Борисов: ДФ ”Земеделие” е бомба, наливат пари в ”Южен поток”

Държавен фонд "Земеделие" е бомбата, която може би ще свали правителството. В "Южен поток" продължават да се влагат пари, въпреки че проектът е замразен от ЕК.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: ДФ ”Земеделие” е бомба, наливат пари в ”Южен поток” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боко без да си чеше егото не може, и днес го доказа красноречиво.

Тоя тъпанар да млъкне, никой вече не го слуша.

Умря циганката, която го хвалеше и Бойко започна сам да се хвали.

Смешника се обади.

Борисов се взе много на сериозно, само какви оценки си прави.

Еми хайде да видиме за кой да се гласува- Атака-пълно дискредитиране с подкрепата си към правителството,както вероятността тази подкрепа да е доста скъпоплатена.Такива националисти на никой не са нужни. Бареков-платена и синтетична партия в която се наливат пари с единствената идея да откраднат от електората на Борисов и Реформаторския блок.Ако не докара добри резултати -след изборите няма и да се чуе за него повече. Реформаторския блок-едно голямо миш маш.Много вожд ,малко индианец. БСП-всеки я знае-който си харесва след това да не се почуства леко измамен и много излъган.Как не се спряха да крадат. ДПС-както винаги екзактно.Много моабет,още повече крадене ако може.Но пък и тука има доста потурнаци. ГЕРБ-вярно че управляваха през тежка финансова криза-но това дето фалираха доста фирми е от недалновидна финансова политика на самото правителство.Не може да се опитваш магарето да не яде-накрая ще умре.Цялата енергия се направляваше само в магистралите и никакви нови идеи да се раздвижи икономиката.Лошото е и че сега също няма нови идеи ,а пак само се говори за икономии-което няма да докара икономически растеж. Е избора е ваш.

Изборът е ясен - сега трябва да се избира най-малкото зло. Кое е то не е съвсем сигурно, но е ясно кое е най-голямото - ГЕРБ. Така че... всички против ГЕРБ!

Абе това за фалиралите фирми си доста голяма спекула. По времето на ГЕРБ, както ви известно, беше прочистен фирмения регистър от не-дейтващи фирми. Освен това, голяма част от фирмите, които работиха главно с чуждестранни контрагенти окапаха, защото им спряха поръчките. На БСП им е удобно да тръбят, че по времето на ГЕРБ има много "фалирали" фирми, и че ГЕРБ е главния виновник за това.

Аз съм на същото мнение!

Ама защо подкрепата за някакво правителство трябва да се тълкува като дискредитиране? Ако Атака беше подкрепила ГРОБ, това нямаше ли да бъде по-голямо дискредитиране?

АЗ ИЗБИРАМ ПО-МАЛКОТО ЗЛО ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БОРИСОВ, ЩОТО АЛТЕРНАТИВА НЯМА В ТАЗИ ВАСАЛНА ДЪРЖАВА!!

Добре, уважавам мнението ти, че Бойко е по-малкото зло, ама ми кажи точно какво зло направи? Не е идеален за разлика от Станишев и Местан дето Грешка нямат, ама ми кажи умишлено какво зло направи, нещо като с Хохегер или с простотията Белене или Цанков камък, да купи нещо на старо, а да го плати като ново, за чии са ни два държавни самолета на старо в тая малка страна, нещо такова ми посочи?

Какво зло ли? Щеше да умори пенсионерите от глад и болести,вдигна пенсионната възраст,фалираха стотици фирми и хората си загубиха работните места, цените на тока и парното растяха по няколко пъти в годината,продаде държавните дялове на енепетата за жълти стотитки и т. н.....Това малко ли ти е ?

Построи толкова километри магистрали, кокото и тройната ламя, с несравнимо по-лошо качество и над 30% по-скъпи. Та ако заради лошото качество са били с 10 % по-евтини, това значи, че е откраднал 40% от магистралите. Или че е бил идиот. А най-вероятно и двете.

