Борисов към опозицията: Простаци!

"Простаци", това бе отговорът на премиера Бойко Борисов на въпрос за инициативата на БСП да раздава менюта на пицария "Ало, ало", в която финансовият министър Симеон Дянков бе изобразен като главен готвач, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Борисов към опозицията: Простаци! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези простаци червени пак забравиха,че от тази постна пица и те ще ядат/не крадат/ако има нещо за ядене!Май в затвора ще има повече ядене за вас!Простаци се родихте,простаци ще умрете!

Ами ако не бяха глупави, нямаше и да са бедни. От глупост вдигнаха двата пръста, а сега им показват среден, от глупост се превърнаха от държава на средно богатите в най-бедната в Европа, пак от глупост избират поредните тарикати, дето ще ги ограбват. Лошото е, че глупаците стават все повече.

Комунисти отдавна няма ,който ги връща значи е фашист.Такава злъч от фашистите и съвсем с техния маниер.Или с фюрера или в концлагер.Къде е демокрацията и правото на лично мнение,да попитаме все пак?Много ограничен народ бе!Хем бедни ,хем глупави!Не виждат ли, че бюджета за нищо не става ,ама не ,ние държим на фюрера и той прави всичко идеално.Боже,боже...

Затвор за престъпните муцуни на 20 годишния ни преход. Е, щом казвате... Най-малко вина има, за ваше съжаление, БСП, а най-много за разсипията на България през тези години имат вашите другари - демокраДи. Който има малко акъл може да провери и да се убеди.

не не са прости ! изцеждат до последна капка всичко което може да се изкара от безграничната простотия и мизерия в душичките на полуприматите които са ги избрали и това посредством елементарна пропаганда като за неграмотни, жалки неудачници... въобще не са простаци, а са просто клоуни на вълна селташки закачки. защото за маймуните е твърде сложно да асимилират мисъл и е по лесно да разсмееш една маймуна от колкото да я накараш да мисли - колкото и да е просто това за което трябва да се сети сама.

ХЕМ ПРОСТАЦИ ХЕМ ПЪК МНОГО КРАДЛИВИ АКО ТОВА КОЕТО СЛУШАМЕ И ЧЕТЕМ Е ВЯРНО ТОВА СА ЖИВИ ПРОСТАЦИ С ТОВА РЕВАНЕ СИГУРНО ДОБРЕ ЗНАЯТ ПОГОВОРКАТА - НА ПРОСТАК КАТО МУ ДАДЕШ БЯЛ ЛИСТ И ХИМИКАЛ ТОЙ ПОЧВА ПУ.КИ ДА РИСУВА. ЗАТОВА ТОЛКОВА ПЛЮВАТ ПО БЮДЖЕТА ХАЙДЕ НАЙ-ПОСЛЕ ДА ЗАРАБОТИ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И ДА ПОЧНЕ ДА ГИ ПРИБИРА ЕДИН ПО ЕДИН И МОЖЕ ДА ПОУМНЕЯТ ТОГАВА СЕГА СЕ ПЕРЧАТ ЗАЩОТО ЗНАЯТ ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ИМ ТЪРСИ СМЕТКА ТЕ С ТОВА ГОВОРЕНЕ НЕ САМО ЧЕ СА П Р О С Т А Ц И АМИ НЕЩО ПОВЕЧЕ - НА СЕЛО ИМ КАЗВАТ НА ТАКИВА - ДОБИЦИ

Всички комунисти са простаци. Това хората го знаят отдавна , а и те самите си го знаят много добре, ама друго си е да им го каже в очите премиер, израсъл под тяхно крило.

думата на Б.Б. точно определя защо държавата ни е слаба.

ТЕПЪРВА ПОЧВА ДА СТАВА ЯСНО КОЛКО МНОГО СА НИ ЛЪГАЛИ И КРАЛИ ДРУГАРИТЕ! ТЕ ЗАТОВА ТОЛКОВА ПИЩЯТ И ЗЛОБЕЯТ.

че опозицията БКП си изпусна нервите и май се изпусна и на друго място. Важно е че рейтингът им пада с всеки изминат ден. Давай Бойко! Радвам се да гледам как цвърчат червените уроди в парламента и във форума

ТОЧНО И ЯСНО! Можеше да добави и престъпни лицемери.

простак м. и простачка ж. укор. Прост, груб, недодялан човек. От него няма по-голям простак. цирк м. (лат.)1. Помещение с амфитеатър за зрители и с арена, в средата на която акробати, клоуни, дресирани животни и др. дават представление. Постоянен цирк. 2. Самото представление. Гледам цирк. 3. прен. Весело, шумно и забавно зрелище. Правя цирк. циркаджия м. и циркаджийка ж. разг. Цирков артист. Кой какъв е - без коментар. Но кои сме ние? И хлябът ни сух, и зрелищата ни постни...

