Борисов: Казват, че Източните Балкани сме много напред

Премиерът Бойко Борисов се срещна с федералния канцлер на Германия Ангела Меркел в Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Казват, че Източните Балкани сме много напред | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАПАДНАЛИТЕ ХВАЛЯТ ФЕОДАЛА,ЧЕ НАРОДА МУ Е НАПРЕДНАЛ В МИЗЕРИЯТА!!!ПРЕДИ ИМАШЕ БЕЗРАБОТНИ БЕДНИ,СЕГА СА РАБОТЕЩИ БЕДНИ!!!

Напред,по- напред, много напред, най-напред и на п-тка си майна , ами прав е

Ние се изпокарахме по форумите,разменяме си обиди,обществото настръхна и се раздели, а главният виновник си прави каквото си иска. Глас народен-глас в пустиня....Народееее, нанкай нани на....

Напред, напред , много напред !!!! И колко много напред сме ???? В кое ?? То и албанците дето им се присмиваме са далеч пред нас !!!! Тоя шишкав чичак вече е изгубил тотално представа каква държава управлява !!!!

Сме ,,назад,назад моме Калинко,,, а тоя лъже ,че сме напред

Министерскиот съвет виждал ли си го от вътре ? Дори на здрав мозък ще обърка представите , камоли на болен.

Ами що да го гледам ? Не съм го нареждал аз , а чичака.

Не критикувай ББ и не му разваляй удоволствието, когато той е така напреднал, че напълно се е освободил от необходимостта да обсъжда такива проблеми, като това да речем как да бъдат използвани приходите от функционирането на Южен поток или от строителството на АЕЦ Белене, а Меркел любезно му спестява такива проблеми, като насочването на фискалните потоци произтичащи от действието на Северен поток. ББ е в добро настроение винаги когато прецаква България и сънародниците си и получава похвали за това Брюксел. Сега след завършването на Северния поток и след експедитивното започване строителството на някогашния Южен поток, но вече без България и Ердоган несъмнено вече се е присъединил към Меркел и му мята метани: бБ /браво Бойко/, бБ /браво Борисов/, данке ашкосуме!

Нещо напоследък ,,работи,,само за себе си,пуска това което беше спрял,нови самолети,армията,ще налива пак пари в БДЖ с разрешение от ЕС ,изобщо проеки от който само се КРАДЕ.мутре

ще напише продължение на "Бай Ганьо". Примерно заглавие: "Бай Боко, ученик на Яшар Правешки и любимец на Лъжлив Дедо цар"

Председателство на ЕС.Няма ли кой да се погрижи за премиера?Вижте му шията,спрете му туршията,вижте му осанката,спрете му луканката,че иначе Светиня му с недовиждането,пак ще му ходи на свиждането.

"Гражданите на Балканите са европейски граждани и ние трябва да им дадем перспектива за по-добър живот." Ние, дето сме на първо място в ЕС по бедност, корупция, неграмотност, безработица, смъртност, самоубийства, демографски срив... И дето от всички държави в ЕС сме последни по всички показатели на човешкото развитие...

Изявлението на Баце - много думи, малко мисъл и още по-малко смисъл.

Ако Борисов съди по своето благосъстояние то като источнобалканец вероятно е много добре,но ние обикновенните балканци живеем трудно в тая държава управлявана от него.

Под Берлински процес би трябвало да се подразбира процес на възстановяване на Германия като геополитически фактор. Казано иначе, на Третия или поне на Втория райх, във вид на Германската империя на Кайзерова Германия. Иначе защо разрушиха Югославия, защо се реализира Брекзит, защо се компрометира НАТО в досегашния си вид? След Първата световна война с участието на Франция е създадена Югославия със Западните Балкани в нея, за да се отрежат от Средиземно море победените империи Германската и съюзната й Австро-Унгариска. Така през 1918 г. приключва Втория райх. Виена губи над 80% от териториите си, включително Словения-Карниола, Хърватия-Славония и Босна с Херцеговина и Далмация. Точно тях днес има предвид фрау Меркел и точно за тези Западни Балкани ще подкрепя скъпия Бойко. Благороден човек е той, принципен в контекста на Ония принципи: Ние сме против консуматорското отношение към ЕС. Ние сме се събрали в ЕС въз основа на принципите на демокрацията, на върховенството на закона, на свободното движение на хора, а не да се сещаме за Брюксел, само когато искаме пари. Не щем ний богатство, не щем ний пари, да ги лапат западните балканджии!

Като си върнат загубеното на Балканите, усмивките към Борисов и бледите обещания за България откъм Берлин май ще секнат. Англоамериканците ще си задържат Гърция, Албания, Косово и Македония под свое влияние. На нас ще ни остане да им споделяме принципите, да обгрижваме "бежанци", да чакаме ред за свобода и газово хъбче от дяда Ивана или ШОС-овци с дръпнати очи. А може и да ни изтъргуват, както през Средните векове и след двете Световни през ХХ век.

