Борисов: Само ГЕРБ ще довърши АМ Хемус и тунела под Шипка

Бойко Борисов бе категоричен, че АМ „Хемус“ и тунелът под Шипка са приоритетни проекти, които ще бъдат достроени в следващ мандат на ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Само ГЕРБ ще довърши АМ Хемус и тунела под Шипка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА,НАРЕД С ДРУГИТЕ ПРОЕКТИ,ФЕОДАЛА ЩЕ ДОВЕДЕ ДО КРАЙ И ОБЕЗЛЮДЯВАНЕТО НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ!!!

Всички тези циркаджилъци, маймунджулуци, евтини селски тарикатлъци, тъпи бабаитлъци нямат никакво значение. Важното е, че този човек е неук и некомпетентен (търся подходящи думи, които да не са чак толкова обидни, колкото тези, които ми хрумват в момента). Той не може (и не бива) да управлява държавата. Не е вярно, че няма алтернатива. Алтернатива има дори само заради факта, че всеки друг би бил по компетентен от КОМУНИСТА Бойко Борисов.

Ако глупаците пак ти повярват,е ще ни довършиш.Лично аз вече не ти вярвам,не говориш за доходи и пенсий,а само от кадето можеш да откраднеш.Аут си,дай Боже.

Освен да възродим сталиновите лагери и да вкараме всичките политици на прехода да полагат ежедневен 12 часов труд в тунела под Шипка. Така ще ни излезе най-евтино и най-бързо ще стане! Друг начин не виждам.

Искам да го видя тоя парцал с лопата в ръка. По възможност в затворническа униформа.

смеем се, но сме във война. окървавиха Лондон???БОГ ДА ГИ ПРОСТИ! АМИН! ВСЕ ни е едно кой ще спечели, децата ни ги няма. улиците пусти, жилищата мрачни, това е провинцията

Хубаво е да се дострои Хемус и тунела под Шипка,но не от правителство на ГЕРБ ,ЗАЩОТО остават съмненията,че нещо пак ще бъде окрадено.

Щом е тъй, айде сичките гербаджии с по една кирка и да копат под Шипка с БиБито начело! хаха

пролетта носи риск от инфекции, последният излъган глас беше през 2009 и повече няма да гласувам за този пишман политик, аман заман от клептомани, почистване бате трябва на твоите някои бабички както ги зовеш ти ... не е лошо да си дедо лошо е да спиш с баби, или с твоите баби от партията може това ли искаше да ни внушиш ти и той, тя и вие компания сие , здраве на вашата компания и сие

Ами досега дедовия ли ми крепи?!

Само ГЕРБ ще довърши България!

Не те искаме вече Бойко,защото си прост и неук и не знаеш нито един чужд език. Излагаш ни по света. Срам ме е от външния ти вид. Срам ме е от Байганювския ти манталитет. Срам ме е от клатушкащата ти се мисъл. Със пет заучени фрази се опитваш да обясниш сложни процеси върху които нямаш капацитет да разсъждаваш.Защо искаш трети мандат ,след като пропиля два преди това? Срам ме е ,че няма държава в света управлявана от човек с подозрително минало като теб Бойко !

А законите? Нима е достатъчно това? Трябват ни закони не тунели! Цялата държава е много зле! Трябва промяна!!!

Да , бе да! През последните си 2 мандата даже дупките не закърпиха, а сега - магистрала, тунели.. То, нали обещанието не е като даването.

Браво бе Борисов ти си способен мъж можеш не само АМ Хемус и тунелът под Шипка да довършиш , но и държавата.

Както довършихте Северната тангента !!

Значи е решил да вади от неговити милиади.

С яки комисионни и на наши си цени, дето и Норвежците и Датчаните не ги могат. Без комисионни. Има ли пара всеки го може. Питай Горанов какъв палат дига в Железница от закуски.

Изказване на БориSSов: "След 26 март остава само и България да бъде дестабилизирана. Гърция няма накъде повече да се дестабилизира. Не само с мигрантите, а и с финансовата и икономическа криза. Международните агенции даваха кредитен рейтинг боклук. На Турция международните агенции даваха кредитен рейтинг боклук, каза Борисов." Много пъти съм бил и в Гърция и в Турция. Предполагам, че това могат да го кажат повечето жители на България. И всички знаем, що за "боклуци" са и Гърция и Турция.

*Платен агитационен материал на ПП ГЕРБ - демек лъжа

То като ни убиете с турските ваксини, защо ли ще ни е тунел?

Стига, бе! Дума няма!

Два мандата те чакахме, вече ни писна!

Борисов: Само ГЕРБ ще довърши АМ Хемус и тунела под Шипка ..... и ще ги ремантира за един 3 годишен мандат

Ти с тия магистрали ще се пенсионираш.

