Борисов е против дилемата ЕС - Русия за 6 страни

България и Италия ще са заедно при справяне с миграцията. На евролидерите Бойко Борисов каза, че пред Източна Европа не трябва да стои дилемата ЕС или Русия.

Обратно в новината

Коментари - Борисов е против дилемата ЕС - Русия за 6 страни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надеждите на Борисов са едно,но реалностите друго!!!

Нямало цел да се създават нови разделителни линии в Европа!? Тиква. След като веднъж абсолютната демокрация се намърда удобно виа Брюксел във все по-източните партньори на ЕС, дали някой ще го пита: 'Уважаеми лакей Борисов, Вие разрешавате ли ни да създаваме нови разделителни линии в Европа или все още нямате такава цел? Консултираме се с Вас, както и с всички останали, защото ние вече не сме както преди и не искаме да стане като европейската линия поета от превратаджиите в Украйна или като Либия, където получихме мандат от ООН за защита живота и благоденствието на мирното население на Бенгази от изказването на Кадафи, а след това с тоя мандат така накълцахме цяла Либия, че сега дори и ние не знаем къде точно се намират цепките и линиите ѝ'?

Мутрата пак ни предава и продава.

Бе каква дилема?! - ЕС разбира се! На кой му се живее в руски свят?

....ЕС? КАКЪВ ЕС???ТИ ПРОЧЕТЕ ЛИ КАКВО ПИШЕ В СТАТИЯТА? МАЙ НЕ ЗАНЕШ, КАКТО И ББ, НЕ Е НАЯСНО, А САМО ИЗПЪЛНЯВА, С КАКВИ ИСКА ДА НАПЪЛНИ БГ- ПРЕДИМНО ОТ СРЕДНА АЗИЯ, НАЙ-БЕДНИТЕ, НАЙ-ОПАСНИТЕ И НАЙ-НЕОБРАЗОВАНИТЕ, ПОСРЕДСТВОМ " ИЗТОЧНОТО ПАРТНЬОРСТВО И ЛИБЕРАЛИЗИРАНЕТО" НА ВИЗИТЕ...(БЕЗ ДА СЪМ РАСИСТКА, ЗАЩОТО В РУСИЯ ЖИВЕЯ СРЕД ТЯХ... ЗА "СЪТРУДНИЧЕСТВОТО" С ГРУЗИЯ ДА НЕ ГОВОРИМ - НАЙ-БЕДНИТЕ, НАЙ-НЕСРЕТНИТЕ И ВЯРВАЩИ ТОЧНО КАТО НАС, ФАЩ СА НИ БРАТЯ...НАЛИ ФАЩ УСПЯХА ДА ГИ ИЗТРЪГНАТ ОТ РУСИЯ ТОЧНО ТЯХ И СЕГА ГИ ... И ТЯХ 24/7. ХОРА, ВСИЧКО, КОЕТО ББ,ИЛИ КОЙТО И ДА Е ВЪВ ВЛАСТТА ПРАВИ, Е ПОД ДИКТОВКА НА ГАЩ. НАЛИ СЪМ В РУСИЯ И ПОЛУЧАВАМ ИНФО ОТ ПЪРВА РЪКА ОТНОСНО ТЯХ НЕ ОТ МЕДИИТЕ...

"Цяла Русия лъже" "Руснаците не могат да живеят в мир. Те или водят война, или се готвят за следващата - световно известната писателка Светлана Алексиевич рисува съкрушителен портрет на руското общество."

Браво, Бате Бойко!!! Изказвай се, това е номерът:)

Бати Бойко да се изкаже, колко срам ще имаме. А това може би успя да го прочете или не успя, все едно преводачи имали подготвен текст.

от Турция у Крим транзит и сички доволни

кат русофили и енергийно зависими трябва праща секи нелегално имигрант у Русията. там се отнасят добре с тях, не като лошото ЕС. нека да ставаме хуманно.

от Турция у Крим транзит и сички доволни

Бат' Бойко е дипломат на българско ниво. Явно досега не е разбрал, че дилемата е ЕС или Русия и беше по- добре да си мълчи и да ги остави да се наговорят...

то с ядене на кисело мляко и картофи и филии с мас не стават тия работи....и с бой край трафопоста на училището ...друго си е нужно ама кто го няма това е положението))))

ВАЙЙ ИНШАЛЛАХ тая буля Марси Рийс кога успя да му напише речта Оправна булка няма що Аа май шофьора и му я писа

Божествения Магнолий фон Анцуг Самсунгготски ще бъде донесен тази вечер да открие пеещите фонтани в град Пловдив. Всеки пловдивчанин и гост на града, желаещ да види божеството в действие, може да присъства на ритула съпътстван от заря, конфети, балончета, свирки и всякакви пискюли ала ГЕРБ и ритуала "резни лентичка" !

