Борисов направи първа копка за трети път след Станишев и Сакскобургготски

Премиерът Бойко Борисов изненадващо, с цел "антикризисни мерки", зарадва багерист със златно шампанско с 23-каратови частици. Това стана по време на официалния старт на изграждането на нова производствена линия в завода „Девня Цимент”, където премиерът дойде за церемонията.

Обратно в новината

Коментари - Борисов направи първа копка за трети път след Станишев и Сакскобургготски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

друго трябва да се строи. вижте тук: novini.dir.bg/news.php?id=10934305 челен опит

Като няма негови"обекти" за лентички тръгна по частните...Мерака никога не свършва...

Станишката вече беше минал от там... Изложи се за пореден път. Бойко пак му изтрива резила ....

Но твоя резил от написаното кой ще ти го изтрие

"След управлението на Тройната коалиция в България е нещо нормално да се прави по три пъти първа копка. Според изказванията на Сергей Станишев тук отдавна е трябвало да има завод, както и светлото бъдеще отдавна е трябвало да е дошло

Колко копки е направил Станишката и колко дупки е оставил в България. Брой нямат и край... Нито една като хората ... Все някой трябва да върви след него и да му оправя ДУПКИТЕ. Даже другар/к/ите му в БСП вече се разграничават от него. Станишката твърдо води БСП към окончателно закриване... Гоце май е по-добрият вариант.

Ако ги нямаше оставените от предишните "дупки" на какво щеше да реже лентички ББ???Не се грижете за Станишев а погледнете ББ и живота на хората в момента а не преди 3 години.

ББ не му реже лентичките, а пълни дупките на Сергей Дмитриевич ...

Моля?! Нещо бъркаш! Много добре си спомням как хиляди "много приветливи и доброжелателни хора" освиркаха мутрафона в "Арена Армеец! А за масовото освиркване на Борисов и антуража му в Пловдив да си спомниш? Прав си в едно, наистина всички прости чалгари и помияри много му се радват!

Прости чалгари и помияри ... ? Вярно е, че не носят червени прашки като тебе, но са си истински и здрави българи...

Ха-ха! Чалгари и помияри са истински и здрави българи... ?! Бравос! Давай все така прост и здрав Булгар, Булгар. Ха-ха!

simeon

Колко злоба се лее от комуноидите!!Но всичко си е по реда.ИМА МЯСТО ЗА ВСИЧКИ ( те вече са една шепа) ТАКИВА КАТО МУШКО И ЮЛКО В ПСИХОДИСПАНСЕРИТЕ.

асфалт паша кенеф да направят нов лента ще иде да реже а тя дето ще серат в него гладни ходят

???

"Милият жест"?? Е, какво толкова му е милото бе, нещастен драскач, не ви ли омръзна да го хвалите и ближете по задника, толкова сте отвратителни, прости журналя! Чудно ми е другаря Борисов кога работи, като вече втори ден се вее по телевизии и обекти, то било лесно да си такъв министър председател, този наистина няма капка срам и свян........

Грозна история, шампанско за 30лв, а НСО, джипове и простотии за десетки хиляди. И то само за да покажат тоя психичноболен нарцис по телевизора. Отчайващо.....

юли

Що да не се разходи човека, малко му остана.

Борисов винаги е посрещан от много, много приветливи и доброжелателни хора по места. Всички се радват да се ръкуват с него и да разменят по някоя дума. А соц. лидерите Станишко и Гоце фъфлят пред оредяла беловласа публика в полупразни салони....

Много хора се трупат и пред клетката на маймуната в зоопарка за да видят някой маймунджалък,но щом това те радва....

И на Позитано има една голяма червена клетка с разни представители на флората.

Е той голяма икономия е направил.Само разходите които е направил за да отиде до там(да не ви казвам колко му харчи колата на него и неговите охранители)струват колкото 1000 бутилки шампанско.

Кола ли? Моля, моля... Величеството Бойко хвърчи със хеликоптер, а на мястото го чакат джиповете. Двоен солен разход, но важното, че се е сетил за шампанското. Прост народ сме и това е... :(

Интересно защо не се споменава, че тези 1000 души, които ще го строят са китайци (от фирмата изпълнител) и нямат нищо общо с местната работна ръка!

Я, циркът изнасял представление във варненско :-)

"Премиерът не за пръв път подарява шампанско на багерист."

Ало, редактора, ако има такъв: каква е тая постоянна средна годишна заетост 280 души при положение, че само новата линия ще създаде 1000 нови работни места. Изял си една нула, трябва да е 2800. В този завод в момента работят поне 1000 човека. Преди 20 години бяха 1400.

