Коментари - НРС филтрирала сигнала за атентат срещу Борисов през 2005 г.? | dnes.dir.bg
назад

НРС филтрирала сигнала за атентат срещу Борисов през 2005 г.?

Още през 2005 г. в медиите е изнесена информация за подготвян атентат срещу тогавашния главен секретар на МВР Бойко Борисов. И аз се питам защо никой журналист не попита тези, които вземаха отношения по темата в медиите, дали цялата информация е била предоставена на тогавашното държавно ръководство. Дали НРС не е действала като някакъв филтър? Може би този въпрос е по-важен в момента.

Обратно в новината

Коментари - НРС филтрирала сигнала за атентат срещу Борисов през 2005 г.? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

през 2005... Сега си спомням нещо незначително: в дните след като ГЕРБ спечелиха изборите, някак си бегло из медиите мина едно предположение, че Борисов се е хванал за политиката и примиерския пост от съображения за ... собствената си сигурност.

Явно си доста млад и наистина не разбираш от партии. Само да ти припомня, че един милион и половина бяха членове на БКП. Сложи техните семейства и поколенията и ще ти светне малко. Стига вече с тези комунисти. Скоро ще стане четвърт век откакто животът се провени. Не разбираш ли, че има можещи и неможещи. Това не зависи от партията. ГЕРБ го доказа.

кучетата си лаят кервана си върви

Комунизмът ни беше извратен,демокрацията ни два пъти повече!Не мога да разбера тая НРС за България ли работи или за силните на деня.Така ли няма събрани данни за извършените престъпления по време на прехода и ако има защо няма нито един подведен под съдебна отговорност.Ако ли пък няма събрани данни защо изобщо съществува при условие,че прехода се извършва по престъпен начин,както всички знаем.

Местан заяви че иска Борисов да бъде разследван за изнасяне на класифицирана информация, ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ТАКАВА ИНФОРМАЦИЯ ИМА!

Абе градски, нещо много мил ти стана Бочето?

Брилянтно. Борисов говори в парламента за атентат подготвян 2009 г. и сигнал постъпил тогава, директора на НРС си говори за сигнал от 2005 г., а умниците коментират двете информации които нямат нищо общо. Затова ще си избираме все спасители и ще се чудим кой ни е виновен.

Изобщо няма да се чудим-КОСТОВ

Добре се е ориентирал! Че то ако реши да търси твоята трябва да я дири по дърветата.

Никой нищо не разбра.Само един разбра и то погрешно.

Какво е правил тук ,ако не е имал сигурност,че има чадър?

С Цецо и Кумецо правят далаверки по дюните! А ти да не знаеш, брей?

Хайде пак лъжи,пак измислици! Не разбрахме кога е готвен атентат срещу големия Б.Б - през 2005 год. или през 2009год? Не разбрахме какво точно са установили "братските"службе - дали атентаторът е Сретен Йосич или Ахмед Доган? Не разбрахме и защо се е мълчало толкова дълго време? От цялата тази история разбрах едно - Б.Б пак иска да се изкара герой,а може би жертва защото тя повече му подхожда на сегашното положение.Давай Б.Б ти си незаменим!

Б.Б. иска всички да си мислят, че той е добрият юнак, който се бори със злите сили, и те /нали са лоши/ искат живота му. "Героят" на нашето време... :)

Я някой да ме светне, че аз нищо не разбрах?! Ставаше въпрос за атентат през 2009, но г-на Димитров ме будалка за нещо станало през 2005, за което нямал право да говори, ама те и не го питат ... Боже, Боже, като си прибрал грешните, защо си оставил смешните?

Е,що пропусна баш комунягите от Герб? Или така ти отърва?

Алоо, господа Жутналисти, като няма пълна информация по въпроса, защо го коментирате???

Не обърнахте ли внимание, че Борисов отказва да заведе досъдебно производство, въпреки че "Сретен Йосич заяви, че бил покровителстван от българските служби за сигурност и лично от Бойко Борисов по време на пребиваването му в България". Защо ли?

Отново ни будалкат. Не казват нито "да" нито "не". Много типично за БГ властите. И защо ни занимават с Йосич, нали Борисов каза, че Доган е пръчал убийството му? Каква проверка тече, или има сигнал или няма. Въпрос на няколко минути. Само че номера е да се размие, да се забрави и гаднярите да продължават да бесчинстват.

то и ти си сектант, но не искаш да си признаеш.