Каква лентичка ще реже Винету,те пеещите фонтани се построиха още 1975-76 година в Пловдив с цялото си великолепие,след като беше премахнато езерото,само че тогава Винету не знаеше къде на картата се намира Пловдив,като се има в предвид общата му култура!

"In Ukraine, Corruption Concerns Linger a Year After a Revolution".. Разгромна статия за КОРУПЦИЯ, ПОЛИТИЧЕСКИ УБИЙСТВА, СЪМНИТЕЛНИ САМОУБИЙСТВА и ......

И аз не ги ща тука руските кавали.

че теб кой те пита бе

Фанаха един руснак как краде салам от супера и в аптеките изкупиха спирта.Само циганите са кефят щото големо плющене настана

Руснаците пият само френски коняци, но ако опитат псевдонапитък Поморие, и на коня фръква главата, уфф каква гадост.

Абе по тия форуми много активни гъзоблизци има, явно добре им се плаща да точат отровни лиги в полза на американската политика.

руският гъзолизец се обади

Б.Б. Генерал и премиер, а калинките аскер овладяват най-юнашки с номера, дори просташки, постове във висините властите:- поне и трите. Парламента пее в хор, Ве Се Се - като клакьор, президент и прокурор, медии - като декор. Лепа Брена той целува. Пред министрите - рисува. Лили при Станишев праща. Веждьо леко се поклаща, обяснява с глас набожен, сътвореното от Вожда. Всички сякаш Го обичат, за съвет при Него тичат, и се прави Той що каже, свят да се обърне даже. Слушка, само зад океана, глас върховен на Обама, и по Меркел май си пада. Цветелинка: - нека страда. Всинца му припяват дружно, сякаш Господ е ненужен. Той Началник Го нарича, но с фуражката и бича, власт раздава и отнема, като Папа- анатема.

още едно доказателство се сме зависими но и бедни - следва че сме роби

Тая пасмина дето окупира България през 1944 г взема имотите на хората натика 300 000 по лагери и затвори и с труповете на убитите хранеше прасета тия да са ми дилема-НИКОГА

Те са наложили своята идеология на страните от целия Източен блок, превръщайки ги в санитарен кордон срещу Запада. Но пръв термина "Желязна завеса" употребява Чърчил. Ужасните неща, които споменаваш, са ги извършвали българи. Ние се самоизяждаме от завист и простотия, никой не ни е виновен нито за тогава, нито за това, че сега сме последни в ЕС. Вече 25 години се управляваме без влиянието на руснаците. И какво в държавата ни се подобри?

тук си нещо в грешка че 20 години се управляваме без вляние на руснаците..бсп и всякакви техни производни на кои мислиш че рапортуват, ами атака? ами дпс? от последните 20 годни руснаците са ни изпускали юздите по съвсем за малко и дори боко трябваше да е техен човек, ама пусто нещо ги презака маи

отдавна съм избрал Русия за мой избор и съм се отказал от евросъюза ,гледам да избягвам техните боклуци които се продават по молове и капиталистически магазини ,не пътувам в гейсъюза да им правя оборот ,така или иначе прекалено изсмукват държавата ,че да им нося на ръце още

Чемодан, вокзал, Сибир ! И да не забравиш да си оставиш тук Българския паспорт :))

Смальот Германия Кхан в яяяя ундабаааах

Вземай влака за Сибир. След два-три месеца ще си там. Сега поне никой никого не спира. Недей мърси повече форума. Ние не сме чукчи.

Тоя Бойко какво си въобразява - че както дрънка каквото му дойде на акъла пред простите българи, така може да дрънка глупости и пред европейците. САЩ, НАТО и ЕС са ни поставили твърда дилема: или с ЕС против Русия, или с Русия против ЕС. И кой е някакъв си Бойко да се противопоставя на директивата на САЩ, НАТО и ЕС и да издига собствени лозунги?

ПИТАМ:ЗАЩО НА БЕЖАНЕЦ МУ СЕ ПОЛАГАТ ПО 400 ЛВ.,А НА БЪЛГАРИН РАБОТИЛ 30-40Г. НЕ МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ 200 ЛВ. ПЕНСИЯ?ТОВА НЕ Е ЛИ ГЕНОЦИД?ДОКОГА БЕ ГЕРБЕРИ???

