Бойко Борисов посрещна Доналд Туск във Варна

Щастлив съм, че тази вечер във Варна отново посрещнах моя добър приятел Доналд Туск, написа премиерът Бойко Борисов на официалната си страница във "Фейсбук".

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов посрещна Доналд Туск във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

радвам се да видя, че хорът на руските гъзоблизци отново е много активен. Все гледате на запад надупени на изток. Честито.

във Варна - голяма новина!

Борисов бил щастлив, но народът е нещастен. Обратното би билп по-справедливо

като ти е толкова добър приятел обувай си налъмите, тракай с пети, вземи си всичките пришълци и заето с меглена кунева и соломон паси, също и росен плевнелиев си вдигайте парцалите и заминавайте в сащ! Там ще ви постелят червен килим! Ние, българите искаме да сме свободни! Не щем твоето приятелство с американците! Вън от България!

Един монах тъмен, дебеловрат, уеден, във одайче полу-тъмно чукаше приведен, със един пръст, и той от филия омазнен, мацаше Фейсбука, и това му се отдаваше. А когато влезе госта, дебелашки се разкрачи, подаде потна лапа, и за фотото се разхили, без да рачи да стане, че му тежат Два мандака.

самоделката във варна го чака отдолу не е чел новините - на връщане ще те омелим

Всички партии в пърламента без Атака са представители на турско червената олигархия в народното събрание, за сетен път доказват, че нямат нищо общо с честта, истината, националната отговорност! Те са представители на лъжата, измамата, плячкосването на държавата, както ислямизиране и циганизирането и! В тази ситуация само и единствено съюз на българският народ с ПП Атака и пълно игнориране на горепосочените партийни върхушки може да ни спаси от евронегрите и всичките им ценности.

Разказ на Остап Бендер за Вечния евреин-Вечния евреин никога вече няма да се скита! - рече неочаквано великият комбинатор и изгледа насъбралите се с весел поглед. Остап Бендер - "великият комбинатор", който знае "около 400 сравнително честни начина за измъкване на пари". Както казваше вечният Остап Бендер, "Граф Монте Кристо не излезе от мен. Ще трябва да се преквалифицирам в домоуправител".

Много хубави мъже , много са секси, с бели ризи като на сватба. На втората снимка прегърнати са много сладки. Господин Борисов гледа господин Дък с блага мекота и обич. Нашият Бойко е по-як и мъжествен, другият също е красив, ама фин. Много си подхождат, дано Бойко да има този път късмет с избора си.

Бокич,докато фашито е тук,питай го моля те за мнение по темата: "Българските самолети, които трябва да се ремонтират в Полша, ще бъдат бракувани. Ще ги разглобят и после няма сглобяване, защо Русия е заявила, че няма да изпрати необходимите части на депото. Това заяви пред bTV Ангел Борисов, бивши главен инспектор по безопасността на полетите в Гражданска въздухоплавателна администрация."Цената на един самолет от нашия тип е около 10-11 милиона, цената на един ремонт е около 2 млн. Това излиза 5-пъти по-евтино. Тези изтребители трябва да се ремонтират в Русия", коментира експертът." Бокич, това соплата на двигателите на руски изтребител нали знаеш,че не са част,която да може да бъде отлята в гаражна леярна нейде в Китай?

Много ми е интересно защо точно във Варна, а? Може би, защото не иска да види колко много му е разкопана иначе толкова хубава и европейска столицата, нали? И какво за Бога прави точно Туск тук и сега, ето това е което не мога да разбера? Наистина ли иам смисъл от неговото посещение точно сега, в средата на бежанската криза? Да не би да идва с цел да ни учи как да се отнасяме с тях? Ама те добри хора бе! Имат си права, нямат документи, с две думи имат си всичко, за да ни карат да им даваме всичко, което им трябва, нали? Да, обаче Туск-чето пропуска важния момент, че ние вече сме ги виждали и знаем що за хора са те! И знаем, че много скоро и тук и в неговата родина ще трябва да се говори не на английски или на някакъв друг език, ами на арабски! Това той обаче дали го осъзнава? Не мисля! Но, както и да е, да се върнем на темата, защо точно във Варна? Нима това е най-големият и хубав град у нас? Да бе! Точно пък Варна, където до скоро управляваше един самозабравил се гербер, който даже няма българско име... Или пък точно градът, който е известен с немския разврат през лятото? Хаха, точно тоя град не ми го хвалете! Затова си имаме София, където се изсипват всички международни инвестиции и пари идват точно тук! Това няма как да е слуайно, не мислите ли? И то не е, защото именно тук е животът в България, а не там в провинцията, на един самолет разстояние от Парламента и НДК!

гого

те и прoститyткитe така си говорят сигурно ... като видят редовен клиент ... "ето го моя добър приятел "

Сигурно това го знаете от най стария, "социален"публичен дом в София!

"Небългаринът посрещна полския фашист." би било по-добро заглавие. Бокич, нарцисе мой, едно време от прегръдки и целувки с по-големите братя следваха експортни договори,танкери с нефт,работни места. Тоя има още малко залежали ябълки да пласира,нормално е да те изтърпи като компания. За България ползата от тази среща каква е?

Боко тиквата не може да посреща гости,както подобава.Здрависва се седнал от страх да не му паднат ма- карите по-ниско и котката да не се заиграе с тях!

Доналд Дък - добре! А Мики Маус кога!? Та да се съберат с нашата анимация, де...

Излагаме се пред чужденците ! Ако навремето някой ми беше казал , че герберокомуноидна мутра ще ни заробва нямаше да му повярвам ! Какви ни ги разправяха комунистите а каиви мутри са обучавали по разни пожаромилиционерски школи !!!

Излагаме се пред чужденците ! Ако навремето някой ми беше казал , че герберокомуноидна мутра ще ни заробва нямаше да му повярвам ! Какви ни ги разправяха комунистите а каиви мутри са обучавали по разни пожаромилиционерски школи !!!

Излагаме се пред чужденците ! Ако навремето някой ми беше казал , че герберокомуноидна мутра ще ни заробва нямаше да му повярвам ! Какви ни ги разправяха комунистите а каиви мутри са обучавали по разни пожаромилиционерски школи !!!

Безродникът Боко Тъпото посреща господарите си, дори ги нарича приятели....Овцата пуснала вълка в кошарата и го нарича приятел....Срам,срам!

Еиииии ,,,,,,да беше се разходил до Витиня ,,да демонстрираш внимание към хората и загриженост като дъвжавник,,,па и по телевизията щяха да те покажат с ножичка от малкото джобче на сакото ,,,,,,,,,,Гробар измидлен Ще ми ходиш да посрещаш тия дето си праите делчо

Абе, хапаха ли се по ушите, по демократичному, европейскому!?

Преди месеци една комплексирана и психически нестабилна жена, направила сайт "за 2 милиона", се хвалеше, с "приятелството" си с Росен Плевнелиев и Томислав Дончев. Имаме вече утвърдена форма за демонстрация на комплексарщина и психическа нестабилност: снимка с "моя добър приятел" .

И в ролята на "добрия приятел" - някое известно лице.

Човека ви го каза много добре, идеално направо. САЩ, Турция и сателите им правят България ислямска държава

Да е прав ББ че само на фесовете можем да разчитаме да ни охраняват щото орките вече са в анадола и са под контрола на фесовете! А това фесове да ни пазят е като охранител ПЕДОФИЛ в децката градина...!

Драги ББ, тези хора нямат приятели и затова са толкова богати и самотни.

ББ знае това просто депломатическа демагогия....

Всички много богати хора в България имат комунистическо потекло, посланик в САЩ ни е бивш преводач на Тодор Живков, кандидат за шеф на ООН от сатрапска комунистическа фамилия, медиите ни благославят Путин, а той се е "наортачил" в Сирия с Иран, Хизбула и Асад...Някой ще каже, че съм пропуснал някой или нещо, но и това е достатъчно за среднощни кошмарни размишления за измамата наречена "български мирен преход". Все едно в Германия Хитлер да беше станал кротък пенсионер, Гьоринг собственик на авиокомпания, а Гьобелс да беше приватизирал и изкупил всички немски медии. И за капак Фрайслер да беше председател на конституциония им съд. За незнаещите името Фрайслер ще кажа, че е бил главен нацистки обвинител по поръчка...Не, България не е комунистическа държава или комунистическо криминално риалити шоу! България е резерват за комунистически перверзници, социопати и психопати

Не само комунистическо потекло, а и ДС агенти и доносници. Но това за съжаление е тавтология!

Абе, все едно нацист, да е шеф на нато.

че къде да се срещнат в софето ли? а бе коiпредложи това село за стоилица.

Аз

От статията разбрах две неща: 1. На въпроса за позицията на България при разговорите, свинята отговорила, че има много теми. 2. Единствената позиция, изразена от свинята, била, че Турция спасявала Европа и много се била стараела. Та министър на коя държава, питам се, е свинята...

Ако си на мястото на ББ ти какво би направил?

Никога няма да попаднеш на неподходящо място, ако имаш правилна самооценка. И няма да се оправдаваш с другите. Затуй си останах даскал, никога не поисках да съм директор,инспектор или милионер. Спокойния сън си има цена.

От подлога каква позиция да очакваме ?!?Ето вижте премиера на Унгария- това е човек с позиция, а не подлога на чужди господари!

Варненския плаж е по ужасен вмомента от всички и от южните плажове дори.Приличат малко на гръцките плажове, с тази разлика, че на на варненския плаж може да ви откраднат багажа и ако се оплачете на патрулните полицаи може да ви изкарат виновни без да сте виновни.И Е ЗАБРАНЕНО СНИМАНЕТО НА ЦИЦИ-ЧАЙКИТЕ ГОЛЕМИ МОРЕЛИСТКИ СЕ ОКАЗАХА а се славят с най-достъпните и евтини жени в България съм чувал.Не го усетих това лято.Не съм доволен никак от Варна това лято и мисля скоро да не ходя там колкото се може по на юг където има купони и жените дават да ги пипат снимат и тем подобни и не правят проблеми и се забавляват с мъжете така както се прави истински туризъм.НА ЮГ?СЕВЕРА Е СЕВЕРОЗАПАДНАЛ И АДСКИ ЗЛЕ.Така туризъм не се прави.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ако искате да дойдем следващото лято въобще там.И скоро.

Тия двамата как влюбено само се гледат немам думи.Да идат на минералния басейн при гейовете привечер и да се напушат на марихуана и да се позабавляват с тях.Там във Варна това е нещо нормално.Пълно с цигани гейове и пушещи легално трева наркомани.И така ли ще ми правите туризъм бе?И затова после всички бегат в Турция и Гърция и ревете, че немало работа за вас.Ми бийте си туристите псувайте ги отнасяйте се зле с тях тези, които ви хрантутят и после ревете, че немате работа-ЧАЙКИ?

Любопитен е фактът,че евроепаческите брюкселско-педалунгерски умствени и морални катафалки,заедно с техните васалски сателити,продължават да се веселят и да се перчат,правейки се,че не се давят в храчките на гражданите....:):))))))

Тия гагаузи да си разкарат циганията от плажовете и да вземат да си направят адамови евини и смесени нудиски закрити плажове, а не да гледаме разголените чайки дето се смятат за най-евтините и достъпни жени в България.Друг път с циганите и циицте на плажа ще изгоните туристите бе и особено като ги бият разни грозни спасители пишещи себе си за охранители.СРАМ И ПОЗОР ЗА ТУРИЗМА И ПЛАЖОВЕТЕ НА ВАРНА-ужас е там.Сложете табелки забранено снимането на голи жени И МЪЖЕ СЪЩО И ПРАВЕТЕ ТУРИЗЪМ БЕ ВАРНАНЛИИ да си снимате руските мутри и циганите и бежанците там.

Винету му става напечено, Америка е далеко а руснаците на един ху! разтояние. Няма да може да избяга.

Сега разбрах защо беше пълно с полицейски коли и черни джипове Ландкруизер по пътя за Евксиноград четвъртък следобеда....

"С председателя на Европейския съвет проведохме много приятен разговор" Супер е, че наш Бойко се среща с разни високопоставени личности. Но ми е много интересно на какъв език са си говорили? Като знам, че министър- председателят ни ни трудно може да сглоби правилно изречение дори и на Български, не ми се помисля даже какъв би бил ефекта ако се опита да говори Английски ( примерно).

Винету разговаря на езика ИДИЛ. Америка и Цяла Европа го говорят добре.

Мутро-пиарите на тиквата са нагли аматьори. Опитват се да ни пробутват гей кадри с разплут Ганя като важен а Туск като маловажен. По снимките ще ги познаете колко са иронични и подли спрямо гостите (Туск).

Всеки момент, двама ще се вкопчат, и ще се испоядат!

Поздравления за Доналд ! Той е пич,който се опъна на кремлинския плъх :))

На такова фото мога само да възкликна - гаси лампата.

Как само се е разкикерил на снимката! Добре, че не е жена...

Тази снимка наистина ме заинтригува и последното ми обяснение е, че е кьорфишек = дезинформация. Истинска е, но двамата са позирали по този начин съзнателно. Снимката е сложена за да отклони вниманието на читателите от истинските цели на срещата. Вероятно те са много по-неприлични и извратени?

От всички важни птици, които ни посещават, единствено Маккейн предизвика някакъв ефект и то отрицателен.

браво боико с те б сме !!!

Единственото ми прилично обяснение е, че се готвят за канадска борба.

По скоро ще заформят една "мазна - шарлан" борба с много начални стойки от партер

Не си играйте с реални хора, без да мислите. И уваженито се печели....