КЪДЕ И КОГА КОМУНИСТИТЕ НЕ СА БИЛИ ПРОСТАЦИ И ВАРВАРИ!?

Във всяка нормална държава не само опозицията, но и всеки може да си прави шеги с управниците, докато не се коригират. Ако не схванат иронията може и с ритници да си идат. Тъй е в белите държави. А от Боковите глупости и мутренски изцепки взе да ни писва. Или да влиза в пътя, или да се маха.

Не знам кой е простак и кой не е. Аз такива думи не употребявам, защото мама ме е възпитала добре. Друго ми се ще да споделя. Абсурд е да няма пари и парите са ги откраднали комунистите. Истината е, че за да се наложи практически геноцид вътре в страната и за да се харесат някой (Дянков) вън от страната не се плаща нищо от бюджета. Това води до безпрецедентна мизерия , закриване на предриятия и фалит на фирми. Тези боклуци , начело с Б.Б. са за съда в Хага.

БКП-БСП отново го подкараха в комсомолски стил - стенвестници по съветски образец, дацзибао по китайски. Е, толкова могат, няма за какво да им се сърдим. То с такъв лидер като Станишко и такъв PR като Азер Меликов с червените прашки друго не може и да се очаква. ББ е прекалено търпелив - да ги нарече само простаци! Те са си направо долни леви педали. Но все пак 4-годишната му практика при Царя го е научила на толерантност. За съжаление Царят не можа да вкара и грам мозък в чугунените глави на върхушката на БСП. Той народът добре го е казал: Хуй да е, да му го вкараш, акъл не можеш Та тази приказака с пълна сила се отнася за художествените самодейци от БСП. ББ не е идеален. Нито пък Симеон Дянков. Но преди 5 месеца българиоте избраха тях, а не турското мекере Станишко - политическата подлога на Доган и компания. Така че сега ще почакат малко. А акъл могат да дават ан Русия (виждам че някакъв простак и от Русия се е изходил на метеното). Номенкла мрази ББ. И има защо. А занапред поводите ще стават все повече. Но след като БСП вие така неистово това може да означава само едно - посоката е правилна и ББ ги е настъпил по мазола. И като първа стъпка това никак не е зле. Сега натискът трябва да продължи с по-голяма сила - уволнения, следствия и който съвсем е сгазил лука - в затвора. Защото за цялата висша номенклатура на БСП която е извършила хиляди престъпления няма толкова място в затворите.

в коя нормална държава опозицията си прави публични шеги с финансовия министър всички са за съд браво БОЙКО

NO kogato Boiko i klikata mu iskaha podpiska za uvolnenie na pravitelstvoto- tova ne be6e prosta6ko??? Nai me pla6i 4e golema 4ast ot naroda se kefi na podobni 4algarksi izkazvaniq na primiera...no BB e prav, za da upravlqva6 i da radva6 prostatsi trqbva da govori6 na tehniq ezik.

Това, че бившите управляващи се провалиха тотално, е вън от съмнение. Но прастащината извира с пълна пара от човека на снимката.

Еми време е нещата да се наричат с истинските им имена! Простаците са си простаци! Няма дипломатически език за простака...

Не, чифутче, не комунистите са те обрали, а виж дали не са зелените човечета! Щото нашата държава я ограбват от 20 години, а сега грабежът е в хамериката. Там като са избили комунистите, кой сега ограбва хамеринаците, чифутче? Ма, тъпо си като хлебарка!

няма по-страшно от това комунист да управлява антикомунисти

Палячовци, те си знаят (комунистите) кой са.

Прекалената веселба не е веселба

най-върлите и брутални мошеници, най-подлите и безсрамни апаши, най-дивите и най-алчни грабители, които народа ненавижда и мрази от дъното на душата си...

Питам: в новото технологично хилядолетие, на интелекта, на технократите, на откиритията и науката ли живеем, или във времето на Средновековието и ВАРВАРИТЕ? Свършиха ли нормалните, умни, зрели хора по нашата изстрадала земя, та на върха й се издигна ВАРВАРИН? Чета тук, във форума, с малки изключения, пак крещят варварите, обезумяли, злобни примати с жалки мръсни душици, на които умствената им дейност приключва с Осанна! или Разни го!! Жалки юроди, земята ще се отвори, за да ви погълне, безумни! Злото ви ще донесе само зло, земята ни ще ви погълне заедно с него! Спрете, безумни, спрете се! Вгледайте се в народа ни, който кански пищи измирайки! На кого служите, варвари, на враговете на българите ли, та сте гракнали като гарвани над мърша срещу своите! Осъзнайте се, БЕЗУМЦИ!!!!

