Осъдиха Бойко за дискриминация на БСП, той е горд

Клубът за активна политика на БСП-Бургас спечели делото, заведено срещу Бойко Борисов в Комисията за защита от дискриминация.

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха Бойко за дискриминация на БСП, той е горд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До голямия демократ Бойко Борисов Г-н Борисов като сте толкова голям демократ, как така толкова години бяхте пазач на неформалния цар на България Тодор Живков

Да подкрепяш партия, която е организирала провала на България, деспотична и демагогска, убивала е хиляди хора поради мисленето и идеите им, в ново време два пъти е гонена с камъни от властта и е на път трети път да бъде изгонена така - това е липса на морал. Неморалната същност на голяма част от тези хора е неосъзната, което обаче не променя класификацията немрални. По-с коро става дума за патология в липсата на морал. Тоеа в психологически проблем в нашето общество, който са съжаление опитват да обективизират поради броя на носители му. И фашистка Германия е била с мнозинство в упражняването на фашистките идеи. Имало е повод - войната, поради което фашизмът е осъден. Кой трябва да е поводът в България? Та нима нямаме сто и повече лагера за политически заточеници? Нима не са избити интелектуалци поради убежденията си? Ами това са престъпления. Накой да има нещо против? А морални ли са? А да покрепяш политическа сила, в която членуват всички живи изверги, които са поръчвали убийствата? И техните налседници? И бройката на конгресите е 47 - следователно те броят този период като част от развитието на Партията. Ето това е липса на морал. И тези хора до един нямат морал. Та те се мешат с убийци и с гласовете си изпълняват престъпната им същност. ББ е само един от милиони, които са на това мнение. И това, че има много хора без морал в една партия, не значи, че това ги прави морални. Това е основната им самозаблуда. Когато човек може да приеме нещо неморално за морално поради масовостта му, това също е липса на морал.

ББ е бил горд и когато е бил член на БКП - не е искал да я напусне. Той винаги знае накъде да се извърти всеки момент. Не съм сигурен знае ли кога да спре да се върти.

От коментарите ясно се ВИЖДА, ЧЕ срещу КОМУНИЗЪМ И ХОМОСЕКСОАЛИЗЪМ ЛЯК НЯМА !

ми ти ако визираш оня гном Атанасов си за 4 км

Смешно ми е, когато някой тръгне да се съди, за да докаже, че не е такъв или онакъв. Ако си лош /например/, съдът и да ти даде право, това не те прави автоматично добър, това го правиш ти, с постъпките си. А ако не си лош, за чий ходиш в съда, той да отсъди, че не си?! Според мен, който допира до съда за такива неща, не е наред или наистина не му е чиста работата.

Наистина, внедрявайки челния Съветски опит, БСП - като дегизирана /47-и Конгрес?/ наследница на БКП - би трябвало /няма да обяснявам защо/ да бъде обявена извън закона, както направи Елцин. Историята вече доказва, че съвременните комунисти - с всички свои производни - ИЗПОВЯДВАТ ЕДНА ВЕЛИКА ЛЪЖА, която за да вирее, има нужда от още много други по-дребни лъжи, манипулации, мимикрии, наглост, егоизъм, сребролюбие, арогантност, безбожие и аморалност, достигащи до виртуозност... А що се отнася до логиката на някои от критикарите ти Б.Б. в постингите по-долу /нека те знаят, че логическото мислене често води до недоразумения!/, то всеки от нас и всичко подлежи на развитие - както тънко хитрува и С.С. по отношение флагрантните недомислици на БСП... Е, да, Б.Б.! - никак не си дипломат, но пък си прям и казваш каквото мислиш... Но в политиката, драги Б.Б., най-късият път между двете точки - целите и реализацията им - за разлика от физиката, не винаги е правата линия...

Какжо ли е чувставал взоводния м-р Борисов та да каже: Горд се чувствам, че тези хора дори за миг са почувствали дискриминация, каквато ние сме чувствали през целия си живот от тях. В кои НИЕ се бута офицерът му с офицер.

