Борисов за Вишеградската група: Правилата са за всички в ЕС

Успехът на българското председателство на Съвета на ЕС ще бъде успех за цяла Европа. Ще се стараем много, заяви премиерът Бойко Борисов в Страсбург.

Обратно в новината

Коментари - Борисов за Вишеградската група: Правилата са за всички в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

борисоф вярно че банани имаше само за нова година но поне нормалните хора ги обелваха преди да ги изядат за разлика от теб и цялата гербераска пасмина която ги яде с кората

Милош Земан обича да дразни особено изтънчените лица и с подигравки по повод всичко, което те смятат за модерно или, казано на техния език, cool. Известен с привързаността си към алкохола и цигарите, чешкият президент веднъж вдигна чаша, в която, разбира се, имаше вино, а не смути, и призова: Смърт на въздържателите и вегетарианците. Любителите на политическата коректност най-вероятно са получили нервен срив при тези думи. На едно от посещенията си в Китай, виждайки огромния брой журналисти на някакво събитие, Милош Земан с лукава усмивка заяви, че някои от тях трябва да бъдат ликвидирани. Политкоректните медийни работници сигурно още не могат да се оправят от шока. Защото те са много модерни, ама чувство за хумор никакво нямат. Цветистият език на Земан със сигурност дразни високообразованите интелектуалци, но пък се харесва на нормалните хора. Именно те през 2013 г. избраха Милош Земан за президент. Тогава, когато Чехия все още не се беше оправила от последиците от световната финансово-икономическа криза, той говореше неща, които тотално излизаха извън либералния консенсус. Ругаеше политиките на орязвания и твърдеше, че държавата трябва да играе активна роля в живота на хората, а не просто да защитава интересите на елита, каквато е мейнстрийм концепцията. Милош Земан винаги е дразнил началниците били те в Москва преди 1989 г. или в Брюксел след тази дата. През 1970 г. е изключен от чехословашката комунистическа партия, понеже открито възразява срещу потъпкването на Пражката пролет. Днес лази по нервите на шефовете в Брюксел, понеже твърди, че Чехия няма намерение да се съобразява с квотния принцип за приемането на мигранти. Подобно поведение винаги да не си съгласен с началниците, каквито и да са те е напълно естествено. Защото, когато си нормален човек и политик, си такъв винаги. И винаги си срещу едноизмерните апаратчици били те съветски или брюкселски.

......"Чешкото правителство няма да се присъедини към Полша и България в обжалването на решението на ЕК да наложи по-строги ограничения за вредните замърсители от ТЕЦ " .... правила за наивници и марионетки.....

Kalin

Той се с всички бил ок само дето файда от това нула даже по малко от нула!

Не е лесно да го асимилира човек - мъж като планина, а говори и се държи като плазмодий! Такава липса на достойнство, такова грозно слагачество предполага само едно - ЗАВИСИМОСТ. Не е трудно да се досети човек къде го стяга чепикът бат Бойко. "Трудовите"му спестявания в офшорките могат да изчезнат буквално за една нощ. Ей затова играе по свирката на началниците и прави цял един народ - нашия - за резил! А най-смешното е, че почва да губи връзка с реалността и да се изживява наистина като политически медиатор в региона, че даже и в Европа. Дори си позволява да критикува хората с най-голямо достойнство и реализъм в ЕС - Вишеградците... Орбан сигурно си умира от смях ;)

Асимилирай го. Това е едър, грамаден плазмодий!

разберат че който се събере с борисов ,изгаря ,той си играе собствената игра ,която да му усигори преизбиране и пет пари не дава за България

Никой не умее колкото БоБо да навреди на собствения си имидж, а и на ГЕРБ ЕООД толкова много и то само за един единствен ден. Вън ГЕРБ от България!

Това НЕ СА ПРАВИЛА!!!! Това е ДИКТАТ на силните над слабите... Пак си застанал от грешната страна на линията на разума....Що ли???