от този човек, бе. Хора се самозапалват и умират, защото вече не издържат мизеицята, вие за тая тъпа Тиква ще ми раьтягате лукуми. Щели да го убият, ами да са го убили. Поне доста хора в тая държава щяха да са живи. Неговото управление ще запомня с многото приказки, с обедняването и озваряването на народа и с некачественото строителство. Вчера се прибрах от Бургас, новата отсечка покрай Стара Загора вече с коловози, на места банкета е отвлечен от вода и асфалта е напукан, до един два месеца и той ще се свлече, а от тия мраежи за птиците, няма и помен. Грозна гледка. Тунелите за костенурки пълни с вода, гьолове, както обича да казва самата Тиква. Който иска да Гласува за него, нека ако му позволява бюджета, да види каква магистрала е построил смешника.

Кога си излизал от Столипиново, че да говориш за магистрала, плужек червен?

Писна ми,вече 40 години,от червените престъпници и тяхните чеда,които лъжеха ,мачкаха и тъпчеха народа,който ги хранеше.Техния девиз беше"Дайте да дадете"Аз не си спомням хората на ,както я наричаха,отговорна партийна длъжност да са работили.Те само ръководеха,незнам какво,и даваха акъл.Много често съм слушала,че работят с масите отблизо и със всеки член поотделно.Дойде,не вярвах,и видов ден!Сега вместо да заставаме един срещу друг трябва,заедно,да се освободим,да освободим нашата БЪЛГАРИЯ от всички изедници,лакоми за власт и богатства!Стига!Не отричайте и не търсете само косури на нещо което е направено и се прави!Вие комунистите не вярвате,че има хора които наистина милеят за нашата страна.Нагли,по-нагли и най-нагли популисти.Аз не желая повече да храня Вас,Вашите деца и роднини.Не желая да Ви плащам охолния живот.Стига,че ми писна.Бог да пази моята България ,вие хващайте света там сте никой

Не всеки " сигнал" е достоверен! Твърде често по този начин се преследват други цели. Осем години са прекалено много за актуалността на подобна информация.

Кой беше този гражданин Борисов?...

На мен специално, всичко ми стана ясно. А на вас?

Парите, парите си търси Йосич, а и за не свършената работа от Буда

Започва се голямото замазване и замитане на бомбастичните инсинуации. Нито са оригинални, нито са забавни- просто жалки в нищоказването и нищоотговарянето. Как да се гордееш с такава държава щом се управлява от такава пасмина.

Нито Бойко , нито Станишев са цвете за мирисане, но доган е антибългарин и престъпник.

EЙЧ

Хубав - лош бойко пак ще управлява. просто нема по-добър който да го измести,...свиквайте!

Да, бе... Дори споменатият Станишев е класи като политик над милиционера Бойко.

питам профилактично, сега е 2013г., а ме занимавате със случки от 2005г ., докога ще ме връщате назад във времето и ще ме занимавате с лица, които най-добре си знаят защо...., омръзнахте и най-сетне прекратете ежедневно с "подвизите" на държавния хипертоник, нали вече му спадна.... кръвното

На хипертоника кръвното му падна, но желанието му за власт и надмощие още не му е паднало!

Премерете си Вашето кръвно,защо го вдигнахте,нали сте невинни.По времето на зрелия социализъм имаше едно предаване"Дела и документи" сега започва предаването "ДОКУМЕНТИ И ДЕЛА ,ДЕЛА,ДЕЛА"

Абе ... не е твоя работа да проповядваш в Нета сектантски небивалици. Нали си голям духовник бе...? !!!!! Само сектанти като теб, може да проповядват към самоубийство.

триково изпълнение прави ДПС с претенцията да видят с очите си информацията за готвено покуение с/у български висш политик от техните среди.очевидно тук те се чувстват господари на положението и правилата не са им по вкуса.

Що не плюете по Доган, а Боко това, Боко онова! Спомняте ли си как самоубиха секретаря му Ахмед Емин?! Но темата Доган е табу! Той е недосегаем!?

защото темата е за твоя идол Боко тиквата, а не за Доган. Та, твоят идол какво направи, бе, за да се разкрие делото за Емин, а? Нали цялата власт, МВР, специални служби, парламент, тъпанари като теб, всички му бяха на разположение, а? Защо не го разкри, бе? И не само това, колко се пенеше Тиквата как като дойдел на власт и щял всички крадци да набута в затвора -е, кой влезе, бе, в затвора? -кокошкарите-цигани, те...

Това генералче е образ и подобие на другаря Плевнелиев, платен и той платен косомолски секретар в близкото минало, как няма да не потулва и да отказва информация.

Айде стига ни занимавайте с тези глупости. Разобличителя

Много СМРАД много ВОНЯ покрай този човек и още по-лошото е,че не се вижда края и.