Трябва да си доста зле с интелекта, ако не можеш да разбереш, че твърдението Всички в ... са без морал (без значение дали се отнася за БСП, СДС, ДПС и т.н.) е невярно.

Днес по БНР също споменаха по-свободния стил на изразяване на Биби. Ама то за неформален лидер е позволено нали?

Не е то4но така,както казваш! Аз познавам пожарникари, на които никой в рода им не е комунист.

Подкрепям Бойко Борисов! Това, че в миналото е работил едно или друго не е от значение. Времената бяха различни, всеки избираше пътя си според възможностите си и какво му предлага животът към онзи момент. Нямахме инормация за много неща, нямаше свободен избор. Важното е какво прави този човек сега, а той се държи мъжки и достойно и работи и има активна позиция и защитава убежденията си. Аз ще гласувам за него и ще му дам шанс да направи каквото може за страната. Освен че е истински мъж, има и чувство за хумор, което е много добър показател за мен. Успех, Бойко! А на комплексарите, които ровят в миналото и се чудят какво да изроовят оттам, бих казала да погледнат къде са били те самите, както и дребните в много отношения комунистчета , когато Бойко е бил пак мъж, но по-млад.:)

По-кротко Боби! Не можеш да говориш за всички хора еднакво! Разбирам да бяха един-двама, но толкова много хиляди да ги обвиниш, че са без морал! Поне трябваше да уточниш за какъв морал става дума - наверно за политически. Защото , ако е за друг ти си на първо място по липса на морал - остави дете без баща, открадна майка му , живееш с нея без брак, бивша мутра си, говориш без да изслушаш мнението на друг, да не говорим че никога не си съгласен с другитие.Само приказки от тебе - какво направи за тази столица - и при последния пръв сняг пак се чистят само магистрали, та да могат ония с джиповете да си въртят бизнеса, а ние да се чепим по улички и тротоари. Хората били длъжни да си чистят?! А там където е общината? Видяхте ли еднин общински тротоар да е почистен? Даже спирката при хотел Хилтън беше на буци и неопесъчена! Мошенник - гледаш да се докопаш до властта - малко ли ти е банката и хотелите по морето - и не ми казвай , че нямаш - аз зная със сигурност , че имаш! Какво ше кажеш за Поморие?

Като е толкова честен и праведен г-н Бойко Борисов защо не каже всичко за миналото си? Как така с дядовраг на народа, екзекутиран от комунистите, внукът му учи в школата в Симеоново, става служител на МВР /защото Противопожарна безопасност и в миналото, и до сега е все още в системата на МВР/? Как така, човек с такова минало е можел да бъде телохранител на Тодор Живков, като се знаеше, че за охрана на високопоставени особи се приемаха само безрезервно предани, т.н. наши хора? Как успя да натрупа пари, че с тях да открие охранителна фирма, която поемаше охраната на специални хора?Как му беше разрешено от същата тази БКП/БСП да охранява важни държавни мероприятия и посещения да чуждестранни високопоставени гости? До колкото си спомням, като главен секретар на МВР беше избран от Симеон Сакскобулгготски, след като дълго време му беше лична охрана, а след това част от НДСВ. Защо тогава сега плюе срещу благодетеля си? Ако не беше Симеон, кой изобщо щеще да знае за съществуването на Бойко? Как така до вчера беше предан на тези хора, а сега е техен най-върл противник? Кой допусна това недоразумение в политиката? Или трябва наново някой да ни убеждава, че ще ни оправи за определен брой дни? Какво направи като кмет на София? И там само приказки, само оправдания, че му пречи тоя или оня. Ако човек е кадърен, няма да стои и да се оправдава, а ще направи това, което зависи от него. Мисля, че поставих достатъчно въпроси, по които да се замислят някои хора, които като овцете са готови да се юрнат след всеки, който ги замае с популистки приказки. Така вярваха на СДС, на ДПС на НДСВ, на ДСБ и т.н. Крайно време е да се замислят малко повече българите, да проучат какво е миналото на всеки кандидат, тръгнал с благите приказки и голямата кошница да ни оправя. Защото наистина ни оправят, но в друг смисъл. А целта на всички е да оправят собственото си положение и благополучие докато са на власт, а народа - вълци го яли. Хайде стига толкова, че някои хора няма да могат да смелят толкова информация със закърнелите си мозъци.

