Опозицията иска парламентът да каже за еврото

Опозицията поиска днес парламентът да се произнесе за новия пакт за еврото. ГЕРБ пък предложи консултации за промените в Конституцията, които са една от мерките, договорени миналата седмица в Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Опозицията иска парламентът да каже за еврото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БГре са предатели. Не съм в Б-я в момента... може би до края на мандата им, кой знае?!

На това правителство не може да се вярва .Днес казват едно утре друго или пък се крият като мишоци.Кой знае какви са си ги договорили и да ги питаш никакво обеснение не искат да дават. Е питам ви това нормално ли е ? Нищо чудно данъците да се изравнят с богатите от еврозоната, а доходите да си останът същите . Та нали трябва да бъдем европейци.

Всички закони, включително и финансовите трябва да бъдат еднакви в ЕС. Данъците да бъдат процентно обвързани с приходите. Нека не се повтарят грешките на г-н Ив. Костов, който унищожи България. А и правителствата след него не бяха по добри. Нужна ни е здрава ръка, умна глава и силна власт.

Чуваш ли се какви ги дрънкаш? Ако данъците са едни и същи никой в БГ не трябва да плаща данъци върху доходите, защото ще са по-ниски от минимално облагаемото в евр. страни.

неогласяваната идея на "Меркози"е да се направи държава Европейски Съединени Щати по модела на Америка за спасяване на еврото и еврозоната. Честито, и жалко за 1300 годишна България.

Лъжеш се. Идеята на Меркел е всички в Европа да плащат на Германия.

българия да не се навира между шамарите,европеиският соц съюз се превърна в трансферен такъв, като естествено от българия се очаква единствено да плаща масрафите на прасетата.

Подкрепям! Теди, много пъти съм се чудил на приумиците ти, но този път си абсолютно права.

ББ и послушниците му - депутати на ГЕРБ, нароили се независими, чамовата дъска Яне и сие, не могат да постигнат КВАЛИФИЦИРАНО мнозинство от 2/3 за промяна на конституцията от обикновено НС и са на път да попаднат в първия казус, по който цвета на флумастера няма да бъде решаващ!! В повече дойде отказаното от него явяване пред парламента за запознаване с това, което е говорил на 8 и 9-ти в Брюксел!! Позицията на представителите на Чехия и Швеция- може да се изкажем преди да запознаем парламентите си и ще ви съобщим след това какво е нашето решение, ще бъде приета от ЕС много по-достойно, от нашето прибързано СЪГЛАСИЕ!!

Ама миме бегай в тоалетната кат нямаш време,да не се упуснеш.Не дрънкай само бисери достатъчно се упускаш по клаватурата ма.

Първо прочетете изказването на Костов по този въпрос и след това се замислете къде щяхме да бъдем ако такъв голям политик и мъдър държавник управляваше страната ни, защото той я е спасявал. пък се направете и сравнение

Отговор нова държава костоландия дето никой не знае какво става в нея ама според собственика и е най-добре на Земята.

Тиквата що не ще да говори??? Явно големи бъркочи е забъркала!!

какво обяснение може да даде прост милизионер които е с интелект на 6 годисчно дете и речник никакув *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Парламенто ми е у малкио джоб - купил съм си го! И ПРЕЗИДЕНТСТВО си напазарувах, к'во да ви питам?! "България е единствената държава, участвала в заседанието на 9 декември в Брюксел, без да има предварително изготвена позиция и да й е даден мандат от парламента."

имам проЗ въПРОЗ: защо бсп, дпс и сите синкави коалиции знаят кое е правилното... а като дойдат на власт изведнъж го забравят и се държат като безсмъртни?!?!?

Защото всички са облъчени -от вездесъщата КОМИСИОННА.

И при най ГОЛЕМИТЕ МАФИОТИ,откъдето идваш има спазване на правила и договорки.Къде се намираш изрод,и на къде си подкарал-докога мислиш ,че народа ще те търпи.

...Или България се спаси от поредното излагане от страна ба Борисов

Те това нашият премиер, все го спасяват, все някой му е виновен.

Един нормален човек, та било то премиер, сам би пожелал да даде отчет. Това е цивилизовано. Явно не е чиста работата, като на изборите, липса на дебати, на откритост, само говорене за нея от скришни места.

Абе празнословенето ни е национален приоритет в последните 23 години. Видяхме докъде води! Аман от хора, дето говорят, говорят и нищо не казват.

Да де като Боко, Цецо и хер Флик

какво обяснение може да даде прост милизионер които е с интелект на 6 годисчно дете и речник никакув *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А може би ( , вместо да допускаме `някои` да дозаблатяват свръх-заблатеното, ) би следвало Ние Всички ( , та и онез-там хрантутници/чки в сградата на мегдана с жълти павета в София ,) да се Чуваме Взаимно именно с господата Младенов и Дянков ! ( Тъй де -- Николай и Симеон )

Не се спасява туй що е неспасяемо.

Според Борисов България е РАЙ, да но само според него. А какво ли мисли БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД?

Червената пасмина и нейните подлоги искат да слушат ББ. Ами да го слушат по телевизията. Интересно, от една страна дават мило за драго да свалят ББ от власт, от друга - не могат без него. Как става така - не знам. БСП и компания ми приличат на дете в детската градина, което не е любимец на учителките - мръсно, невъзпитано, тъпо. И само иска да му обръщат внимание. Но дскалиците предпочитат да с езанимават с умните, възпитани и добри деца. А онова, тъпанарчето от БСП-то само реве. Не знам дали наистина в БСП не се усещат колко са жалки. В инфантилизма си и в политическия си онанизъм.