Написах, че човекът от багера може и да не е ял 2 дни! Написах още, че 23 каратово нано злато ич не му е интересно поради горното! Написах, че майката на тези самозабравили се негодници трябва да бъде посетена, с едната цел, да я попитаме - има ли начин да ги възпрем! ЩО БЕ DIR МЕ ИЗТРИХТЕ??????

че срещата с ГДБОБ...боб..боб .. си е впеатляваща! Не ти го желая

Как пък един журналист не се престраши да поиска информация колко разходи има по транспортирането на Борисов с хеликоптер насам-натам.

И какво толкова важно и отговорно е свършил за благоденствие в държавта ни летейки и режейки лентички ?

Ще борим кризата с шампанско. Ураааа!!

Бате Бойко е Велик. Всички които са против ГЕРБ са неудачници.

1chovek

Като е така защо в момента обсъждат как със закон да забранят отказването на хората от Топлофикация, както и да забранят да се отопляваш на ток или въглища, ако жилището ти е топлофицирано? Това как ти се струва? В дебата учавства зам.министъра на икономиката.

Знаеш ли колко ми дреме, какво обсъждат? Изобщо не ме интересува. Аз съм на локално парно.

Вие сте всичките за специализирани медицински заведение, бе.

Какво е това? Весело ли ти е там, опиши го подробно за да знаем за какво става въпрос? Ти от колко време ги ползваш тези заведения и има ли ефект от тях. Само комуняги ли сте или има и Доганисти?

Велики са тези, които печелят шампанското!

Автора на статията ме "изкефи" за момент си помислих, че съм попаднал на вестник "Работническо дело". подлоги...

Борисов бе посрещнат изключително радушно от работници и ръководители на предприятието. Срещна се и с много хора от града и близките населени места. Разговаря с тях, чистосърдечно, както само той го може. Ако след него там се появят Станишев или Гоце, ще бъдат гонени с камъни и дървета. Дано се отърват, иначе лошо им се пише...

Как да не се просълзиш на такава мила картинка, като от....1979. И оня Бащичко си го обичахме, ама пуста демокрация, пусти геополитически интереси, отнеха ни го без време....(иронизирам, разбира се).

Бъди ,честен, няма никаква ирония. При теб има носталгия. А това е лошо... лошо" Седларов"...лошо.

Аз пък се насълзих за другарите Станишев и Гоце. Какво ли би им се случило, ако ги подгонят местните хора... с тояги и камъни. Което вече им се случи по-рано. Тогава успяха да избягат... Ами сега, ако ги настигнат.

Призовавам ВСИЧКИ журналисти и нежурналисти, по всякакъв начин да притискат властта с въпроси относно концесионния договор за евентуален бъдещ добив. Законът за концесиите и Законът за подземните богатства е написан ИЗКЛЮЧИТЕЛНО в угода на управляващите и практически дава възможност да се ПОДАРЯТ подземните богатства на концесионера, а за държавата да останат жълти стотинки! Разбира се, това е направено с цел да се получат ТЛЪСТИ КОМИСИОННИ от бъдещите концесионери, които хем трябва да се явят на търг, хем могат да получат концесията даром, ако са проучвали! Всички концесионни договори, сключени от тройната коалиция, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, са неизгодни и ограбват България

голямо захаросване пада в тая статия, то бива бива мазнене, ама това вече минава граници.

Просълзих се от умиление. Искам всеки ден да чета по пет такива новини, защото се улавям, че не съм затъпяла достатъчно(

браво на премиера пак ще гласувам за герб и бойко борисов

Продържавай с пърцуцата...

Иронията ти е разбираема драги съ-сайтнико !

Евала Боко!!! Ти си нашето Слънце!!! Да умреш в кофите дано!

Па много червена мъка се лее във форума. Дежурният драскач поне да пише всеки пост различен. Да пусне и някой като от противника. Да става приказка де. Ама де толкоз акъл от кухи лейки. Я марш при Кунева, чака попълнения горката.

бориме кризата със златно шампанско!!браво боре ,това е антикризистнна мерка!!а,до там сигурно и с хеликоптер а,а колите по дупките,тоест магистралата!!

"мил жест"?! То бива слагачество,бива ама...

По-добре боковата държава да започне да връща ДДС-то на фирмите и да не забавя плащанията!

Жалко, много жалко за другаря Б. Съвсем е изкукуригал !

А не като Станишката, който по три пъти прави първа копка на един обект и той пак не започва да се строи. А тези дето ги е започнал, не ги е довършил. А тези дето ги е довършил, пак трябва да се правят, щото са некачествени или незаконни. А Станишев махал ли махал с кирката, да прави първи копки...някои от които са станали гьолове.

Дрън-дрън. Ела в Павлово, да видиш на какво приличат откритите от премиера-слънце улици. Жалка история.