СТАНИШЕВ И КОМПАНИЯ СА НАЙ- ГОЛЕМИТЕ ЦИРКАДЖИИ В ДЪРЖАВАТА!

Решението на Комисията за защита от дискриминация по този казус е правен абсурд! Политически коментари не правя.

Всички в ГЕРБ са измислени и правят по-големи поразии от другите партии, но като се открият гафовете им бат Бойко ги персонализира и гори някой уж че има морал. В ГЕРБ са достатъчно корумпирани и няма личности и специалисти за да се провежда това за което толкова много лъжат заблудения български избирател. Единстве алтернатива на БСП и КО са ДСБ, въпреки че и те са много оцапани. Но те поне имат кадрови потенциал.

ИМА РАБОТА В ЦИРКА !

Бат Бойко, ти като служител на ППО (Противопожарна охрана) не беше ли член на ППО (Първична партийна организация) - беше я! Е, за какъв морал говорим! В никакъв случай не защитавам Станишевци, не! Ама ти хептен се опетла, бе бате! Спри да ръсиш бисери, защото след изборите кой ще ти е виновен?!

Бойко Борисов е политик,който заслужава уважение.Винаги е на точното място в точното време!Многократно е доказал,че му пука за хоратаVМното е готин

БРАВО НА ВСИЧКИ, ИЗЯЖДАЙТЕ СЕ ПО МЕЖДУ СИ.А ГОРЕ НА ВЪРХА И БСП И ГЕРБ И ДПС И ЦАРЯ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПИРУВАТ.ЖАЛКО ЗА НАС НАРОДА, ХВАЩАМЕ СЕ ЗА ГУШИТЕ ЗА НЯМА НИЩО.ЛЕЛЕЕЕ НА КЪДЕ СМЕ ТРЪГНАЛИ.АМА ТАКА Е ТО ОЩЕ НЕ РАЗБРАХТЕ, ЧЕ ВСИЧКИ СА БОКЛУЦИ.ГЛЕДАТ ДА ХВАНАТ КОКЪЛА, А ГОРКИЯ НАРОД БОГ ДА ГО ПРОСТИ.ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СЕ ЯДЕТЕ ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ.ВМЕСТО ДА ГЛЕДАМЕ ДА СМЕ ЕДИННИ НИЕ СЕ БИЕМ ПО МЕЖДУ СИ.И ЗАЩО?ЗА ДА МОЖЕ НАШЕТЕ ГЛАДНИ ПОЛИТИЦИ ДА СЕ НАХРАНЯТ ПО ОБИЛНО.ХЕЙ ХОРА СЪВЗЕМЕТЕ СЕ НИЕ ФАЙДА ОТ НИКОЯ ПОЛИТИЧИСКА ПАРТИЯ НЯМА ДА ВИДИМ, НО ДАЙТЕ ДА СЕ ОПИТАМЕ ДА НАПРАВИМ НЕЩО ЗА НАС.ИНАЧЕ ОНЯ ГОРЕ ДА НИ ПАЗИ.УСПЕХ