Че са простаци, простаци са, но са и прости. Но какво може да се очаква от биологически непълноценни хора. Всички знаят, че предателите и убийците се самоубиват и поколението им се изражда.

Формулата е открита във форума! Общият знаменател от прочетеното до този момент е: Всички са простаци! Всички са комунисти! Тези заключения ще преобладават винаги във форумите и медиите, защото те професионално ни се пробутват, непрекъснато! Защо се пробутват непрекъснато ли? Ами, защото са от полза единствено на съществъващият в Българоя, чужд капитал - без да коментираме що за капитал и инвеститори са. Това са просто грабители! Те държат най-големите медии у нас и налагат мненеието си над аудиторията! Спасението за сега с това сдухано правителство е невъзможно! И в него кадрите са подбрани по чуждопрехласване, начело с Тиквата! Едва ли има в някоя друга държава Правителството да заявява, че прави бюджета на страната си да се хареса на други държави??!!!?? Това е такава идиотщина, която може да търпят само смотани и ошашавени българи! Предствете си, че Саркози се изцепи и каже, че бюджета на Франция за 2010 г е направен за да се хареа на САЩ, Англия, Германия и Италия! Казвайки такова нещо, само съпрос на техника е да падне по най-бързият начин от поста с правителството си, за броени дни!

А бе това култ ли е? - почва тотално да ми харесва Борисов като политик. Я кажете нещо, което казва, да не е вярно! А начинът ми харесва! Най-сетне нещо различно от бабешка седенка (сакън! не думай тъй! аааа! не мой то тъй! и прочее червени глупости до сега). Много, адски съм доволен, че накой казва нещата с имената им и с нищо друго!

Не съм привърженик на БСП,но още по-малко съм привърженик на липсата на възпитание и интелект,както и на Бай ганьовщината на Пожарникара и неговия любим Хер Флик. Навън му харесвали бюджета,кой нормален икономист го е харесал и къде го е обявил?Навън няма хора които да парадират с пълното си невежество в областа на икономиката и да представят безумните си решения,като гениални откровения. Но време е българската психиатрия да ни даде едно квалифицирано мнение и ако може да им помогне.Поне трябва да опита,от човещина!

От простака по-лошото е активният простак. А тези са не само активни - те са активисти! Генът им е смачкан...

Ако каже селяни, обижда селяните. Така че много вярно го е казал! Дали разбират колко са прости? Та на ли те изядоха мръвката за пицата?! С асансьори по 300 000 лж. единият, с прикрити данъци на партийни другари, с проекти, надути с 30-50%, за да влязат пари в БСП касата... Дали разбират какво правят, или Господи прости им - те са простаци!

Някой тук е написал (май народен) че бат Бойко не бил демагог :))) Е аз за по-голям не се сещам или вероятно изказалия се не знае значението на думата ...

Всички сте много прости и късопаметни, забравихе как Другарите взривиха цяло поделение да си заличат кражбите сега ББ ви е виновен. Тъпанари мъчно ли ви е да Жан и Серго

Браво Борисов, браво Дянков. Все още се чудя защо БСП и ДПС не са зад решетките. Не виждате ли, че те освен да крадат друго не могат да правят. Те даже не могат и да са опозиция, само пречат на нормалната работа на парламента. Те по природа са саботьори.

Удивителен банкенски простак !

Да,прав е г-н премиерът!Абсолютни простаци са комунистите и трябва тяхната партия да бъде забранена завинаги,с най-строг закон.Окрадоха и докараха България до просешка тояга,а те самите станаха олигарсии буржоа.Как така?Просто докато се ровеха в шумата-намериха жълтиците?Унищожавах интелигенцията, иприсвояваха имотите на дедите ни,живяха на наш гръб-докога?Всичко да им се конфискува,да броят стотинките и да ровят в кофите-да мрат от глад,или да им дават по залче-колкото да дишат /ако въобще заслужават и това/!Гнусни крадци и обирджии

Станишев и сие са не само простаци , но и наглеци !

Не че искам да влизам в спора кой българин е по-прост и по-нагъл и по-смотан но Бойко е прав на Станишев и компания - простотията ,наглостта и безхаберието за изкраднатите от тях пари от фондове и от държавата ще им изяде главата . Партията БСП-БКП ме отвращава защото те знаят само да крадат и да се подиграват ЖАЛКО ,че няма осъдени и жалко ,че законите не са еднакви за всички . Мислех ,че Бойко ще накаже крадците в тази държава ,но явно съм се излъгал и ника който съм си избрал е наплълно подходящ за мен !

Явно ,че България се управлява от простаци или циркаджии.Пропуснах, и блюдолизци,които се прикрепят към силните на деня и дори ги надминават в старанието си да провалят страната.

