Борисов: Сред най-добрите сме по работа с еврофондовете

България има средно 1.5 процента при допустими 2 на сто грешки при изготвянето на европейски проекти, заяви премиерът Бойко Борисов във Варна.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Сред най-добрите сме по работа с еврофондовете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отличник по усвояването! Браво Боко! Това което пропусна да каже е че също е отличник по взимането на заробващи заеми и любимец на всички кредитори.

Иска да каже най добри сме по краденето...

борисов говориш глупости всички евро фондове са откраднати точно от ваши и не вачи хора ................... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Еййй страшен тъпак пак започна да се показва всеки ден по няколко пъти и да ръси простотииНнаправо ми омръзна от тази простащина.Докога ще ни командват мутри и тъпаци вече нямам нерви

Все повече ЕС започва да прилича на отминалия ни социализъм - Раздават се едни пари на държавите и там се разпределят от корумпирани чиновници маскирани под някакви уж правила, които ние като гениални мошеници заобикаляме. Въпреки това е добре, че усвояваме еврофондовете, но истинска гордост е да се създадат такива условия, че да имаме ръст на икономиката и работните места по естествен начин. В повечето случаи до еврофондовете се добират чрез корупционни практики тарикатите и се получава така, че всъщност тези фондове нарушават естествения икономически подбор. Нали при капитализма преуспява можещия и работливият? А у нас какво се получава? Можещият и знаещият не могат да се доберат до корупционните практики около европарите и се мъчат с кредити, а тарикатите които нямат нито знания, нито умения цицат от европейските средства. Изцяло сбъркана система, която в обозримо бъдеще няма да доведе до нищо хубаво и това вече го усещаме. Няма да можем да разчитаме и на нови кредити като държава, защото и без това вече станаха колосални.

ЕВРОФОНДОВЕТЕ СА СЪЗДАДЕНИ ДА ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТ 1% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ! ЕТО КАК СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ ПАРИТЕ: НА ВЪРХА НА ПИРАМИДАТА СТОЯТ ГЛАВНИТЕ ЛЕШОЯДИ:ВИСШИ ПАРТИИНИТЕ ЛИДЕРИ, ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ, ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ И СИНДИКАТИ -ТЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ ПОРЦИОНА И ЗА ТЯХ ОТИВАТ ОКОЛО 20%! ПОД ТЯХ СА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ БЕНЕФИЦИЕНТИ -БОЛНИЦИ,ОБЩИНИ,УЧИЛИЩА,НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ, ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОЗВОДИТЕЛИ,ПОДИЗПЪЛНИТЕЛИ И ДРУГИ,КОИТО АКО ДОБРЕ СА СИ НАУЧИЛИ УРОКА ,КАТО ПРИЛЕЖНИ УЧЕНИЦИ ПОЛУЧАВАТ 10%! ЗА ТЯХНОТО СПОКОЙСТВИЕ СЕ ГРИЖАТ ДАНС,СМЕТНАТА ПАЛАТА,КЗК,ДФЗ И ПАРТИЙНИТЕ ФИРМИ ИЗГОТВИЛИ ПРОЕКТИТЕ - ЗА ТЯХ 10%! ОСТАВАТ 60% ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПРОЕКТА! ПОСЛЕ СЕ ЧУДИМ, ЗАЩО ПЪТИЩАТА ПРОПАДАТ,СВАЧИЩАТА СЕ УВЕЛИЧАВАТ,УЧИЛИЩАТА ЗАТВАРЯТ ,БОЛНИТЕ ЩАСТЛИВО УМИРАТ,ВНАСЯМЕ ХРАНА ОТ МАРС И СОЦИАЛНО СЛАБИТЕ СЕ МНОЖАТ КАТО ХЛЕБАРКИ! ЗАЩОТО ДОБРЕ УСВОЯВАМЕ ЕВРОФОНДОВЕТЕ!

Чупим Тъпомера !!! Отново !!!!

нали европроектитите са разпределят от чиновници за номенклатурата, т.е. соц чиновниците. Как да е друго? Какви скапани проекти за милиони печелите. Абе утре можете да измислите и ново знание, неприложимо в реалността. Знае ли човек.....

омразата към по-слабия у нас все още е по-силна от чувството за справедливост. И така, докато крепостничеството в България не бъде разрешено не само на практика, а може би и със закон. Т.Спасов

Спасов, що думаш, бе човек?!

