Давутоглу и Бойко Борисов с еднакви позиции за бежанците

Турският премиер Ахмет Давутоглу заяви, че позицията на Турция във връзка с бежанската криза съвпада с тази на премиера Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Давутоглу и Бойко Борисов с еднакви позиции за бежанците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КРБ Чл. 59. (1) Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. Измяната и предателството към отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона.(2) (Изм. - ДВ, бр. 12 от 2007 г., в сила от 1 януари 2008 г.) Подготовката на гражданите за защита на отечеството се урежда със закон. Чл. 84.Народното събрание:12. обявява военно или друго извънредно положение върху цялата територия на страната или върху част от нея по предложение на президента или на Министерския съвет;

До "REDEEMER ( регистриран ) 24.09.2015 08:01" Ако мислех да се заминавам с политика, до сега бих създала партия. Може би е било грешка, че не съм го направила- сега е много късно за такива действия, защото друг огромен проблем чука на вратата ни.Имаме законодателство, на което трябва да се подчиняваме. То казва, че правителството на България обявява извънредно положение, а не една извънпарламентарна партия. Лошото е, че "правителството на България" не е в състояние/ не иска/ не може да произведе правилното политическо решение за защитата на държавният суверенитет на България...

Бойко, какво си видял ти от Втората световна война?

А вашите момата и сачмата ,какво са видели от БНА,камо ли от ВСВ? Те не знаят думи като караул,качка ,шомпол, вензел какво означават!

Тия са от ваще ве!

Не са решили турците, не са ни пуснали каквато пожелаят тумба негърийци. Та някакво разбирателство е нужно, дори по принцип- съседи и т.н. А инак засега единствената правилна тактика е препращане на африканосите без регистриране.

В репортажите за бягащите сирийци ,виждам хора които не са така измъчени от живота ,както ние българите.Ние сме в капана на развиващия се комунизъм и сега когато се води капитализъм.Незаконно забогателите комунисти ни разказаха играта.Те са прости ,алчни,ненаситни.Никога няма да се оправим.

Политиката на Турция спрямо бежанците е много удобна за Европа. Турското правителство се справя много добре с контрола им, за разлика от европейските такива. Можем да поздравим и да благодарим на югоизточните ни съседи за това. Но имам едно опасение, дали Турция няма да използва тази заслуга, като повод да иска по-лесен прием в ЕС?!

NADIA

Добре, кое му е лошото Турция да е в ЕС? Ако беше, сега щеше да е първата гранична страна по пътя на наплива, всичките тия милиони щяха да бъдат картотекирани там. И който успее да мине, би бил връщан обратно в Турция, а не да ни ги натрисат на нас и гърците. Пък турците се справят с контрола на тълпата по-добре от всички ЕС страни взети заедно.

Турция иска създаване зона на сигурност, но в кюрдските райони на Сирия и така с ръцете на ЕС да си реши кюрдския проблем на собствена територия.

Dobromir Dimitrow

Определено сте прав. То и затова Турция воюва повече с кюрдите, отколкото с ИД.

Поредното доказателство,че Ер-Доган и Бостан под маскировката на дпс управляват България, а само преди два дена празнувахме Независимост.

Ибрика Борисов се здрависва с началника си!

Ясно Пъстър, разбрах леви, десни и средни всички обичаме България, изключвам навлеците чужденци във форума, време е да се обединим и да я спасим! Виждам, че и българските турци, нещо, което винаги съм знаел, също искат да защитят България, може би с малки изключения, но те са най-много 1-3 % от групата! Търсим водач, идват избори! Ако се наложи и без такива! Ванга каза руса Жана Д Арк в наш вариант..................

NADIA

До Пъстър Свят. Слава също предсказва, че именно жена ще изведе България от блатото. Ти си адвокат, знаеш процедурите. Не може ли по някакъв начин откриеш подписка за основаването на партия? Аз лично ще се включа с удоволствие.

Да бе, точно па тоя пъстър боклук -соросоидни мокри въжделение.

БългАриец

В днешна България за жалост (почти) никой достоен човек не се решава да стане лидер. Дори само заради задължителното оплюване- та виж какви хули получава всеки обществиник в този форум ! А жалко, че е тъй. . .