аман от тази мутра Боко, аман, непрекъснато ни облъчвате с него, какво има в него, бе, акълът му е една шушка, тъпанар, дето спа и цъка по телефона си по време на връчването на Нобеловите награди. Гледаха го като примитивно изкопаемо, респективно и нас покрай този грандоман. Хайде, преизбирайте си пак криминалогенната мутра и чакайте да ви "оправи". Това разглезено и ревливо момченце, на които всички, цял народ, му е крив, съвсем ще ни отдалечи от цивилизацията. Погледнете, бе, навсякъде плъпнаха калинки при неговото "управление" - цял свят ни се смее на упоритостта да обгрижваме мафията!

По-скоро е обратното - тези неща са достояние само на сульо и пульо от немощните ни специални служби...

Не може в една демократична държава някой като Бойко да приказва и да прави каквото си иска! Това са обиди които той отправи срещу стълбове на демокрацията и гаранти за демокрация какъвто е г-н Ахмед Доган! Тези несправедливи обвинения от страна на Бойко Борисов трябва да бъдат наказани! Искаме съд! И се надявам да го получим ако не тук то в Страсбург!

Ти си обречена да ходиш с потури и да ядеш пушена на тамян сланина. Твоята работа е да клечиш и да събираш сокове в задния ти двор, там до ореха.

Всичките ти постове "ухаят" на "пушена на тамян сланина". Знам, че си израсъл на село и основната ти храна е била филията с мас и картофа, но се поспри и помисли малко - можеш да родиш и нещо смислено! Всъщност като си помисля, че ББ ти е кумира и дори и той досега не се е справил с тази непосилна за вас задача шансовете са меко казано нищожни.

Абе Мелиха г-н Доган Ви оножда 20 години пълни Ви кратуните с глупости и си трупа парички без да го е еня за обикновените хора които му се кланят и гласуват за него, а вие мазохистично продължавате да гласувате за тази шаика престъпници и агенти на ДС

Прав си Пачо! Той наистина не може да се мери с БКП, които "клатиха" наред сума ти години, с царя дет' стояхте на опашка да му "цалувате" ръка и който ви "онождаше"(и продължава) катадневно да го прави- много повече от 800 дена(услади му се), с неговия бивш бодигард, бивш масажист на Бай Тошо и настоящ бедняк, който с 300 зора е спастрил за черни дни 1-2 млрд. (няма да изпиша нулите, че не можеш да ги преброиш) и който все още не може да говори членоразделено, но му се отдават прекрасно думи, като: "бия", "мас", "брато", "пипната отвсякъде" и т.н. все думички от съкровищницата на един велик оратор!

Абе аланкоолу, след като три години управлява единолично държавата и всички власти и служби ти бяха в ръцете, защо не разследва и не осъди никого, ако е имало действителна подготовка за атентат?! Явно, че за Боко Тиквата, естественото му състояние е да лъже като разпран!

2005 г. Кой е бил на власт и е "филтрирал" информацията?!

Ала бала, тинтири минтири. Долен сектант.

От много молби я докарахме до тук. Сега трябва с бой да се оправят нещата, защото кучето не ще да пусне кокала!

"народа" е лош генетичен материал. Противно на общественото мнение, това не е откритие на ББ ами очевидната истина. Изборите Май месец ще го докажат за пореден път.

Mougli е почнал молитвата, но тъй като напоследък имаме нужда от спад на напрежението, я пускам цялата;о) МОЛИТВА ЗА ХОРА ПОД НАПРЕЖЕНИЕ... Дай ми спокойствие, за да приема нещата, които не мога да променя, Куража да променя нещата, които не мога да приема, И мъдростта да скрия телата на онези хора, които ми се наложи да убия днес, Защото ме вбесиха. И също така ми помогни да бъда внимателен с пръстите, които настъпвам днес, Защото може да се окажат свързани със ..., който може да ми се наложи да целувам утре. Помогни ми да давам по 100% от себе сивработата...12% в понеделник 23% във вторник 40% в сряда 20% в четвъртък 5% в петък И ми помогни да запомня... Че когато имам наистина лош ден И изглежда, че хората се опитват да ме вбесят, Ще ми отнеме 42 мускула да се намръщя И само 4 ... АМИН

Потулване, прикриване, замазване, разводняване и отклоняване от фактите. А истината е, че престъпността вече е овладяла службите и няма да позволи да се разкрие какво става в сържавата. Че Бойко е взел парите - в това няма съмнение. Интересно е дали си ги е сложил в джоба или ги е поделил с тоя, който го назначи на поста главсек. Искам да знам за самото му поставяне на този пост, както се твърди че СИК са платили, къде са отишли парите, кой ги е взел и как Бойко си ги е отработил тези пари? В тази сценка ролята на докарания с неимоверните усилия на сините алчен Кобург остава забулена в гъста мъгла и всякакъв опит да се разсее се задушава още в началото. А на въпроса каква е тази роля на местно ниво може да се отговори с две думи - мръсна и голяма. А че самият лукав комарджия е пионка в много по-голяма игра в това можем да сме сигурни и без доказване.