ама по-васална държава от времето на управлението на мутрата никога не сме били. Боко и Цуци ходеха да искат разрешение от хамериканското посолство даже и преди да отидат по малка нужда. А пък да не говорим, че ни направиха приятели с талибани, алкайдисти и всякаква друга измет.

когато съгреши дори. Това са демагози, които постоянно видоизменят закона за земите и си оправдават нескончаемите далавери с еврофондовете за някакво "развитие". Много ги боли за земеделие, то е еврокасичката на партията.

За ШАМАРА със сигурност знам, че взима пари от БСП за да плюе Борисов. Слави и Барека взимат пари от ДПС. Извод: в Бойко е спасението, след като БСП и ДПС така инвестират в дискредитирането му!

Тролове, В ПЕРЕД!

Какво държи Борисов, което е толкова желано от войнстващите антибойковисти? Нека вземем за пример тримата тенори, тримата, които най-упорито надигат глас в яростна надпревара кой е по-голям неприятел на Борисов, кой ще го срине първи и кой има право да се нарича главен враг на лидера на ГЕРБ. Става дума за Слави Трифонов, Мишо Шамара и Николай Бареков. Тримата вече са в комичното състезание кой по-кресливо ще представи Борисов за диктатор, тиранин, за опасен и незаинтересован за хората Ако обаче поне малко следим изявите им ще признаем, че точно Бареков, Трифонов и Мишо Шамара са представители на един суров, груб деспотизъм на нашето време. Точно тях сме улавяли многократно да се държат нахално с хората около себе си, да ги смятат за собственост и инвентар. Авторитетът на Борисов се задейства само в краен случай, когато трябва да се създаде ред и яснота в името на работната ефективност. Не така стоят нещата обаче с лидери като Бареков, Трифонов, Шамара, които се държат неуместно доминиращо, дори когато това съвсем не е нужно

Споменатата групичка, особено когато не е под критичното око на обективите, поддържа и мутренски имидж, държи се нагло и заплашително, парадира с възможности и власт. Трифонов, Бареков и Мишо Шамара съвсем директно могат да бъдат наречени бабаити, като те са такива и в живота, и в професията си. При това те са от най-маниерните бабаити, от най-неприятните и несговорчиви. Интересно е, че и тримата са крайно избухливи и неовладяни, но особено, когато трябва да критикуват някого в бабаитлък? Какво искат от Борисов тримата, какво има той, а те го искат за себе си? Тримата тенори искат лидерството на Борисов, мечтаят за неговата харизма и безапелационност, за неговия статут в обществото. Нека го кажем направо: Мечтаят за неговата мъжка позиция. Вече казахме, че проблемът им всъщност е предимно психологически, а ако бъдем и пределно откровени дори психиатричен. Тримата истерици искат да изместят Борисов, защото виждат себе си като алфа мъжкарите, мечтаят да бъдат такива и несъзнателно, с водената война, признават за основно препятствие именно Борисов.

Аха, сега вдянах! Значи, сигурно, Станишев е бил лудо влюбен в мачото Борисов. Обаче, Борисов, понеже не си пада по еднополовата любов, не му е откликнал. И сега голямата любов се е транформирала в огромна омраза.

Искам да цитирам едно изказване на Владимир Путин и много бих искала то да стиге до българските политици:"В Русия живеят руснаци.Всяко малцинство, независимо от къде е,което иска да живее,работи и яде в Русия,трябва да говори руски език да уважава и спазва руските закони.Ако някой иска Шериат съветвам го да отиде в държавите където това е държавен закон.Русия не се нуждае от малцинствата.Малцинствата се нуждаят от Русия и ние няма да им предоставим специални привилегии или да редактираме законодателството си спрямо техните желания,независимо колко силно крещят думата дискриминация." В Бг. ББ си остава единствената реална алтернатива на циганофашисткото псевдоправителство и колкото повече го проумеят, толкова по-бързо ще се цивилизова и обществото.