Щеше да е смешно, ако не беше тъжно! На българите им се наложи да минат през ада, за да станат членове на лелеяният от българските политици - ЕС, на други народи от Азия и Африка им се наложи да станат членове на ИД, за да ги приемат в ЕС! Германците се събудиха и разбраха, че на тяхна територия има 20 американски ядрени бомби! Американците с устите на разни политици взеха официално да си признават, че са създали ИД, за да съсипят Европа и Русия! Признаха си и за преселниците! И са горди от себе си!

Борисов няма никакъв избор трябва да избере или да стане спасител, или унищожител на България! Да не очаква съжаление от българите, те няма да го галят, а очакват решение и спасение! Кога ще запали самолета и ще отлети в Москва на преговори, ами във Вашингтон?

Кой беше на сюнет в Шуменско? Кой съсипа КТБ и крещеше наляво и надясно по света, че България била фалирала? Кой откри паметник на пехливанин в Шуменско пак? Кой се целуваше на кафета с Местан? Кой поздравяваше турската орда със "мархаба аскер",Кой е Борисов+Местан=БоСтан! Кой краде НЕК с ВЕИтата? Кой е най-тъпата турска СИКаджийска мутра? Кой ще вдига цената на тока? Кой назначи ПлЕВНелиев? Кой върна Ваньо Танов? Кой манипулира изборите? Кой изкраде здравната каса? Кой изкраде Професионалните Пенсионни Фондове? Кой изкраде плащанията за пенсионерите? Кой изкраде фискалния резерв? Кой водеше правителството да заседава в Анкара и Оман? Кой назначи енергиен министър от ЕВН и кръга Прокопиев, към която е и ПлЕВНенлиев? Кой плаща на троловете да спамат тук?

Кой? На въпросчето ни: Кой?, смело отговора: Той! С свинска мас е Той помазан Той е царският гавазин.. Той е фокусника в цирка. Той е сикаджийска кирка. Той е с лента във ръцете, Той целува се с кралете. Той разпъва вред чадъри за калинки, чукундури! Той е вечен миротворец, Той е доктор- огнеборец. Шланговете Той разтяга. Той през февруари бяга. Кой е Той? Зад всеки ъгъл! Той е лумпеняка кръгъл.

Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

мутрата родоотстъпник, проста и неграмотна, да не се занимава с материя, от която нищо не отбира, а да вземе да даде смислено обяснение на 1. защо на национален празник той и подлогата бъчи се изср*ха в лицето на българския народ с някакви негласувани задължителни решения на еврогейовете, към които очевидно и той се числи 2. ако беше малко по-начетен, щеше да знае, че решения в ЕС се вземат с консенсус, така че това квотно налагане е юридически несъстоятелно 3. защо след 25 г. лишения и ограничения за българските граждани за целта шенген такава вече не съществува и някакви илитерати и без трудови навици примати щъкат където и когато си искат 4. как така най-бедната държава, вече хрантутеща политически торби с лайна, олигарси и престъпници и орда цигани, сега ще издържа и незнаен брой религиозни фанатици и то, със сума, около 4 пъти по-висока от заплатите на гражданите

Божееее, божееее, слез и си прибери вересиите...Боки Мутрев Тиквата-Винету в целия си ослепителен блясък и интелект..В типичния си стил - нагла простащина, безочливо-безогледен слугинаж, сервилно подмазвачество, пълна умствена недостатъчност, до степен на малоумие и/или идиотизъм...какво друго може да се каже - думите са слаби...! И вие сте избрали това напълно неадекватно НЕЩО в получовешки образ да управлява държавата ви...Евалла на българските избиратели, машаллах, аферим...Зер гут...Конграчулейшънс, пичове, дерзайте - дъното е близо. Аз слагам началото на предизборната кампания на Мунчо Селския Идиот за следващ министър председател на Република България (от ГЕРБ, или РБ, без значение).Мисля, че шансовете му са доста добри, но конкуренцията е сериозна, Боки няма да се даде лесно...

Турската граница с сирия е наи дълга и турската армия има всички аргументи и сили да навлезе и разчисти сирия от ид и външни гости русия. За 24 часа,спомнете си кипър.

че никой от така нареченото правителство или прецедент не излезна на празника да поздрави народа да му развали настроението

То само на еврогейците не им е ясно къде е проблема. Приемат бежанците понеже им трябвало работна ръка. Сириец с 5 деца и не работеща бурка са надеждата на Мерцедес, Ауду, Луфтханза и Сименс за просперитет, смятай......

Явно за това са врътнали последните години от фолксваген "онази" далавера.

