Борисов: Доган ще изхвърли Орешарски като парцал

Бойко Борисов заяви, че Ахмед Доган и Лютви Местан ще изхвърлят премиера Пламен Орешарски като парцал. Лидерът на ГЕРБ се закани на следващите избори да бие с много БСП и ДПС и "да ги боли".

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Доган ще изхвърли Орешарски като парцал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АЗ ДРАГИ МИ СМЕХУРКО СЪМ ЕКСПЕРТ ПО ВИСОКАТА ИНФЛАЦИЯ И ПО КРАДЕНЕ НА ДЪРЖАВНИ ПАРИ . 1996 БСП над 300% годишна инфлация. 1997 БСП 200% инфлация 2004 г НДСВ - 4% 2005 г БСП -6.5% 2006 г БСП - 6.5% 2007 г - БСП 12.5% 2008 г БСП -7.8% 2009 г ГЕРБ - 0.6% 2010 г ГЕРБ -4.5% 2011 г ГЕРБ -2.8% 2012г ГЕРБ - 3.4% Като гледаш тези данни ти за кого би гласувал. БСП шайката ни е одрала 3 кожи през мандата си 37% инфлация ГЕРБ 1 кожа 11 % инфлация.

Орешарски е финансист- това виц ли е или приказка за бавноразвиващи се? По-точно ОЛИГОФРЕНИ.

А ТИ ЗАЩО НЕ ИЗХВЪРЛИШ КРАДЛИВИЯТ И НЕГРАМОТЕН ЦВЕТАНОВ??? ЗАЩОТО СЕ СТРАХУВАШ ОТ НЕГО, ЗАЩОТО ЦВЪЧКО ЗА ДА СИ СПАСИ КОЖАТА ВЕДНАГА ЩЕ ИЗКАЖЕ НА БОЙКО КРАЖБИТЕ И ДАЛАВЕРИ!!!!КОЛКО КОМИСИОНИИ ОТ МАГИСТРАЛИТЕ И ОТ ДРУГИЯТ БИЗНЕС ИЗМУКА ТИ БОРИСОВ???ЦАЦАРОВ ДА НЕ СИМУЛИРА РАБОТА НА ПРОКУРАТУРАТА И ДА НЕ СЕ СПОТАИВА АМИ ДА ГИ ЗАХВАЩА ВСИЧКИ КРАДЛИВИ УПРАВЛЯВАЩИ И БИВШИ И НАТОЯЩИ...

дайте ги тия далавери на Борисов . Само се подхвърлят някакви клюки и нищо повече . Дайте ги тия далавери и го осъдете , дотогава неговорете глупости. Това да се подхвърлят в медиите някакви клюки си е запазена марка на комунистите и турците . Защо нищо не се чува за бисеров , защо мълчат "експертите" ? , а се хвалят като циганин с бял задник за сдлка за 2 000 000 евро . Пълен провал е това правителство , спрели са пак плащания от ЕС .

TЕЗИ ОПОРНИ ТОЧКИ ОТ ПОСРАНО 20 ЛИ ГИ ПОЛУЧИ?

Представяте ли си един Доказан простак, дава характеристики на един уважаван наш преподавател и доказан финансист?! Този е типичен националсоциалист. Хора внимавайте!

Е ТОЗИ ФИНАНСИСТ ОКРАЛ ДОХОДИТЕ МИ ЗА ЕДИН МАНДАТ С 35.7 % ИНФЛАЦИЯ ОТ 2005 ДО 2009 И ОСТАВИЛ ХИЛЯДИ ПРОБОЙНИ В ХАЗНАТА СЛЕД УОПРАВЛЕНИЕТО СИ. еДНАТА ПРОБОЙНА Е РЕЗУЛТАТ НА ЗЛАТНОТО ШВЕЙЦАРСКО ПРАВИЛО НЕЗНАЙНО ЗАЩО 2 ГОДИНИ ПОДРЕД НЕПРИЛАГАНО ОТ СОЦИАЛИСТИТЕ И ПРИЛОЖЕНО В КРАЯ НА МАНДАТА ИМ ДРУГ ДА ИМ ПЛАЩА 5 МИЛИАРДА 20% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНСИИТЕ.

ЧЕ СА ПРОСТОТИИ ТО СЕ ВИЖДА.ОПАСНО Е ОБАЧЕ,ЧЕ ПОСЛЕДНИЯ БАСТИОН НА ГЕРБ Е НАЦИОНАЛИЗМА,ПОДОБНО НА ВСИЧКИ ФАШИСТКИ ИДЕОЛОГИИ.С ПОСТОЯННОТО СИ САТАНИЗИРАНЕ НА ДПС,КОЕТО Е СЪЩНОСТТА НА ЦЯЛАТА МУ КАМПАНИЯ - ТОЙ ДРУГО НЯМА КАКВО ДА КАЖЕ

Празните мисли на един злобен човек.