Абе бойко, крадете европейските пари и всички ние го знаем! Хората гладуват при положение, че работят, а камо ли ако не! Това е рейтинга! Стига се хвалиш, срамота е!

''БОЧКО''.

Не ти вярвям! Изобщо!

А като сме такива отличници в усвояването на евроцредства за къф чеп беше заема от 16 милиарда? Защото теоретичният максимум на евросредствата е 3.5 милиарда евра на година, сиреч към 7 милиарда лева, а ние вземаме борчове да си попълваме дупките в бюджета?

нищо .И кои са другите добри че ние сме най-добрите-гърците ли?Той че е най- по- по- е ясно.

В държава, в която "работя" е синоним на "крада" това е неоспоримо.

Ха - Ха - Ха .... ! Вицове , ала Винету...!

Към "IQ146", а и за всички които получават по нещичко за, очевидно, тенденциозните си коментари, цитирам две заглавия от днешната БЪЛГАРСКА преса: -"ЕВРОПА ИЗОЛИРА БЪЛГАРИЯ ОТ "Турски поток"" -"ВАШИНГТОН СИ КУПИ БЪЛГАРИЯ" ...

Правя уточнението, че цитираните заглавия са от ежедневници и НЕ са партийни или на определена политическа организация, издания?!

добавям Русия отдавна купи България, сега това направи и Вашингтон. Само че частните компании на Вашингтон купиха България, заради лакомията на бг олигархичната плутокрация, бивша соц. номенклатура. А Русия си купи България чрез стари партийни и военни зависимости. Сега, сме разкрачени и кой кога дойде - се избърсва. Затова бягаме от тук- защото при продажници няма развитие и свобода за обикновения човек. Едните го крадат, а другите го бият. Така.

Хората с пари - тия от Европа, поверяват парите си на хора, на които имат доверие, че не крадат. А не на крадците на СерГея и жена му, на Падишаха от Сарая и на Бялата Златка. Затова тези хора, от Европа, имат пари. Това са умни хора, не като зомбитата на Бялата Златка и платената сган на комуноидните и депесарски крадци. Падне ли от власт Борисов - моментално спират фондовете. Защо ли? Защото умните хора, хората с парите, хората с голямо IQ знаят КОЙ е КРАДЕЦА! Това го видяхме как става. А вие, глупаци, слугите на крадци, си викайте ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!

То ако беше така, тука щяха да ни доверят парите си в инвестиции в предприятия! И без това вече труда ни е по- евтин от на китайците, а и отвсякъде ни тръбят, че нашите данъци биле най-ниски в ЕС.

Не те знам колко ти е IQ-то, моето според MENSA е 42. Само че работих досега като конструктор на електронни изделия, а отскоро програмист. А на тестовете гледам с насмешка. Но не пиша за това. Казваш "Падне ли от власт Борисов - моментално спират фондовете. Защо ли? Защото умните хора, хората с парите, хората с голямо IQ знаят КОЙ е КРАДЕЦА!" Е, къде са парите от еврофондовете? Защо Томчо и Лилето щели по кореми да се влачат при толкоз много пари и защо едва 60 км магистрали на година и то там дето нуждата от тях е минимална? Защо разчитаме на парите по еврофондовете като на сериозно перо, при положение че те са едва около 8% от обичайния за страната БВП, а държавата не поощри стопанската инициатива и от там повишение на БВП-то? Защо за последните 5-6 години безработицата в северозападна българия надхвърли 60% и то само по официални данни? Неофициално много хора не влизат в никакви статистики или отдавна гурбетчийстват? Аз с моя простия акъл такива въпроси си задавам, пък ти с твойто IQ ми отговори...

защото ни управлява номенклатура. Номенклатурата не създава, не развива и т.н, тя само преразпределя и държи властта. А на тези, на които позволява да са богати я слушкат.....Цецо Василев като не слушаше, къде е сега. Брендо слушкаше и го няма вече....тук.

krassikat@

Пишеш програми - би трябвало да можеш да правиш изводи и да разпознаваш прости зависимости от рода на "Ако-то"... Посочил съм ти една такава - АКО падне Борисов, ТО се спират еврофондовете. КАК се ползват и крадат се или не, не е твой въпрос, а на собственика на парите. ФАКТ е че тоя собственик ги поверява на Борисов! Ти не би му поверил парите си, нали? Е, аз пък ти казвам, че ЗАТОВА НЯМАШ ПАРИ, не знаеш да ги управляваш, не можеш да прецениш на кого да се довериш и затова ГИ ГУБИШ, беден си... Схвана ли какво ти казвам или още да ти обяснявам?