Лъжеш.

МИНИСТЪРИН ГОРАНЧО ГОЙ ИЗПРАТИЛ ДА ДУПЕТАТИТЕ ЦЪРНО НА БЕЛО: 1 019 939 български граждани имат средномесечен доход до 340 лв. За неверниците - ЕДИН МИЛИОН И ДЕВЕТНАДЕСЕТ ХИЛЯДИ ДЕВЕТСТОТИН ТРИДЕСЕТ И ДЕВЕТ..

Беларус се присъедини към БРИКС ,тази кукундела ще обяснява ,че нямало надежда за Беларус в калпавото атлантическо съюз ,тази наистина си мисли ,че някой и вярва ,че съюзът е създаден с цел да не вреди на Русия

боко-тъпото уж не е против Русия, но ако утре му спретнат един инструктаж в американското посолство - веднага ще клекне.

аз съм трол на Москва. Но ми плащат в евро. Рубли не приемам.

Аз пък ще ставам трол на Китай, ще ми плащат в юани, които аз приемам с отворени ръце и душа, защото са валутата на бъдещето. Хъмериката се скапа вече и да си ги ручатг зелените гущери гринговците.

Ренци не е търговец на амфетамини. А Боки вместо да дава акъл на Европа, просто да се порадва на оставащото му още малко време на свобода...

ех мъка по батюшка Иван. какво хубаво ни беше като бяхме най- верните на Москва. Бяхме щастливи. Нищо не знаехме, нищо не виждахме само това което ни беше позволено. невежеството прави човек щастлив, нали др. мин-председател.

Вярно! Познанието прави човека нещастен..

Да, това е верую на политиката в България - невежеството прави "матряла" щастлив! Чалга, ракия, наркотици, лети джанти и молове! Училището и църквата са за колорит! Само така - не знаеш, че си роб и си щастлив и нито искаш, нито знаеш как да промениш това! За овцата знанието е наистина нещастие!

ако не е наш Борисов кой ще защити Източна Европа от Западна, която не харесва Русия. Ние тук на изток гъз даваме за Москва и братския руски народ.

Що бе да даваме г*з на Американците ли "Викаш" , че нЕма да ни боли ..........Ей , аман от тъпунгери

А на мен ще дадеш ли?

Що бе? Американските са по-малки ли?

Боце така се е нагушил, че търбухът му пречи да си види дрипавата държава, която управлява в посока към затриване.

партийната книжка сигурно още топли мощната гръд на Борисов. Иначе как така този внезапен изблик на симпатия към Москва. Абе тъпи европейци вие от сърцето на другаря не можете да изтръгнете любовта към Русия.

Бойко е като Сидеров само че го прикрива. Обича той Москва, ама се прави на проевропеец и натовец. Стига Боко. Признай си. това раздвоение ще те отрови.

американците имат кос ,знаят за дейността ми през 90 -те ,или съм с хамериканците или с в килията на сумиста

Премиерът отбеляза, че държавите от Източна Европа не следва да бъдат поставяни пред дилемата да избират между ЕС и Русия. "Установяването на функционираща демокрация, стабилни институции и силна икономика е в интерес както на самите партньори и ЕС, така и на Русия", заяви Борисов. АКО ГО ПОПИТАМЕ ЗАЩО СМЯТА ТАКА ЕДВА ЛИ МОЖЕ ДА СЕ АРГУМЕНТИРА. Затова на нас не ни остава друго освен да смятаме, че той все така е ВЕРЕН и носталгичен към старата дружба между българския руски народ минаваща по линията БКП-СССР. Ех, старо комунисче си ти Тикво.

Той простият не пише ,пишат слугите му ,а и те са прости!

несматам ,че това са думи на борисов.тварде интелигентни са за негó.някои друг ги е писал

Добре би било да сподели с партньорите си, до кога българите ще са най-мизерстващите в ЕС и защо са такива след като ТОЙ вече два мандата е мин.председател!!

Като начало Боце трябва да усмири двете Кондолизи, дето го играят президент и външен министър

Плюс оная дето го играе вътрешен опорен халф.

Петелът Боко има цял кокошарник с квачки. Забравяте Тетка, Лили, Мента, Куневица...

Bate Boiko go vikat v Evropata samo kogato im e sku4no i iskat da se posmeqt na nqkoi tapunger

пък го викаха само в Северна Корея...

Крадлива мафиотска ДС-арска държава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски!

цялото дясно на боклука!

