Йовчев: Документът на ББЦ за Борисов е фалшификат

Цветлин Йовчев заяви, че документът на ББЦ за Бойко Борисов е фалшификат. Името на Борисов го няма в документ за наркотици, показва проверка на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Йовчев: Документът на ББЦ за Борисов е фалшификат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

val55

....изнесеният документ е фалшификат...в МВР с фалшификати ли работят... Всичко друго е вярно, но вмъкнатото само за ББ не е вярно. То оригиналът е филмиран, и изнесен много преди това, а прочистването след това макар, и да е извършвано целенасочено доказва само едно, и министърът е прав, че в МВР сега се работи с фалшификати. Тогава, за какво се безпокой ББ и други заинтересовани... В случая трябва да се безпокой Бареков, защото няма как да се докаже, че документите, които са му подхвърлили, и архивите в МВР наистина са оригинални. Когато подхвърлени документи се огласяват предварително се прави експертиза, и тогава се дават на... Лошото е, че може да има някакви правни последствия поради гриф Строго секретно или Топ, ако има такъв. Когато се прави такова нещо, първо трябва да се "подкове" човек и тогава...Подхвърлените документи, ако са били писани на машина, а машината не се намери за експертиза няма как да се докаже, че наистина са 100% оригиналните, но сравнявайки текста за ББ и останалият може да се извадят доста точни заключения, а останалите печати, подписи, и текст може да са си истински. Това вече поражда съвсем друг род мисли за целостта на архивите, а оттам и оспорването на и пред..... При една независима експертиза, ако въобще се е състояла в МВР няма как да се скрие истината. Във случая губещи са ББ и Бареков независимо дали документите са истински или не, а най много държавата ни поради това, че вече е един разграден двор, и се вижда, какви методи, все още се използват да се компрометират политиците един друг, и то за власт и много пари, а държавата кучета я яли. Както се вижда, все още нищо ново под слънцето за нашата политическа система от 25 години.... Много жалко, и най вече за народа на държавата ни България, но докога ли...Моля, мазохистите да се събудят от този виртуален сън....

Абе тоя почна малко да копира Яне-то, явно се е светнал, че неговата стратегия беше печеливша, но то беше едно време. Вече никой не вярва на лъжливото овчарче Бареков.

Народът има много умни сентенции за такива като теб" Волът като рие калта пада върху гърба му";"Крадецът вика дръжте крадеца" Гузен не гонен бяга" Вместо да се чудиш какви "кьорфешеци" да фабрикуваш срещу Бойко Борисов и да твърдиш,че документа в архивите на МВР е фалшив,а твоя с който незаконно си си снабдил незнайно от къде е автантичен отговори на въпроса на народа -кой финансира най-скъпата предизборна кампания преди да са отворили досиетата на КТБ.Просто си спести неприятностите.Ти си обладан от мания за власт на всяка цена като БСП и ДПС, които бяхя свалени от властта благодарение на това ,че се опитваха да внушат ,че ГЕРБ е виновен за всичко.

Да бе верно, колко години за фалшифициране на документи, които в момента са в архива на МВР? Щото от сравняването на двата текста става ясно, че това дето сега е в МВР е доста тъпоумно направен фалшификат, в който липсва основният пасаж с ИМЕТО на ЛИЦЕТО ББ и от това се губи смисъла на целия документ.

Абе на тоя кап_т има ли все още някой да му вярва на глупостите.......

Тука в тоя дир е пълно с платени писари на различни партии. Чудно ми е само едно кво печелят партиите като си плащат за коментари в дир ква им е печалбата? 90% от коментарите тук са платени или са на партийни фукционери. Процента на коментарите на не платени или партийни функционери е много малък. Не бяха се появявали до сеганзастъпници на Бареков но ето че бареков пъхна и тука плъхове в дира. Бареков смешен си по добре си запази паричките за себе си вместо да ги даваш на хора който да те защитават в дира не си хаби парите за глупости безмислено е! Вложи ги в нещо полезно в което наистина ще имаполза!

humfry

Довчерашните врагове се обединяват пред общия враг. "Вчера Екатерина Бончева от Комисията по досиетата обясни, че в документите, с които разполага комисията, няма следа за принадлежност на лидера на ГЕРБ към бившата ДС." Все пак доста документи са изчезнали в мътните години от МВР/ДС. Последното май е публична тайна. От друга страна някак си не върви някой да се издигне до МП и досието да му виси на видно място.