Борисов: Сред най-добрите сме по работа с еврофондовете. Аз пък викам. че сте най-добрите по крадене. 16 млрда. как ви се струват.

Навремето един дневален беше изпуснал печката в спалното през нощта и беше загаснала. И оня тарикат да вземе да запали газената лампа и да я сложи в печката, та през пролуките да излиза светлинка и да създава илюзия че печката гори, нищо че е студено. Важното е да създава илюзия. тЕ това правят и с ония 16 мил'ярда. Ама оня с лампата, като го надушихме и му теглихме един пердах за акъл. Май и тука има хора за пердашене!!!

"Борисов: Сред най-добрите сме по работа с еврофондовете" ТУШ!!! Духовата музика да свири!! А по БВП на глава от населението? А по трудова заетост? А по раждаемост? А по ниво на смъртност от лош живот и недостатъчен достъп до медицински грижи? А по ниво на спеставянията на единица вложител? А по корупция? А правосъдна система?

Ама разбира се! Ние по всичко сме от най добрите! Усвояваме успешно пари - примерно строим магистрали и като я построим започваме да я ремонтираме. По борба с корупцията и престъпността Румъния само може да се учи от нас. Във фалирала Гърция заплатите са двойни от нашите, но пък ние сме добре. То и в Африка заплатите вече са по-големи отколкото в родината ни, но пък ние сме по-добре! Лекарите бягат в чужбина да работят, но много хора продължават да ги плюят и бият без да се замислят, че след време няма да има кой да ги лекува. Но пък я какви лекари сме дали на чужбина -повод за гордост. Младите хора масово бягат в чужбина, не останаха българи в България бе Борисов! Но и по обезлюдяване на нацията сме на едно от първите места - отново повод за гордост за Борисов!

Има ли още нормални хора ,които да вярват на този??!

Е нали той си вярва? Че си вярва че и Меркелца му вярва... и от американското посолство и Джон Кери му вярват...

А къде са парите? От март 2014 не е получено едно евро от ЕС.

ЗАЩО ЩЕ ПОЧИВАТ депутатите ТОЛКОВА ВРЕМЕ???? КАКВИ СА ИМ ЗАСЛУГИТЕ????? ИМАТ УВЕЛИЧЕНИ ЗАПЛАТИ И КОЙ КАТО ТЯХ??? А НАРОДА ДА ПИРУВА С 40 ЛВ.ПОВЕЧЕ ЗА ЕДИН МЕСЕЦ!!!!!!!!

ще ми кажете ли каква е разликата като почине някой като го погребат дали отива с парите си или само с един ковчег спрете се четете малко какво пишат във всички религиозни книги като библия коран и т.н там пише че трбява да се помага на ближния си ако крадеш ще гориш на казана помислете малко стига сте се напредвали един на друг кой какво има това е работя на дявола спрете се бе хора какво като имаш самолет или мерцедес нов модел да не би да спиш на четири стаи или ще отиваш в друг гроб два метра ви стигат и това да давате пари на безработните които не работят и това е грехота нека има работя за всеки и ситга сте крали помислете

това е поръчени на партията , комунистическите бизнесмени усвояват едни пари

Не стига че лъже като дърт циганин , ами си и вярва.

Лъжец

Най-добрите по кражба на пари от еврофондовете,може би след Гърция.Чудно мие от къде щяхте да крадете ако нямаше еврофондове,сигурно от бизнеса

тъпак

Борисов... Поне прочети тук новините Престъпник пуснат с килограми живак и амфетамини... Жени работят в нещовешки условия за няколко лева на ден... Стига си ни залъгвал Борисов... Нещата се разпадат, държавата си отива... Спрете се най/после... Никой нищо не е отнесъл никъде... Има само тук и ей/сега

Абе нещо става с тези днешните премиери,оказало се безпощадно ясно,че министър-председателят на Молдова е само със завършен 9 клас,обаче казват,че и това му било много тъй като от него се искали две неща-да знае откъде да ваеме пари и да знае на кого да да се подчинява,други знания не му били нужни

Ми кат сините аватарчета знаят кви сме крадьловци и че ще окрадем Европата що гласуват винаги за нас кат дойдат избори ей на туй ми отговорете, а не гласуват за комунисите напримерну?Айде отивам да храня кучето с пържоли че джафка в двора после ще си пусна плазмата и ще гледам цяла вечер четири де порно и ще пуша пура и пия уиски джак даиниелс.