включително и президентът на герб-карикатурата плевню,са опасни за Националната Сигурност на Държавата ни! Тези про ционистки вашингтоно талмуидни (соросоидни) тумори душат Народа Български!!! Следващите протести ще бъдат на истинските Българи не на купените умни и симпатични проституиращи-десни сополи!!! Следвашите протести ще бъдат на-Гладните и УмерЗените БЪЛГАРИ!!! Господ да ви е на помощ драгаи соросови изчадия!!!!!!!!!!

Празния хладилник победи популизма от телевизора. Само за 2012г. 36хил. семейства са принудени да напуснат домовете си, поради неспособност да погасяват ипотеките си. 120 хил. българи са останали на улицата през 2012г. Фискалния резерв при 8,8 млрд. заварени от ГЕРБ през 2009г., днес той е около 3,7 млрд. поголмно стопен и опоскан обяснение няма. Безработицата счупи всякакви рекорди през управлението на ГЕРБ по официални данни 420 хил. безработни българи, 30% младежка безработица. За периода 2005г.-2009г. безработицата беше свалена с 31%, на практика излиза, че ГЕРБ са увеличили безработицата с почти 100%, а показателите за безработицата е като тази във фалиралите държави. Защо българите избраха един провален кмет, който дори и когато стана премиер не успя най-накрая да се справи с кучетата в София, камо ли с народа! А да, забравих! Той се улиса с асфалта, а някои негови изказвания ни показаха, че кучетата са по-важни от човеците.

Айде стига глупости, вярно е че сме доста назад, а моралния упадък е безгарничен, но всеки който живее в София може да си даде сметка за финансовото положение на съгражданите ни, само като се огледа и види колко номера започват със СВ. Те бяха пуснати някъде декември месец 2014г, а вече са хиляди щом се виждат ежедневно из Софийските улици.

ЕЕЕЕ-МНОГО ТРОЛ МНОГО ЗЛОБА -МНОГО ЧИКИДЖИИ В ТОЗО ФОРУМ БЕ !!!

За произхода на прякора и още нещо...: Днес този, който има волята да отърве българите от червената МАФИЯ е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. "Тиква" - тайният прякор датира от мутрагенските години, когато ВИС-2 и СИК бяха в апогея си. Бойко тогава, като човек, който обича да е със силните на деня, правеше непрекъснати совалки между двете групировки, но отвсякъде беше гонен или както се казва и двете групировки се караха за него, но като в оня виц - всяка вика "Вземи го ти". Защото некадърниците никой не ги иска, дори и мутрите. Та именно от това време, любимото занимание на Големия Маргин беше да прегърне Бойко през главата, а с другата ръка да го чука по нея, говорейки "Бойко, Тикво празна, пак ли се насра". Та те тоя същия Бойко си го избрахте за премиер преди време. Ама то в царството на тиквите, редно е Тиква да е цар все пак. Между другото, Големият Маргин е кръстник на дъщерята на ББ, а ББ е кум на Маджо.

червените тролове още не са разбрали че пари нема да има до изборите...па след това хептен щото ще загубят пак...за кой ли път????????

Крадлива мафиотска ДС-арска държава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски!

Могерини Фредерика, с наш Плевню сте лика-прилика, с Боко Тиквата ставате тримка и четиримка с Кристалинка! Почвайте в хор сега да ревете, срещу Русия още санкции наложете, дайте и Шабла за база на НАТО, то ще ви се отплати богато! А,хората ви яко псуват и глупостите ви не щат да чуват, поредната ви простотия блесна, че Украйна ще е плячка лесна! Тук скоро тясно ще се види, на натовските соросоиди, като ги подгони народният гняв, ще усетят тогаз х...я корав! Ей,Плевньо,много се увлече, на хората им писна вече, да слушат твойте простотии и на струпаните около теб мастии!!!

1)"Едно яйце струва 1 евро, а ако кокошката живее на свобода - 5 евро. Как обаче се различават двете? Разбрал, че като се търкаля яйцето по поточната линия, се появяват микрочуканки по обвивката и рентгенът ги хваща. Слага по една жена, чакат яйцето, взимат, слагат, не го пуска на елеватора да се търкаля и после с тировете за там, за където е поръчано. Докато ги хванаха и сега да вкараш яйца там е чудо", разказа схемата Борисов, уточнявайки, че става дума за Швейцария. 2)"Десислава Танева от сутрин ме почва - да дотираме месото, да дотираме тютюна, да дотираме розата...и държавата налива, налива, налива", даде пример премиерът, цитиран от БТА. 3)"В момента всички еврофондове работят прекрасно. Две трети от всичко, което работи тук, е от европейски фондове, заяви Бойко Борисов.

