Борисов: Ако ние и Атака не влезем в НС, правителството пада

Бойко Борисов коментира, че единствено партия Атака крепи ДПС и БСП на власт. Според него, ако хората на Сидеров не влязат в парламента, и ГЕРБ не гласува на извънредното заседание на НС, правителството ще падне. Той обаче очаква Сидеров да подкрепи БСП и ДПС.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Ако ние и Атака не влезем в НС, правителството пада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а ти трябва да си лишен от свобода ама е на още се подмяташ и претендираш за право на глас

леле пропадняк такъв как можеш ти за морал да говориш

НАГЛЬО! С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ НА ВЛАСТ!

Боко явно не е прочел какво пише над входа на НС - "Съединението прави силата" - явно си мисли, че силата е в разединението на хората...по икономика вече получи двойка, а сега и по психология. Ама що ли се впрягам - такива работи във Винету не ги пише...

ПРОКЛЯТИЕ НОМЕР ЕДНО НА БЪЛГАРИЯ!

Едно по едно нещата си идват на мястото! Това, което не става с пари, става с много пари! Далаверата, начело на държавата, явно е мнооооого тлъста, за да се "поддържат" тези "вувузели и свирки" по площадите! Жалка картина! И като видя "лицата на протеста" картината ми се затваря напълно! На площадите са хора с много пари, на които им "дръпнаха шалтера" малко или много! На площадите са "калинките" на ГЕРБ и техните поддръжници! Към площадите се присъединиха и виделите втори, поправителен шанс от т.н. Реформаторски блок! Съвсем открито се афишира принадлежността на отговорни фигури във властта, визирам президента, към определени партии и му лъсва лицето и от новосъздадени такива! Тайно се правят срещи с турски отговорни лица, от същите тези организатори и лица по протестите, гонейки най-нагло българските журналисти! За мен специално изводът е един - всичко това ме кара още повече да подкрепям това управление и БСП!

тиквочев,има ли ако, това означава,че си се оакъл

Плевнелиев работи за турци и с турците, а не Волен.

борисов да се свърже със социaлдемократите на томов, че народа се бие у ляво, и да остави реформаторския блок да се реформира.

Бате бойко той е мъж,хвани ме за .ура и здраво дръж!

Боко много ти се иска,защо не вземеш да се скриеш в някоя дупка.

Човекът на снимката просто не е нормален - това дали го разбрахме всички най-после? Той продължава да си играе някаква негова "индианска" игра в очакване на санитарите. А "мозъчният екип" трескаво готви по гъвкав сценарий следващия вожд.

Този простак от снимката,още ли не в санаториум за недоразвити????

Този ненормалник с хлапашки акъл и никаква отговорност за България със всяка своя произнесена глупост предизвиква стотици коментари - 1228 към този момент. Българи, леви/десни/националисти и всякакви други. Хайде да не му обръщаме внимание- много е несериозно, Помислете, за тази страна са умрели стотици и хиляди герои.

Сидеров ще гласува за тях с ръце и крака,защото знае,че с тях си отива и той,хората са отвратени от него.Затова ще извива ръце и ще поставя условия в своя полза докато още може.

Да! Сидеров трябва да гласува с две ръце защото както и да го обвинявате той показва, че е отговорен политик. И много прям. Директно в лицето на ПЛЕВЕЛиев заяви, че е офшорен президент олигарх и това излезе напълно вярно. Излезе вярно и това, че офшорния президент олигарх е тясно свързан с групата около Иво Прокопиев. И това ви дразини. Дразни ви ама е факт.

Сидеров бил казал на Плевнелиев.....бла,бла...глупости.Като е толкова ербаб да подплати приказките си със документи.София вече не вярва на сълзи,а на факти.

А къде му беше ербаплъка да каже на Първанов -Гоце ,че е доносник и проводник на руски интереси .Болен е и ГОЛЯМ БУКЛУК.

Сидеров се държи отговорно като народен избранник , а не като тези които останаха извън парламента и се борят против законното правителство ,защото им се иска те да разпределят 7 милиарда европейски пари ,а не сегашните управляващи. Каквото и да ми разправят става дума за тези пари!!!

егати и платените мекерета вие докато плямпате , другите крадат

Те другите вече се накрадаоха! Сега отново искат да се върнат във властта за да заметат престъпленията си. Ако не си разбрал за мафиотско мутренските гербаджийски олигарси става въпрос.

Тиквата съвсем пощуре. Иска да събере депутатите, но той и неговите хора няма да влизат в парламента. Иска и Атака да не влизат, за да не се събере кворум. Тиква, какви са тези игрички. Какви са тези простотии. Бори се като мъж, но всъщноет ти си един мафиот. Това е твоят стил.

Той или е тотално тъп, или ненормален, или просто е МУТРА ПРЕСТЪПНИК!!!

