Премиерът за ДОСТ: Нито искаме, нито отказваме подкрепата

Нито искаме подкрепата, нито я отказваме, заяви премиерът Борисов по повод изявленията на ДОСТ, че ще подкрепят Цецка Цачева на първия тур.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът за ДОСТ: Нито искаме, нито отказваме подкрепата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

живеем в смесен регион. дпс, дост, ще подкрепят още на първи тур партия ГЕРБ. говори се сега, говори се от лятото...за тях дпс и дост са едно. не правят разлика. единни са. послушни са, а непослушните ги търсят по краварниците, на паша, по доялниците... и ги изкарват насила да гласуват...

Та то няма да е боко ако не е раздвоен до абсурд в приказките и желанията си.. Вчера подопечните му се репчеха на тая подкрепа днеска боко пак на два стола ''тука има тука нема''. Явно ердоганчо му се е обадил да го насочи в правилната посока...

...Годуин - картинката е очевидна. Борисов говори за военните със такова пренебрежение ,като че са "лош материал" и само чака удобен момент да ги замени със удобни на него waffen/подобно на 'стратега' Химлер/?!?!?!

Усеща бай онзи,че на цацка и се клатят вече краката и ще приема за добре дошел всеки глас!Де оставка,де!

Български президент да иска подкрепата на про-турска, етническа партия... То направо да ставаме Северен Туркистан тогава...

Защо Бай Х.й не изрази мнение!

Кога е имам мнения тоя та и сега????

Браво на Местан. Време беше да се изхвърли ДПС от политиката в България. Колкото и да плюете по Борисов той за 11 път ще размаже БСП и ДПС.

Ти си национален предател! Нищо повече!

Когото и да разкара Бокича, докато се гъзи на краварите - се тая!

Връщане на гюленисти срещу подкрепа.

Тази подкрепа е в знак на благодарност, че Тиквата позволи да се регистрира още една открито сепаратистка протурска партия, която се командва от чужбина. Нали не си правите илюзии, че този акт не е по заповед на тиквения приятел Ердоган?

Всички обратни така казват, преди да се предадат

Поредното комплексарско реване на Боко в стил "кой ми с..ра в гащите". Баре, бай хй, как да не си търсил турската подкрепа бре! Нали заради нея чучелото ти бъчварова си строши краката от бързане да връща ердогановите противници.

МАЛКО ПО МАЛКО УСЕЩАЙКИ НАКЪДЕ ОТИВАТ НЕЩАТА ПОРЪЧКОВИТЕ СОЦИОЛОЗИ ДЕТО НЕ СПРЯХА ДА ЛЪНГОТЯТ ,КОЛКО (НЕПОБЕДИМИ) СА ГЕРБ ЗАПОЧНАХА ДА ОБРЪЩАТ ПАЛАЧИНКАТА И СВЕНЛИВО И ВНИМАТЕЛНО ДА ИЗКАРВАТ ИСТИНАТА НА БЯЛ СВЯТ.ТАКА ПРЕДИ ЧАС В ПРЕДАВАНЕ ПО КАНАЛ 3 ПЪРВАН СИМЕОНОВ ОТ ГАЛЪП И СОЦИОЛОГ ОТ СОВА ХАРИС ОБЯВИХА,ЧЕ ГЕН.РАДЕВ ЗАСТИГАЛ ВЕЧЕ ЦАЦЕВА И НА ПЪРВИЯ ТУР БИЛИ ДВАМАТА НА КАНТАР,А НА ЕВЕНТУАЛЕН БЕЛОТАЖ МЕЖДУ ДВАМАТА ГЕН.РАДЕВ ВЗЕМА МЕЖДУ 4 ДО 6 % ПОВЕЧЕ ОТ ЦАЧЕВА И СЪС СИГУРНОСТ ПЕЧЕЛИ

Бай Х... си иска романтиката от Симитли.

