”Дунав мост”-2 ще е готов до края на ноември

Строителството на "Дунав мост 2" ще бъде завършено в срок - в края на ноември. Това каза при посещението си на строителната площадка на втория мост над река Дунав министър-председателя Бойко Борисов при срещата си на моста с европейския комисар за регионалната политика Йоханес Хан, който пристигна от румънската страна.

Обратно в новината

Коментари - ”Дунав мост”-2 ще е готов до края на ноември | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, нали срокът беше края на август. Как сега се премести в ноември и пак сме в срок???? За пореден път не мога да разбера какво се случва

Daniel

Някой режат лентички и пълнят джобове,а народа ни стене.Един се радва а 4милиона плачат.

боко, стига демагогия. ако камунезите са приели лобисткия закон за "зелената енергия" и това е причината да поскапне електроенергията, защо не отмените този закон? ако сатанишев е правил золуми, защо не го разследвате, садите и вкарате в затвора? стига театар. всички трезвомислещи балгари знаят, че вие сте сащо марионетки на дс-бспн на червената мафиия но играете в ролите на политически противници..

Какво да се направело??? Съвместна компания? За ползване на моста или, че нещо не разбрах??? Бе тоя Хан ще дойде по-нагъл и от американския губернатор!