ЯВНО Е НЕОБХОДИМО НА ВСИЧКИ ОНИЯ, КОИТО МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИХА И РАЗБИРА СЕ ЗА ОНИЯ , КОИТО СА РОДЕНИ СЛЕД 10 НОЕМВРИ 1989 ГОДИНА ДА СЕ ПРИПОМНИ: - МВР КАТО ИНСТИТУЦИЯ БЕ ЧАСТ ОТ ТОГАВАЩНОТО УПРАВЛЕНИЕ; - ЗА ДА РАБОТИШ В МВР СЕ ИЗВЪРШВАХА ПРОВЕРКИ ДО 10-ТО КОЛЯНО; - ДА ОТИДЕШ ДА УЧИШ И ЗА ПОЖАРНИКАР СЕ ИЗИСКВАХА ОСВЕН ПРОВЕРКИТЕ И НЯКОЛКО ПРЕПОРЪКИ ОТ ИЗВЕСТНИ КОМУНИСТИ - ПАРТИЙЦИ, КОИТО ДА ПОТВЪРДЯТ ПРЕДАННОСТТА НА КАНДИДАТА ЗА РОБОТА В МВР В ПРАВОТАТА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ИДЕЯ! НА ВСИЧКИ ТЕЗИ ИЗИСКВАНИЯ ЯВНО Е ОТГОВОРИЛ И БОЙКО БОРИСОВ СЛЕД КАТО Е БИЛ ПРИЕТ, ЗАВЪРШИЛ И РАБОТИЛ КАТО ПОЖАРНИКАР? ОТ ТУК СЛЕДВА ВЪПРОСЪТ: КАК ЕДИН ПРЕДАН КОМУНИСТИЧЕСКИ МЛАДЕЖ ИЗУЧАВАЛ ИСТОРИЯ НА БКП, МАРКСИСТКА ФИЛОСОФИЯ И ДРУГИ ИДЕОЛОГИЧЕСКИ ДИСЦИПЛИНИ СЕГА СЕ ОТКАЗВА ОТ КОМУНИЗМА ИЛИ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ НАУКИ СА ФОРМИРАЛИ ПРАВИЛЕН ДЕМОКРАТИЧЕН МИРОГЛЕД? АКО ПОСЛЕДНОТО Е ВЯРНО, ЗНАЧИ ДЕМОКРАЦИЯТА Е ВИСША СТЕПЕН НА РАЗВИТИЕ НА КОМУНИЗМА, КОЕТО СЕ ДОПЪЛВА И ОТ ПОЛЗВАНИЯ В ЦЯЛ СВЯТ ПРИНЦИП НА ДЕМОКРАТИЧЕСКИЯ ЦЕНТРАЛИЗЪМ (А ТОЙ БЕ ОСНОВЕН ПРИНЦИП НА КОМУНИСТИТЕВ ТЕХНИЯ УСТАВ) И СЕГА В НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ - ПРИНЦИПА НА ПРАВОТО НА МНОЗИНСТВОТО НАД МАЛЦИНСТВОТО?

Po koi zakon sa go osudili ? Po sushtia, deto osudiha policaia, che zashtitava znameto ot mangalite li ?

Жорка, крушата не пада далече от дървото. Сегашните другари са някогашните партийни и комсомолски секретари. Все хора безочливи нахални и прости кариеристи. А младото поколение в БСП са техните деца и внуци. И закалката и пътят им е същия.

колко безхарактерни хора има в тоя форум :) плюете Бойко и целувате задника на Станишев :) в кой свят живеете? двадесет години фалшива демокрация са ви изкривили мисленето. че кой освен мутра може да въведе ред в тая държава, бе :)

бойко нападни тези който сасипаха прехода на българия сините реститутки за да ти кажем евала

Другарю Борисов! Плюете в кладенеца от който сте пили вода. Не обичам комунистите, но и не харесвам тези, които с техните медоди и стил се опитват да им опонират.

Другарю Борисов! Плюете в кладенеца от който сте пили вода. Не обичам комунистите, но и не харесвам тези, които с техните медоди и стил се опитват да им опонират.

Боцко е като премръзналото врабчето затрупано от кравешко лайно.

Познайте кое ще е следващото Коалиционно правителство ГЕРБ - БСП / ДПС или Атака. Колкото до Бойко и БСП - разиграват театър и постановки, на които простите народни маси се връзват!