вече и кучето ми започва да лае като прочете какво е казал ББ. Казаха ми! че в Източните балкани е само българи и на нея ще дойде ред. Румънците отричат да са балканска д-ва, а гърците са средиземноморска но не и балканска.Поне да каже югоизточна Европа , а не Балканите, явно още му влияе срещата с Ердо.

"Казаха ми, че Източните Балкани България, Румъния, Гърция, сме много напред, затова ще продължаваме така." За Румъния и Гърция не знам, но за България това означава, че продължаваме с бъркотията, немотията, мизерията и други подобни "екстри".

Кои от присъстващите там държавни и правителствени ръководител на страни от ЕС по точно са Ви го казали господин премиер?

Бабето разбира се , дето го нещат вече и на погребения за оплаквачка.

''Казват, че Източните Балкани сме много напред'' И недобавят нещо свързано на това с теб , ах тези мерзавци. Ние си приказваме тук и се майтапим , ама ти си пиши оставката , не се притеснявай , само с майтап нестава.

Лъжат те.Ние българите не го казваме и много добре знаем как сме.Щом ТЕ го казват,значи е точно обратното,приспиват те,но не и нас ,не и нас ,имам предвид нас БЪЛГАРИТЕ.А мисля,че те са барометъра,а на ТЕ.

А па сега ти им кажи на тия, ние какво казваме по въпроса.

Верно е, напред сме по бедност, детска смъртност, аборти, безработица, с най-ниски доходи в Европа сме, напред сме по престъпност и лошо правосъдие, напред сме по корупция, застаряване на населението, напред сме по млади хора напускащи страната, първи в света сме по тютюнопушене, напред сме по онкологични заболявания, с най-много полиция на глава от населението сме...Както е пееше в една песен:"Пред нас са блеснали житата, а ние напред и все напред вървим." Напред с краката сме!!!

"Казват, че Източните Балкани сме много напред" Боже, какво сме ти сторили, защо все такива ни управляват?!

Съдба и много търпеливост.Кво да се прави , лоша комбинация.

Само да уточним - Банкя в Източните Балкани ли се намира. Абе Баце да не са ти казали - тия от Банкя не сте много добре и ти нещо да не си се доразбрал с преводачката.

Идиот...

С гъза напред, напред, много напред. Тичай с прайда баце. И земи оня от Симитли.

Двамата най-тъпи и прости политици от ЕС, това виждам на снимката, но по-тъп, естествено, е нашият селяндур, който го въртят на малкото си пръстче и му се подиграват, както и на нас, българите, след като за трети път го избраха.... Да припомня една фраза на дебелака на снимката, още в 1-ят му кабинет"Цецо има да измаже една сграда и сме У ШЕНГЕН"...Шест години оттогава, и?!?

българчетата са най умните в света! Всичко знаят и всичко могат, но най добре от всичко могат да кензът /през устата си/

"Казват..."?!?! - това КАЗВА ВСИЧКО!!!

Моди , не налагай цензура уронваш престижа на сайта. И да ме баннеш се ми е тая.

Това е най-важната новина на журналята от този сайт към 13.00 часа и последващата към 14.30София Прайд покани Бойко Борисов на среща... Аз, като един независим българин, обичам да гледам новините по CNN, а не Цолова, Николаев и Хекимян и какво видях-Путин, на кораб, огромен, който поставя тръби в дълбоководната част на Черно море, даде старт с натискане на копче и в пряка линия от кораба поздрави Ердоган за започване полагането на тръбите за "Турски поток", като похвали Турция за бързото отреагиране, за разлика от друга държава, сещайте се коя...Да ни е честит "Турски поток", благодарение на бъзльото Орешарски и тъпоъгълника Борисов, които с гордост рапортуваха на САЩ и ЕС, че са изпълнили задачата!!

Боце , мноо се сърдиш като ти казваме че си тъп , но аз не мога да си представя по-тъпо поведение от това да ни разправяш кой какво казал за това дето ние го преживяваме. Нелепо е Боци , много е нелепо и само много тъп индивид може да върши подобни неща. Много ти се иска каймака , ама трябва да се научиш да се грижиш за кравата и да добиваш млякото.

Европейско Разграбване на България .... приключи . Кеф ми е да гледам и слушам как за 20. години жалка некадърност и калинковщина е виновен BOYKO

Унищожителите Европейски съюз и НАТО ВЪН! Никога не сме преживявали толкова тежки времена.

БОЙКО ИЗБИРАЙ-БАНКЯ ИЛИ БЕЛЕНЕ! ДОКАТО ВСЕ ОЩЕ НЕ СМЕ СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА123 СЛЕД ТОВА ИЗБОР НЯМАШ. ОСТАВА БЕЛЕНЕ.

Борисов: Казват, че Източните Балкани сме много напред Много сме напред, даже и "малко" встрани , но успоредно на Германия и Франция.

