Премиерът: Св. Георги да ни пази и смирява

Поздрав към армията за Гергьовден отправи и премиерът Бойко Борисов.Той поздрави и всички българи във Фейсбук.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът: Св. Георги да ни пази и смирява | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...да ни смирява."???? Как може Св. Георги да смири една мутра дето сама казва, че е неуправляема? За да бъде смирен някой, той сам трябва да го желае, но когато става въпрос за власт мутрата става агресивна и смирението е мисия невъзможна.

Ха дано св.Георги за напред да ни пази от вас престъпници.Но така като гледам, нас вече никой не ни пази.И децата разбират вече ,че държавата не съществува.

Какво да пази Св .Георги?Една отиваща и изчезваща държава!Топящо се население!Битите доктори и малки деца!Милиардите заеми или поселването с иноверци от 17век с задача да ни оправят демографията!Подменената ни история и забравените ни герои дали живота си за вяра и нация!Как да пази неопазеното от нас ?

Пожелавам на всички да сте живи и здрави и нека свети Георги да ви пази, подкрепя и да бъде с вас, но не и да ви смирява. Личи си по коментарите в темата, кои са смирени хора. На тях им пожелавам само здраве, което пак не е малко :)

Ако Св. Георги ме опази от мутрите и комсомолските лекета, от останалото сам ще се опазя!

Аз подкрепям правителството и Президента! Бог да пази България!

"Премиерът: Св. Георги да ни пази и ................." ?!??!?! И Господ вече не може да ни помогне с такива като вас престъпници........

Свети Георги да ни...смирява. Чудя се да се смея или да плача.

Св.Георги да ни пази от мутри като теб.

Оставка сикаджийско мутре. Никакво смирение с вас мутрите на прехода ограбили България и станали монополисти ООД.

И като СИКаджийската мутра си подаде оставката, с кой ще я замениш- с ВИКаджийските на БСП ли? От трън на глог! Ударил щърбела -гърбела. Нискочелци сте дето позволявате на двете СИК и ВИКаджиски мутренски групировки да си разменят властта помежду и да дооглозгват България

Е за тва дай да си живеем в кенефа, в който се превърна страната ни! Да ни управляват все по-прости хора с все по-елементарни схеми да ни вземат залъка от устата. Ама жестока логика - ако не тези, то кои... Ми извънземните да дойдат

Борисов , той св.Георги да не ти е бодигард бре ?Я се дръж прилично , стига дрънка глупости!Дюнерджия скапан!

Бат Бойко, Поздравяваш тия, дето са свързали живота си с армията, ама недей забравя, че навремето нямаше българин, дето да не е свързан с армията.. Че от около 8 милиона население можехме да сформираме 8 армии с численост около 1 милион. Айде, чилеността дето е комично малка - Остави, ами и като сте заразправяли и ти и прецедента Плщвналиев "Професионална армия, та професионална армия" Кое и е професионалнотона тая професионална армия, ве? Че това което научаваше един новобраницза първите 3 месеца сега го учат за 2 години ли? Че навремето ние - наборниците-свързочници правехме шентикапели да покриваме норматива на "професионалните" старшини ли? То сега стига само да видиш на какво прилича строя на професионалните войници на парада. Че навремето войнишката клетва по устав беше до 45-тия ден от влизането в казармата и за това време готвехме строва за клетвата по2400-3000 новобранеца. Днешният парад в Сф беше с около 1000 човека-професионални. Дето даже генерала марширува като Швейк - десен крак-дясна ръка... Следващият етап е да няма пари и да закарат войниците на парад или на митинг-заря. Особено ако трябва да идват от други краища- примерно военоморски в София. Тогава ( да ма й Боже прости ма) остава да накупят кукли от сексшоповете, да им налепят по едни мустаци - хен да крият голямата дупка за уста, хем да им придадат малко по- героичен вид и да ги наредят - НАШ-КУКЛА-НАШ-КУКЛА. И после в склада на някой от малкото оцелели старшини - до следващият митинг-заря...

СОЦ ГЕНЕРАЛИТЕ МАРШИРУВАХА ОТЛИЧНО, АМА СРИЧАХА КАТО ЧЕТАТ, ХАХАХА

КРЕТЕН.

Половината население беше от женски пол - така е и при соц., и при кап., а и при сегашното нашенско скап. :) Така че 8 на брой милионни армии нанай ... Но това да ни е бил косурът ... И професионалната войска иди-доди, но виж ако - не дай, Боже, потрябва мобилизация и да се даде оръжие на извън-професионалните необучени мобилизирани субекти - слаба ми е фантазията ... Чел съм за башибозук - ако го докараме до толкова, пак добре, но едва ли. Ха дано не се налага, ама ... Иначе аз на 200 метра гръдна мишена на решето правех някога, обаче сега с едни очила виждам мерника, с други - мишената, а нямам някакви интегрални. Ако допрат до мене и наборите ...

Няма смирение при МРЗ от 180 евро. ОСТАВКА!

И ТОВА ВИ Е МНОГО НА ПУТИНОИДИТЕ, НИЕ ПОЛУЧАВАМЕ ПОВЕЧЕ.

Точно вие, наглите мутроиди, сте проблема.

Наистина остана възможността светиите да ни пазят от продажни политици.Армията ни и без това е само за цирка,пък и ще служи за чужди интереси.