като искаше да си говори с борисов като мъже,тя не е знаела че той даже мъж не е

и задника си да скъсаш ,от лизане ,президент няма да станеш,Българите ги е гнус от теб

Леле колко е мазен Бацееее..... Тоя ако го хванат канибалите нема нужда да му слагат олио в тавата, тоя сам ще си пусне.

Това е от филиите с мас.

Ние от евроатлантически държанки ,акъл нещем

Наскоро даваха по една телевизия филма за бай Ганьо. Тия дни европейците го видяха на живо.....

Видя се, че президент няма да можем да станем в следващите 9 години, начланик в БГ няма да сме повече след лятото, за това гледаме да си осигурим някакво постче в ЕС. С преводач, ако може :Д

Боко, на Орбан му е през дедовия за твоето лизане.....

По БНР чух го с ушите си да отговаря пред ЕП: "Ако има корупция, КЪДЕТО казват.."

За туй ли всички българи веече се завръщат ,няма да има вече място в България от цветуща политика ....

"...знаем какво е нищета и да има банани само за Нова година. " Да не сме някакви маймуняци?30 години минаха и друго нищо не можахте да измислите. Бяхме девет милиона,а сега сте решили да ни изтребите до десето коляно.

вън европата от балканите! а бб и меркелина в панделата до края на света!

носа на самозабравилите се централно европейски сиганчета ??? Нека разберат що е туй истински Българин Европеец ???

"...с повече такт, дипломация, в диалог, мога да говоря с едните и с другите." "... насилието над жените и децата е чудовищно не само в България, но и в цяла Европа. "...аз самият съм зелен." Едио зелено чудовище броди из Европа... То вече помете българите. Да се готвят останалите европейци!

Те правилата може и да са всички- макар, че аз не вярвам- НО ЗАЩО ПРАВАТА НЕ СА ЕДНАКВИ ЗА ВСИЧКИ- във вашата Европа на много скорости?

В ГЕРМАНИЯ ИМА СЕВЕРЕН ПОТОК, а в НЕЩАСТНА БЪЛГАРИЯ няма Южен поток !!!!! ЗАЩО ??? ЗАЩО ЗА ГЕРМАНИЯ МОЖЕ , А ЗА БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА ПОЛУЧАВА И РАЗПРЕДЕЛЯ РУСКИ ГАЗ?? ЗАЩО БОРИСОВ И ЕВРОПЕЙЦИТЕ ПРЕДАДОХА ИНТЕРЕСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА НИ НА ТУРЦИЯ инай добрият му приятел Тепи Ердоган?? ЗАЩО БЕ ПРЕДАТЕЛЮ?

Чудя се дали пък никой от евродепутатите не е чувал за доклада на Държавния департамент на САЩ, охарактеризирал Светиня Му !?!?!? Ама нали на Европа-та гащите са ниско под коленете и са приели американския постулат " Кучи син, ама наш кучи син !!!!". Те в ЕП не знаят що е това "суджук". Те не са чували нищо нито за Чакъра, нито за Мишо Бирата, нито за "ало Ваньо(лека му пръст на човека, ама много неща знаеше), нито за телешките пържолки, нито за "късата каишка", нито за изядените от ненаситните пенсионери пари, ама и какво ли са чували за Светиня Му !?!?!? А колкото за корупцията, не Му вярвам щото след две или три години ББ със сигурност не ще се откаже от властта, пък и да се откаже нали всичките ни политици са като Него !!!