Що бе ... виж че за Гоце си седеше в Архив ;) Или викаш за Гоце е грешка, ама ББ е почистил всичко.

Българите винаги харесват този, който държи бухалката - независимо дали е мутра или политик

Аз съм прост и вие сте прости - затова се разбираме!

Ентелегенцията: Лютви Местан се събуди и рече: В този екзактен час, в който слънчевият диск наднича зад линията на източния хоризонт и хвърля сноп светлина към сияйното ни европейско бъдеще, отчитайки липсата на непосредствени основания за тревога, в битността си на твой съпруг считам за оправдан оптимизъм да ти пожелая безоблачна екзистенция в предстоящата светла част от денонощието. Добро утро и на теб, отвърна жена му, която му беше свикнала

Добре, де! Изберете си го Бойко пак! Ама после да не виете тука на умряло!

Това е ясно за избирането,ама не разбрах защо ще вия на умряло.Станишев ти ли си бре калпазанин.

от глад ще виеш!

Сега ми е интересно Капуткин какво ще измисли-началото беше снимката с Карамански,сега фалшиви документи.Какво ли ще е следващото-много е вероятно ББ да не изтърпи и да го ползва за боксова круша заедно с онзи със скапания нос.

Николайчо спри се докато е време.Ще приключиш партийната си кариера на подсъдимата скамейка.И твоя благодетел Цветан Василев е срещу теб.Няма да събереш и 4% и няма да влезеш в 43 тото народно събрание.Един по един напускат партията ти ,а ти се радваш ,че един от Атака е влязъл в ББЦ Колко те напуснаха ?Минаваш всякакви граници.

Муахахахахахаха!

БАРЕКОВ ОТДАВНА РАЗПРОСТРАНЯВА ФАЛШИФИКАТИ И ВДИГА ВРЯВА ДО НЕБЕСАТА... НЯМА ЛИ ПРОКУРАТУРАТА НАЙ-СЕТНЕ ДА ПОТЪРСИ СМЕТКА НА ТОЗИ ГОТОВ НА ВСЯКАКВИ МЕРЗОСТИ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ ПОМИЯР?

Покрай него да подгони и Байърли, нали така?

Всички слухове за БМБ са "фалшиви". Както си спомняте, "нямаше" никакви убийства на фигури от подземния свят докато БМБ беше секретар на МВР. Май все пак имаше около 30 убийства ама всички бяха "разкрити" или май нито едно не бе разкрито. Камилата често пътуваше до Аруба и при всяко негово завръщане от тази света земя, БМБ съвсем "случайно" пътуваше с него в един самолет от София за Варна. Естествено, че всичко това е напълно случайно и няма нищо общо с наркоканали.

ГОЛЕМИ мръсници ей , колко помия изливат срещу Бойко Борисов то не бяха бюлетини , наркотици познанства с подземния свят , Бойко съди я тая пасмин до дупка май .а им и червени боклуци

ЕСТЕСТВЕНО ДОКУМЕНТА Е ФАЛШИВ! ФАЛШИВ Е ЗАЩОТО ЦЯЛ СВЯТ ЩЕ НИ СЕ СМЕЕ ЧЕ СМЕ ИМАЛИ ЗА ПРЕМИЕР И ГО ГЛАСЯТ ПАК ДА БЪДЕ ЕДИН ПРОСТАК И ПРЕСТЪПНИК

Ех Йовчев, и ти ли подаде на тоягата. Има ли някой да се съмнява, че докато е бил секретар на МВР, ББ е останал безразличен към архивите ?

Ох, Мазник!!!!

