Борисов: ГЕРБ обвързаха образованието и социалните помощи

ГЕРБ ще има два приоритета за своята работа в бъдеще - това са образование и електронизация, заяви лидерът на партията Бойко Борисов на кръгла маса в Сливен.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: ГЕРБ обвързаха образованието и социалните помощи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво образование говорим след като учебниците са пълни с глупости. Например: В учебника за трети клас - "Връх Шипка се намира на върха на планината и там са ситуирани опълченците" и още бисери като този.

АНАЛОГИЧНО ПРИ ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ ОБЕЩАВАШЕ,ЧЕ В ОБЩИНИТЕ ЩЕ СЕ ВЪРШИ РАБОТА НА ЕДНО ГИШЕ И В СРОКОВЕ,НО ГРОЗНО ИЗЛЪГА!!!КОЙ ЩЕ МУ ВЯРВА ВЕЧЕ???

Какво разбира пък тоя от образование? Да си гледа бухалките и да не се изказва по въпроси, по които не е компетентен. Или може би физкултурника Цветанов разбира? Или Мента Мултигрупова? Или Горанов? Отврат!

Абе къде бяхте до сега, че след като по толкова идиотски начин сдадохте властта започнахте да обещавате с лопатата? Защо докато бяхте на власт за каквото ви попитаха все нямаше пари, а сега обещавате ли обещавате.... Проклет да съм, ако още веднъж ви се вържа на лъжите и пусна бюлетина за вас!

Извинете, това на снимката Бай Тошо ли е?

Де да беше!У тоя само простотията е Тошова.

Не, слугата му.

Още преди ГЕРБ учениците трябваше да получат бележки от училище, че нямат неизвинени отсъствия, за да получат родителите им детски.

Тикво, преди да застанеш пред камера се научи да си сменяш памперса, за да не те топли докато те снимат ,защото снимката ти ме развеселява

Защо цитираш само две годишен период,забрави ли от кога си на власт??Хората им омръзна от тези глупави оправдания !

лицето на боеко излъчва "интелектуална"злоба,аз съм прозд,и вие сте прозди.

Баце , я сега кажи за твоето образоване какви ресурси социални служби , полиция , ''репресии'' са необходими , защото наличните очевидно недостигат и после ще правим национални разчети.

Ако са за образованието, то защо депутати стават всчкакви неуки тъпунгери, но нахални и алчни за власт, които почти нямат трудов стаж. Депутат получава около 6000 лв., а минималната заплата е 420 лв. Ама нито БСП нито ГЕРБ гласуват да се намали, нито се отказват от новите депутатски лимузини, нито от партийната субсидия от 11 лв за глас, въпреки, че референдума /народа/ реши да е 1 лв на глас. Наглост, безочие и липса на морал това са кумунистите и плазмодиите в парламента.

Най-после Боко видя (самовлюбен слепец) какво е вършил 8 години и сега ПАК ЩЕ ОБЕЩАВА на наивниците! Вземи , че се "снимай" отдясно, отляво и централно ("центристко")!! Нека да ти вярват баламурниците!? От собствената ти партия, пълна с престъпници, са зад теб. Все пак почтените хора са много повече и НЕ СА зад теб!!!

Само не разбирам до сега кой му пречеше да реализира тези си разбирания. Нали два пъти беше министър председател и контролираше Народното събрание. Срещу подобни тези едва ли щеше да има опозиция. Едва сега ли ги прозря тези неща?

"Бизнесът" да си актуализира заплатите и отношението към работниците. За 500лв. вече никой не иска да е роб на някой прост комунистически дембелин.

vvvalov

Добър бърборан , анализатор и коментатор . Има само два недостатъка . Първия е , че от много говорене забравя какво е казал . Другия е ,че освен за дрънкане и крадене не става и за чеп на каца .

Това с образованите - добре , ама неуките кво ще ги праим ? Министър- председатели ли?

В Швейцария нашите политици нямат шанс ,защото лично огнестрелно оръжие притежава почти всеки ! С въоръжени и подготвени хора никой не се подиграва !!!

Кой е за референдум , за свободна продажба на лично огнестрелно оръжие след психотест , обучителен курс и ежегоден тест проверка ?

и цялата държава да те подкрепи това няма да стане...

БРЦК

Аз съм за. И без съд за всеки отсрелял крадец на територията на дома си, дори и в гръб.

ДРУГАРИТЕ Борисов и Нинова,в момента са НУЖНИ толкова на България,колкото МРАКА и СУШАТА за всяко живо същество!? НАРОДЕ????