Тъй като безсмислените политици по света и у нас са толкова много, почти сме забравили, че е възможно да има и нормални партийни лидери, премиери, президенти. А какво значи един политик да е нормален? Това означава да се чувства свързан много повече с обикновените хора, отколкото с елита, да работи за благото на съгражданите си, а не за наднационални политико-корпоративни интереси. И още нещо много важно да не се бои да казва истината. Точно такъв нормален политик е чешкият президент Милош Земан. И тъкмо заради неговата нормалност либералните политици и либералните медии го ненавиждат толкова силно, както в Чехия, така и в други държави. Понеже нямаше как да не съобщят за убедителната му победа на първия тур на президентските избори, либералните медии в различни държави сложиха, като под индиго, едно и също заглавие: Милош Земан не можа да спечели изборите на първия тур. Ето това е класическа манипулационна техника. Уж не лъжеш в прав текст, ама поднасяш истината така, че тя да звучи удобно за началниците ти. Няма как на либералните медии да им е приятен фактът, че Милош Земан взе близо 20% повече от основния си конкурент Иржи Драхош, който ляга и става, рецитирайки инструкциите от Брюксел. Обаче пък на Земан изобщо не му пука какво мислят за него тези медии и тези политици. Той не спира да повтаря очеизвадни неща като тези, че санкциите, които Евросъюзът въведе срещу Русия, само увеличиха рейтинга на Владимир Путин и нанесоха икономически вреди на държавите от същия този Евросъюз. Освен това Земан е привърженик на по-тясното сътрудничество на Чехия с Китай, което също никак не се харесва на евроатлантическия истаблишмънт.

С нетърпение очаквам реакцията и отговора на Орбан, Шидло, Фицо и Земан или този, когото чехите изберат.

Аз съм добър гражданин. Образован, тесен специалист, живея в България, честно се трудя и давам ценен продукт на обществото, с което се гордея. Обичам страната си. Но не помня никога в живота си да съм усещал с цялото си същество огромна пропаст между нас, хората и нашето правителство. Срам ме е и ме е гнус. Ние сме пионки в чужди игри. Политиците ни са високомерни парвенюта, на които изобщо не им пука за националните интереси. Сервилност, страхливо подчинение на някакви тайни и нелегитимни господари. Вижте на какъв безпрецедентен натиск сме подложени за тъпата Конвенция. Всичко в мен крещи, че се набутваме в нещо мръсно. Утре ще ни притиснат за мигранти, после за джамии, после ще плъзнат косовски шиптъри джихадисти, ще вкарат и трети пол и еднополови бракове. И нашите продажници ни продават ли продават за едно потупване от сили, които дълбоко ни мразят и презират. Страх ме е за България.

"Брюксел ни предаде, останаха ни метаболитния синдром и руската мафия" - потърсете в Google.

Всеки нормален човек с логическо мислене и склонност към анализ ,също го е гнус до отвръщение

Такъв плазмодий като любимеца на лумпените и дегенератите, Б.Б. иска да се сравнява с такива политици като президентите и мин.председателите на Унгария ,Чехия ,Словакия и Полша , а като допълнителна екстра да им дава и съвети/ама по сервилност/.Та това щеше да е смешно , ако не беше жалко

.........В отговор на въпроси Борисов посочи, че има много добър диалог с колегите си от Вишеградската група (Полша, Унгария, Словакия и Чехия)......... Сега четворката ще ти покаже дали всички са ....послушни.....мек...та.... и меки ки..и

НА УМНИ И ГОРДИ ХОРА !!!!!

Тоя стана за смях и на кокошките.

Лошото е че, Той представлява България и всички негативи са за българите.

Е те тука баце ме загуби като гласоподавател... Току-виж издърпа ушите на Орбан и на Беата Шидло за мигрантите! Алеле бе бате!!! Ние помним за бананите, ама ти помниш ли Кремиковци, Червена могила, Плама-Плевен кога работеха? Кога имахме всички ДОСТОЙНА работа? За 5% свръхбогати българи ЕС е екстра! Кво му е лошото? Разпродадоха държавната баница"на парчие"! Сега ние да му мислим! И нагло ни казват-малко работите? Какво да работим и къде??В Кремиковци работеха 25 000 души! Но иначе по медиите"жънем успехи"... Това да го каже на останалите жители на Видин и Лом, на Руен и Сливен... Та ще казваме ние на Вишеградската четворка...