А бе кво става с този свят? Давутоглу реве, че е опасно това, че руснаците се настаниха в Сирия, пък се целува с Борисов. Ердоган отиде да се целува с Путин. Мюсюлманина Обама се целува с папата. Баба Меркел и Оланд се чудят в коя черупка да се скрият...чехльо няма ли да изохка нещо по този въпрос?!

Кой би се съмнявал!

В световен мащаб се мътят севъзможни интриги който все повече се преплитат като свински черва! Днес съюзници утре врагове после съюзници с враговете на съюзниците! А бе света мамата си трака нещо голямо става след година светът ще се измени радикално! Дано успеем да се уредим при руснаците инак лошо!

Давутоглу е много добър дипломат и то от много висока класа. Само по делата може да бъде оценен какво мисли в действителност,

Днес се навършват ш8 години от зверски изпълнената и разпоредена от Москва смъртна присъда на един велик българин - Никола Петков. Няма да напиша нищо друго, а само ще припомня последните му часове: На 19 септември Държавният департамент на САЩ информира София, че предстои дипломатическо признаване на Димитровия режим 72 часа по-късно Никола Петков е убит с чукове с удари в главата, после провесен като в животинска кланица, гробът му е неизвестен

Сътрудничил на комунистите а после се продал на англичаните. Отрепали го като куче и не можал да си харчи сребърниците..

Не е точно така драги, Никола Петков наистина е антифашист. Братята му са убити и той никак не харесва немците, освен това е завършил право в Париж. Когато идват БКП, Г.Димитров го нарочва и иска от него да участва заедно с комунистите, според договорката с Чърчил в правителство. Никола Петков отказва, защото след 9.9.44 са извършени множество убийства. заради този отказ Г.Димитров след съвет със Сталин го предава на съд като предател. Може би, ако Никола Петков беше участвал в правителство, струва ми се много убийства щяха да бъдат избегнати и масовизацията в ТКЗС можеше да е по- безболезнена и по- приемлива. Грешките от онова следвоенно време цели 70 години остават.

Не мога да заспя спокойно след изявлението на борисов. Ако нашата политическа ИЗМЕТ не знае как да се справи с положението, направо да обявява извънредно положение и или да мобилизира резервистите и запасняците и да ги праща на границата, или пък да вика НАТО на помощ- БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ САМА ДА СЕ СПРАВИ С 10 МИЛИОНА ЖИВОТНИ , ЩУРМУВАЩИ ГРАНИЦАТА НИ, АКО НЕ СТРЕЛЯ НА МЕСО!!!!

Спазарено е до изборите да не ни безпокоят, но за после не знам. Затова използвай да се наспиш дотогава, че после... И нищо чудно да размислиш за"мурзилките".

анонимен

Дреме ми за избори- мизбори! Какви избори бе, хора- БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА ИЗГОРИ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН МОМЕНТ! Политическите партии в България може и да ги няма след нападението на африканците, но какво ще правим БЪЛГАРИТЕ тогава? Искам ясен отговор от ВСИЧКИ политици как точно ще опазят България от нашествието на 10 МИЛИОНА нелегални имигранти! А не да ми се фръцкат като обидени госпожици, да пуснат "бомбата" и да влязат "в заседание"!

Знаеш ли колко резервисти са останали тук, щото на Т2 не ги спират? Запасняците - това са любимите ви "пенсии", дето са ви виновни за всичко. А ако чакаш на НАТО... Те казаха, че са тук, само за да те пазят от Путин. В договора им не пише за бежанци, мигранти и прочие "животни". Ха, приятни сънища!

анонимен

Глупости! Да не мислиш, че ще чакам такива като теб да ме защитават?! Наясно съм, че ВСИЧКИ политически тролове ПЪРВИ ще станете жени на африканците, само, че- аз не съм като вас- от различна порода сме!

Нещастник какво НАТО ще ти помага то НАТО създаде войната и пак то ги организира и траспортира! И пак то ни натиска да не дигаме ограда!

Каквото и да каже, предприеме, предложи или инспирира ББ има дежурни драскачи, които си плюят яростно, безнаказано и безцелно. Това е тотална негация - отрицание на отрицанието!!