Станишката накрая раздавал и бонуси, за добре /не/свършена работа... Даже и пиар си правил с Моника ...

Абе това не беше ли часно предприятие...Да не би Боко,Серго или Царя да ги дават парите,че толкова се запенил ББ.А и не е сигурно,че след 2-3 години няма да има пак първа копка...

Борбата пак е за евтини концесии. Според публикуваното от Министерство на икономиката, енергетиката и туризма Дирекция Природни ресурси и концесии към 01.01.2011има 17 регистрирани конвенционални находища на газ като през 2010 година са 73,88 млн.куб.м природен газ и към 01.01.2011 г. запасите са 10,48 млрд.куб.м природен газ. От друга страна Американската Трансатлантикпетролиум е купила Директбългария и през ноември 2010 директорът на компанията за България господин Колю Тонев е дал интервю пред Sofia News Agency за открития у нас през септември 2010 шистов газ от подопечните му българо-американски специалисти. По това време българското правителство признава находището на шистов газ в блок Етрополе за геологическо откритие а Трансатлантикпетролиум в брошурата си от август 2011 съдържаща реклама за дейността и в България твърди че неконвенционалния газ е годен за добив стига да се намерят 25 милиона долара за ОВОС и финализиране на договора с българското правителство. Крайно време е всичките пишман агитатори да отворят старите вестници и някоя друга рекламна брошурка че да престанат да се правят на супер учудени и нищо незнаещи докато ни пробутват лакърдии за нови проучвания.

И то къде взе да го купи, като дори и неговата заплата идва от моите данъци?

Какъв "мил жест", Божееее... ;)

багерист да си на днешно време.

Макар през соца банкерът да вземаше повече пари от инженера, а партийният секретар да колеше и бесеше, авторитетът на учените хора оставаше достатъчно висок, за да слага агресивните простаци на мястото им. Масата трупаше комплекси и през всичките години на прехода, когато начело на държавата заставаха хитри адвокатчета, доцентчета, професорчета - и тези комплекси изведнъж се отприщиха в днешното "управление на тройкаджиите". Какво е по-важно на изборите: 20 посредствени гласа или 5 елитни? ГЕРБ си отговориха първи и спечелиха, като приложиха на българска почва ДПС - модела. Сега те могат да бъдат свалени от власт, само ако народът изведнъж поумнее.

Приятелю, Или си откровен лъжец или познаваш соца само по разкази на "червени другари". Иначе е много трудно обяснимо това твое изказване: -------- "Макар през соца банкерът да вземаше повече пари от инженера, а партийният секретар да колеше и бесеше, авторитетът на учените хора оставаше достатъчно висок, за да слага агресивните простаци на мястото им. " -------- Напротив при соца просперираха пак простаци, подмазвачи и прочие измет, която задължително, имаше червена партийна книжка. Неслучайно много умни хора избягаха на Запад през ония времена.

Не е грехота да разбиеш държава - грехота е шампанско да разбиеш. Ама, като се замисля, този ритуал си е простотия...

Този ритуал се прави при пускане на нов кораб в морето. При нас корабът потъва- но се вади златно шампанско...

"В условията на криза...", това са антикризисните мерки, които прави премиера - бутилка шампанско... :)))

Още едно доказателство за съществуването на паралелни вселени...... лошото е ,че ние не сме в правилната....... а политиците явно са.....

Българската икономика не тръгна добре в началото на 2012 г. Износът през януари се забави с 14% на годишна база, промишленото производство през февруари спадна с годишните 5.5%, строителството е надолу с нови 10%, кредитирането се свива втори пореден месец. Само през януари от страната бяха изнесени 1 млрд. лева под формата на валута и депозити. За сметка на това цените на горивата и храните поставят рекорди с темпа на Сергей Бубка и само на ловкостта на статистическия институт дължим това, че данните за инфлацията още не влизат в челните заглавия на новините.

Дотегна на хората тоя самохвалко!!! Само открива нещо само се хвали се някой друг му е виновен ,а се прави че не вижда реалноста, непрекъснато обедняване и страшна безрабатица.Поведението му еповече отнагло.

Тоя няма ли да спре да споменава Станишев? За всичко е виновен Станишев, вероятно и за пришките на задника Му....

Този човек е болен - няма ли кой да му обърне внимание? Едни и същи занимания, едни и същи оправдания, едни и същи глупости! Държавата гори, управление никакво, хазната празна - той хукнал с ножички и ленти през цялата страна да си пише актив! Такова чудо досега просто не помня!

Ако не беше Станишев, животът на Борисов щеше да се обезсмисли.

ХА-ХА-ХА..... Много точно казано!

До кога все някой ще му е виновен на този