Комунистите сменят имената на парията си много често с цел манипулация на общественото мнение - нещо което те брутално изпозват от самото сисъздание, но НРАВА си не сменят. Методите също. Жалко, че народът Български също не разбра, че КОМУНИСТИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗВАДЕНИ ОТ ВЛАСТТА ЗАВИНАГИ!!! Затова г-н Борисов, мислете още от сега, какво ще направите по въпроса, когато му дойде времето. Нека и всички АНТИКОМУНИСТИ сторят същото!!!

Както винаги в нашата мила родина крадеца вика дръжте крадеца. Бивш член на същата тази партия, която му е помогнала да се издига като пожарникар сега я плюе колко типично . КМЕТЕ МАХНЕТЕ СЕЛЯНИТЕ ОТ СОФИЯ И ОПРАВЕТЕ ГРАДА ТОВА СА ВАШИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ НЕ ДА СЕ ЯДЕТЕ С ПРЕМИЕРА

След като прочетох поста на Богомилов/21,23ч/ окончателно се уверих ,че по-нахални същества от комунистите няма..

Tochno taka..bate Boiko !!! Potdarjam te izcialo !

АЛОООО, кОМИСИЯТА, кажете на комисарите си, че в Бг има сигурно 2000 вестника и е ДИСКРИМИНАЦИЯ да казвате в кой вестник да се публикува това-онова (дума май умре). Да ви е*а майката комунистически боклуци! Това да не ви е 1958 г....затрихте България!

Е смотаняка си е смотаняк! Само негативи инкасираш тъй бе мой човек, как ще печелим избори, май ще се разведа с тебе

Браво, Бойко! С тебе сме! Да живее България!

Ако имах време и аз бих му завел дело защото е нагъл и прост Освен това точно той не може да говори за морал ,защото изобщо не го притежава Да поставяш всички хора под един знаменател е абсурд Не вижда ли младото поколение което пълни залите на БСП-мероприятия ГЕР до изборите дали щте го има Аз мисля че ще има отломки от това

Браво Бойко!!!Един истински мъж да има в държавата и да казва истината.БСП отврати собствените си симпатизанти като заплю всички всички нравствини и човешки цености.

Не само, че не е бил член на БКП, но когато пред 1990г. МВР се деполитизира той предпочете да напусне МВР за да си запази членството в БКП. Беше активен и през възродителния процес и сега пере мръсна и гузна съвест.

така де ! сигурно е егорд и факта дето претрепа ония хорица във Врачанския балкан. служителя му във фирмата за охрана, който го замъкна с пари от ИНГ БАНК, а после му намериха костите

Мунчо, ама ти наистина си идиот. Само идиот може да раздава абсолютни истини от последна инстанция. Хърво: комисията за защита от дискриминация не е съд, а особена юрисдикция. Повтори го няколко пъти,за да го запомниш. Второ: Съдебната система всеки ден осъжда престъпници за доказани престъпления. Трето: Не искам да ме учи на морал един пожарникар, еволюирал в последствие в мутра. Да си чуваел за двата ИПОН-а на Бойко?Прав си само да недоволстваш от правосъдието. Ако си беше на мястото, Бойко отдавна трябваше да е в затвора.

В годините на демокрацията нашата държава се превърна в един голям обществен цирк. И едни и същи клоуни ежедневно ни разсмиват. Казват, че смехът е здраве. Но, струва ми се, много скоро ще заплачем по неволя! Всички - до един!

През 1990 г. напуска системата на МВР, отказва да се деполитизира и остава член на БКП