Искам да видя този индивид на дебат с другите лидери на партии да разискват политиката на държавата във всяка една сфера! Знам, че това няма да стане, поради простата причина, че този индивид е неграмотен и изобщо не е в час с нищо! Тези словоизлияния и глупости, дето ги ръсят /пиша ръсят, защото дори и това е съгласувано с пиарите му/ да си ги дрънка на партийните събрания!

Дори и да си платен червен трол изказването ти е повече от смешно. Борисов ли не смее да излезе на дебат по всяка тема?!? Или опонентите му?!? Осъзнайте се най-после и не промивайте мозъците на хората(неграмотни, възрастни и малцинство, останалите не ви се връзват изобщо) Борисов беше и е в час със всичко, случващо се в държавата, всичко е в главата му, помни като компютър всяка цифра, минала през него и няма нужда някой да му пише предварително думите, които ще каже! Колкото е да се опитвате да осмеете народния език, на който той говори - няма да успеете - това е предимство, а не недостатък. За разлика от Сергейчо, който милия е прост като джапанка, но е научил 10 високопарни изречения наизуст и ги повтаря като мантра с ехидната си миша физиономиика. Не знам ти от кого си отвратен, но излезте и на дебат(където се надявате с празни приказки от сорта на "народа не яде асфалт" да залъгвате слепите и глухите), и на избори излезте - нали сте толкова уверени в правотата си, защо тгава е тоя неистов страх от Бойко. Еми, страхувайте си се, но не го вменявайте на хората!!!

Хайде кажи кога си видял Борисов на дебат по избори?

Другари съгласен съм с вас за тиквата.... Но другари какъв е този изборен кодекс, който другарката Манолова направи и според който герберунгерите ще вземат най-малко шестима евродепутати, ами ако вземат седем, кво прайм тогава другари.....Дайте да помислим и забраним на всеки герберунгер да гласува, защото другари въпреки парите които сега наливаме в пенсионери, някой от тях мамичката им герберунгерска пак ще гласуват за боко!

ЗАЩО ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ ЗНАЕТЕ КОЙ КАКВО Е НАПРАВИЛ И ВМЕСТО ДА ГО КАЗВАТЕ ПРЕД МЕДИИТЕ ЗА ТАЗИ ЦЕЛ ИМА ПРОКУРАТУРА И АКО НЯКОЙ ИЗЛЕЗЕ И КАЖЕ НЕЩО КОЕТО Е НЕВЯРНО ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЖЕ ИЛИ АКО КАЖЕ СЪДЕБНА ТАЙНА СЪЩО ИЛИ АКО ЗНАЕ НЕЩО И НЕ ГО КАЖЕ В СЪДА СЪЩО ЗНАЧИ ТОГАВА ЩЕ СПРАТ ПОЛИТИЦИТЕ ДА ГОВОРЯТ ВРЕЛИ НЕ КИПЕЛИ

Г-н Борисов, предлагаме Ви работа в нашия цирк. Ще Ви даваме добра заплата, а и ще можете да работите по специалността си - пожарникар. Освен това можем да ви плащаме за охрана, за контрол (късане на билетчета) и когато се разболее някой клоун, можете много успешно да го замествате. Така ще изкарвате по няколко надници и ще имате пари да си поддържате къщата, с чиято поддръжка разбрахме че имате проблеми, поради финансови затруднения.

Троловете упорито бранят пеевщината и нейните покровители. Става ясно, кой е действителния поръчител и ментор на троленето по форумите. Манипулации чрез медиите, манипулации чрез форумите - пълна свинщина, сътворена от двукраки свине.

вижте снимката: ей така се работи в Парламента, с ръце в джобовете. Коя е тази мижитурка зад Боко Тиквата-не е ли бъдещият гробар-евродепутат, усвоителят на еврофондовете Дончев?