Точно това е-мафиотска мутра престъпник! Лъжец, демагог, простак и криминален тип от сикаджийска разновидност.

Само че забравяш едно - Вие и Атака няма как да сте заедно, след всичко, което натвори и купува депутати. Тъпа, прстъпна Тиква!!!

Този има очевиден Политически запек.

Ти целия скован от злоба си, о, недоизучен гербераст и напъните твои жалки статуквото не ще да променят!

Тикво, престани, скрий се някъде. на всички не ясно какъв простак си, какъв престъпник и наглец си!!1 Спри да смърдиш в публичното простарнство с още няколко смърдящи герберски глупаци!!! Ти заедно с шайката, наречне партия трабва да отидеш задълго на едно място, където раетата са на мода! Другата ти алтернатива е да се срещнеш с дружката Сретан!!! А мож еми пред тази среща затвора ще ти се стори лайк цветочек;-)))

Абе Тикво Мутра нагла, а когато те подкрепяха теб Атака и ти осигуряваха мнозинство то хаерсваше, а? Кратуна нещастна!!!

Простака Бойко си е простак ,даже когато се опитва да казва заучени фрази.Всичко казано от Борисов от както е в ефир, или в друга медия звучи нелогично.Ако бяхме нормална държава, отдавна да трие наровете в затвора, само за случая с Мишо Бирата и престъпленията, които е вършил след напускането на МВР-ППО.

Като видим друг път хора като Боко - не политика, а камшика и на нивата да сади КАРТОФИ!

ГЕРБ не е партия а ЕООД каквото до скоро беше страната ни.СМЕНЕТЕ УПРАВИТЕЛЯ И ПРЕДМЕТА НА ДЕЙНОСТ!!!

И си платете вересиите!!!

Герберунгелите са най-простото племе на света!Да ги изгони завинаги!

Завинаги в САХАРА!!!

Бойко е върха!Освободи ни от турско робство,след това победи Хитлер,построи Египетските пирамиди и т.н.т.Ако имате дайте му един лев , а ако не - един ДЕСЕН!!!

На драго сърце!

Човечето Боко занулило хиляди бизнеси в България се прави на отворко и защитник на свободите.

Ах защо не оставиха Делян Пеевски - досега и Боко и Цеко щяха да са в затвора . Страх го е страх от това правителство затова ходи да дрънка и лъже хората. Това е истината- а народа ни е ............ наивен

Голяма Грешка. То до сега да му бяха разказали играта на Дупката в Централната езикова в Сифия.

НЕКА БОЙКО СТАНЕ ЦАР НА БЪЛГАРИТЕ.Тогава можем да влезем в Гинес с най-простия цар на света!

Този не става за цар и на най-тъпото племе!

... И АКО ДЪРЖАВАТА БЕШЕ НОРМАЛНА,ТИ ЩЕШЕ ДА СИ В ПАНДИЗА,ПРОСТАКО

Нека почнат от ЦЕЦко и до БОко ще стигнат!

Този простак Бойко Борисов кой му дава право да говори - той трябва да бъде намушен дълбоко в миши дупка и народа ни да заживее свободно. Какви ги дрънкаш бе мижатурко, докара ни до просешка тояга и още имаш очи да се показваш и даваш ъкъли. Скрий се !!! Остави хората да дадат глътка въздух на народа и бизнеса ни. Стига си плашил с това,онова. Немоажеш да открадеш повече, но неможеш и на власт да дойдеш защото няма кой да те избере- ония 3-5 хиляди платени лумпени няма да ти стигнат !!!!

Е па то и при тебе беше така, ако беше забравила Атака да влезе при некой вот на недоверие и при тебе щеше да има и ДИМ ДА ТЕ НЯМА

Долене, байрам бубаре олсун, бре пезевенк!

Бате Боци върни на Волен милионите, дето в миналото НС му ги взе като разби парламентарната му група и тогава може да искаш нещо от Атака. Сидеров е принципен човек що се отнася за парите - върни му милионите, дай му повече от БСП и ДПС и ще бутнеш правителството. Бате Боци 4 г. ти краде като за световно, вкара народеца в глад и мизерия, а сега не щеш да си платиш една елементарна сметчица - да върнеш на Волен милионите. Като не щеш ще стоиш в опозиция и ще виеш като куче!

Ще паднат- на коча мъдете! Ей Богу!

Значи Боко Интелигентния иска парламента да се събере, но пък също така намеква, че ако неговата партия (заедно с Атака, но важното е, че споменава и своята) не влезе правителството падало ? Тоя тотално е изтрещял. Какъвто вожда, такива и лумпените му.

идеята на боко е да изобличи волен като човек работещ с турците и крепящ това правителство.с това вето волен е принуден да гласува за или няма актуализация

Но е много , много примитивно!

ха така г-н Борисов, изобличи Волен Сидеров, че работи с турците и ако можеш някак си да прикриеш, че БГ Президента си хапва с тях на една маса и на ЗакритИ врати.