Какви "драскачи", бе, човек- АПОЛИТИЧНА СЪМ, А ТВОЯТ БОРИСОВ МИ ИЗТЪРСВА В ЛИЦЕТО " 10 МИЛИОНА!!! ИМИГРАНТИ ЩЕ "ПРЕМИНАТ" ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ! ТИ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО МИ КАЗВА НА ПРАКТИКА?! КАЗВА МИ- ПРАВИТЕЛСТВОТО НА Р. БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА ОПАЗИ НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ И ЖИВОТА, СИГУРНОСТТА И СОБСТВЕНОСТТА НА БГ. ГРАЖДАНИ ОТ НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ! БЪЛГАРИЯ Е В НАТО- НАТО ТРЯБВА ДА СЕ НАМЕСИ И ДА НИ ПОМОГНЕ, ЗАЩОТО ДО 23.11. 2015 Г. МОЖЕ ДА НЕ СЪЩЕСТВУВА Р. БЪЛГАРИЯ!

Това ти е проблема скъпа, на теб и на цяла България, че сте "аполитични", което на мен ми звучи като "анаеробна" защото на тази планета не може да се скриеш никъде от политиката. Аполитичността докара на власт Борисов и аполитичността ще закопае България, защото овцете които не се интересуват кой им е овчаря и дали не си пие ракията с вълците, нямат и не могат да имат стадо камоли пък държава.

Дали му стиска на Боко да изплещи това, с което "шашна" журналистките и пред ЕС? Тогава вече никой няма да го кани, нито да приеме покана от него. Също както Орбан - нито кани "Буда" в Будапеща, нито идва при "Буда".

Той е клоунът там, сега не им е до него.

кви 2 милийона ве тука вав турция вече не се говори на турски. преди малко тарсих адрес вав истанбул, 5 минути тарсих човек които да ми помогне на турски език. наи малко 4 милиона вав турця

Заспал Боко на завой под сянката на джанката... И сънува, че размахвайки турското писмо е спрял мигрантите към Европа...

Тъпак. Ти. Не Борисов.

На лапнишарана Боко ту сърчица му пращат, ту писма му пишат... Защо такова писмо няма за Ципрас, а само за нашия тъпоъгълник? Нали мигрантите искат главно в Гърция? А още по-редно е такова писмо да се адресира до ЕК, а не само до един от премиерите.

гледаики този ,,човеk,, виждам на практика един от законите на ,,мърфи,,!!! ,,всеки един в кариерата си трябва да знае на кое ,,стъпало,, от нея да спре изкачването си!!! защото на следващото по нагоре може да проличи че е некадърен за този пост,,!!! този премина цялата ,,стълба,, в некадърно състояние!!! сега дали избирателите моу са като него, или господарите му го желаят такъв...??? може и двете!!!

Избирателите, т.е. "материала" е като него ;-)

да, батка, само вие, пицарчетата от Атака сте гоуеми! Другите са балъчета

За сега е на вярното стъпало, понеже очевидно постига икономически ръст. Постига и такива подобрения, които не съм виждал някой да постигне, откакто съм роден в България. Нямаше мъж и политик, който да каже, че съдът ни е пачавра; нямаше мъж и политик, който да каже, че Лукойл крадат от народа милиарди; нямаше кой да каже, че това се случва, защото "материалът е лош". И не е само до казване, а до действия, за който мислех, че ще го гръмнат през предишния мандат. Понеже никой не се бе озъбил так аяко и не бе съдрал гащите на БСП, ДПС и техните мафиотски структури. Очаквам не само гащите, а занапред и повече. Само че българинът е достатъчно прост човек, за да не знае, че нещата наведнъж не се оправят в държава и че който обещае да ги оправи наведнъж е послдният, за който трябва да гласуваш. БСП все обещават забогатяване, а инфлацията при тях е стигала 1000%, а нямат мандат без криза от всичко 4!! Все обещават равенство, а върхушката лидери все се тъпчат с милиони, докато измамените калидковци избирателите им стават все по-бедни. Само защо мислят, че Борисов е виновен за това - е те не мога да си обясня с друго, освен с ефекта на всеобхватната простотия. Понеже видимо БСП прави 3 икономически спада, а от това най-вече техният електорат остава по-беден и гладен. Но... нали за това има дефиниция за простотия?!!! :-) Борисо няма да е вечен, но поне днес очевидно е оня, който го може. Дай ни, Боже, по-добър от него! За сега и той бива, стига комунистите да са далеч от възможността да изливат цинизъм и уродливост в политиката ни!