То това добре - а ще намериш ли време да се ограмотиш малко, или необходимото условие да си член на тиквеното стадо е да си неграмотен като НЕГО?

Има още ко да крадем пари от ЕВРОФОНДОВЕТЕ-НИй от ГРОБ смя евро ЕВО КРАДЦИ НЕ такива Национални.Мани държавата комунистите и садесарите дето ги няма веки и умряха окрадоха начело с цигането Иван Костов ся ний ще крадем яко от ЕВРОПАТА-дока най-сетне тя фалира.Ама на вас освен едно метро с руски комунистически мотриси от преди 20 години нищо нема ви дадем другоооооооооооо-И МАГИСТРАЛКИ ДА ХВЪРКАТ ТУРСКИТЕ ТИРОВЕ И ЛИМУЗИНИТЕ НА МУТРИТЕ БАРОВЦИ ОТ БЕСЕПЯ?

Я царя ви БОКО ОТ СЕЛО БАНКЯ декларирам официално, че ние от ГРОБ СМЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КРАДЛЬОВЦИ НА ЕВРО ФОНДОВЕ,които разпределяме по нашите комунистически джобове.Познаваме се от БКП още с приятелите и си ги разпределяме на масата на барбекюто.Тъй че аз като ваш цар сини аватарчета и топ селския простак от БАНКЯ ви обещавам още повече да крадем още по луксозни автомобили и апартаменти да гледате и да си мечтайте да бъдити кат нас?И ТЪМНИ СА НИ ДУШИТЕ КАТ НА НАЙ-ДОЛЕН ЛИХВАР?

Нема начин, баце да не си най-добър в усвояването, лъжите и некачественото изпълнение след това. Конграчулейшънс. Ама знаеш на кого, кога и колко да дадеш, затова си велик. Не ми се живее в такъв свят.

От Борисов по-голям лъжец няма.

От Борисов по-голям лъжец няма.

Da сравнения с комунягите признавам така е, при тях нямаше нищо положително всички фондове спрени кражби големи,и като гледам че една трета гласуват за бсп се убеждавам че сума ти народ е наистина непоправимо тъп!

За година ББ строи 65км. магистрали , а 65 българина умират на ден , малки пенсии , недояждане , скъпи лекарства ,скъпо здравеопазване което те не могат да си го позволят ! Ръсиш глупави мантри !

Кьорфишеците и простотията нямат край, а за себеизтъкването нямам думи!! Бедна и нещастна България!!!

Кви еврофондове те гонят бе Мутро. Това са НАШИТЕ пари,само ,че някой тук измисля за какво да харчат,че да лапнат хонорари и тем подобни.Пари - които трябва да отиват за образование,здраве и пенсии , рантутим някакви Брюкселски чиновници и политици да ни кажат как да си играем хорото!!!

И по кражби на пари. ДОТАЦИЙ ЗА ПАРТИИ, ЗАПЛАТИ, ЕКСТРИ И КАКВО ЛИ НЕ!!!

Като сме на-добре тук, ие там , първи по ..това, по онова , ЗАЩО все още сме УЛТРАБЕДНИТЕ ,НАЙ-ИЗОСТАНАЛИТЕ в ЕС , с Най-голяма смъртност,с най-къс живот на земята ...,а !?Кажи ,Деее..!?Защото Ви има -Вас...-за съжаление..!?

Хубаво би било тия млрд-и да се усвояват от трудолюбиви,предприемчиви и амбициозни хора ,а не да се крадат и "Усвояват" от приближените на управляващата върхушка...!?Само ТЕ се облагодетелстват от тия средства ,за голямо всеобщо съжаление...!?

На тоя господин явно трябва псотоянно да му се напомня,че е премиер на най-бедната,на престъпно бедната европейска страна

хайде стига фукни.Живеем ли по-добре

Изразявайки собственото си мнение, мога да кажа, че вече съм сигурен само в едно: АЗ - живея в Родината си България "УПРАВЛЯВАЩИТЕ" - живеят в някаква паралелна Държава!?