А бе другарки и другари и Колчо Слепеца може да види, от 100 м. хем, че този така наречен "документ" е нескопосан фалшификат! Не е даже нужно да сте виждали подобни документи за да познаете фалшификачето Бареково. То май само входящия номер ще излезе верен. Сега очаквам да се появи Баречето и с менторски тон да ни обясни новата му теория: "Колко сме тъпи и как не виждаме, че това ПАК си е работа на Борисов. Сам си е изнесъл документа, сам си го е фалшифицирал...и сам му го е подхвърлил... само и само да го прецака. Ах тоя Бойко, цццццц..." Ама както и да се мятка ... пари за изборите няма кой да му даде.... вече! И т'ва го подлудява... Щото без мангизи... корабчето масово взеха да го напускат. Кой иска да се вози на умрял кон, а? Кой? Кой? Кой? :)))

Възможно е въпросният документ да е фалшифициран. Рано или късно обаче истината винаги излиза на бял свят. Лошото е, че на хората, които имат бели полета в биографията, не визирам конкретно никого, животът им минава в огромно напрежение и непрекъснат страх, да не излезе нещо неудобно за тях на бял свят.

регов номер............

Макълдауни - Обяздването на руския жокер Две години и половина след Байърли, посланик Макълдауни описва бъдещия премиер на България като "сурова политическа сила" [08SOFIA672] (Превод на български). Той е "нетърпелив" и "променящ мненията си всеки ден" според информатори от ГЕРБ. При първата си среща с посланика той заявил, че българите не могат да взимат решения сами и разчитат на Брюксел и Вашингтон "да кажат на премиера какво трябва да се направи". Въпреки заявената западна ориентация, Борисов е като жокер когато става въпрос за Русия - отбелязва Макълдауни. Той има близки връзки с Валентин Златев, за когото слуховете твърдят, че поддържа ГЕРБ с пари в брой. Златев бил и голям финансов поддръжник на БСП, отбелязва в скоби Макълдауни. Борисов флиртува и с електората на Атака. Пред свои хора от ГЕРБ той казал, че "от време на време" ще прави про-руски изказвания, но ще страни от дебата Русия срещу НАТО, за да е щастлив електората му. Победата на Борисов ще е илюстрация за продължаващата българската политическа незрялост, смята американският посланик. Обгрижвайки гордостта на Борисов и необходимостта му да получи легитимност, американците разчитат да насочат ГЕРБ към "модерна политическа формация". За разлика от предшественика си Байърли, Макълдауни вече говори не само за "побутване" на Борисов, а с метафора от родеото: ако Борисов победи на изборите, на американците им предстои "трудна езда".

не е много радостно наистина и дори така за момента боико е наи добрят вариант. обществото ни още е незряло в голямата си част и голяма част от разумните избиратели са изван бг и не гласуват.

Тея комунисти край нямат с техните театри. Сега го играя на добрия и лошия полица. Бареков е техен проект и плюе където види. Овчев пък иска малко да се подмаже на Бойко, щото той идва на власт и ще им извади мизериите.

зад бареков стои пеевски

Кои са ББЦ?? Високо платени пладнешки крадци и политически проститутки!! Нека Прокуратурата се самосезира за "доходите" на Бареков и има ли съответствие с пръсканите от НЕГО и близкото му обкръжение огромни суми КЕШ??Дали няма да се окаже че Бареков и създателите му не са ОКРАЛИ парите на вложителите от К Т Б ???

бЕха високоплатени. Сега са просто крадци и лъжци.

Една година гледахме как болен-долен се правИ на опозиция, като предлагаше абсолютни тъпотии, дето никой в НС не ги приемаше! Тук схемата е същата - гевреков подхвърля някакви съшите с бели конци компромати, дето не издържат проверка дори на родното МВР и след като са геройски преборени от мухобойко - последния е по-чист от току-що падналия дъжд... Естествено, за услугата гевреков ще получи съответното възнаграждение, така както и болен-долен си ги получаваше... Нищо ново под слънцето...

И Байърли ли пише компромати? И той ли лъже собственото си правителство?

Байърли пише слухове. Чух от една продавачка на пазара, че Борисов... Ако има някакви факти да ги представи. Ако Бареков действително имаше факти - че отдавна щяха да са "изтекли" в интернет. Обаче факти няма. Затова пък има факти за национално-отговорното управление на Борисов по време на мандата на ГЕРБ. Това не могат да му го простят.

Не казвам, че мухобойко не е замесен и в трафик, и в рекет, и в ред други простотии... Казвам само, че като се изкарват очевидно фалшифицирани "документи" за доказателство, вместо да му се вадят очите - му се изписват веждите... Не стана ли ясно от написаното от мен?