Коалиция Турски "бостан"

Ердоган все пак хвана Бойко Борисов за шлифера - В момента никой не обича и не уважава България.Неспирният поток от грешки във външната политика на България доведоха до нов неприятен момент за страната. Още през 2012 Борисов организира (глупаво е да се вменяват подобни правомощия на тогавашния външен министър Николай Младенов) среща на сирийската опозиция в Правец, за която се твърди, че е приютила голяма част от бъдещия елит на Ислямска държава. После постепенно обтегна отношенията с повечето съседи.При събитията в Гези парк посъветва Ердоган да си подаде оставката и после да го изберат наново. Оттогава турчинът повече не го прие и нямаше ласкави демонстрации на близост. Същото се случи при протестите в Македония, където българският министър-председател посъветва Груевски да си подаде оставката и прие в София опозицията в разгара на демонстрациите. Последният още си е премиер. В Сърбия не смее да ходи по някакви неясни причини.Борисов блокира подписването Южен поток и си навлече гнева на всички страни по трасето, където медиите изобилстваха от анти-български публикации. Ловкият играч вече дълго време се опитва да лъже и мотае руснаците за енергетика, военни самолети и т.н. На тях явно им омръзна неговият подход.

Като капак на всичко по време на бежанската криза единствен се залепи за полата на пропадащата Меркел. Всички източноевропейски страни (без България) заеха ярка обща позиция срещу политическите решения на Брюксел (квотното разпределение), докато той се оказа единственият пoлитик от Източна Европа, който се съгласи с всичко, обяви политика на отворен прием, реши да шикалкави и стана ключодържател на германската канцлерка. Дълги години, претендиращия, че идва от сектор сигурност Бойко Борисов не направи нищо за укрепване на службите за сигурност и за охраната на границата. Дори по негово време голяма част от центъра на София случайно се арабизира. И така до момента, когато борещият се за политическо оцеляване Борисов попадна в ръцете на Ердоган. Прииждащите към българската граница нелегални имигранти бяха спрени от мощната турска военна и полицейска машина чак преди българската граница. Посланието е ясно. Ако Ердоган реши да пусне само няколко хиляди души, Борисов ще бъде пометен от политическата сцена. И затова с охота зареди дежурните си хвалебствия към валията на Одрин и турския президент. Всяко нещо си има цена и турците ще си я поискат. Факт е, че в момента никой не ни обича и уважава. Слугинското поведение не е политика.

В неговата реторика румънците се оказаха фалшиви борци с корупцията, въпреки че резултатите им са видими. Те направиха всичко възможно да се откачат от тандема с България и се прикачиха към Вишеградския и Западнобалкански формат, като изолираха страната ни на няколко важни регионални срещи. Гърците не послушаха Бойко Борисов да си връщат парите и си преизбраха Ципрас. И там нещата са хладни.

Логиката на този анализ страшно наподобява тази на Сидеров за замърсяването на морето край Лозенец от НАТО. Абе здравната каса лекарствата ли ви оряза?

не, тези от Атака така са си родени - с дефект в главата, ама с големи усти

Просто дребосъка е наредил на предателя борисов да дойде да му легне на килимчето и да слушка. Предателче заповядаха лити да приема България мигранти и ти какво каза да съгласен съм. Ей тва е истината. Турция да не реве щото и тя помагаше Сирия да бъде бутната. Ама сега като кюрдите е натиснаха отзад и се разтрепераха комшиите.

Статистика ПСВ - 10 милиона жертви и 20 милиона ранени. ВСВ - България загуби 35 000 души, Русия - 27 милиона, Германия - 7 милиона, общо света загуби - 32 милиона и 35 милиона ранени. ТСВ - 100 милиона жертви и 100 милиона ранени. Искате ли това?!

Ние не го искаме, но някои други са го планували в мечтите си.

СА СРЕЩУ НЕМСКИТЕ ВОЙСКИ!ТОВА НЕ ПРЕЧИ РАШАНИТЕ ДА НИ СЛОЖАТ ОТ СТРАНАТА НА ЗАГУБИЛИТЕ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ИТАЛИЯ Е ОТ СТРАНАТА НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ!!!КАК ИНАЧЕ ДА НИ ОКУПИРАТ И ГРАБЯТ ВЕЧЕ 7 ДЕСЕТИЛЕТИЯ!!!А ТИ ИСКАШ ЛИ ТОВА ИСКАЛ ЛИ СИ ГО ? КОЙ НИ Е ПИТАЛ И ПОМОГНАЛ???

ни слага от страната на губещите, даже е искал България да се подели между съседните държави.