И до ден днешен нямам обяснение как някой може да гласува за това недоразумение, което даже не може да се изразява разбираемо. Не че има някой в политиката който става за нещо друго, освен за крадене, не че "големия конкурент" на ГЕРБ - БСП е цвете за мирисане, нищо подобно, те са същите крадци и лъжци, но тоя, просто в момента говоря за него, си има фенове и защитници, а това е една изключително тъпа мутра. То е очевадно че му дърпат и на него конците, както на всички публични фигури, защото ония зад кулисите не се показват, избрали са си лица за показ. Не знам, не разбирам и тия, които си мислят че има демокрация в страната ни, или пък че има различни партии ... та това е смешно, всичките ни партии и партийки задоволяват партийните и лични интереси на другарите, които "смениха" властта преди години, уж че демокрация щяло било да има - пълни глупости, ама пълни.

ПИСНА МИ ОТ ТОЗИ "СПЕЦИАЛИСТ"! ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГО ТИКАТЕ ПО МЕДИИТЕ. ИМАМ ВЕЧЕ ФОБИЯ КЪМ ТОВА ЛИЦЕ!

няма начин от строителна бригада на Меркел да се превърнете в стожер на образованието и науката. Няма начин, вие сте силоваци, нямате работа в държавното управление...

Струйник Струйник, шлифер, брат, сюнет. За милиони пак е ред. Мъка, скръб. Отново всички, ще даряваме парички. Усвоители са други, ОПГ-та и задруги. Кражбата ще къдрят смело! Бай Онуй ще е начело!

Приказките на този са в стил Живков ''таз година полупроводници догодина цели''...

Като си толкова "можещ" и "кадърен" що 2 пъти подред си подаваш оставката бе, Б.Х.? Кой те би по главата да си я подаваш - имаше 2 години пред теб да направиш всички тези неща, за които сега дуднеш глупости, вкл. да върнеш парите от КТБ?! Ама си знаеш, че не си в състояние, посредствен си, както и всички около теб и си бихте камшика, нали... През първия мандат само слушахме за "виновниците" - станишеф и Световната криза, втория път избирателите ти бяха "виновни", че не избраха тетка... Стар хитрец си ти Б.Х. и знаеш кога да си биеш камшика!

ЗАЩОТО Е И СТРАХЛИВЕЦ!

Обвързват само новите си лъжи какво могат повече да гепнат тия.. Който продължава да им вяреа след толкова лъжи и кражби си е за незабавно лечение или при ушен или при очен ако не е някъде другаде повредата

За да не ме изтриета пак, пипа книжовен български. Това нещо на снимката е единствения премиер в Европа, който за два мандата , при това непълни е натежал с 50-60 кг, меса натрупани предимно под гърба и под гърдите.

... и най-вече под седалището...!!! :::))) Дааа...!!!

Забрави главен секретар, кмет ..., пустият му прост наглец.

Баце, като си казал електронизация требе да уточниш, кои че са ви приоритет целите или полупроводниците, щото да не се бъркаме.

БРЦК

За 7 години и доста похарчени милиони = електронно правителство нямаме! Колко още години и милиони да дадем на Боце ,за да НЯМАМЕ ?

Eeeй,нагъл ,нагъл.Какво направи за образованието докато беше на власт?Защо си подаде оставката?Сега всеки ден ръси простотии по форумите,защото не може да обикаля телевизиите.

БРЦК

Еми сега ще ти кажа какво е направил - сложил е за министър на образУванието миглена 'ядрения еврокомисар' кунева. "Предостатъчно" е направил. Каквото не е могъл - незаменимите му кадри: м.кунева, л.павлова, горанов и москов свършиха! Резултата мисля ,че се вижда от всички? Но не това му изяде главата. Изяде му главата: 1. Нелегалните джихадисти (1700лв на месец на глава ни струва всеки един) 2. Съдебната реформа ( Смях, Каки, Пеевски и нито един като р.офч, масларова и тн. , в затвора) Винетките, трагедиите по тунели и мостове и цената на билетчето в София са само бонус. Зорлем докара КурНелия и червените кхмери на власт! Няма за кой да се гласува! Аз лично засега с нежелание ще гласувам за Марешки или Каракачанов. Освен да вземем да си направим една партия!

ГРОБ до ГРОБА - ОБЕЩАНО ОТ ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб" за цялата "територия"...!!! Дааа...!!!

Бацето как са го образовали , сигурно с по едно районно милиционери от всяка страна.Не вярвам само кварталният да се е справил с това дело.

А,бе тоя що така уплашено гледа? Прилича на един палавник ,дето майка му току що го е гепила пред отворения долап да си маже поредната филия с маЗззз :)))

Вие доказахте, че само можете да разграждате!тъпи политици!

..."ГЕРБ ще има два приоритета за своята работа в бъдеще - това са образование и електронизация, заяви лидерът на партията Бойко Борисов"... Комунизмът е съветска власт и електрофикация на цялата страна!