Тук много хора си вярват май: Партията била с традиции, авторитет и други такива простотии и небивалици. Традиция е Партията да репресира българския народ с всички познати по света методи: идеологически, политически, икономически, физически... Убивали са хора бащите на тези, които днес оглавяват БСП. Някой от сегашните лидери са участвали в системата, извършила тези извращения. Изгониха хора от родината им - българските турци. Убиха стотици хиляди интелектуалци. Обедниха България, като 'изгориха' истината, че сраната ни е просперирала през годините преди преврата им. Убедиха българите, че са учени, дори ако не учат. Убедиха ги, че имат права и възможности, само ако са партийни другари. През времето на промяната при всяко управление на БСП мутрите започват да демонстрират по улиците и в бизнеса невъздържаност, наглост и опасно поведение - това беше при Виденов, сега отново е парад на мутрите. Правосъдието започва да съди избирателно и термина 'наш човек' отново изплува в общественото пространство. Институциите отново забравиха, че от двете страни на бюрото са все българи - поради протекционизма от БСП кум овластените да решават държавните дела, независимо от интелекта, правотата и целесъобразността. Всъщност единствената целесъобразност е Партията, а това късогледо и цинично обществено поведение е меко казано 'неморално'. Поддръжниците на тази Партия са също неморални посилата на факта, че с гласовете и поддръжката си осигуряват възможността да се осъществява безчинството на шепа уроди. Ако ще за каквото ще да осъдят ББ, такъв шут ще им бие отзад, че гащите им няма да съберат всичко, насъбрало се за самоизчистване. Аз лично съм щастлив от факта, че поне няколко до сега предани поддръжници на БСП ми се оплакват от крайното си разочарование и са решени да заклеймят тази сбъркана общност БСП.

Ami tova e samata istina. Prestaplenie li e ve4e daje6 istinata?

Браво на г-н Бойко Борисов.Всичките тези негови думи СА ВЕРНИ И ГИ ПОТВЪРЖДАВАМ И АЗ!Долу БСП,ДПС,НДСВ и всички небългарски партии!Другите,които отричат изчезналите или избитите българи по времето на социализма в България- да си сверят НАНОВО часовниците.До гуша ми дойде от глупави,тъпи и неподготвени(а и разбира се и от подмолни) коментари,написани тук

Ох, ушите ми дискриминирахте, очите ми дискриминирахте, няма нормални новини само едно и също: Бойко такова, Сергей онакова. Като пърлета пред майка си са се развълнували от тия избори и още от сега! Драги ми Гербадижии, скъпи социалисити, ние българските избиратели сме напълно наясно какво представлявате, хвани единия, че удари другия, позната до болка ситуация та всичики изобри през последните години. Бойко е свестен кмет, колкото Сергей е свестен премиер, отдавна тук във форума ви предложих да се вземете и да заминете за някъде, не забравяйте: качете гаргамел в багажа си, че още бълва отрова завалията, разбира се забравих и ку-ку то Сидеров, вземете и него, ако се отвори място приберете разни там Овчаровци, Ахмедовци и др. зловредни твари. Постъпката ви ще бъде истинска и патриотична само при условие, че никога не се върнете!

имам чувството че се пише целенасочено по форумите срещу Бойко.Убеден съм,защото коментарите на тези писачи са много нелогични и малоумни.Това още повече ме кара да гласувам за него!

Браво Бойко гордей се. Има защо такова нарцистично същество не ях вждала от години. Когато реши да се хванеш с политика нямаше ли кой от гъзоблизците до теб да те светне че няма само да те хвалят? Че като си се качил нависоко задника ти се вижда? Преди години наказа 600 човека само защото са ти гледали физиономията в АИС БДС /системата за лични карти/ и това ти беше новогодишния подарък за тези, които стояха като ударени с мокър парцал обвинени че са предоставили информация на трети лица и то такава информация до която те нямаха достъп. Умишлено унижи служители с дългогодишна практика. Мен не, не може да ме унижи някой, който няма елементарно възпитание и човешки чувства. И Формалния ти лидер, който раболепно правеше чупки в кръста при най акия знак от твоя страна да ти беше казал че такава информация не може да се предостави от обикновенни служители в паспортни служби? Не важното е да седиш полуизлегнат на стола с ръце в джобовете и да обиждаш с цинизми а не да имаш поведение съответващо на ранга Главен секретар на МВР. Жалко аз няма да гласувам за човек с болно и самовлюбено его, за човек способен да гази през трупове само и само да се говори за него. Няма да гласувам и за БСП, ще отида на избори, защото не съм апатичен и незаинтересован гражданин. Но не и за вас - никога.