Четете в Между редовете ком. Стана ясно защо турците бранеха границата ни от бежанците?!

Честно, не можах да разбера от между редовете. Поясни ми.

Щото подлият Боко е поел ролята на пощальон. Що турчинът не даде такова писмо и на Ципрас?

Колко пъти от администрацията на Барак Обама поставиха въпроса дали Турция подкрепя Ислямска Държава и в какво се изразява това. Първият път това беше на 2-ри окт., когато въпросът беше поставен от вицепрезидентът на САЩ Джо Байдън. Втория път бе на 23 окт., когато зам.министъра на финансовото министерство на САЩ Дейвид Коен постави въпросът отново пред фондация Карнеги. И двамата обвиниха директно Анкара, че подпомага екстремистите от Ислямска Държава и препродава нефта, който купуват от нейните представители в Ирак и Сирия. След бурната реакция на възмутения Реджеп Ердоган, Байдън се извини. Турското правителство позволи на кюрдските бойци от ПКК да се включат в битката за Кобане срещу джихадистите. Успоредно с това обаче вместо да помогне на тях, Ердоган нареди да се бомбардират именно техните позиции. Това принуди Вашингтон отново да смъмри Анкара и да възобнови обвиненията си. Всеизвестно е, че ИД краде петрол в Ирак и Сирия, транспортира го по нефтопровода до турското пристанище в Сейхан, от където се заминава за Израел с танкери на Palmali Shipping & Agency JSC турско-азерска компания на милиардера Мубариз Гурбаноглу. На пристанището в Ашкелон израелските власти осигуряват фалшиви сертификати за произход от Елиат, а след това го изнасят за Европейския съюз. Където всички се преструват, че вярват в израелския произход на петрола. Истината обаче е, че САЩ се карат на партньорите си от Турция демонстративно пред международната общественост, а нашите се прегръщат - що ли?.

А така!Пишете си писъмца! Аз на тебе,ти на мене! Хвалете се един друг! В Турция имало 2 милиона бежанци! Успокоих се! Щото нашият премиер е разтворил прегръдка за цели 10 милиона. Не знам кака ще си ги осигури.

Що пишете глупости. Борисов подкрепя Давутоглу. Оня му писал писмо и нашия тъпигьоз приел да му подари Северна Сирия. Бесен съм!

Вие двамата сте пределно ясни, папата и Обама също са ясни, а какво мислят германците, българите, руснаците, французите, някой пита ли ги?!

Да не забравяме,че османските диваци бомбандират кюрдите,които се бият срещу ИДИЛ.Турция=ГЕРБ=ИДИЛ.

Тоя неоосманист Давутуглу много изпаднал нещо. Среща се с треторазрядни колониални подлоги, виж баба Ердоган колко широко го раздава, целува червения килим в Кремъл.

Трябва да си абсолютен Чехъл за да вярваш на турската лисица Давид оглу? Не са изхарчили никакви милиарди,въртят далавера с ИД -нефт,крадено и др. Бежанците сами си плащат манджата,а трафикът на хора си е официален бизнес. Сега ще използват нашият началник да лобира за Турция в ЕС.

Турците са много хитри маймуни. Спечелиха милиарди от добре организираната бежанска криза. Добре че се разминахме само с 500 години робство.

Турчинът му се мазни за да му пробутаме неговара идея която е ясна като бистра вода. Буферната зона ще има за цел да изолира турските кюрди от сирийските и иракските кюрди, за да не основат независима Кюрдия. Това отиване на Ердоган в Москва е по същия въпрос. Вероятно ще искат да дадат въздушен коридор за да стопират създаването на Кюрдия. От друга страна руската мечка не обича да му дават акъл. Те си имат вече план и действат по него. Никой не може да го промени. Ще видим какво ще излезе от тая работа, но едно е сигурно че американският башибузук изпадна в международна изолация, също и германия ги чака политическа криза.

,,децата,, на ,,давид,, винаги намират ,,общи,, цели!!!

е на посещение при обама.и двамата дават някакви пресконференции,само че на мене не ми се слушат глупости повече,а??! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да е жив и здрав "неоислямиста", че спира 2 милиона сирийци да оплодят всички меки китки от Атака и БСП!

Ще почнат с еврогейските соросоиди от бостанджиите.

Не се страхувай! Няма! ще започнат от опитните - ти, Сидеров, Станишев

После ще поиска България да подкрепи Турция за ес.