Този е тръгнал да повтаря политическата съдба на костов.

Прав сте, и в правотата си потвърждавате думите на Борисов. Нека си спомним, Костов стана най-лошият и крадлив политик след изказването, че ДПС е проклятието на България.

Пука му на Орехчето,той си има жълта книжка и никой не може да му търси отговорност за нищо.СЕРГО ЗАТОВА ГО СЛОЖИ НА ТОЗИ ПОСТ,човека има оправдание......за глупостите,които върши.

Като чета коментарите,все повече се обеждавам,че тук се изхождат все по/неподготвени:))).....Боже,слез и си прибери версиите!!!

Боко,много е смешно да назубриш 5 изречения и да хукнеш да ги повтаряш по телевизиите.За разнообразие,вземи почни да мислиш! И защо ти трябваше да ходиш при лихварското племе на Цветелина?За да поръчаш да ни намалят кредитния рейтинг ли?Това се нарича национално предателство и е подсъдно.Преди 30 години щяха да те разстрелят за подобно нещо/не с РПГ 7,не бой се/.

Бат Бойко, Направи място, направи място при изхвърлените, че Доган като изхвърли Орешарски да има място. Свийте се малко със Симо Сакса и Иван Костов и направете место на човечеца...

Четете герберасти! Четете! "Бойко Борисов изнесе читалищно представление в Панорама по БНТ. Той бил добър човек и имал еднаааааа четвърт офшорна компания. Ама как можело да му ровят едната четвърт и Волен Сидеров да го викал на разпит в парламентарната комисия?! Борисов като един банкянски зевзек реши да ни обясни като на прости що било това реактор на Уестингхаус като го навря в купе на Волга, ама с мотор на Мерцедес. Борисов реши да се изкаже и с банкянска транскрипция, както умело го иронизираха във Фесбук, и за СтАндарт енд Пуърс Знаех си аз, че наш Боко ще побере реактор на Уестингхаус в 5000 кубиков двигател, марка Мерцедес. Този номер и Маниту не го може!!!, бе скоростния коментар на колега журналист във Фейсбук. Докато навън пред БНТ хората на Бареков викаха Мутра, а бойковите запалянковци ревяха, че го обичат, бившият премиер на няколко пъти с патос и декламация оповести за пореден път колко голяяяям политик е Ахмед Доган. С което и на идиотите в тази държава стана ясно, че Борисов се е запътил да се кандидатира за президент и без Доган няма да може да стигне и до трета тротоарна плочка пред президенството."

abe prostako neden,prestani da ni izlaga6 pred sveta. Rakovodil si vse pak stranata ni i si lider na partiq.Izraza (kato parcal) moje6 da go zameni6 s drugo opredelenie,a kogato razgovarq6 sas priqtelkite ti 4alga zvezdi govori kolkoto si iska6 gluposti.Nqma6 li savetnici da ti podgotvqt izkazvaniqta

boiko go e e qd che ne moje da vozi na samoleta kurvata preslava, i tq sega si ima muj malkata birma kakvo i da oznachava tova :D v kraga na shegata

е как да е извън темата че БСП поддържа отряд форумни партизани

ivo10

Те и партизаните като партията - пълен въздух под налягане. Бойци дето не могат за защитят постоянно осраната си партия.

Борисов явно нервничи все повече и повече. Затова и не успява да си затваря устата и лее вулгарна и просташка реч. Тя отразява и начина му на мислене - на застаряващ квартален побойник, отхвърлен от жените, никому ненужен, мразен от повечето околни и с единствена перспектива - пребит от по-млади "колеги" от престъпния свят. Прав е д-р Тони Филипов (автор на "Дневниците на един луд") - Никога не сме имало по-просто нещо на по-високо място от Борисов.

А. теб, кютука ще те остави да плашиш гаргите!

Репликата е за ТИКВАТА_КЮТУК.

Забележете какво казва Тиквата: "В петък пред "Панорама" Бойко Борисов, на въпрос как вижда бъдещето, щом РБ не иска да работи с ГЕРБ, обяви: "В любовта е така - първо се бият, после се обичат. Ще ни заобичат." Той е решил вече и насила ще ги накара да го заобичат. Ще има бой, докато склонят да му дадат своята любов. Е, от много време твърдя, че Борисов е бандит, мутра. Мисленето му си е мислене на една мутра.И методите са му същите както, когато навремето насила застраховаха ховата с бухалки в ръце.