На въпросчето ни: Кой?, смело отговора: Той! С свинска мас е Той помазан Той е царският гавазин.. Той е фокусника в цирка. Той е сикаджийска кирка. Той е с лента във ръцете, Той целува се с кралете. Той разпъва вред чадъри за калинки, чукундури! Той е вечен миротворец, Той е доктор- огнеборец. Шланговете Той разтяга. Той през февруари бяга. Кой е Той? Зад всеки ъгъл! Той е лумпеняка кръгъл.

Божееее, божееее, слез и си прибери вересиите...Боки Мутрев Тиквата-Винету в целия си ослепителен блясък и интелект..В типичния си стил - нагла простащина, безочливо-безогледен слугинаж, сервилно подмазвачество, пълна умствена недостатъчност, до степен на малоумие и/или идиотизъм...какво друго може да се каже - думите са слаби...! И вие сте избрали това напълно неадекватно НЕЩО в получовешки образ да управлява държавата ви...Евалла на българските избиратели, машаллах, аферим...Зер гут...Конграчулейшънс, пичове, дерзайте - дъното е близо. Аз слагам началото на предизборната кампания на Мунчо Селския Идиот за следващ министър председател на Република България

Кой викаше,марабара аскер, кой искаше да се взима заем от МВФ, кой заповяда да се стреля срещу Чакъра и България беше осъдена, заради кого България е на държавен арбитраж за Белене за над 1 млрд лева, кой даде лицензии за ВЕИ и фотоволтаични централи над допустимата квота,кой имаше над 300 фалшиви подписа като кмет, кой пращаше студентите да гледат овце и да копаят картофи, кой имаше частичка от офшорна фирма щото бил див каратист,кой викаше ,дисис наш химн, кой обясняваше ,че щял да изпълнява какво му кажела Меркел, кой протежира Фидосиева, кой викаше ,ало Ваньо, кой обясняваше ,аз съм прост и вие сте прости, кой обяви пенсионерите за лош матриял който бил изял парите,кой обясняваше ,че плащал пенсии, кой искаше оставка за правителството,кой вдигна чената на тока и беше прогонен с ценатана тока, кой обясняваше че пидлите били интелигентни, кой риташе топка с митничарчетата, кой летя със самолетчета щото трябвало да тренират, кой изгони митничарите от фабриката на Мишо Бирата, кой произнасяше присъди от екрана на телевизора, кой излезе от тефтерчетата,кой подслушваше,при кой се случиха над 100 убийства не разкрити повечето, кой, кой има още много кой . Сега да видим кой иска да управлява съдбините на българите и кой обяснява какви варианти имало и защо. А може и без него,България може и без него ,със сигурност.

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

Дано!

Крадлива мафиотска ДС-арска държава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски!

На бойния колан на генерала висят скалповете на десетки злокобни политици ,който върлуваха и плячкосваха България цели 20 години в робство- доган сопола,ваню гаргамела,ицо бисера,гея,капута,мамин свинян,олигарски,чобан петре,караибрахим мустака и особенно с архи юдата- сидераста, разправата с него ще бъде особенно брутална ,докато изплюе и последната копейка през задника! Който е тръгнал срещу него с рогата напред, скоро ще блее под дуварите в банкя като метилява уфсъ за да и тегли ножа !

са в съновиденията му.

Тотално грешиш! Всички горе-изброени са хрътки на кукловодите МУ. Какъв боен колан, какви скалпове. Та той няма нито една официална среща (освен като скъса копчетата на ризата на Миро Мазното в международен ефир), ако за бойни спортове хортуваме. Не разбра ли, че той е "избран" от ония зад него, за да заблуждава бедния ни и изстрадал народ за да продължат да го заблуждават и да го крадат както башибозук не го е крал? А иначе си прав. Разбрах иронията и отговорих с такава.

"Премиерът отбеляза, че държавите от Източна Европа не следва да бъдат поставяни пред дилемата да избират между ЕС и Русия. "Установяването на функционираща демокрация, стабилни институции и силна икономика е в интерес както на самите партньори и ЕС, така и на Русия", заяви Борисов. " -------- Брей, браво на Боко бе :) След два мандата премиерстване се научи да говори като истински политик - казва нещо, ама толкова завоалирано, че никой да не може да разбере какво точно си казал или какво си искал да кажеш :)))

Крадлива мафиотска ДС-арска държава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски!