Премиерът се надява парламентът да смени състава на ДКЕВР

Премиерът Бойко Борисов се надява парламентът да намери консенсус и да смени състава на ДКЕВР.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът се надява парламентът да смени състава на ДКЕВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тези които са подписали договорите в затвора и да върнат получената комисионна

ТОва нещо ДКЕВР на кого всъщност служи и чии инструкции изпълнява?! Ето този въпрос трябва да се зададе от трибуната на НС и да получи адекватен отговор в ефир. Можете колкото си искате да сменяте пешките в това образувание и нищо няма да се промени!

Премиерът се надява парламентът да смени състава на ДКЕВР А ние се надяваме да сменим премиера!

ЕДИНСТВЕНО ПАЗАРНИЯТ МЕХАНИЗЪМ ЩЕ РЕШИ ПРОБЛЕМИТЕ НА ХОРАТА В ЕНЕРГЕТИКАТА! КАЗАХ! т.е. всеки производител си предлага цената до клиента, а аз като клиент ДА СИ ИЗБИРАМ ОТ КОГО ДА СИ КОПУВАМ!

Кога ще разверете, че в България няма свободен пазар , а всичко е картели и монополи. Особено в енергетиката. С пожелания работа не се върши!

И всяка седмица да го сменят, това е само парлама. Да бръкнат в раната - това са 800-те милиона лева, които българският народ вади от джоба си всяка година и ги дава на тарикатите, техните банки и техните европейски и други покровители, които ни "ощастливиха" с чудните, "зелени", прогресивни, спасителни вятърни и слънчеви централи. От които няма никаква полза, но на които се плащат 500% отгоре. Ей така, да имат някои хора. А други да нямат.

Ето къде е заровено кучето : абсолютно неизгодни за България договори . Сключени от алчни едноклетъчни за 2-3 милки комисион. По имена и егн ги знаем тия бангии , които от десетилетие трябваше да са в панделата. При положение , че съдебната система не е изцяло в услуга на гореспоменатите , разбира се . Ако драстично е нарушен балансът права - задължения може да се обевят за невалидни с лекота. Ама си трябват топки за тая дейност : )))) Аналогичен е случея с всички концесионни договори . За златото , за ерп , за водата , за всичко .... Авгиеви обори ! Голяма чистка ни чака , хора . Колкото по-скоро ги отпочнем , толкова по-добре . Със здраве : )))

Е, па колко пъти го сменихте този състав на ДКВР и пак същото ! Най-добре изобщо да го махате !

то май трябва да се махне целия дкевр неговата дейност никак не ми е ясна

Вълкът ,козината си мени ,....НО НРАВА ---НЕ!

Др. Борисов беше най-добрия бодигард на др. Тодор Живков. Евала ти правим Боче. Велик Си.

КОЙ, бриджбелотския гений ли?

Некои съображения: 1. Като се смени съставът на ДКЕВР, но не се промени Законът за енергетиката, в "който има пропуски, пречещи на ДКЕВР да отнема лицензи", това какво ще промени по отношение лицензите на енергийните вампири? 2. Поименно, с дати, кой и кога подписа "абсолютно неизгодните, но напълно валидни договори", които не могат да бъдат развалени? 3. Защо на тези хора не им се търси наказателна отговорност?;о)) А?! Дела, дела трябват, премиере наш! Иначе само си плямпате там, в НС!

Много си права Пипи. Както казва Кухата лейка, то Титаник потънал, те му сменят свирката.

С тази нефелна и корумпирана съдебна система, с тези "потомствени депутати" от всякакви цветове, свикнали само да лапат - кауза пердута ;о(

Или на ония Тиквеници, Политбюро на ЦК на БКП, те така ни махаха от мозолея! Море, що го растури Костич, сега можеше, там да те турим, а не да ни БИЕШ постоянно, на избори, или така, за форма !? Пенцйонерка и 90-те еврота *

Много е нахитрял Бойко! Неговото служебно правитеств изхвъли шефовете на ДКЕВР, назначи Тодорова, тя вдигна цената с 10%. Сега се опитва да прехвъли отговорността на парламента. Иначе колкото и да се вдига цената, НЕК пак ще е на загуба, защото на входа и на изхода са му застанали часни фирми, които го източват. ЕРПтата , ВЕИтата и Американските централи тупат пачки и ни се подхилкват.

''Само''98% от българите ,...НЯМАТ ДОВЕРИЕ в Бг-СЪД.СИСТЕМА. Останалите 2% имат доверие,ТЕ СА СЛУЖИТЕЛИТЕ ѝ,И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КОИТО ТЯ ---ОНЕВИНИ.

Много ни е добра СЪД.СИСТЕМА.

........премиерът отбеляза, че в комисията трябва да се сложат хора, в които народът вярва. Такива хора от къде ще се намерят, от Марс ли?

Тъпиат иска да назначи прости гербаджийски крадци!

Да, аз също не се сещам как ще стане това.. Проблемът не е толкова в хората, а в самата енергетика. Мафията така е завладяла целия сектор, че каквото и честно лице да сложиш, само ще бъде изцапано и унижено. Отделно кой честен човек иска да бъде лице на това свърталище на руменовчаровци, пеевчета, кутевчета, добревчета и сие?!

Явно е необходима смяна на целия модел на управление, а това не става с 10 или 15 души. Моделът може да се смени, само от голяма група хора мислещи и работещи в една посока.

ДЕКВР е най-малкият проблем. Все едно да искаш да смениш сирената на Титаник след потъването му. В енергетиката няма оправия и няма да има. НЕК е заложена за 14.5 милиарда в договорите за ТЕЦ Марица - подписани от Костов и реализирани от БСП. Ще плащаме и ще пеем Интернационала, а който не е съгласен ще плати тока през заемите на НЕК с лихвите.

То ние пеем интернационала вече 25 г.Лошата новина е че ще продължаваме да го пеем и в необозримото бъдеще, докато останем без глас.

Но ще плащаш 8-те милиарда заеми на простия!

Боце, ние безпределно вярваме на лицето Семерджиев! Върни го пак начело на ДКЕВР! Доволен ще останеш! И без това вече възстанови 80% от калинките и некадърниците си.