Борисов и Туск обсъдиха темата за Западните Балкани

Премиерът Бойко Борисов и председателят на Европейския съвет Доналд Туск обсъдиха приоритетите по време на Българското председателство на Съвета на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Борисов и Туск обсъдиха темата за Западните Балкани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов с оня, Борисов това, Борисов онова, само Борисов с Мики Маус още не видяхме. Резултат = 0.

Дали е обсъдил темата и с "оня отгоре"?

Вън европата от балканите! да живее балканската федерация! евро-аентите и евро-зомбите да увиснат по дърветата!

Явно ПР-а на Правителствената Пресслужба държи да ни убеди колко силно е обичан СИКаджията в Европа. А евродепутатите му се присмиват и го иронизират постоянно. Никъде и никога не се е случвало толкова прост и ограничен човек да бъде на толкова висока позиция. Жалка картинка...

Виновни са "простите, "които си го харесват и гласуват за тази Тиква.

С какво са богати западните балкани? Ще им развият селското стопанство? - Не! Ще им направят добра инфраструктура? - може би! А в земните им недра се крият полезни изкопаеми за стотици милиони- Е това вече ДА! Както на нас ни извличат металите злато, сребро, мед и др. така и хапката Западни Балкани е апетитна! А за местните жители - виж България! Е това е мерака на развитите държави от ЕС!

А дали обсъдиха ползите/вредите от интензивните хим-трейли на Алианса над страните от ЕС, или за това нямат достатъчно мозък?

Не пускайте толкова прост човек като Борисов на тия срещи.

Не знам какво осъждат тия двамата, ама слушах сега при ризова господин Кючуков и това което каза няма да ви зарадва. Да си приготвим вазелинчето, защото Боце както и да му се дупи на Ердоганя, балканите ще бъдат под влиянието на Русия, Турция и Великобритания....нещо като филм от един турски сериал! А Боце нека си мисли, че Ердоган му е приятел, тоест с едната ръка дупе глади, а с другата к....а вади!

Тиквето- умственио ресурс на ЕС-то.

Много се кефи наш Байхуй когато отиде в Брюксел. Ма то тупане по рамото, ма то хвалебствия колко добре управлявал! Само дето като стане дума за някаква полза за България "тупащите-по-рамото" се запъват като магаре на мост :)

Браво! Бойко е направо велик! Най-важните и отговорни лидери на Евросъюза го приемат по всяко време. Очевидно има голям авторитет и тежест в Брюксел. Най-сетне си избрахме добър премиер, който е високо ценен и на Запад.

Ахахахаааааааа

Ух па и да си го узмат барабар с авторитетот , че тук е недооценен нещо.

Ти си прост като него , щом мислиш, че западните лидери го уважават. Те просто си го използват и си го въртят , както си искат.

Явно Туск е научил Български. Щото няма как иначе

Като гледаш снимката, ще си помислиш, че двамата наистина си разговарят.

Егати Евролидерите до къде стигнаха ? Да се съветват с Боку ?

Предстояща среща през м. май за Западните балкани.......