Боко Крадеца още не е в пандиза?

Г-Н.БОРИСОВ, ЗНАЕТЕ ЛИ , КОЛКО Е ВАЖНА ЧАСТИЦАТА АКО, В БЪЛГ. ЕЗИК? НАПРИМЕР, АКО ВИЕ НЕ ОГЛАВЯВАХТЕ ГЕРБ И НЕ УПРАЖНЯВАХТЕ ДИКТАТ НАД ТЯХ....ТЕ щЯХА ДА РАБОТЯТ В НАРОДН. СЪБРАНИЕ И КАТО ОПОЗИЦИЯ щЯХА ДА БЪДАТ МНОГО ПОЛЕЗНИ, КАКТО ОПОЗИЦИИТЕ В ПРЕДИШНИТЕ ГОДИНИ,,,НО АКО...,.ЖАЛКО

Кажи му ГЕРБер и не го обиждай повече! Ако все пак се налага да го унижиш още - наречи го Бойко Борисов. Ваш Боко има дървеножелязна логика - Бюджетът приет от ГЕРБ е супер и актуализация не е необходима! Обаче, ако не мине актуализацията - правителството пада, щото бюджетът е продънен и на нас самите (ГЕРБ) не ни харесва! Това си е класически пример за лудост.

Така е! Това са "страхотно умните" тъпи номера на Боко тиквата. Той иска да покаже, че го е грижа за народа, който обра до шушка и унизи до дъно. Той още си мисли, че може да командва НС и да нарежда кога да се събере и какво да реши. Това е лудостта на самовлюбения идиот мегаломан.

Комунистите доста отдавна ползват една тактика за манипулация "всички са маскари" С тази тактика се цели отвратяване на максимален брой хора от политиката и участие на избори.Това се извършва дори с цената на омаскаряване и на свои хора за по-голяма достоверност.Целта е минимално участие на избори и твърдите ядра на БСП и другарите им от ДПС да решават изборите...Знае се че комунистите гласуват под-строй,същото важи и за турците на Доган...Разочароващ обаче за комунистите е факта,че в последно време все по-малко хора се връзват на подобни манипулации.Може би прекалената употреба на лайнометите в последно време води до тяхното изхабяване като средство за манипулация....

До Дело Ей Дело, такива като теб ги изпращам на Витоша да надуят кавала и си го примерят. След няколко месеца ти и побратимите ти по мутренска природа ще сте в затвора.Само лопата по главата на ГЕРБАБЖИИТЕ.

Винаги съм се възхищавал от идиотизмите на на един тъмен балкански субект наречен Б.Б. Е,по-голям милиционер,мутра,кмет,генерал и всякаква куха лейка е трудно постижимо дори и в криза. Само панделата е местото на този труженик на Републиката.

Ало неграмотни и прости комунистчета! Вашия лидер който си заслужавате е Сидеров- ВПРОЧЕМ КОЛКО ВИ ПЛАЩАТ НА ДЕН ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР ТУК ДА СЕ НАПЪВАТЕ ДА БРАНИТЕ УПРАМЛЯВАЩАТА ОЛИГАРХИЯ?

Аз като гледам коментарите по сайтовете и най-вече у фейса - по-неграмотно племе от привържениците на ГЕРБ - няма. Не знаят какво е това кирилица, а когато я използват са на ниво циганче в трети клас.

Тук масова пишат подръжниците на БСП обаче и да сои говорите фактите от историята ни не мълчат!Какаво казват комунистите за власта ,с кръв сме я взели и с кръв ще я дадем не е ли така?НАд 50 дена протести и не искат да си ходят защо за да заграбят каквото е останало и да си ходят тогава!Само че тогава простите българи ще умираме от глад и мизерия а циганите ще си живеят пак на наш гръб както до сега!Като БСП са толкова добри управници защо няма държавни предприятия кажете де ?Всичко закриха и унищожиха което естествено бе създадено от Тодор Живков!Те го съсипах с размах а пък после Борисов ни виновен за кое че 23 год комунягите не спират да ни ограбват ли?За нормалните млади хора единствения избор са десния блок а за тези зомбираните с късата памет БСП и ДПС и Атака!

Г-н Борисов знаете ли къде е БЕДАТА? Тя е там ,че Вие не признавате кои точно Сте "ВИЕ"т.е. "НИЕ" както казвате! Не е ли време да ПРИЗНАЕТЕ,че в България няма НИЕ и ВИЕ,а има само ЕДНОТО? Но кое е то? ОТГОВОРЕТЕ г-н Борисов!

Че той си го каза отдавна! ВИЕ - това сте лошият мат'рял, а ТЕ (НИЕ) сме малцината избрани и посветени да управляват мат'ряла. Боко винаги е презирал "другите", дори и собственото си обкръжение ненавижда.

Трябва яко да се нагушкат,къде ги търсиш?