БСП призова Борисов в парламента заради бунта в Харманли

БСП поиска премиерът в оставка Бойко Борисов или вътрешният министър Румяна Бъчварова да бъдат изслушани в парламента за бунта в бежанския център в Харманли.

Обратно в новината

Коментари - БСП призова Борисов в парламента заради бунта в Харманли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На колко метра от крушата в село закопа членската си книжка на БКП. Тъпунгер !

червените евродепутати които гласуваха в защита на мигрантите.Егати,червеното лицемерие.Нагли,по-нагли,най-нагли,по комунистически нагли.

се размърдаха и само питат "ту това ту онова".Те само и за това стават между другото, само да питат а друг да работи и те да гледат сеир или да падне някой и друг келепир.Абе нещастници, идва време вие да бачкате а от ГЕРБ ,да ви питат.Тогава аз всинца ви ще гледам ,като патки оплетени в кълчища.За това съм и спокоен, защото няма да издържите и една година време в управлението,защото за нищо не ставате а само да се упражнявате в слово дрънкане.Всичките вие с малки изключения сте вредни за държавата.

Като "чакали на мърша " са, само гледат нещо да се случи и организират неистив вой! Ей, хора, бъдете бдителни, не изпускайте от очи червените ПЕС-ове, защото захапят ли ви, отърваване няма още 45 години...

При управление на БСП с помощта на ДПС, мигранти ще бъдат приемани както досега и няма да ги изгонят масово както и искат сега. Същото ще бъде и при хипотетично управление на национал-патриотите. Тогава , в управлението, най-кресливите ще мълчат като риби. За целта приемам мизи за облог. Ако някой мисли обратното да се обзаложим.

За тиквоча по важен е ордена в Унгария от положението в България.

пожар в Харманли бе, ко ривете. Освен това е в оставка и нема да ви ръкопляска на простотиите на екран.

Политическата предизборна схема е проста. Знае се, че България е подписала международни документи относно бежанците и не може да ги изгони прост ей така, както политици лъжат безмозъчните си избиратели. Отива са на място където има много мигранти и се създава проблем. Измислен. В случая опасност от епидемия. Експлоатира се и се играе на струната на страха. При това не протестират хората от Харманли, а 150 човека от цяла България. Другите политически идиоти вместо да решат проблема по правилния начин ограничават свободата на мигрантите и те започват да се бунтуват. Схемата не свършва тук. Сега до предсрочните избори ще се спекулира и ще са лъже на мигрантска тема, а случаят в Харманли ще се развява като знаме. Решението е просто. ДАНС и Прокуратура да се задействат и да посочат подстрекателите на протестните маршове. Това ще прекъсне спекулациите за мигрантите и използването им с предимство в предизборната пропаганда пред наболели проблеми на обществото ни.

Са първо бежанец се става само след като ти бъде издаден официално такъв статут, второ има споразумение за реадмися с Афганистан, трето това, е хората от Харманли не били на протестите е откровена лъжа, четвърто - имигрантите са огромен проблем на цяла Европа бре другарю интернационалист

Защо не си починеш? Само се потиш и огладняваш.

Как нашите управляващи не погледнат на запад какво става-след границата със Сърбия е съсредоточено огромно количество отлично екипирани военни части,специални полицейски части въоръжени с автомати последен модел ,,Хеклер и Кох`, по пътищата е пълно с военни камиони и джипки,патрулират и унгарски военни под ръководството на Фронтекс.Въпрос на време до един час е да бъде блокирана границата с България така, че всякакви опити за нелегално пресичане на браздата да се окажат смъртоносни. А ние как ще посрещаме,недай боже,емигрантската вълна

Не губете времето за други работи за да слушате поредните самохвалебствия на тоя. За толкова време ако не сте проумели че при него думи и действия са несъвместими значи напрано сте вземали пари от нашите данъци

Тези хора вече са рискували два пъти живота си заради свобода. Веднъж в родината си и веднъж по пътя до тук. Защо трябваше политически идиоти да правят предизборна кампания на техен гръб да се ограничава свободата им и това да доведе да бунт който може да се приеме като заплаха за националната сигурност?

Тези хора да си стоят по местата а не да се натрисат на други нямащи нищо общо с техните претенции. НЕ са бежанци а по всеки закон са нарушители на държавна граница т,е, престъпници..

Ела ти в Харманли да живееш с тях. Ходят на групи, местните магазини са пропищели от тях, нападат частни градинки, краде се отвсякъде, пипат всичко, а са целите в рани.Хранят се по градинки и по площада и замърсяват всичко.

А имаш ли идея какво според тях е точно "свобода" ?

БСП врещи като драгливо магаре на плет... МВР държи ситуацията под контрол, а решаващи ще са действията на Агенцията за бежанците за извеждането им от страната.

Ако трябва някой да се пита, то това са ДАНС и прокуратурата в закрито заседание. Те трябва да дадат отговор кои са политическите подстрекатели на "протестите" в Харманли, какви мерки са взети против тях и какви за да се предотвратят бъдещи подобни инциденти водещи до заплаха на националната сигурност? Кои депутати крещяха от микрофон пред 150 човека събрани от цяла България в Харманли?

БСП да излязат пред народа и да обяснят,защо са подписали техните депутати в Европарламента резолюцията за приемане на бежанци и тяхното разселване в България?!?????? Защо тези продажници са продали България на ислямистите????? Защо????Тези депутати трябва да лежат в затвора доживот!!!!! До края на дните си в изолатора!!!!!

Европейски споразумения са подписани, НО И обещания от управляващи са дадени, даже и милиони ни преведоха за тях, а кой прие българското постановление ЗА ЗАСЕЛВАНЕ. Не търси вината едностранно.

Генерал Решетников ли вика Борисов на изслушване? А може би ще слуша Нинова и после ще докладва на Москва подслушаното.

Защо Борисов беше в Харманли?

беше Бъчварова, щеше да питаш защо Борисов го няма. Ама си и ти!?

Ех тази Кунева... Да се ненадяваш! Такъв остър език по отношение на "евроатлантическите ценности" от депутат от РБ! Но идват избори, това обяснява всичко...

БСП е един от подстрекателите на протестите в Харманли, които измислиха заразни болести и вещаеха пандемии. С какви очи БСП която трябва да бъде разследвана за противодържавна дейност и дейност с която застраши националната сигурност ще иска сметка от Борисов?

"БСП е един от подстрекателите на протестите в Харманли, които измислиха заразни болести и вещаеха пандемии" Може ли да обясните?

ЗАБРАВИ ДА СПОМЕНЕШ И ПУТИН

след радев и той да даде отчет пред партията

А Соломон Анжел не иска ли да му се яви на този провинициалист?

И да обясни, какви ангажимети е поел и с колко се е облажил за да приеме и засели в България бежанци. Предател !

БСП, не се занимавайте с глупости. Не трябва да се явява в НС,а да организира миниране на границите, въоръжена охрана,възстановяване на гранични войски,кучета,джипове,дронове,гранати,гранатомети,сълзотворен газ,доброволчески отряди. Трява да се действа,а не да се говори защото проблемите се ограмни и брутални.