От всичия този черен пиар, от всички клевети и простотии, които е избълвала тъпата мутра се вижда колко много го е страх, че ще изгуби, че дори вече е изгубил изборите. И не само го е страх. Той направо се е нас...рал от страх. Точно в такива моменти се вижда колко струва един човек. И това което се вижда е най-отвратителното лице на една губеща мутра. Мутра която не знае как да губи с достойнство, защото му липсват възпитание, образование, чест и мъжество. Просто един палячо!

Борисов как спиш спокойно като си пратил невинни хора на мъчения и Смърт !

уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари, ако вие най-после не осъзнаете и не разберете идиотизма на днешната българска ситуация, в която един Бай Туй, една обикновена малка Мутричка, дори недорасла навремето да бъде Бос, определя настоящето и бъдещето на държавата, което скоропостижно води до нейния край, тогава въобще не обвинявайте никого друг, защото всички НИЕ ще сме виновни за това!

Мутрите ги създаде БСП за да узаконят силово икономическата власт, която имаха. Наглостта в политическото говорене е явна на всяка стъпка. БсП нямат доблестта да излъчат президент, а се крият зад инициативни комитети, непознати "задкулисни " играчи "(Орехарски")

на Бриго Аспарухов, Георги Първанов, кръговете Банкя и Монтерей, че е крайно време да направят всичко възможно да си приберат своя политически Франкенщайн Бай Гуят Бойко Методиев Борисов, Мутрагеньо от Банкя, да го заврат, където Му е мястото, защото иначе историческото възмездие ще се стовари и върху тях! Това е положението, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари! Засега, разбира сеЛГ

Радан сопола в едно не е прав, че мутрата е другото без бая!

а бе Тъпа Мутро, кой и кога те е упълномощил да говориш подобни глупости? Има ли решение на Народното събрание ти, Бай Гуй, Мутрагеньо от Банкя, да се изтъпанчиш и да говориш, че това е позиция на България?! Бай Туй Мутренски от Банкя, ти въобще питал ли си какво мисли българският народ за тези твои изцепки?! Или понеже писах преди няколко дни, че мадам Yes е новият избор на янките за България, ти, Мутро, реши да се подложиш като сопол на американските дувари, за да те запазят във властта?!Л.Г.

Нито искаме,нито.....преведено на БЪЛГАРСКИ -ще му пусна на местан но без да се хвали на никого ха ха ха

още във въведението към дебата. Думите му ще бъдат запомнени: Президентът не трябва да е само церемониалмайстор, той трябва да играе ролята на социален филтър, външната ни политика трябва да се изгражда тук в България. Цецка говореше скучно, без въображение, излъчваше доловимо високомерие, което със сигурност ще събуди враждебните инстинкти на публиката.

България продължава да губи суверенитет, имаме някаква зависимост от Ердоган заяви Радев по повод светкавичното екстрадиране през последните дни на седмината турски граждани. Подкрепяте ли политиката ни спрямо Турция? попита Цецка. Уж тежък въпрос но капанът щракна и даде възможност на Радев да коментира посредническата роля на Бойко, впоследствие обезсмислена от Европейския съюз. Това не беше импровизация генералът очевидно беше заложил няколко уловки. Ще бъдат запомнени и думите му, че не приема Местан да ни е посредник с Турция. Те дойдоха съвсем на място след като днес Местан заяви, че партията му ще подкрепи ГЕРБ на изборите.

прати за втори път мама Цеца в нокдаун, с факти: когато започнало строителството на граничната ограда, един километър от нея струвал 250 хиляди лева, сега един милион. Радев беше премерено ироничен, но ефектен. Например, каза, че премиерът си организира фотосесии на границата, а в същото време има ръст от 50 процента на нелегалните бежанци. Само за една седмица /6-13 октомври/те са били 750 души, от които 450 са хванати на сръбската граница. Това ли са драконовските ви мерки? попита Радев. А вие какво бихте направили? обади се Цецка от пода. Тя задаваше често въпроси на опонента си, което също беше признак на слабост.

...и премиера и дост са за затвора...откровенно анти балгарски настроени !!!...до кога ще ги тарпим ?