Какво произвждаше Кремиковци освен мръсен въздух и стока,която като нова беше готова за скрап.Какво могат в Руен да работят- да отглеждат зеленчук и те го правят и си купувам от там,че е по-вкусен от този в Кауфланд.В епоха на Хайтех ,какво щеш да произвежда Кремиковци или Елпром,който можеше да произведе 20 години една и съща пералня -перла о4

Братчед, стоките, които Кремиковци произвеждаше-се изнасяха далеееч извън пределите на родината.... Стомана, прокат, релси, ламарина... Сега вярно, не ни трябва...Нали ни е отредено да сме бананова...А уж"Швейцария на Балканите"! Клати ми се ръката! За Перла 04-когато я правехме-китайците я бяха виждали само на снимка! Сега къде са те??? За времето си да те светна- си бяхме достатъчно Хайтек. Просто изведнъж се отказахме, не надградихме нищо изпуснахме се и те така... Нещо повече-разрушихме всичко, та и да иска някой-да не може да надгражда... Това е горчивата истина...

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Банкянският неандертал и в ЕП ли се изтапани да ломоти безсмилиците си на тема магистрали, площади и пречиствателни станции?

Малии.какъв лизач.Ес много ни бил дал,ами колко ни е взел?Къде са 2 мил.млади хора.Никой не дава нищо даром.И плюва по вишеградци,навместо да се поучи от тях.Боцеее,нещастник,гледай си народа бре,срам ме от теб..

- Все пак, какво бъдеще виждате вие за България? Никакво, не ме ли разбрахте, България вече не съществува, няма я. Мога да ви кажа, какво бъдеще виждам за територията, която някога е била наричана България. До десет години, вие не само няма да отворите седми блок на АЕЦ Козлодуй, но ще закриете централата и ще сложите кръст на атомната енергетика и ще внасяте руски енергийни ресурси от Турция. Богатствата на земята ви ще бъдат източени от чуждестранни концесионери, а нивите ви отровени от сондажи за шистов газ. Населението доколкото го има, ще се изхранва с вносни ГМО продукти, а децата ви няма да знаят, че дедите им някога са се наричали българи. Ще изчезнете не просто като държава, не само като народ, но и като страница в историята на света, а територията ви ще бъде използвана като плацдарм за реализиране на различни геополитически цели. - И, какво трябва да направим за да променим това? - Да направите ли, че вие сте неспособни на каквото и да е действие, ако то не е заплатено от някого, а никой няма да ви плати за да бъдете народ, още по-малко пък държава. Първо трябва да разберете, какво означават понятията чест и достойнство, идеал и саможертва. И да не ги бъркате с гордост и самочувствие, желание и безумие. - Да не би да намеквате за революция? - Говоря ви за ценности, за това, че трябва да се научите да различавате, кога едно нещо се прави за пари и кога в името на националния интерес. И когато видите, че някой прави нещо само в името на парите, или само защото му е платено за да го направи, то да го изолирате от каквото и да е участие в управлението на държавата ви, ако се наложи дори с цената на неговия или вашия живот.

кой е интервюираният/отговарящият? Искам да прочета цялото Дай име, не линк, че банват

Интервю тотално цензорирано в България - превода изопачен, чистен, мазан и след часове заличен от новините трагедия по нашенски - превода ми е от унгарски (поназнайвам го) - link/2014/12/02

България е на първо място по добив на тикви! У нас всички парле ву франсе! На Орбан тиквата може да бъде само лакей!

Нека направим референдум с една единствена точка: Искате ли Бойко Борисов да представлява България под каквато и да в форма включително премиер, президент, евродепутат, министър или шеф на служба.Време е народа да се изкаже категорично по въпроса.

Разбира се че искаме.

Ама ние знаем, че искате. Затова и няма да направим. А и да направим, ще обявим резултатите за незаконни,.