Трамваи ,брадви ,пици............PR- на червените е наш човек! Не, че сме много добри, обаче в сравнение с червено - турската царска туршия изглеждаме велики.........

По-тъп ученик от Бойко Борисов не съм имал!!!Колко време беше охрана на другаря Живков-никаква полза!Колко време беше охрана на Царя-никаква полза!ПРОСТАКА СИ Е ПРОСТАК И НЕ Е ЗА ДИПЛОМАТ!СРАМ И РЕЗИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!Пиша ти-СЛАБ/2/ и те пращам на поправителен като охрана на СТАНИШЕВ!!!!

Сосите,суки седерастские стального, социалистического, сверх-скоростно сверлящего, ста-сорока-семи сантиметрового!

Оригиналът: О, достолепни Генерале, поведи ни! Ний вярваме във твоя свят обет! От враговете Де Пе Се /ДПС/ пази ни! Проправяй бъдния ни път напред, За да застане нашата България Във Европейския съюз със чест, Да заблести като небесна лъчезария Да я приветстват всички! Светла вест! Премъдри Господи Иисусе, благослови Ти Генерала Вече преведено на световните езици. Ставаме за резил и майтап.Нима българите са толкова тъпи! Английски: us on, ye stately general! In thy holy pledge we trust! Protect us from that bitter enemy, the MRF (Movement for Rights and Freedoms)! And pave the way: So that Bulgaria may prosper In EUs fields of glory, And glimmer like a radiance in Heaven, And everyone may hail her! Great word! Oh Lord almighty, Jesus Christ, Give thy blessing to the General and to Bulgaria! Френски ministre élu par le peuple Oh, digne Général, soit notre guide! Dans ta sainte vocation nous croyons! Sauve-nous de nos ennemis de DPS*! Et déblaye notre chemin en avant, Afin que notre Bulgarie se dresse Dans l'Union Européenne avec honneur Qu'elle brille tel un ciel clair bleu Que tout le monde la salue! Radieuse nouvelle! Sage, notre Dieu Jésus bénit le Général et le Pays -------------- (prononcer DéPéSé est le parti ethnique turc en Bulgarie) Немски: Sie uns, Herr General! Auf Ihre heilige Versprechung verlassen wir uns! Verteidigen Sie uns geg'n unsr'ren Feind, die BRF (Bewegung für Rechte und Freiheiten), Und ebnen Sie den Weg: So daß Bulgarien mit Stolz In der EU gedeihen kann! So daß Bulgarien stark glänzen kann Und jeder jubeln darf! Großes Wort! Allweiser Jesu Christe, gib Deine Segen dem General und uns'rem Statt! Адресът на групата почитатели , във Фейсбук е: http://www.facebook. Който желае, може да се присъедини към нея или да помогне в преводите, вече се обсъжда и възможността да се номинира поетесата д-р Венета Бакалова за някоя от престижните поетични награди. Трябва да е голяма, нещо като поетичен еквивалент на Гонкур, настояват феновете на Небесна лъчезария. П.С Малоумието взима застрашителни размери,което е опасно за Вас и близките ви ! Време е този цирк да свършва,щото икономиката се срива !

Ето какво гласи поетичната възхвала за родния вожд и учител, кръстена Премиер, избран от народа. О, достолепни Генерале, поведи ни! Още по тематаHappy Birthday, Mr. Премиер, пее чалга Сашка Чалгарки пъшкат по премиера: Леле, как си го представям гол! Ний вярваме във твоя свят обет! От враговете Де Пе Се (ДПС), пази ни! Проправяй бъдния ни път напред, За да застане нашата България Във Европейския съюз със чест, Да заблести като небесна лъчезария Да я приветстват всички! Светла вест! Премъдри Господи Иисусе, благослови Ти Генерала и България! КОМЕН БЕЗ ДУМИ !

Нещастнико, досега бяхме с лидери ,които тъпаци като тебе избираха и им се кефеха и бяхме в турския кенеф - време е да те оставим тебе и тея като тебе вътре да си плувате в лайната ,а ние да сме на чисто...

Намерил се кой да каже ,кой е простак и кой не е ! Кой е простака е ясно, като бял ден,щото простотията не може да се скрие! Да видим сега какво ДДС ще измисли и от кого и от къде ще иска да смъква парички. Но всичко до време!

Премиерът даже е бил прекалено тактичен. Те са едни скапани червени лай.... ри.

Само така! Тука 4мата социалистичедки малоумника дет пишат по цял ден със 100 различни псевдонима май им се подпалиха ръчиките днеска .... хахахаха И все по-трудно ще ви е - проста сган червена - защото по статистика измирате и изчезвате - Сбогоооооом

Боже, какви лиглювци в този парламент. От ден на ден в ляво стават все по-нагли. Умират си от злоба