Борисов пак отиде в Харманли, обвини Нинова в популизъм

Премиерът в оставка Бойко Борисов отиде за втори път в бежанския център в Харманли, където вчера мигранти се разбунтуваха и се стигна до сблъсъци с полицията.

Обратно в новината

Коментари - Борисов пак отиде в Харманли, обвини Нинова в популизъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я го наврете Борисов да поживее с тях месец два да видите как ще запее друга песничка..... Той това заслужава, пък и добре ще ми се отрази на фигурат....

Борисов за психо си защо ще ги пращаш в нови лагери а не на о. Белене. В заставите и поделенията пращай армията да ни пази от 3 000 000 на Ердоган.

Борисов може само заеми да тегли от наше име и да се чуди кой да обвини за всичиките си глупави постъпки. Резил, че този човек е бил министър -председател толкова дълго време. Няма такава държава.

Тоя ако не обвини някой друг няма как да е той:((((Две години във властта нищо полезно за България освен натоварване с нови заеми, подлагане на турция и меркел и в резултата навлеци дето и той не им знае бройката..НЕ Нинова е управлявала главо така че се замисли какво ти си сътворил след толкова похарчени български пари

Аз нищо няма да коментирам,само погледнете снимката към статията-и единият е с гуша,което няма лошо,но се чудя защо онзи с военната униформа е с гуша?????

Този с военната униформа и гуша се старае, тези които са без гуши като теб, да не се сблъскват всеки ден с екстремисти, които са пак без гуши, но могат да ти разкатаят физиономията. Хубаво, че си наблюдателен, но не помагаш с тъпите си коментари

решението за построяване на лагера в Харманли е взето именно по време на първия мандат на правителството на ГЕРБ. Това е станало с постановление 260 от 19 октомври 2012 г. и е подписано от тогавашния МВР шеф Цветан Цветанов....

ГОНЕТЕ ГИ !

Е , нема такава НАГЛОСТ , тоя може спокойно за Гинес да се цани.Абе, бокоІІбългароубиец.

Гледаи другиден на минус 30 като стане да видим дали са виждали сибирски студ да не отпътуват директно

Защо този майор и войниците му стоят строени пред премиер в оставка? От гледна точка на закона. Какво общо има премиер на парламентарна република с армията?

Най-малкото от уважение към човека, който не е длъжен да се бутне в първите редици на мястото на горещата точка. Без да е длъжен да го прави. За разлика от един безполезен драскач, седнал на топло пред компютъра си. Разлика огромна. За това пред теб никога няма да застанат и никога няма да те уважават. Дребен егоист няма как да го постигне такава съдба.

Каква гореща точка се е бутнал бе киртак. Идва с зверска охрана и си заминава. По леко с злобата и думите !

Sm3hurk0

Борисов да не плаши с възможни терористични актове, че накрая, току виж някой българин му спретне на него малко терор. Абе Бойко, аз ли докарах тия в България ? До кога мислиш, че народа ще ти търпи глупостите ? Убеден ли си, че в скоро време няма да се намери поне един БЪЛГАРИН, на който вече му е писнало и че е възможно да обереш всички негативи - такива са залозите... кое ще се случи по-рано: Терористичен акт или на някой да му писне и да посегне на теб.

Стефан Цанев почти я разплака в Панорама и обезсмисли всичко говорено от Нинова в предаването с една дума- идеология. Нинова вместо да млъкне, се опита да говори но думите и увиснаха и от тях се оказа, че тя и съпартийците й експлоатират една престъпна идеология и сантиментите на стари хора. Освен това Нинова не призна, че е говорила с генерал Леонид Решетников и това да се случвало, казвайки ,че никакви разговори с никого не била провела. Това бе заявено въпреки две интервюта Рашетников в които той потвърждава, че са говорили с Нинова за Радев и политическия курс на БСП. Изглежда във всичко свързано с Нинова е така. Изкуствено и фалшиво но подчинено на интереса й. С бежанците също.