добре поне че това червено крадливо правителство си отива

"Мръсотията" Така е озаглавил Байърли раздела, резюмиращ криминалното минало на Бойко Борисов. По една случайност параграфът носи и "щастливия" номер 13, а в скобите след него е нивото на класификация, което никак не е случайно и отговаря на най-високото ниво на секретност за грамата SECRET//NOFORN: "13. (S/NF) Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Информацията от SIMO е в потвърждение на тези обвинения. Смята се, че Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов. Говори се, че Борисов има сериозни връзки с някои фигури от мафията, включително с Младен Михалев (наричан още Маджо), и с неговия бивш партньор от организираната престъпност Румен Николов (наричан още Пашата")." Tрафикът на метаамфетамини стана публична тема през пролетта на 2008 г, след прочутата среща на Румен Петков с Братя Галеви под шефството на Алексей Петров. Скандалът доведе до оставката на Петков. Месец по-късно, в началото на май 2008, бившият шеф на НСС ген. Атанас Атанасов хвърли бомба с твърдението, че фармацевтична компания в Дупница произвежда нелегално синтетична дрога, която се изнася за арабските страни, а приходите пълнят червените партийни каси. В Дупница е заводът "Актавис", собственост на исландския милиардер със спорна репутация Тор Бьорголфсон, който е и съдружник на Цветелина Бориславова в СИБАНК. Ген. Атанасов тогава заяви, че в МВР има данни за метамфетаминовия трафик, по които не се работи и обеща по-подробни разкрития "Когато му дойде времето".

Вторият параграф от "Мръсотията" е специално посветен на връзките на Борисов с Валентин Златев, директор на "Лукойл България": "14. (S/NF) Борисов поддържа тесни финансови и политически връзки с директора на Лукойл България" Валентин Златев, изключително влиятелен политически брокер и политически кукловод. Лоялността му (и неговата уязвимост) към Златев, играят голяма роля в процеса на взимане на политически решения на Бойко Борисов. Кметът ангажира Лукойл" в множество публично-частни партньорства, откакто е на власт: Лукойл се ангажира да дари асфалт за поправката на столичните улици, да се грижи за паметника на съветската армия и да финансира жилищно строителство за малоимотните. Като насрещен жест, Борисов съдейства за предоставяне на общинска земя за изграждане на нови бензиностанции на Лукойл. Въпреки че сделката изглежда "танто-за-танто", публичните договорки на Борисов с Лукойл" са само една страна на неговите много по-дълбоки и по-широки бизнес взаимоотношения със Златев, информация за които получихме по други канали."

Разследване на Биволъ хвърли светлина и върху друг епизод от съвместния бизнес на Борисов и Бориславова с фигури от престъпния свят като "Пашата", споменати в грамата. През март 1995 г. в Крайморие НСБОП разбива фабрика за нелегално производство на цигари, собственост на фирмата "Тео Интернационал", в която съдружници са Борисов, Бориславова, Румен Николов - "Пашата" и Ангел Бончев от Литекс. Разследването така и не довежда до обвинения. Борисов продава дяловете си в "Тео Интернационал" на Иво Каменов, един от съдружниците в групировката ТИМ, цитирана в американските грами като "изгряващата звезда на българската организирана престъпност". Източници на Биволъ информират, че тютюневите машини от Крайморие фиктивно са изнесени за Ливан преди години, с помощта на сирийски бизнесмен. В действителност те са били тайно преместени около голям град в Североизточна България и до момента продължават да произвеждат необезпокоявано нелегална продукция.

"Ние трябва да продължаваме да го бутаме в правилната посока, но никога не трябва да забравяме с кого си имаме работа" - това е заключението на дипломатически доклад посветен на Бойко Борисов, изпратен от посланик Байърли на 9 май 2006 г.

Йовчев нямаше ли някакви услуги за връщане на Борисов?