"Постигнатото в държавите от Източна Европа са уникални неща. Ако е било лесно, и в България да е имало метро, магистрали, пречиствателни станции. " Брех, да му се не види. Цял ден мръзнах на студа над въдиците, а той Бойко избил рибата още от рано, затова ли не кълвяло аххх

Достойна битка на президента и Корнелия срещу перверзията. А ГЕРБ се самоубива 17 Януари 2018, 16:14 Борисов пратил Екатерина Захариева и Цецка Цачева да защитават Истанбулската конвенция на специален брифинг. Конвенция, известна сред народа като конвенцията за третия пол. Кауза пердута. Все едно Цачева да спечели президентските избори. И точно тя да адвокатства на документа от името на ГЕРБЧиста антиреклама, самоубийствен пиар. Борисов май не си взе поука. Захариева същата работа. Един от най-несъстоятелните външни министри в историята на България. Големанов в пола, пълним дупки всякакви. Каквато каузата, такива и адвокатките. Жалко за нормалните хора в ГЕРБ като Георги Марков, които сега трябва да се червят пред съвестта и избирателите си и да се чудят как да обясняват защо партията им ще парафира перверзията. В същото време Корнелия Нинова набра точки покрай битката си със Станишев срещу третия пол (Доживяхме Цецка Цачева да дава за пример Станишев бравос!) И президентът се държи достойно по темата. Да, разбира се, националните ценности са над европейските. Над еврогейските впрочем, защото добрата, стара Европа няма общо с неолибералната толерастия, която шества из чиновническите коридори на оядения Брюксел. И не, не става дума за насилието над жени. Това е благовидната маска, зад която се е спотаило злото. Борисов оглушително мълчи, създава усещане, че е сплашен от шефовете или поне е в плен на женичките около себе си. Еснафки-домакинки, които панически се стараят да минат за модерни. Криворазбраната цивилизация. Нямало в конвенцията понятие трети пол. Е да де, предпочели са евфемизма социален пол. Ще въвеждат и джендър обучение в детските градини и училищата. Съмнява ли се някой това е просто репетиция. Следващата крачка е да легализираме гейбраковете и осиновяването на деца от обратни. Няма да стане така. Иска ли Борисов да остане в историята като държавника, узаконил извращенията по българските земи? Това е вододел. Следете кой как мисли и действа по този въпрос и си вадете изводи колко струва като човек и българин.

Този Тиквеник не е добре ! Време да бъде освидетелстван и тогава да му се разреши да заема тази длъжност ,ако както се вижда че не е добре , да си дава оставката и да ходи да си харчи откраднатите Милиарди достатъчно количество ,говори се за 5-6 Милиарда ! То ще има Народен Съд и Осъдителна присъда !

А с МАНДАРИНИТЕ, как седи въпроса? Решен ли е изцяло проблема в ЕС?

Бойко банана,Бойко с филията с мас,Бойко сади картофи,Бойко гладувал като малък.Хора как се стигна до тук,този кроманьонец да ни представлява пред другите народи, как.Не е за вярване ама е факт.

С избори, демократични. Казват, че сме избрали ЕС, НАТО. Избрали сме още, санкции срещу Русия, прием на "бежанци", СЕТА, НАФТА, дъблинските правила, приватизацията, ЧЕЗ, ИВН и даже сме избрали ПЛЕВНЕЛИЕВ !

Па да беше отишъл ти да ни представяш.

Бла, бла, пръц фръц, председателство, ЕС, бля, пръц, успешно, фръц, стараем се, бла бла, ухааа, добри сме, пръц и бла бля я ...

Вие сте доволни,ама народът не е доволен,,,ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ,ПЪРВИ ПО БЕДНОСТ,НИКАКВА РАЖДАЕМОСТ ,,НО явно щом вие сте доволни,ние нормслните НИКОГА НЯМА ДА СМЕ ДОВОЛНИ.А това ,че нашият не харесва,,Вишеграддкста четворка,а и ние не харесваме ,че ви се мазни толкова а народа мизерства.В бъдеще ще ни вземете и собстврната валута и тогава сме обречени,вечно зависими,в миналото бяхме от други зависими и знаеме какво се случи даже още продължава тяхната зависимост,Тато даже искаше да ни направи тяхна република,а сега неговият надледник го надмина в подмазването

ама не са !

Борисов ти си ПОЗОР за родината. В аналите на Българската държава ще има и име БББ от Истанбул. Затрил българите и дал яко рамо на педерасите.