За пореден път се убеждавам, че мозъкът ти е тотално промит. Нима парламентът няма право да има изисквания към премиера?? Та ако синята коалиция са червени боклуци, то ББ и компанията му от ГЕРБ какви са??? А ти явно си най-големият ду.пелизец на ББ. Може пък и да намзваш нещо за мисловния запъртък, който снасяш във форумите.

Платените комуноидни платени драскачи са много тука. (всъщност само в ДИр-а пишат, по другите форуми и сайтове ги няма) Мнението ти се прокрива на 110% с моето, но цензурата тука е голяма. Все пак се надявам да продължиш да пишеш, защото кака и други като нас не губят надежда, че българите не са само комунистически, крадливи, свински боклуци и олигофрени

като гледам какъв ти е умствения капацитет и езиковото богатство, май си точно крадлив,свински боклук и олигофрен:)))))

"...българите не са само комунистически, крадливи, свински боклуци и олигофрени." (цитат на СА) Вярно е, не са! Има и герберски, крадливи, свински боклуци и олигофрени и то много повече от другите; кажи-речи сите герберасти

Кефиш ме , KGB ,и най-тъпите издънки на БСП вече усещат,че са изтървали влака ЗАВИНАГИ,но трябва да им се обяснява твърде дълго, за да ВДЯНАТ напълно,че ЧЕРВЕНОТО, което виждат, това са габаритните светлини на ПОСЛЕДНИЯТ влак!!!

И този вожд е по голям католик от папата. Бяхме по големи немци от немците, след това "народен съд".Бяхме по големи руснаци от руснаците, след това съд на вожда. Сега сме по големи европейци от европейците, след това......идва ЕвС (евразийския съюз) и т.н и т.н.

Точно така. За съжаление, много хора не осъзнават на къде да се ориентираме!

ИЗГУБЕНИ НАДЕЖДИ Бате Бойко, ти си ни надежда, прям и упорит, че ще въведеш ред в новия елит. С погледа небрежен изглеждаш железен, към врага коварен ти си безпощаден. Но от твойте грешки кой ще ни спаси? Станишев, Костов или пък Паси? Или пак Доган ще размахва турският си ятаган? До кога ще ни делиш на чужди и наши и ще си играем на стражари и апаши? До кога със този трик ще се правиш на велик? Биеш се в гърдите, че за всичко отговаряш, а училища и болници затваряш. Откриваш музеи и автомагистрали, а пенсионерите кучета ги яли. Едва свързват двата края и очакват блаженство във рая. Индустрията ни се срива и работни места закрива. Това е нашият проблем сега обезлюдяват се градове и села. Емигрират младите ни специалисти, че не виждат перспективи близки. На прехода в последният етап превръщаме се в слугински резерват.

Браво !

Крием Боко щото и той не е на ясно какво е подписал. И праща бледия комсомолец да защитава крепостта с генератор за пушек

как да знае какво е подписал като не знае бъкел никакъв , ама никакъв чужд език;-( ма що ли ги избира народа!?!?баси кухите лейки ни ръководят навсякъде;-(((

ЖАЛЩО! ТЪКМО ЖЯХМЕ ДА ГЛЕДАМЕ ЦИРКАДЖИЛЪЦИТЕ НА ГЕНЕРАЛ-ХУДОЖНИКА. ТОЯ Е ДОСТОЕН ДА ГО ДАВАТ ПО "ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА", АМА ТЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ СМЕЯТ ДА ГО НАПРАВЯТ.

ще го направят, ама ще си седят у дома, пърдон ще седят на улицата, защото дома е с кредит

Така, така, никой не може да спре герберастите в уверения им път в пропастта. Те ще си свършат сами мръсната работа и ще се самоунищожат по този начин.

До кога ще ни поднасяте това че герберските и" независимите" депутати са обърсали задника на ББ като някаква новина??? Наистина ще е новина ако самите те най-накрая поискат някакво обяснение от ББ защото гласуват като овце - без да знаят защо и за какво а само че ББ е наредил..

На искащите гръцки т.е. социалистически вариант какво да им се обясява. Те едно си знаят, давай да харчим пък кой ще плаща да му мислят неродените(те повечето ще са от бъдещите мнозинства)

Не, не дай да харчим, а дай да видим за какво да харчим! Дали за болните хора или за празноглавите ритнитопковци. Идеалът е доктор хонорис кауза, Негово Превъзходителство посланика футболистов!

Няма позиция. Друг командва парада.

А защо ще се кани Бойко Борисов? Неговите "конци" се дърпат от всеизвестен кукловод. Какво по различно той може да каже, след като всичко може да се прочете в "Програмата Ран и Ът". Основата на проблемът в България/светът/ е в ценностната система. ДЪЛГЪТ поражда ЛИХВАТА = INTEREST, а оттам нататък следва робството над човеците, ДУХОВНО и ФИЗИЧЕСКО.

Да, ЛИХВАТА - това е проблемът на човечеството (и в частност на България), но колцина са го осъзнали.

не изпотявайте Борисов. Пък и каква полза от излушването. Пак ще има приказки от общ характер- ние строим магистрали, а те ни оставиха дългове. Ние правим реформи, а те ни спират. Ние... те... и дрънканици в този дух час. Безполезно е. загубено време.

Как да обяснява? Той нищо не е разбрал!

сас сигурност е така. този гении на булгарската политика сас сигурност през цялото време е дарял рука в джоба и е гледал умно. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.