"По-добре куче в Германия, отколкото човешко същество в България", цитира думите на сирийски бежанец

С ,,галошите,,нашият самохвалко. И кучетата в Германия по добре живеят от нас и бежанците са го разбрали.Ало оправи си твойта ,,кочина,, не само за едно прасе да има,а другите да се облизват само и да стоят гладни.Но се наслушахме на празни бръщолевини.А нима не знае оная ,,коробучка,,че сме най бедни и най голяма смъртност

Напротив, Германия краде парите на всички членки, изнудва, пресира за да лапа тя. Тези пари са на целия ЕС откраднати от Германия и поставила на колене 2/3 от ЕС. Защо точно в еврозоната клекнаха всички а само Германия е ок? Замисли се, ЕС е проект на Германия и за това излъга и изманипулира всички членки. За това и Великобритания се маха. Когато четеш си мислиш в какъв век живеем . Какво е ЕС , каква е моралната ценност , политика и пр. Много се искаше да сме член , но когато няма равенство а ставаш васал на чужди интереси е момент политиците да са по адекватни

Май, май се задава нова германска окупация, като тази от 1941-44. Да няма после пак Хилер, Меркел капут и набити немски каски до вратовете. A се инвестират немски пари, да печелят от България, Гърция. Мамата са си е.али швабите!!! Няма милост! Същото я чака и Украйна, между другото!

Абе боко ти от кога започна да разбираш чужди езици а българския си го забравил???Та в България на български ежедневно ти казват хората а не придворните ти колко са зле а ти не ги ''разбираш''...Охранен дебил ''казаха ми''....

. Всичките ни главоболия на Балканите от век насам са заради Германия! На Германия и другите западни страни им трябват РОБИ. Не източно-европейци, защото те за 1-2 години се устройват и намират по-добра работа. Трябват им РОБИ от Африка - необразовани, без шансове за развитие. Затова Западна Европа иска да направи следното: Балканите стават филтър за африканци. По-умните и относително стабилните продължават за Германия, Франция и т.н. Талибаните, главорезите и останалата паплач остава в страни като България. Затова и Меркел каза, че Тиквата е "искал" да се изгради "гореща точка" в България.

Казаха ми.... Абе, батка, ти правиш само каквото ти кажат ли бе ? Като някоя п.... Покажи, че си мъжкарче, прави това, което ти си убеден, че е правилно, какво се ослушваш като бит пе....с.

"Казаха ми, че Източните Балкани България, Румъния, Гърция, сме много напред, затова ще продължаваме така", добави той. Не ги слушай синко,живее народа зле,гладуваме и мизеруваме. Тя от кумова срама така говори,ама я попитай народа каво мисли с референдум,да видиш каво ще чуеш.Вдигай заплатите и доходите,защото ще те помете нардония гняв. Не се издържа вече. Незабавно и несимволично вдигайте заплатите защото иде мъст и вазмездие. Другото са полянски приказки на маса. Хвали селото и живей в града.

Ами какво да се отговори след като отсреща ти се леят лъжи калко ''добре и напреднали са'' българите??Освен да му кажеш да закто го знаеш какъв нарцис е друго хуманно отношение не можеш да имаш..

Абе тия западните владетели още ли ползуват шутове , очевидно -да. Разликата от тогава и днес е , че тогава шутовете са били по-умни от владетелите , днес не е така.

Преди две седмици се срещнаха и същото говори след това посети ердоган и сега пак се срещнал с меркелката да докладва какво е предал от нейно име и какво и е отговорил ердогам... Смешника като го гледах снощи в някакъв репортаж как САм се оглеждаше някой да го заговори ама хората си говореха помежду си без да му обърнат внимание..То бива бива хвалби и избиване с тях на комплексарщината и простотията му ама вече е багдън..

Борисов: Казват, че Източните Балкани сме много напред Борисов , на мен ми казаха, че сме много назад, ама времето ще покаже кой е прав, въпреки, че последните 27 г. потвърждават моята теза.

Май .. факта е че при Tурците и при Pуснаците българи е имало и имаше .Само че ще има ли българи след 50години Eвропейско щастие? Как мислиш този път платихме за собственото си унищожение. Изгодна сделка... за Европа

Не може да се отрече че Бойко винаги е прав. Ами разбира се че сме напред. Най-вече с корупцията.

За мизерията да не говорим. Там няма с кого да ни сравняват.

Бойко скоро ще заприлича на Мария Антоанета - "като няма хляб яжте пасти". Така е когато живееш в паралелен свят и клакьорите те ухажват че няма живот без теб. Да повърне човек.

Така е защото бягаме в обратна посока та пред нас няма никой!

Около 2,5 милиона българи, или близо 35% от населението на страната, живеят в тежки материални лишения, отчита анализ на Евростат

Ето , най-много напред сме според мерителните единици на Простото.

Сега , кое е най-много напред - нос Шабла , или нос Емине?