения ''верен източник'' на това посещение подсилващ хвалбите на нашите екскурзианти с кърпи и едва ли не с шалвари за да ''впечатлят''едва ли не ''необразованите'' иранци

Необразованият /без кавички /, си ти! При официални срещи, жените задължително трябва да са със забрадки!

То май от официалните срещи само снимките им дето се кипрят с кърпи остана:))))) Аз пък не знаех че ''задължителното'' кърпосване ще замъгли акъла на иранците дето си гледат интереса преди всичко

Салабите не ги знае никой, а силните се познават и уважават. Кой е Бибо от Банкя? Едно селянче издигнало се от старшина в пожарната, в генерал от МВР по неизвесъна причина.

Причината е известна и очевидна. Издигнаха го кукловодите за да им играе по свирката и да доразсипе окончателно България.

Ох боже ако не оплюем другите за да се похвалим сами няма как да сме от властващите:))) И защо пък трябва да вярваме на забулените ''журналисти'' наши?????Времето показва как след всякакви хвалби от наша страна от разходките на таквиз компании дето се водят ''правителствени'' НИЩО реално не се получава от казаниоте тогава приказки

Не съм чувал за по-грозна обида на Бацето! Че кой незнае за Боци Боклук пехливан- биткаджията! Кой не е чувал за кака Цеца секса, собственичката на фериботната линия Варна - Поти, която се очаква да намаже най-дебелата филия с мас(пардон милиарди) след ката Бацето , да се свети името му, благослови новия транспортен коридор за втечнен гЪз и други благини(дрога, цигарки, горива)...

Не можем да очакваме топъл прием в Иран. САЩ за Иран са образа на Сатаната, а ние сме негови слуги.