Борисов: Водим на Румъния по усвояемост на еврофондове

България води на Румъния с 15% по усвояемост на еврофондовете, похвали се в профила си във Фейсбук премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Водим на Румъния по усвояемост на еврофондове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направих си труда да прочета доста голяма част от коментарите. И на фона на това недоволство, на тоталното разочарование н безнадеждността в тях се сетих за следното: В момента в БНР протестират, че ще им орежат хонорарите. И тези " лелки" ,както ги нарече някой, започват и завършват предаванията си с една песен на някакъв певец Влди тотев ли , тотьо Валдов ли - не знам от началото на 90-години . Там се пее за връщащите се мечти, , за " вървежа ни " напред, за загърбването на миналото. Всичко е такъв отвратителен фарс - този нещастник певец, и тези кикимори, които пускат тази песен на фона на тоталната разсипия на България, настъпила през тези 25 години.

Голям хвалипръцко! То да имаше полза от усвояването на тези пари? Ама нанай! С други думи разбирай ме, "Ние крадем с 15% повече от румънците". При комшиите процентът е по-малък защото там има една Маковей, която не си поплюва, а у нас куче влачи, диря няма, кой как иска така си краде и възмездие няма.

Аз днеска като седна да ям, знам че няма да получа от еврофондове и 1 троха хляб, всичко трябва да си го осигуря сам, а на еврофондове за своята трапеза явно разчитат хора като Бойко Борисов!!!

Този цървул кога за последен път е ходил в Румъния? Какво представлява булгаристанската икономика в сравнение с Румънската?

Бочка, стига си лъгал. На лъжата краката са къси. Не става цял живот с лъжа. Видя как рухна съветската империя, така ще рухне всяка лъжа. Няма как.

Незнам колко сме получили ние българите от еврофондове, но аз лично досега не съм получил и 1 стотинка!!!

Еврофондовете са мерило за ПОСЛУЩАНИЕ! Не го ли разбрахте, че се и хвалите отгоре на всичко? Кефиш ме давам ти, не ме кефиш не ти давам.

а къде ти са парите

Какво им водите на Румъния бе Боко? Проститутки ли, или им водите бикове за разплод?

а по резултати дали и водим на Румъния?

Чу ли какво каза Бъсеску за тебе- че ти трябва един румънски прокурор да те разследва!

Споко! Днес Баце вече сигур и на Швейцария води :) Уфффф. Сори :( Забравих, че на швейцарците им поведохме още гат Баце заедно с Дянков раздаваха шамари наляво и надясно :)

Бойко ПАК ръси простотии!!! Румъния ПОНИЖИ с 15% ДДС-то на хранителните продукти!!! Сега ДДС-то за тях е САМО 9%????!!! А в Б-я--20%??????? Селски тарикат!!

Ето едно заглавие, което носи много добри идеи за прозрачност, както в случая с КТБ, например. Въпросът от кого, са усвоени пофирмено и поименно, колко точно от всичките усвоени пари са отишли в лични сметки и на кого са тези сметки. Колко са отишли, за лимузини, вили на екзотични места, яхти и други подобни благини. Усвояемост, прозрачност, усвояемост, прозрачност... Нали така, Борисов! Да се разбере поне цената на това "усвояване".

Бойко ПАК ръси простотии!!! Румъния ПОНИЖИ с 15% ДДС-то на хранителните продукти!!! Сега ДДС-то за тях е САМО 9%????!!! А в Б-я--20%???????Селски тарикат!!

тикво ти видя ли румънците с колко намаляват ддс а твойте фондове са за хайдутлук мръсен изрод

Българите водим на Румания по кражби на евро фондове и не знаем коя от мафията ги преватезира. Иначе по призвотство сме сто години назат .Румания произвежда леки и товарни автомобили. Локомотиви .Имат нефт два завода за автомобилни гуми и други неща . А ние Българите строим магистрали слет това ги разваляме и пак ги строим защото фирмата строител откраднала парите и очела някаква деинос Сабодете са Българи ако има такижа

Светиня МУ, Бочко ТиквоКратуний, пак е цитиран извън контекста! Думите на Вожда следва да се четат: "Водим на Румъния по ПРИсвояемост на Еврофондове"! Дори упоменатите 15%, същво следва да се отнесат къв прослувутата "скромност" на Светиня МУ и да се възприемат като поне 30%!!!

-това да не е футбол, а по корупция "водим" ли?

От години си правиш мастурбация на мозъка с тия ронливи магистрали! Румъния ги е построила и забравила!

Почитатели на БОКО, пак Ви питам кога и къде е загинал Ботев

не РУМЪНИЯ, водите целия свят по приматство, безродие унижожителност.

сте показали небръснат, т. е . мърлив, мързелив , нечистоплътен, мърляв човек. От Мърлявите, мързеливите и безцеремонните ли да взимаме пример? Кого да покажа за пример на детето си? Налага ми се да слагам ръка пред очите му.

че: 1. Всички данъкоплатци сме много заети, но не си позволяваме да се явяваме пред, когото и да е, като примати. 2. В нашия век , вече е измислено и приложено, как да не "плашите" избирателите си с истинските си мисли.

"Води", "По"," На", "Всяко приматско класифициране". ВОДИ МАФИЯТА, Водят неграмотните, водят престъпниците, водят наглите, водят приматите, водят безродните, водят унищожителите на всичко свято и ценно.

Бат ви Бойко е пич, той и Румъния шъ надвий !!! Днес не отиде в Гърмен не заради друго, ами защото нямаше там лентички!!!Друго си е да резнеш лентичката и всички да та аплодират !!!

Прелистих 359 коменти-/не съм ги чел/и 359 червени -О /минуси/.Толкова ли всичко е положително тук и сега???