БОКА, А ТЕБ КОЙ ЩЕ ТЕ ПРЕКРОИ, КАРАТЕТО НА АЛЬОША, ДРУГИТЕ ИЛИ НЕМА НИКОЙ?????

Давай Бойко мачкай червената сган!

Ти с антиБългарските си деяния-(подстрекаване на протести и дестабилизация на държавата България) стана ВРАГ ном.1 на България!!!!! Има много хора които няма да простят стореното............ Пътник си.....

заменете с точки на мястото на двете терета

като го изхвърли,се надяваш пак теб ли да сложи ,а тиквоч?!един път го направи и стига ти толко!!така ,че ще си останеш само със свирките,поне си изплакни устата,вониш!!!!

ivo10

Наистина Бойко трябва да спре да се изказва положително за Доган, а да си направи анализа защо Доган се изявява като добър политик. Всъщност Доган е един хитър, злопаметен, алчен, ревизионистичен и последователен агент на турската национална кауза формулирана още от Ататюрк. На фона нанашите тъпи, продажни и алчни политици, овъргаляни в нечистотии и аморални грехове, хитрецът Доган е просто един манипулатор използващ всяка възможност да укрепва своята икономическа и политическа пощ за влияние върху цялятя няция. Нищо друго. Един истински водач-патриот сред българите може да изхвърли Доган от почетната стълбица на добър политик и би го пратил в сферата на националното предателство и икономическите престъпления, застрашаващи националната ни сигурност. Разбира се това може да стане само с лоялна към законите прокуратура и съд, а народната подкрепа е решаващата сила.

Тиквоча няма как да спре! Генералските лампази му бяха качени от ген. Бриго Аспарухов със съгласието и на Доган ефенди! Боци си е кукличка на конци!

МАЛИИИ И ТОВА ЛОЕНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ Е БИЛО ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ 3.5 Г. ТОЯ ПОЖАРНИКАР НЯМА МОЗЪК ЗА 2 СТ. А ИСКА ПАК ДА УПРАВЛЯВА. СИГУР ЩЕ Е ФИЛМ НА УЖАСИТЕ ВТОРИ СЕЗОН. АЛОО ПОЖАРНИКАРЯ ВЪЖЕНЦАТА С КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ БЕСИМ САМИ ЛИ ДА СИ ГИ КУПУВАМЕ ИЛИ ЩЕ НИ ГИ ДАВАТЕ ПО ПРОФСЪЮЗНА ЛИНИЯ? НАЛИ ТАКИВА СА ИНСТРУКЦИИТЕ ОТ ИЗРАЕЛ?

ivo10

Не тъпан, няма инструкции от Израел, а сведения за истинските деяния на част от политическия елит, застрашаващи националната ни сигурност.

С ТАКИВА ИЗРОДИ КАТО ТЕБ БИХ ПОСТЪПИЛ КАКТО Е ПОСТЪПИЛ МАРК ЛИЦИНИИ КРАС С РОБИТЕ. ИЛИ НЕ ЗНАЕШ КОЙ Е МАРК КРАС СИГУРНО И ЗА ГНЕЙ ПОМПЕЙ НЕ СИ ЧУВАЛ. НИЩОЖЕСТВО.

Тоя е неспасяем, неуправляем и празно дрънкало от първа категория.

ivo10

Вярно е Кольо, Сергей си е такъв и няма да се оправи.

Да ама виждаш ли, ти си регистриран, а той е лоялен,,, ;-)))

Сергей обича да бъде обладаван от Ахмед.

Дир-ничета, защо на началната страница на слайда всички останали мат,риалчета са съпроводени със снимки на главните им герои, а само на тази сте лепнали сокол вместо тиквето

Грозен,тъп,но за сметка на това нагъл нещастник е тази лоена топка!

Истината боли ДРУГАРИ от форума.

генерал тиквов докладва ли за какво му плащат евреите?

Езикът на Простака е отвратителен. Докога ще плащаме, за да се дава трибуна на този простак. Защо го канят и то по националната телевизия?

Е как защо - защото им плаща.Ясно като бял ден.

Мутрата знае какво е да те 'изхвърлят като парцал' от опит! А бълнуването и подривната му дейност все повече доказват алчната и себичната му същност.

БСП умишлено тласка НЕК към фалит, за да стане руска собственост. МРЪСНИ ПРОДАЖНИЦИ на руската мафия!

Ха дано да стане руска собственот!

