Борисов: Няма да има армия на границата, само военни камиони

Кабинетът никога не е обсъждал вариант армията да бъде изпратена на границата, а само различни начини за оказване на логистична подкрепа на служителите на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Няма да има армия на границата, само военни камиони | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми то България няма мин.председател а има супер предател на нац. интереси!

браво!!

Е ами не може.Трябват още заеми и още хрантутници на гърба на народа.ББ така всеки може.Ти като не можеш се откажи и без това само храчат по теб.

на нашите наемници , работата им е да изпълняват чужди мисий извън пределите на Родината, България кучета я яли! Чака се денят на Народният Съд, Видов ден!

егати простия шопар!

Тоя лумпен пак не си е пил хапчетата! Как така ще има само техника, пък няма да има военни, които да пазят? Ами то да не е бустан да пазиш с плашила бе глупак?

Човека ти го каза : "Джугани без картечари" точка !

Явно - много си тъп, за да схванеш ситуацията...

Няма да има армия по границата с Турция.Правилно .От къде Бойко ще намери армия? БГ армията е от 1990 г. в ликвидация. Добре обучена и модерно въоражената турска армия ,пази и ще пази пространството България и народонаселението и.

На границата с Турция има проблем? Какво ще кажат Турците? Примерно: Ние изкупихме земята на добруджа, Ямболско, Бъргаско и Старозагорско а гяурите ни прегртаждат границата??? Разградения двор си е разграден двор! Гранични войски са ни нужни! Други войски дали ни трябват??? НЕ РАЗБИРА СЕ! Освен спец части и авиация.

Гн Борисов, та нали армията е тази, която пази, външните граници на една държава, а МВР се грижи за вътрешният ред в държавата ! Какъв е проблема, военни да охраняват границата ? Та те всъщност "скучаят" и нищо не работят, но тезат на БЮДЖЕТА !...

И още нещо,те т.н. бежанци едва ли пристигат у нас през шубраци ,храсталаци и драки ??? Те идват през КППтата организирано и има някой по веригата който взема КЕШ!

проста тиква.прави военната служба трябва да я направи задължителна.тогава няма да има много разходи.ще премахне наемниците.и воиниците които пазат на границата да имат право да стрелят на месо.

Проста задача но не и за мутра като този на снимката. Нямало било пари????Ами режеш щата на полицията увеличаваш на М.О и войската почва да пази границата. Ноооо намаляваш заплатите и броя на чиновниците в МВР вкл. и на министъра им!

за този, ти пък ! А колко ще спечелиш от пари, които няма да даваш на нелегалите, то изобщо не му идва на ум.

Проста задача но не и за мутра като този на снимката. Нямало било пари????Ами режеш щата на полицията увеличаваш на М.О и войската почва да пази границата. Ноооо намаляваш заплатите и броя на чиновниците в МВР вкл. и на министъра им!

И какъв е проблемът ако българска войска охранява българската граница??? Това е меко казано странно! Нормално е войската да помага при бедствия и при възникване на проблеми по границите!!!

Мицифайките не искат да си вършат работата - това е истината. Едно е да с еправиш на голям началник в малкия град, съвсем друго е да патрулираш по чукарите. Както на времето срочно-служещите граничари. Мицифайките винаги са обичали "на работата лекото и на баницата мекото". Те затова са отишли там - да служат, ама на по-леко. Същото е и с т.н. "професионална армия". Такъв башибузук българската земя не е виждала от времето на османските орди ан Сюлейман паша под Шипка. Даже онова е било сравнително организиран аскер. А само като погледнеш родните "професионални военни" се молиш да не се налага те да те пазят. Войниците - сбирщина от мързеливци. Иами някоя друга женица, кшято знае за какво служи - да си завърщи образованието, да си роди две дечица ( това са 6 години отпуск) и ето ти - хванала първата категория. А другите жени да блъскат до 63 години (пък може да стане и 65). И тук въпрос: "Ако някой ще поучава 1-ва категория при пенсиониране трябва да я заслужи. Ако е в строя или по чукарите - да. Но на бюро? В кабиката на ГКПП-то дето само взема рушвери? И това ли да го броим за 1-ва категория. Я да видим кое ептежко- на една шивачка със 100 други в задушния цех, или ти сам като директор в кабинката на ГКПП-то. Или хилядите леки службици. И в МВР и в МО. Пък и тези 20 заплати накрая.... някак си не е честно, нали.