ЩОТО НЯКОИ КОМУНЯГИ ЩЕ ПОЛУЧАТ ХЕРПЕС ЗОСТЕР ОТ ТОВА ,ЧЕ ИМ ИЗПЪКНАХА ЖИЛИТЕ ! СМИЛЕТЕ СЕ !

И остър херпес да получат все ми е тази. Вярно ли е това което Стефан Цанев е извадил от архивите на МВР и защо не е преподавано по история? Вярно ли е, че срещу престъпния комунистически режим е имало въоръжена борба до 1956та година и според МВР в нея са участвали 384000 души? Ако е така как да разбираме думите на комунистите, че щяла да се прекроява историята? Те какво са торили на историята?

На Борисов каквото му заповяда ЕС и ще го направи. Щом са му заповядали да засели 3 000 000 имигранти - Афганистанци, Пакистанци и др. Трябва да ги засели иначе как имигрантите ще стигнат в западна Европа.

Ходи се прегледай!

Борисов като беше премиер защо не закри лагерите. Защо не затвори границата, Защо вместо граничари иска да слага бежанци в заставите.

На Боко му се изръкаа обущетата да оди да Харманли.

Sm3hurk0

то па едни обуща - рекъл Нане.

"Опитите за внушения, че ГЕРБ носи вина за всичко, свързано със случващото се в бежанския лагер в Харманли, са манипулативни." Верно! То правителството е на Али Баба и 40-те разбойника... ГЕРБ какво общо имат?

Оришарски да е запалил огъня създавайки беж. център/това е поредната лъжа хвърлена със лекота в ефир/Ноооо правотелството на герб наля толкова масло в този огън че ще изгори България.Съгласи се да приема и рзселва мигранти.Съгласи се да строй нови бежански центрове.Съгласява се с всичко което Меркел му нареди. Това не наш премиер това е послушника на Меркел.

Шопаре недей да усукваш, вече доста години баламосваш матряла с твойте глупости. Време ти е да се разкараш, най-добре към централнио.

Нинова, Нинова, Корнелия, Корнелия., тъпа си като подметка и ти и другарчетата ти. България е в опасност и то съвсем реална. В такива моменти трябва да действаме всички заедно, без никакво значение кой коя партия е. Щото ще страдаме всички заедно. И в такива моменти да разединяваш народа и да създаваш интриги, за да гониш лични политически номера, е проява на висш егоизъм. Такива "политици" дори нямат моралното право да застават в управлението на държавата. БСП-то, ако искате да управлявате, сменете си ръководството и си сменете начина на мислене. Не ни трябват Това не ви е състезание, кой да се намърда отгоре и да краде на воля. Искаме хора, които да стопанисват държавата по най-добрия за всички ни начин. БСП-то, редно е да почнете да стопляте, че някои времена са си отишли безвъзвратно и полека навлиза Новото. И ако не сте адекватни, просто отпадате. Простотията на Нинова е абсолютен политически гаф. Когато има опасност за държавата ни, дреме ми за политическите амбиции на групичка службогонци. Дано се освестят, от това ще имаме всички полза, че идат избори.

Sm3hurk0

Абе льольо, не ти ли писна да гледаш само политически маневри ? Преди години, такова нещо нямаше как да се случи.. - някой да преминава границата ей така. Сега България е заприличала на бордей.

А кой го разду до 3000 бе Борисов? Кой построи чисто нова инфраструктура, като почнеш от чисто новите столови и стигнеш до спалните с прилежащи баня и тоалетна? А? Кажи бе, кавал бянкянски. Все някой ти е виновен на тебе, както на калпавия бай хОй му пречи вълната. Некадърността ти е псоловична и не знам защо продъ;жават тия плазмодии да гласуват под строй за теб? Другият път на водното оръдие, пожарникар с пожарникаря ти издухан!

и кой се извинява с "големите да се разберат"? играе си на премиер явно. и с огъня.

Хубаво ще ги разделяте, но колко порицая ще ги пазят тези групи по 50 човека? 2ма-3ма?5ма? На смени, с отпуски и почивни дни - колко стават? Имате ли толкова полицаи? И стига ни лъжете че на мигрант се изразходват само по 1000 лв! Като сложиш заплатата на полицаите, докторите, консултантите става много повече! НАПРАВО ГИ ГОНЕТЕ!