БОрисовГ: "Аз съм и пътя (АМ Хемус и Шипка - тунел) и истината (23 000 000 000) и живота (Винету, Пес, Мас, Картофи). Да се свети името ми (ПОЖАРНИКАР) и да дойде царството ми(ГЕРП). Амин!!!".

Еваларката...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Има по -важни неща от магистрали и тунели, да се обърне внимание на образованието и здравеопазването, това е най-важното.

Колко смешно звучи всичко. Той бил най-голямата работа! Ми то ясно го казаха от Симитли тогава! А за какво ми е тая магистрала при положение че повечето населени места тънат в мръсотия, немара и ВиК услугите са под всякаква критика. Тоя ЦЪРВУЛ тръгнал да ни плаши че ако не е той нямало да имало магистрала!

са дадени в ЕС, от тях сме получили 18,5 милиарда. Кой губи от това - ние! Боко само през последната година ни вкара вътре с ОЩЕ 16 милиарда, все уж строи магистралите, които се пукат и се трошат още след няколко месеца след като тиквона с лилето са прерязали лентичката. Той е много тъп, но е убеден, че сме по-тъпи от него, та ката се бъзика с нас

Само Той може да довърши! Никой друг не може да вземе Европейски пари, да наеме фирма и да прибере комисионата. Това е много сложно и трудно дело което само хора чели Винету имат капацитета да свършат.

Чакай сега , оня ден Дебеланка в Аспарухово - варна обеша втори мост над езерото - нещо много блъфирате ? Айде разберете се ресьорните , магистрали, тунели, мостове. Потников искаше тунел под езерото и Фандък Данка вчера му обеща една машина за метро за няколко месеца под наем. Стига Бе, много лъжите !

Има ли вече останал глупак в България, които да вярва в глупостите на тая тъпа мутра??????

изроди ... защо еди коя си партя трябва да го направи ... нали е за хората с хорските пари !

Абе баце, ние вече сме довършени. Едвам шаваме вече. Или трябва и по един контролен в челото? Пък и да не си ти, Нинова ще ни го пусне. (куршума)

За пръв път съм съгласен с Борисов!Като бъде дадено полагащото се на ГЕРБ т.е. по минимун 10 години пандиз и в допълнение по една кирка, тунела под Шипка и магистралата ще станат....И то от с любезното и ПРЯКО съдействие на ГЕРБ!Дай боже да съм добър пророк:)

Като ги знаем колко и как работят тези търтеи, не мисля да ги храним още 10 години. По-добре още сега да им окачим въжето на врата, че следващите да знаят как стоят нещата...

Като те оставят на постна чорба за 3 месеца и ти замирише на кебапче ....Малки фадроми ще станат:)

и не само "хемус "и тунела ,ще завършим и живота в България,вервам на шефа !!!

Така е. Само благодарение на Б.Б. земята се върти. Не знаехте ли?!

Прав е бившият м-р п-л кмет генерал силовак и капитан от ППО -МВР др.Бойко Методиев Борисов,че само Герб и лично Той ще ни оправят докрай ,хванати за гушата от мизерия и бедност и демогравски срив.Така както вървяха нещата при Бойко 1 ,Бойко 2 магистралите и тунелите ще ги ползват турските гасарбайтери и мигранти,защото качественият човешки материал емигрира, за да живее по-нормално.

Като гледам снимката, ми се струва че Мутрата се мисли за Марлон Брандо :-) Една лежерна стойка, един скосен поглед и тънка закачлива усмивка. Ако не беше тумбака и ниското му чело, можеше и да се получи.

Боко, Боко, тая поза по плакатите е характерна само за резаците. Кой ти я натресе да се харесаш на ЕрДоганя ли ? А уж беше пожарникар, главно ченге , сега си надупен и с поглед отправен към Балкана. Излагация голяма, за българите предател, за турците неприет мазник.

Само ГЕРБ може да ни довърши до КРАЙ!!!!!

И държавата тикво, и държавата!

Другарят Борисов: Само ГЕРБ ще довърши АМ Хемус, тунела под Шипка, шосето Париж-Дакар, Транс-сибирската магистрала, моста свързващ северния с южния полюс и подлеза на Цариградско шосе!

освен ежедневния грант от Сорос сега имате бонус - жътва на изборите - всичките ви нови ни -платени партийни рекалми!

И ние не вярваме на бъсъпъ, но категорично не вярваме и на гробарите!

"...Не вярвам на БСП!" А аз на никой!

бе тоя строителен инженер на снимката не го ли е срам да си пада под нивото, да се снима с мутри?

Борисов: Само ГЕРБ ще довърши АМ Хемус и тунела под Шипка За 27 г. всички партии успяха да довършат държавата успешно.