Ти абдикира от властта предсрочно ,цели 2г. ,а всичко това ,за което сега говориш можеше да го свършиш през оставащите 2г.,защото зад всичко това стояха и патриотите и РБ ,но ти не пожела ,следователно нямаш право да говориш !!!!!!!!!

Близо 7 г. беше на власт и още повтаря, че все някои предишни му били "виновни" на Корифея от Банкя! Отново бисер до бисера.... А гледащите го в очите и не смеещи да го питат нищо журналя що не му зададат поне един конкретен въпрос - как така ще налива милиарди в кацата КТБ за да "покриел" нещо си, а няма да търси до дупка дължащите пари да ги връщат, вкл. до последната офшорка и поставено лице, вкл. и обезпеченията доколкото ги има... само глупости ръси, а и всички покрай него! Нямало да плаща социални на непускащите децата си в училище?! Пълна простотия - това трябва да се криминализира и не само да не им плаща, а и в затвора да ги праща! Кой нормален човек ще спре детето си от училище бе, Б.Х.?!

А сметни пак, дали са 7г. или 4-5 г.

2009 - 2013 г. - близо 4 г. 2014 - 2017 г. - 2,5 г. Колко казах.... близо 7 г.!? Без да смятам служебните, назначенои от плевню! Пак ли някой друг Му "виновен"?

Абе бат Бойко, оти се напиняш като гладен вук на с.ане ? Нали ти сам си подаде остаФката !?Не ти ли стигна боя на президентските избори та още искаш ! Не се мотай, има още слободни места за оФчари !

Където пипнат министрите от служебния кабинет, само корупция и своеволия по време на 2-рото правителство на БХ. Хайде по-леко, че няма да имат депутати на пролет - хахахахаххахаа

ТАТО, ТАТО. ЕЛА ДА ГИ ВИДИШ ТИЯ СЛЕД ТЕБ ДО КЪДЕ ДОКАРАХА НАРОДА ТИ ТАТО. 26 ГОДИНИ КРАДОХА И ПРОДАВАХА. НИЩО НЕ ПОСТРОИХА СЛЕД ТЕБ. САМО ЦЕНИТЕ УВЕЛИЧИХА. ТУРЦИ НИ ПОУЧАВАТ И УПРАВЛЯВАТ ТАТО. МЕСТАН...ДОГАН! СРАМ И ПОЗОР ТАТО.... СРАМ И ПОЗОР! АКО СЕГА ТАТО МОЖЕШЕ ДА ВИДИШ РОДИНАТА ЩЕ ПАДНЕШ ДА СЕ СМЕЕШ ТАТО. ЩЕ УМРЕШ ОТНОВО ТАТО...АМА ОТ СМЯХ. Смях през сълзи ТАТО. СЪСИПАХА ВСИЧКО, А ТЕБ ИЗКАРВАХА КРИВ. НО НАРОДА ПОМНИ ТАТО. ПОМНИ ДОБРОТО ОТ ТЕБ. И ЩЕ ПРИПОМНЯ

Не ме е еня за т.нар. "бизнес" и неговите кадрови проблеми.Когато започне този "бизнес" да дава онези заплати в името на които бълг.народ стачкува от 1989 г. насам и страната влезе в ЕС, тогава ще спре да изпитва трудности за кадри.Елементарно, Уотсън.Не се тръшкайте бизнесмени , ами мислете с главите си , ако има нещо там !

Създавайте си я, че скоро цялата ви гербаджийска сган ще е безработна а и никой няма да иска да ви наеме! БОКЛУЦИ!

БОКО А НЕЩО ДА КАЖЕШ ЗА КАЧЕСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕ.ТОВА ЧЕ ХОРА СЪС СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ЧЕТАТ ЛОШО ИЛИ ВЪОБЩЕ .УЧИТЕЛИТЕ СИ ВЗЕМАТ ГОЛЕМИТЕ ЗАПЛАТИ И ГЛЕДАТ ДА ИМА ДЕЦА В УЧИЛИЩЕ МАКАР И НЕ КАЧЕСТВЕНИ УЧЕНИЦИ.70 % ОТ ДИПЛОМИТЕ ЗА ВИШО СА КУПЕНИ И Т.Н И Т.Н.БОКО ТИ СИ ПАЗИШ ОЩЕ БИЛЕТА ОТ БКП Я ПО ДОБРЕ ВЪРНИ КОМУНИЗМА.

Радев, Борисов, Марешки- отбора на добрите. -/- Корнелия, Местан,(Радев-Хр. Иванов) -отбора на лошите.

думичката след добрите...... КРАДЦИ ЛИ?!?

Свидетели, не крадци. Другите са лапачи субсидирани от вън.

Никога вече Герб и Борисов!

Съдът отмени новата цена на билета в София

Ужасяващо е, когато кухи и безпросветни се произнасят по въпроси, които не разбират, но имат самочувствието, че могат да управляват!!!