Когато половин ден мутрата не е в новините, веднага си намира тема, независимо дали я разбира и започва да обговаря ефира. Той действа на принципа на залязващите фолкдиви, които правят или говорят простотии, за да влязат в медиите и да напомнят за себе си поради факта, че с творчеството им няма как да ги запомним.

Луд умора няма.Боко харизматиквата ,Цв.терориста,които сьдеше всичко живо,лекари,министри и т.н. Няма да се примирят .На тях власт им даи и ела да видиш,но всьщност видяхме- сьсипан бизнес, разруха в цялата дьржава. Бог да пази Бьлгария от тази банда.

ВИСОК, ПЛЕШИВ, ДЕБЕЛ, ГЛУПАВ,ПРОСТ И ГРОЗЕН....май за мен става въпрос!

Не знам за ТИКВОНИЙ, но че феновете му са категорични откачалници съм абсолютно сигурен. Не само ГЕРБЕРУНГИТЕ ами и феновете на реаниматорите или обобщено феновете на ГЕРБЕРЕАНИМАТОРИТЕ масово във форумите са изкукуригали и издебилясали. Напишат някъква тъпотия, от тъпа най-тъпа, от просташка най-просташка и после се кикотят писмено като олигофрени на собствените си гадории и пишат : ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА. И какво му е смешното освен, че са ХАХОВЦИ?

Да припомни ББ какво ставаше във Фонд Земеделие по негово време пък после да коментира!

Така е! Прав е Борисов! Не го искаха хората през февруари, той отиде на избори и се видя на кого поискаха да поверят управлението: НА ВСЕКИ ДРУГ, но не и на ГЕРБ. Да, дори и на Атака са готови да дадат управлението, защото на фона на ГЕРБ дори и Атака изглеждат като благочестиви попове.

САМО ТАКА МЕЛИХА, МАШАЛЛЛА СААЛИЕЦ

Буда унищожи всичко и сътвори много зло, волно или неволно. България е пред колапс. Енергетиката е в критично състояние и това е изключително дело на Буда и шайката му

Нарцистичната Мутра ББ стига да не е на власт е много забавен. Приятно е да го гледам как се гърчи, лъже, демагогства, приказва пълни простотии, надува се и лицемерничи! Много забавен клоун е, защото за него това е единственият му природен талант

Абе тоя още ли го пишат по новините? Хайде да идват новите избори, да остане там с 1-2 гласа в най-добрия случай и да го забравяме. Продажно гнусно човече. Тодор Живков много би се срамувал от такъв продажник, че е бил до него.

Докато Бойко и Цецо са в политиката, а не където им е мястото, страната ще боледува

Тяхната болест - лудост и алчност е като епидемия - България под карантина!!!

Колко трябва да е прост един човек, за да не осъзнава, че става неприятен с всеки изминал ден? Ако си даваше два дена почивка в седмицата, щеше да има огромна подкрепа, но той умори хората с постоянните си и ежедневни олигофренски изцепки.

Искам да призова всички пенсионери да се откажат от подхвърлените 20лв.!!!!!! Идва ми да отида и да ги залепя върху мазните физиономии на съсела и турчина!!!!! Срам!!!!!!!!!!!!!!

Призови всички пенсионери да се откажат, за пореден път, от мизерните си парички и да ги внесат по сметка на Бойко Борисов в швейцарските банки

Верно е, каквото съсипа ГЕРБ за 4 години никой не можа да съсипе за 20

Аман от нискоИНТЕЛИГЕНТНИ хвалипръцковци!

Няма ли психиатри в тази държава да помогнат на човека бе, ама то като фалира здравеопазването кой сега да поеме ББ

Да го направят говорител в телевизията та да се изявява всеки ден та да миряса

Лощото на демокрацията е, че при нея подобни наглеци лъжци и престъпници като този от снимката, могат да се кандидатират за депутати, министри та дори и президент, а още по-лошото е, че винаги има достатъчно наивници, които да гласуват за тях

Всички онези, които не коленичихме на Вожда, не му лизахме задника, бяхме заклеймени като лица от мафията, а слугинажа от журналя на Борисов и до днес тъче на тоя изгнил стан. Днес всички напуснали ГЕРБ със страховита сила са се запътили към ново битие на защитени свидетели.