Защо пак крият от народа, къде по-точно ще ги пращат!!! По границата, или ще зарадват предколедно някои тихи селца!

Бегай от турски шпионино...

А какво ще правят мигрантите по границата!!! Динко и приятели в съда, тия на границата! Май ще са там ,за да помагат и на другите талибани да минават границата по-лесно!!!

Нинова виновна, Орешарски виновен, а кой ги напълни лагерите, за да иска европари, кой предава посланията на Ердоган в ЕС, кой за една снимка с Меркел или Юнкер е готов да загроби България?

Sm3hurk0

Отговор : Бойко !

Сисито

Сиси,Айде марш в детската градина,че още не си пораснало!

Как така ще прехвърлят Претъпниците- Нашественици в български Казарми ??? Трябва да ги изгонят от България, да ги ДЕПОРТИРАТ до границата с Турция. Куршум за такъв министър- председател продаващ България на Арабите !!!

Кой ли каза тез слова:Всички бягат като дявол от тамян от отговорност-)

Глупаци! Защо искате да ги разселвате? Какво според вас ще правят в изоставени казарми по границата? Кой ще пази хората там? Добре, че си подадохте оставката, некадърници, дано никога повече не се върнете!

говорят за закрит тииип! Какви казарми какви граници? това са затвори

Абе нали трябва да си лаем,Ей така за Fun.

Ади Боко, ръкопляскали са ти вече, конграджулешан! Ади прибирай се че до утре още един път трябва да идваш

БСП се скриха в дън земя. Точно както през 1997 година по Жан Виденово време.

A къде ви е цачева.

Народа не и гласува доверие. Към нея няма очаквания.

именно, не действат популистки, и не използват ситуацията за предизборна агитация.

Защо му ръкопляскате бе, идиоти? Нали Бойко и компания ви докараха тия "бежанци" в Харманли! Хич не ме интересува кой е построил лагера там, дали БСП или ГЕРБ - всички са виновни! Вместо да местят тия нещастници от един лагер в друг, крайно време е да ги изхвърлят от БГ вече. Нали искат да ходят в Сърбия - прав им път! Защо ги държат тука? Защото така иска ЕС!

Защото материала е мноо тъп,затова си имаме герб и останалите помиярски партии,

герб трябва да бъде забранена със закон,като предателска пария.

Сигурен бях, че Борисов седи зад медийните подканяния, от половин месец насам, за създаване на напрежение с бежанците, но неможех да си обясня с каква цел го прави (чудно как не се сетих веднага, след всичко, което сме видели от Борисов ). Смятах, че той иска да създаде безредици и хаос. Преди малко гледах новини директно от Харманли и отговора на въпроса дойде сам. Борисов отново прави циркове, за да се изкара велик. Пак се разиграха някакви ситуации, все едни и същи през последните години, в които Борисов идва на бял кон и някакви подставени от него дупедавци го наричат мъжкар и му благодарят (хубавото е, че се намери някой да ги нарече предатели). Писна ми българският народ да е жертва под формата на статист в детските мечти на Борисов и в настоящите му мокри сънища. Този човек не е наред и вкарва в беля много хора, които не разсъждават самостоятелно, като една майка, която снощи в студа, посред нощ, беше извела бебето си, вместо да го сложи да спи, защото видяла клипче по Интернет, за което "Агенцията за закрила на детето", би трябвало да се самосезира. Така влияе този човек на българите. А поставете се на мястото на бежанците - да сте сами в чужда държава, да ви затворят сред всякакви хора, изложени на зарази и какво ли не, без лечение, а когато излезете на вън да сте в непозната държава, затова и бежанците бягат от България, дори тези, които са готови да се самовзривят. Борисов не милее за хората, той е готов да направи всичко за налудничавите си серияли наяве. Той и Москов са с явни психични отклонения и ми е чудно как хората не забелязват това.

Нещо маниакално усещам.

е как няма да иде, там са медиите и микрофоните-....