Това, че ББ е замесен в наркотрафика, го написа и Байърли в своя известен доклад до Държавния департамент седем години по-късно. И той ли е фалшификат? този доклад го бяха парафирали всички началници на отдели в посолството. Те откъде са имали тази информация, че да я напишат и потвърдят? Кой я им е дал и на какво основание? такива хора на приказки по телевизията ли вярват, или на официална информация, събрана и потвърдена поне от още един източник. кой беше минпред през 1998-ма? Кой беше министър на вътрешните работи?, Кой беше главен секретар? И нима факта, че не са го вадили от архина лично ББ и Петканов, изключва възможността да е пратил някого? Нима в архива не знаят кой го е вадил?

В България много се лъже, най много-предизборно.И много хора лъжат.Така например всички управляващи се оправдават,че сме работели малко,че нямало производство и т.н. В същото време няколко години подред по документи се увеличава износа.На кой да вярваш, хем не произвеждаме,хем увеличаваме износа.А всички знаят,че увеличението на износа е фиктивно и с тези фиктивни документи се краде ддс за милиарди.

Не съм привърженик на Борисов,но това нечистоплътно и в червата човече Бареков,не го дишам

А на теб как ти личи, че си човек на Борисов...

а на теб ти личи че си човек на гейстанишев :)

Напълно възможно е. Само ми е странно как изведнъж сто човека скочиха да говорят, че документа е фалшив.

Щом твърдят, че е фалшив, значи не е фалшив. Ако бяха потвърдили, че не е фалшив, значи наистина не е фалшив.

Повечето коментари слещу Борисов са на лична основа, лична неприязън и негативизъм към външния вид на човека. Българинът е майстор на такива игри, общо е негативно настроен като слуша други да го навиват, няма собствено мнение. Никой не му гледа делата отсега нататък, ако не е читав той пак ще си проиграе шанса, така, че отсейте плявата от житото все пак....

Малко е сложно да го разбереш, а и нямам време да ти обяснявам като на милиционер, но външният вид е най-малкото нещо, което има значение в случая!

Защо да не размахват фалшификати? Да не би някой да е осъден. По същата причина и се краде.

Кое при Бареков е истина ?

Оказва се в България е най-лесно да очерниш някого и най-трудно да намериш доказателства.

link

Не е важно кой си, след като са те избрали е важно какво правиш за народа си и отделната клетка - семейството и децата. Всичко останало като това на Баречката са пълни идиотизми, целящи да очернят, няма друга цел!!! Справка - кака ти Манолова плюс сие за Костинброд!!!

Не е най-лошото, че Бареков фабрикува лошо скалъпени лъжи за Борисов за да влезе отново в медиите, които малко го позабравиха. Най-лошото е, че хора, които не обичат Бойко /това си е тяхно право/ вярват на нелепиците и се радват, че се говори против Борисов. Само дето не се сещат, че с лъжи може да постигнеш някакъв успех, но за кратко време /справка Костинброд/.

Вероятно компетентни хора ще прегледат документите,вероятно е имало награди,вероятно.....Но в действителност контрабандата и кражбите на ддс си вървят с пълна сила,наркотиците си вървят и не се вижда управия.При всички-минали и сегашни.

Това значи ли, че Бат Бойко не е дръг дилър?

ivo10

Ха, ха, ха, тръгнаха си от властта и трябва да са обективни защото ще има пълни разследвания. То пак трябва да ги има.

Имам среден бизнес. ВЪрне ли се Боко Тиквата - закривам фирмата и емигрирам!!!

На добър път...

Аз имигрирах още по времето на 3-ната коалиция, но не считам че тя е виновна за моето решение. теб какво ти пречи Бойко. Да не ти е в офиса или да ти е конкурент?

Ами притискане на партнъори да не работят с мен, заплахи, налагане на определени хора и фирми с които да работиш ако не искаш проблеми от влиятелни хора на ГЕРБ. Напълно разбирам човека.

Виж разбирам те ,че искаш от Англия да гледаш 2 ра серия с участие на ББ като главен герой,но повярвай на човека ти не би искал да участваш в сериала където всяко ченге,държавен служител и властимащ започва да се държи като мутра и да гледа на теб като на престъпник!Тъй че си стой там на спокойствие и не давай мнение!

Цялата истина минава през три етапа. Първо, смятана е за абсурд. Второ, тя е насила спирана. Трето, тя е приемана за очевидност.

Има един друг с Б, даже с ББ, дето ни е писнал, ама нейсе!