Стига с това примирение! С примирението вече до тук!

Нещо за парада?Нещо за парите от заема изчезнаха яко дим.Нещо за техниката в музея която сме имали преди демокрадцията и техниката дадена ни от нато?

само военните могат да ни оправят

Кои военни? 60 годишните комуноидни офицери и генерали ли? Вие знаете ли как краде тая сган от Българската Армия последните 25 години? Крадеца ли ще те спаси от кражбите? Глупаци...

МАМИЧКАТА ТИ ПАЧАВРО IQ 146 ! Ти,бил ли си в армията ДРОГАЖ ???

Крадците на Съвременна България газ пикаят, защото не могат да крадат, приходите в бюджета са с рекорден ръст - крадците са в ъгъла и Бойко ги оножда един след друг... Напред и нагоре, Бойко, бей крадливата комуноидно-дпсарска-атакистка рубладжийска сган!!!

Егати ненормалника .ХодИ да те оножда тебе любимия ти Бойко

krassikat@

1300 млн. повече в бюджета... Знаеш ли какво е това, атакист неграмотен?

Честит празник на всички Българи! Да са живи и здрави именяците , да са храбри и родолюбци . Поклон пред всички воини , проляли кръвта си за прекрасната ни Родина. Без нито едно пленено Българско знаме ! Паметта им ще е вечна ! Свети Георги да ни пази от смирение и криворазбрана толерастия. Да ни помогне да въздадем справедливост за умишлено унищожената Българска армия , за разграбената ни Държава и унижения древен род Български. Възмездието е близо . Време е крадливите нищожества , национални предатели и редови идиоти от последния четвърт век , да се изметат на бунището на историята . До девето коляно ! Със здраве ;)

БРАВО !!!

krassikat@

Нали ви изметохме бе, атакист смотан? Колко пъти искате да ви измитаме??? Да не сте мазохисти?

Борисов - надеждата на интелигентните българи за едно по-добро бъдеще!

ти ли си инетелигенто,аре дай малко по подробно ако обичаш,обясни

Нещо много съмнително е това IQ дето си го пльоснал като ник! Не може човек с такова IQ да е такъв тъпак. Да не би да си пропуснал някоя десетична точка някъде между тия три цифри?

чакам да обясниш.....

Този път без майтап, но наистина ББ е научил нещо много важно от своите велики учители, това е че всеки има право на съществуване и че никой не бива да бъде притискан в ъгъла без да му се оставя изход, търсенето и намирането на компромиса. Точно това правеше Т.Ж. и слава богу е успял да го предаде и на ББ. Ако има мир останалите му изцепки с времето ще бъдат забравени

краде и вдига цените. Пъдарят никога няма да бъде Тато. Помиярът на ЦРУ може да бъде сравняван само с Нориега и ще пукне като Нориега.

Викаш кой крал, крал... Да не му гледаме в канчето, дето е скрил откраднатото, само мир да има? Да не си краднал и ти?

То не е канче неговото, това са каци с крадено!

Другаря Борисов все си мечтае да сме смирени добитъци и да мълчим.Да не разваляме климата с бунтове ,за да си живурка дъртия спокойно до старини.Сладур,мамин ще му се!!Ко ли си вика.Крадах доста години живях в напрежение и сега искам да се насладя на магнолии,кончета,гончета,глезотийки.Бочко мамин сладък,друго не искаш ли?

Един набожен агент на ЦРУ.Срещу тези крадци и национални предатели от ГРОБ наистина ще ни трябва светец.

Да, Св.Георги да ни пази и укрепва десницата ни срещу разбойници и крадци, лъжци и мошеници от най-висок калибър, а не да ни смирява като раболепен добитък !

Да бе, чакай св. Георги да дойде и да ти нахрани и семейството! Има да чакаш...

на българската армия главнокомандващия днес къде е

на днешния ден могат да вземат отношения по въпроса само хора ,които са от православната църква,премиера да търси някъде другаде изява, където му е силата, да не се меси в чуждите работи,въобще сила в нещо има ли, но това е друг въпрос.

Как разбра, че Бойко не е от 99%?:)))) Много малоумен народ има, освен комунисти са станали и атакисти.:)

Съжалявам, че го казвам, но на днешното положение подобен празник се превърна в подигравка.

Генерале, какво смирение към путараците на сидераста и мая сърбежната,тази продажна шайка трябва да се лови с добермани и ловни роти из евронатовска България ,защото пак ще я прдадат под миризливия ботуш на мужика!

Днес е ден на траур и заопукойна за храбрата някога българска армия. Имай респект към миналото.

психопат! Само внимавай дали ще успееш да скриеш смрадливия си задник като ви почнем. Щото предупреждение няма да има.

Как постъват с лакейте : Американският посланик Марси Рийс и руският посланик Юрий Исаков знаково отсъстваха от водосвета случай Деня на храбростта и бойната слава на българската армия.

Охооо, нашия премиер бил вярващ..... Поради тази причина от днес снемам доверието си от него, не бих се доверил на човек който се осланя на която и да е религия!

глупости ..християнството създава ценности мужду хората

абе кухо тикво,на теб и тапета оффшорков ви предстои сад за предателство на балгарските национални идеали и православни ценности... бог забавя, но не забравя,амен!

Боклук. Поздравил българите във Фейсбук... Още малко - ще си помисля, че е писал на клавиатура на компютър!