Все другите са му виновни. Ей, тоя тип нищо ново не може да научи и нищо старо не може да забрави. Днес показа ясно, че разбиващата разлика от 25% му е била малко. Питат го защо е приел преди няколко месеца постановление "за трайно заселване" на т.нар. бежанци, той говори за Орешарски и БСП. Бяга от отговора, който и без това всички знаем, лъже и маже.

Май Виктория Нюланд ще излезе по пич от Радев и Корнелия.

Hе от цачева цв.цв.и боко.

В България трябва да се спазва законът, който е на власт, той има думата. Макар и да е подадена оставка, бившите още не са освободени.

Червени,посрански кучета,разберете,че колкото и да агитирате и лаете по форумите нормално мислещият българин никога,ама никога няма да гласува за БСП.Наследницата на столетницата просто отблъсква,отвращава,предизвиква позиви с безкрайното си нахалство,лицемерие,наглост и червена пропаганда.

Няма Невинни , Всички политици сте Виновни ! Старите ни баби и майки да им чистят и готвят , а бащите ни да ги пазят и да ги бият за смешни пари ! Всички Вие ни докарахте до тази мизерия ! Но Бог ще Ви накаже !

всеки ден ще е така до победата !

Разочарована съм от ген Радев. А още не е станал президент. С такова отношение нищо чудно да няма държава до като да стъпи в пълномощие. Срам.

А на мене ми писна от глупостите на разни мишоци от Герб, като теб. Ако вие сте тъпи, ние не сме. Спестете ни глупавите си коментари.

Жената е права в случая. Заявката да управляваш държава е отговорност и възможност. Ако БСП нямат такава, да идват следващите. Едно Харманли ги уплаши а какво остава за по сериозни работи.

Kъде ти е цачева,маи далдисала е дълбко.

Мила моя, както казваш- генерал Радев в момента не е стъпил в правомощия и не управлява нищо! Не ми е ясно тази твоя реакция!

Борбата за парламентарните избори е в действие. Лошото е, че лошите идеи на досегашните ни политици са все на наш гръб. Защо все трябва да страдаме заради тъпите им сценарии, вместо да се погрижат да сме по-добре?! Явно какво ни очаква ако изберем пак същите - нищо добро.

задължително да е от ГЕРБ, може да е РъБ.

Всичко е постановка. Целта е да отворят още центрове в казармите по границата и после иди ги брой колко са, 100-1000 или 2000.Бойко ще е изпълнил ангажимента си към Меркел и ще е взел парите. Много за глупави ни смята, ама не сме.

Пожарникарят действа по отъпкана пътека. Първо, чрез насъскване и хаос, той създава страх в хората. След това се появява по всички кабеларки и се самоинсценира като "спасител" на нацията.

Борисов е "генерал" по комунистическите милиционерски стандарти. По европейските е комисар. Главен комисар. От вчерашната декомунизация, ако някой го нарече генерал, все едно слави комунистическите символи и е подсъден.

че е комисар, но не заради ЕС простоийте, а заради комисионните, които получава, както и всички комисари....хахаха! комисар.

Абе така е, ама правилно на български е да се нарече комисионер, от комисионна.

на тиквата все някой друг му е ср.. в гащите. ама важно е да дава интервюта за журналистките

"Прокуратурата ще проверява дали има превишаване на права от страна на служители на МВР при събитията в центъра в Харманли. Това съобщи вицепремиерът в оставка Румяна Бъчварова на ГКПП Капитан Андреево. " Чувате ли изкуфялата бабичка с какво се занимава пред лицето на тия проблеми?! Тя не хае за изгореното знаме, посегателствата срещу държавността, ранените полицаи?!!!!!!!!!Направо е за подсъдимата скамейка!

Боко остави фатмака да си инструктира караула! Пак ще объркаш нещо ей!

То и Патриотите не виждам в боя... Май са "ТЕЛЕВИЗИОННИ ПАТРИОТИ"

"Естествено. Не ставай смешен."

На калпава ракета космосът й е крив !

А стига бе! Пак други били виновни за днешното положение!? А кой е министър-председателя, моля?