И във всеки камион ще сложат излята от Вежди твоята тиква. Като я видят, няма да влизат в нашата окаяна и беззащитна държавица. Бог да ни пази, защото друг няма кой !!

С една дума границата няма да се пази. Ако си вдигнем гащите може да се приеме за агресия към Турция. Сега както сме се нагъзили сме си най-добре. Такава приятелска позиция сме заели. Така и не разбирам защо не може да се ползва армията за да ни защити. Ами да вземат да я закрият и да ни намалят данъците. Толкова много полицаи и военни има в тази държава, а не могат да опазят границата дори.

А ограда ще има ли или ще се мотаем още ...?????????????????

Днес чух по радиото, че по сухопътната граница на Гърция с Турция стената била 4 м висока и почти не я пазели, защото никой не се опитвал да я прескочи. Закога чакат нашите, та още не направили необходимото да пазят и България по този начин?

много е умен боко, ама не се сеща да прати високопроходими пожарни и да пръска през зимата пришалците с вода. ха ха ха ха

Принципно да, но... няма откъде по чукарите да се зареждат тия пожарни с вода и твърде скоро ще станат безполезни.

Тоя не може ли да се погледне отстрани каква неграмотна и проста ТИКВА е?Тръгнал да става президент!!!Може.След Пинокио и кратуни да окачат на вратите на Президентството ще е по-добре.

Умри в мъки бе Тиквун !

Всяко изказване на недоразумението, което се нарича президент, по принцип е сороидно, слагаческо и отвратително.

Това ли е стратегията на Б.Б.- във вътрешността на родината ни да се разчита на "дюнерите-на всеки ъгъл", а по границите-на (празните) камиони!

Това се нарич "Субсидиране на дребният бизнес за бежанци" - когато се трянспортират гладните нелегални емигранти на държавни разноски до дюнерджиниците за да ядат... Па може и по някоя европейска програма да се субсидира. Знам ли???

И вместо да се пеняви по вестниците да вземе Борисов да направи нещо - (нарича се дипломация) с турската страна! До комшията ни се води война и уж сме съюзници, а няма срещи, няма разговори, НИЩО няма!

Браво, ДИР, пак ми скрихте коментара! Така значи - "умниците" в НС и МС могат да се подиграват и гаврят публично с нас, и това не е "съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име" - а ние не можем? Още повече, че определението "добро име" може да бъде приложено към нашите "политици" само с много уговорки и условности!

Виж когато нас ни наричаха "лош матр'ял" и че "българите трябва да бъдат държани на каишка като куче" и че "ОтвънБългария изглежда като тоалетна" - тогава цензура няма. А трябваше да има не цензура, а СЪД!

До смешните ни "политици", Турция има на постоянно въоръжение над 400000 войници. В запас над 35 МИЛИОНА войници. Над милион и половина новобранци (които се обучават) всяка година. Техниката им изобщо не мисля да я споменавам! Наистина НЯКОЙ би си помислил че 7 милионна (оптимистично) България може някога да мисли за военни действия с Турция без да е равнозначно на абсолютно самоубийство!?!!! Трябва да са си много тъп да мислиш подобни "оправдания" за абсолютната ти политическа некадърност!

Всъщност, не са ли виновни тизи, които подпалват войните по света ,а те се гушат на скритичко и трупат печалби ? Те са са бесене направо!

ЗАПОВЯДАЙТЕ ИД !, България е благодатна почва за вас.

B някои страни не можеш и кило домати да прекараш през границата, защото е забранено, а пък вие внасяите престъпници и терористи! Mа*ицата ви некадърна! Hакрая така ще ни причернее на обикновените хорица, че ще ми стане само на толерасти, ''демократи'' и ''бежанци''! Bече няма какво да губим, то това не е живот!

Пък у нас тълпи от по 30-40 нелегални емигранти влизат като у лелини си и незабелязано ни от полиция, ни от каквито и да е власти стигат до центъра на столицата, а каналджиите се прибират без някой "копче" да им каже обратно през границата...