БОКО И ПЛЕВНЬО СА ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!! БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВЪЗКРЪСНЕ СЛЕД ТЯХНОТО ИЗХВЪРЛЯНЕ ОТ ПОЛИТИКАТА!!! ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ ИЗГОНЕТЕ БОКО И ПЛЕВНЬО ОТ ПАРТИИ И ИНСТИТУЦИИ!!!

Държавата след Борисов е като къща след тинейджърски купон - пълна разруха, но си личи, че някой яко се е забавлявал на чужд гръб!!

Изчерпа ми се запаса от думи за гьонсуратлъка му! Наистина някой трябва да поеме грижи за психичното здраве на този човек. Рискуваме да останем без главния клоун на републиката!

Боко верно е за завиждане, хората с неговия умствен багаж са безработни , а той.....

Един ден в учебниците по история ще пише, че за периода 2009-2013г. премиер е бил един образ-нещо средно между Настрадин Ходжа и Пабло Ескобар, а негова дясна ръка е бил един гьонсурат-нещо средно между Сталин и Кардинал дьо Ришельо.

все повече и повече хора се отвратиха от абсолютно Просташкото , Нагло и Цинично поведение на Краля - Слънце Борисов и неговите лакеи.На следващите избори едва ли ще имат и 3% от гласовете на Българите и съвсем очаквано ще поемат към небитието , също както стана НДСВ И СДС.Жалка работа

Изчерпа ми се запаса от думи за гьонсуратлъка му! Наистина някой трябва да поеме грижи за психичното здраве на този човек. Рискуваме да останем без главния клоун на републиката!

Но, хайде сега, мили ми, изтрезнели от диктатурата на Борисов и Цветанов, бъдете така добри да се наредите на редичка пред прокуратурата и да станете свидетели, за да бъдат вкарани и Борисов, и Цветанов, и цялата им банда там, където да прочетат в килиите освен Винету и Библията.

Груб,недообразован,недодялан,невъзпитан пожарникар подиграл се и избазикал цял един народ в услуга на чужди колонизаторски,мафиотски сили.

Спешен преглед при психолог!

На калпавия водолаз все водораслите му са виновни.

ДОЛУ ГНОЙНАТА КОАЛИЦИЯ НА ШАЛВАРИТЕ !!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ББ , НАРОДА ПАК ЩЕ ГО ИЗБЕРЕ !!!

Лудите дето гласуваха за ББ измряха от глад

Един ден в учебниците по история ще пише, че за периода 2009-2013г. премиер е бил един образ-нещо средно между Настрадин Ходжа и Пабло Ескобар, а негова дясна ръка е бил един гьонсурат-нещо средно между Сталин и Кардинал дьо Ришельо.

Само с една корекция, че "дясната ръка" е нещо средно между Лаврентий Берия и тримата глупаци (буквално средно аритметично по отношение на интелектулен потенциал).

Клоунадата на ГЕРБ е представление което започва да изнервя зрителя!

Трупата на ГЕРБ да се превести в Сатиричния, а не да замазва некадърността си с хуморески

Изчерпа ми се запаса от думи за гьонсуратлъка му! Наистина някой трябва да поеме грижи за психичното здраве на този човек. Рискуваме да останем без главния клоун на републиката!

И някакъв червен идиот(то има ли други) пак за тефтери говори.Така му е казал Кутев.След цялата излагация с контрабандни канали,фалшиви снимки,чували с пари,Костинброд,авиоотряди и прочее лъжи,от които нищо не излезе...Е,що за тъпо говедо трябва да си?Питам и отговор не искам.....Лошото е ,че покрай тъпото,ще фалира и горе-долу нормалното...

Баце всички сме червени идоти след като Баш червения идиот стана Генерал и Премиер