И аз чух една жена на пазара да казва същото.

За другите е ясно, но хубавото е и че сам разбираш, че си идиот. И че си гербер, естествено, а комунистите ги споменаваш заради заплащането, нали? Отврат:-(

11.03.2013 13:45 ПИК Бойко Борисов не може да си прибере милиардите, с които слиза от власт, научи ПИК. Министър-председателят в оставка е придобил по време на управлението си около 2 млрд. евро, твърдят бизнесмени. Парите са от олигарси, на които държавата раздаде златни обществени поръчки за строежи на сгради и пътища. Огромна част от средствата, които е присвоил Борисов идват от приближен до него банкер, на когото повери съхранението на парите от хазната. Откакто слезе от премиерския трон, Борисов не може да мигне, а сърцето му прескача като лудо, защото се притеснява, че подставените лица, които съхраняват парите му, в един момент могат да му обърнат гръб и да не преведат по банковите му сметки нито лев. Кръвното налягане на Бойко се повишава опасно и от факта, че през близо 4-те си години управление той изнуди десетки милионери да го дарят с колосални суми само и само, за да ги остави на спокойствие. Други богаташи като братята Дамбовци, Гриша Ганчев, Миню Стайков едва ли ще му простят, че превзе бизнеса им и го раздаде на негови приближени бизнесмени.

Хвърчели две щурчета , едното било бяло, другото лилаво, най - вече едното. А другото не било, ама и то , като ....

Не можеш да си представиш, колко е прав 443! И да, всички ни направиха на щурчета!

Комунета,умрете от яд,но Бойко пак ще управлява!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И кого ще "управлява" Рапон-Буда? Сигурно говориш за шайката мутри, сдружени в разформироващата се групировка ГЕРБ..... :))))

Предай обвиненията си на прокурора, така както бяха предадени обвиненията за заменките(загуба за БГ. 6милярда) за Белене(2милярда загуби) и тец марица 1и3(13милярда загуби за БГ.) срещу Станишев!!!Прокуратурата и съдът разрешава обвиненията, другото е МИЛИЦИОНЕРЩИНА стар бсп приом за маниполация на гражданите!

Стига с тази реклама на боко-тиквата! Няма вече ка да помогне цял свят ,и българския също, видяха какво представлява това политическо недоразумение.

Явно постъпила е инструкция отвъд океана, Бойко Борисов да бъде съхраняван и опазван, независимо какво прави, а ГЕРБ отново да излъчи правителство след изборите с Премиер Б.Борисов! Дори и ЕС да не одобрява това правителство и да го сочи като най корумпираното в ЕС,щом САЩ го искат - няма алтернатива!

Разбира се, ай сиктир на съветските подлоги като другаря Станишев и бившите деятели на ДС като Доган, Местан и др. Време е да се отървем от тумора който ни задушава вече почти 70 години.

Оказа се обаче,че Станишев построил повече километри магистрали!Може би ако беше останал до края на мандата ББ щеше да го стигне ,но уви народа излезе на улицата и секна ентусиазма му.

ЕС одобрява това правителство най много от всички до сега управлявали! Всичко друго, което си написал си е твоя измислица!!!

Типичната позиция на известните с тъпотията си ченгелари. Питат го колко км са до Пловдив, той отговаря сиренето струва 2, 50 лв??!! Зададеният въпрос предполага отговор с цифра, НО явното разминаване в цитираните периоди говори за НЕИСТОВИ усилия целият случай да се замаже, да се размие и в крайна сметка да не бъде даден отговор на простичкия въпрос: "имало ли е такъв сигнал и ако ДА предприети ли са регламентираните в такива случаи проверки за достоверност"???!!! Всичко друго е от лукава го!!

Много спецове в червената партия, всичко знаят и могат! -за 60г. управление на последно място в Европа по богатство! и първо по корупция и кражби!!!

Дотук нищо ясно, освен, че политиците ни са престъпници!

ДАНС = ДС

ДАНС в професионално отношение е едно бледо копие на бившата ДС,от която се страхуваха даже световните мощни антибългарски централи,понастоящем наши "партньори...

В мутренските и мафиотските среди заплахите са нормални. Какво толкова. Проблема е в будализма на народа дето си вика за месия не когото трябва. Дано се поизчисти малко котилото им във властта. Това разбира се само с протести не става - трябва и прокурор. Никога повече герб - плеяда калинки, алчни и некадърни в защита на един не особено чист човек.