А дано, ама надали.

Pesh0

Справка на сайта на финансовото министерство показва, че към 10 декември страната е взела от вътрешния пазар 2.25 млрд. лв. Заедно с новите 600 млн. лв. и планирания заем от още 50 млн. лв. таванът на дълга ще бъде достигнат, уточнява Преса

Pesh0

Това ви струва 6 месеца експерта финансист Орешарски.

тиква родна. Вече сам си пишеш и отговаряш. Напушен ли си ? И по-добре остави икономиката и финансите на тези, на които им е работа. Инъче ще си останеш само с писането тук и сам ще си отговаряш :)))

ПИЧ НЕ СТРАШНО ЧЕ САМ СИ ЗАДАВАШ ВЪПРОСИ ...... СТРАШНОТО Е КОГАТО ЗАПОЧНЕШ САМ ДА СИ ОТГОВАРЯШ. ЗНАЧИ СИ ИЗПЕРКАЛ ТОТАЛНО И СИ ЗА 4-ТИ КИЛОМЕТЪР. МАЙ ВСИЧКИ СПОДВИЖНИЦИ НА АГЕНТ БУДА СТЕ ЗА ТАМ.

Малее, тоя се взе за оракул. Направо иска да засенчи баба Ванга. По-скоро това си е мутренска простотия.

Тъпичко... Ама герперце?

Тикво, като нищожество, стойш малко по-добре

Вие сте долнопробен сайт. Какъв е този каруцарски език!

Казах ли ви? Внимателно слушайте Бойко, когато е опозиция. Има страхотни попадения и винаги е прав!

страхотен език,парцал,некадърник,ша ги бия,ша ги боли,а бре ъндърграунд. И голем експерт,голямо чудо,БГ -то ша съ търкаля надолу,чи туй го знае всяко хлапе,все едно аз да прогнозирам,че Швейцария шъ върви нагоре....

Село горе в планината. Телефон. Кметски наместник. Звъни телефонът: - Ало, при вас днес ще дойде Бойко Борисов да пререже лентата на паметник, който ще ви построим по европейски проект през 2020 г. Наместникът вика разсилния: - Тичай бързо на площада и гръмни с пушката да уведомиш населението! Тича разсилния, вдига пушката: Тряяяс! Показва се една баба: - Какво бре? Да не е дошъл хляба? - Не, бабо, ще идва Бойко Борисов да открива паметник! Бабата се връцва и влиза в къщата. Стои сам разсилният, почесва се. Вдига пак пушката: Тряяяс! Показва се същата баба: - Какво бре? Да не е дошъл хляба? - Не, бабо, ще идва Бойко Бор... - Амчи, не можа ли да го уцелиш от първия път, ами.

ivo10

Ха, ха, ха. Съчинявайте си вицове. Като лапнете шланга на следващите избори няма да ви е до вицове.

Уважаеми Ivo 10, всички много добре знаем ораторските и интелектуални способности на лидера на партия ГЕРБ господин Борисов и привърженици.....Те! Да можеш, нещо друго да коментираш... или ще прегрееш, ако се напънеш? Да ти е, лека вечерта.

Ха-ха-ха!! Много готино!!!

Стар истъркан виц,и е за бай Тошо и Правец.

Стар изтъркан виц,и е за бай Тошо и Правец.

Отдавна не се бях смял така!!!ХА,ХА, ХА.....

ivo10

Да няма нова тема за Борисов или Плевнелиев, че червените лешояди са отлетяли нанякъде?

не не сме, но от мърши и политически трупове не кълвем.

леко го надценяват доган, боко има много повече лостове да влияе върху положението в страната отколкото Доган

на Боко Бандита и на шайката около него.

По- просто, безочливо, лъжливо, дебелокожо, продажно, безскрупулно, подло, алчно, повърхностно, гнусно, нечистоплътно същество, от това на снимката по- горе, не се е раждало по българските земи откакто България я има на картата.

ти па си ного убав.

8901

Ами Съселко?

Доган вече изхвърлил ББ от властта, заради това футболиста газ пикае!

А бе българи- спрете да се плюете бе-не ви ли е срам бе..какво му е на бати Бойко.....ей.. ще му вдигнете кръвното и ще трябва пак да влиза в болница ...скоро му правиха операция на крака -за скъсан минускус....и още по куцуква ..сега скоро ше му правят операция на черепа -ще проверят мозъка му- дано да няма усложнения..... след това ще проверяват ..ануса му ...и ако има издържливост на изборите отново ще го изберат за премиер или за президент.КУРаж бати ТИКБОКО.