всекидневно българинът се страхува за собствеността си, за бъдещето си, за здравето си и дори за жовота си. когато политиците бъдат заставени (от нас) да изпитат лично същите страхове, тогава нещата ще се оправят! тогава могат да започнат да работят в полза на народа си.

господа управляващи, правете-струваите, но защитете държавната граница от ''бежанци'', тоест нелегални имигранти, които не ги знаем какви са и що са, а и не ни трябват да ни правят проблеми само. или пък ако ги пускате още и им давате убежище, нали знаете, че утре ще ви пометат и вас със все охраната ви? няма да има къде да се скриете от тези пълчища - дори и с пари. не виждате ли, че са завладели европа. а пък в северна америка не е голям кеф за българи, гарантирам ви го. е, къде ще ходите и вие, па макар и с откраднати пари? нали имате приятели, роднини в българия. а усещането да си в собствената си страна, да ядеш българска храна и и да се радваш на нашата природа с родни авери, никакви пари не могат да го заместят. ако приемете в българия всякаква сган, ще ви помлеят и вас, защото никого не жалят.

Натам вървят работите.

настана време да се създаде частана охранителна фирма за охрана и отбрана на държавната граница. в синхрон с гвардията на Български Национален Съюз

Ми то нататък отива - частна платена или добровлческа армия. Гледам по американските филми - като стане по- напечено - било наводнения, било размирици - и идвана ционалната гвардия. При нас без някой да е сформирал нещо, прз лятото когато имаше наводнения хората сами се организираха без да питат държавата и отидоха, та те помогнаха. И минали години е бивало така, но тогава все пак имаше някакви зачатъци на организация - сдружението на офф-роад автомобилистите, на рокерите... Чест прави всщност на всички, които помогнаха, но тая година хората се организираха и без да се познават и без някой да ги синхронизира. Доста по- сложен е въпроса със силовите акции - било да се свият сармите на цигани както в Катунца, било патрулиране както предната есен хората на Боян Расате. Явно хората сами могат да го направят, но за циганския терор по селата една камара организации дума не обелват - циганите бли гладни и безработни... били самобитни и това било част от културата им... Ако се защитим, ще ревнат те, ще ревне Местан с ДПС-то бред БХК, макар че ако е а озаптяване моята формула е "Бий наред, и ако вряка много - повтори го...Особено за БХК и ДПС. Иначе имам приятели и турци и цигани, които са си интегрирани и не бих си и помислил тях да озаптява. Впрочем половината от тях през лятото ходиха доброволци да помагат в Аспарухово и Добрич. Не бих е учудил, ако се включат и в налагането на ред и охрана на границата, ако могат да отделят време.

Hе ми пука кои ще реве, аз съм готов да ги почвам всички престъпници и насилници без оглед на цвят на кожата. A които е дивак и не цени човешкия живот... какво да ви кажа: зло търсил, зло намерил.

Страхотен коментар , браво!

ама да са като камионите на путя в украина - вътре руски воиници.

Типичен фатмашки манталитет.

НЕМА ЛИ ДА СИ ЛЯГАТЕ? НЕ ВИ ОСТАНА СЛУЖБА,ОСТАНАХА 9 МИНУТИ ДА ТРИЕТЕ ИСТИНИТЕ КОИТО ПИШЕМ И ДА НАЛАГАТЕ ЕВРЕЙОГЕЙСКАТА "демоКРАЦИЯ" ЧРЕЗ УБИИСТВЕННА ЦЕНЗУРА

Само военни камиони:Еми направо сложете ЗАСКИ по евтино ще ви излезе.

Сега си мисля, че ако са празни камионите, може да ги ползват поне в едната посока да товарят преминалите границата пътници или поне да ги улеснят като им предоставят възможност сами да се превозят. Такова нещо дори не трябва да се изрича на глас, хеле от премиер.

Баце,а може ли невестите да ги пратим с китки да ги срещат.За да не го приеме някой за враждебен акт,за всеки случай ще им демонтираме въоръженията,атрибутите демек.

Тиквата не си е изпил хапчето днес