ТАрпете ги бе, тАрпете ги, докато дойдат "освободителите"

Остава едно подозрение ,че когато е ходил в Турция Борисов горещо е молил Ердоган за подкрепа на президентските избори и ето го сега резултатът.Какво е обещал в замяна ние не знаем.С какви очи ще моли Каракачанов за подкрепа на втори тур просто той си знае.

Шахматът на Доган е просто висша класа. Оказа се , че той е истинският кукловод на БСП. Разиграва ги както си иска. Простият българин мисли, че гласува за БСП, а гласува за Доган. Доган се оказа най-печеният български политик. Жалко , че и на него му дърпат конците - от Русия...

герб ще има президент още на пръви тур с 500хиляди гласа на дост дпс са бита карта вече го искат само които разделят порциите иначе хората от селата не го искат ще има плесница за доган и БСП и рб честито на герберите

Двама смешншци !

Ееее Боико Боико ПУТА НЕ ПОРАБЕНА

Става все по-интересно!

2013 г. от трибуната на Народното събрание Местан гръмко заяви..."Тежко на тази държава ,която има за министър на вътрешните работи-физкултурник, а за министър председател-пожарникар"!!! Сега след 3 години Местан и турските му другари ще подкрепят..."майката" на физкултурника и пожарникара... Ооооооо боже ...събери си верисиите!!!

Не ги подкрепят те, подкрепя ги Ердоган, чрез тях !

а Местан-пощенски гълъб.

е това е моделът БАЙ Х.Й.Гласуваш за Цеци,получаваш турски език за майчен.Я да видим сега има ли българи в България?

КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Чл. 11. (4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт. /// Чл. 59: (1) Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. Измяната и предателството към отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона.

Тиквата винаги е бил Турска подлога от деня в който стана Премиер на България ! Много слепи има в България , време е да прогледнат и да видят къде ги води днешното Правителство , а пътя е в задънена улица , важно е да с присвоят някакви пари , а България кучета яли ! Ако 20% мислят за бъдещето на България трябва нещо да направят за да стопират това унищожение с всякакви средства !

Като си представя как Бойко се целува с Местан...йьй...и то с език..! Гнусотия!

на първи тур...говори много лошо... за неизвестен резултат на Цачева. Страх ги е .. втория тур може да е размазващ.

- Нито, съм им искал, нито съм им отказвал ... Вагените ! Никой не попита КОЯ е опраскана. Че после, лошо става !

Ясен си, ясен...! Значи според теб БСП нямат честен кандидат сред своите редици, но отишли да търсят такъв навън. А ДОСТ също нямат кандидат, но тъй като ще подкрепят твоя, са честни. Прислушай се, момче, даже Щерев, Росси, Бегеец и пр клакьори замряха от твоята логика. Не си идиот, както някои тук пишат, ами си страхлив и те държат за я...та (тъй като топки все едно нямаш).

Нека всеки се замисли защо турската партия ДОСТ подкрепя ГЕРБ!

Турците винаги са били роби на комунизма. Каквото им каже комунистическата партия това правят още от 9-Септември 1944.

Съглашателството е логично.Боко води протурска политика и е съвсем естествено да бъде подкрепен от първия официален турски шпионин.Подкрепата на турския ГОСТ само ще направи антиреклама на мамата.

Банкянската магнолиева клюкарка отново е в стихията си...

Герб са турски подлоги!!!

...идиот...

Не искаме, не отказваме, но ако дадат - ще вземем.

Ех да може да се надигне земята, да станат революционерите ни, хубаво да ви видят как сте си накичили кабинетите с техните снимки, а сте се навели към Анкара... И тая ще се нареди.... точно когато си мислите че сте приключили с българите в България... имаме навика да възкръсваме като Феникс. Времето ви изтича!

Как ще отказваш, Бойко. Недей така. Нали затова се разпореди да регистрират ДОСТ.

Майтап, бе Уили:)

Любовникът на Тиквун, ислямист Ердоган, се е разпоредил турските шпиони в България да подкрепят майчицата комунистка. ГРОБ са проанадолска партия.