Иванов до Борисов и Нинова: Вие сте риск за бъдещето ни в ЕС

Лидерът на "Да, България" Христо Иванов излезе с остро отворено писмо до председателите на ГЕРБ и БСП - Бойко Борисов и Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Иванов до Борисов и Нинова: Вие сте риск за бъдещето ни в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

толкоз инвестиране в тоз младеж и накрая 1% с мъка... да се чудиш какво нещо..., а един прост бодигард с малко немска помощ всички ги върти на пръста си вече колко години!

ТОЗИ НЕ МОЖЕ ДА ОСМИСЛИ СИТУАЦИЯТА,ЧЕ ЕС,ВЕЧЕ ГО НЯМА!!!ТА НАКЪДЕ ЩЕ НИ ВОДИ???

Ало 80 -годишния,образованието ти е сигурно от килийното училище.

В профила си в социалнта мрежа Георги Александров, който се е представил като ВИП учител по английски, ментор и обучител в Менторинг клуб е написал: Днес изпратих заявление, че желая да прекрата членството си в Да, България това, което партията направи, за мен е подмяна на първоначалните ценности и обещания, които бяха дадени при учредяването в момента в почти всички листи са включени активни гей активисти, което противоречи на моите убеждения.

Абе не всеки е красив, но обикновено външният вид на човека е огледало на вътрешния му мир. А тоя има доста неприятна физиономия и нечистоплътно излъчване- виж му само очичките!

Плевнелиев си назначава за служебен министър Христо Иванов - верен свой човек, който да проведе "правилната" съдебна реформа. А зад тях наднича американската връзка. Защо обаче американците си харесват Христо Иванов? "Защото прилича на майка си - твърд, упорит, неадекватен към политическата обстановка, със сектанско мислене, но лоялен към линия, която му е наложена"- това е оценката на проф. Димитър Иванов, който познава добре семейството. По тази причина американците си харесват и Плевнелиев, чийто произход също е комунистически. Изборът е прагматичен - хора със зависимости лесно се държат в подчинение. А когато има и финансова подплата, успехът за прокарване чрез тях на определени политики - сигурен. Професионалната биография на Христо Иванов се ограничава в едно - дежурен експерт в проектите на мрежа от свързани лица: НПО-та, финансирани със стотици хиляди долари от фондация "Америка за България" и структурите около Сорос. Само от "Америка за България" организацията на Иванов е получила няколко тлъсти транша за дейности, чийто ефект до момента е неизвестен на гражданското общество.

Това, което пише в отвореното си писмо, е известно отдавна. Разгеле светнало е и под шапките на Христо, Радан, Трайчо, Мартинчо и другите соросоидчета, дето доскоро крепяха Баце на трона му. Заради някаква си уж дясна идея няма да се доверя на тези кариеристчета, които нямат никакъв опит от истински трудов стаж - също като Сергей. Колко години вече си играят на политици и развиват дейност търчи-лъжи! Бяха млади и зелени и си останаха зелени. Дори помежду си не можаха да се разберат кой да води бащина дружина. За мен ттова не са личностите, които ще възкресят България!

Кво ми дреме на мене че ти им нямаш доверие - кой го интересува

На мен също не ми дреме за мнението ти, но имам интерес, а предполагам,че и ти също, България да се управлява от читави и почтени хора, а не от чужди мекерета. Писна ми от Борисовци, Станишевци, Местановци, Рядановци, Ивановци и прочие продажници!

Намерил кой да дири кусурите на Боко - тоя, дето му подгъзуваше. А когато Боко го изгони от правителството не само си замълча, ами прие да помага на оная, дето беше дежурна да поеме всякакъв пост на софрата. На всичкото отгоре се оказа козяшко мекере. А пък и обкръжението му... Пфу!

Бойко не го е гонил, сам е напуснал човека защото не е могъл да прокара реформите, я кажи какви реформи за прокарани в правосъдието близките осем години, Захариева нещо да е направила, освен нещо със осиновяването на децата.

Колкото и НИЩО да е направила, то е с помощта на Христо Иванов. Самият той обяви, че ѝ оставя сътвореното от него и че ще ѝ помага. Боклук до боклука!

ГЕРБ вече не са по- малкото зло. ГЕРБ са по-голямо зло в момента от БСП. Те са изпечени вече, осем години са на власт.

Ама ти не си добре.Няма такъв филм Бсп да са по-малко или да не са зло.Ако герб са се изучил и за осем години, сети се червените боклуци какво знаят.

А БСП ЗА 120 ГОДИНИ ИСТОРИЯ, КОЛКО ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ ИМА? Сергей Станишев 28 април 2014. "В политиката, както и в живота, дълголетието е признак на добро здраве. Ние 120 години сме тук, заяви лидерът на БСП, Сергей Станишев, в Търговище. Лидерът на БСП Михаил Миков 27 декември 2014 "2014 г. беше трудна за БСП. Имали сме и други трудни моменти в близо 124-годишната ни история, посочва Миков" Тодор Живков- 45 години управление Андрей Луканов- 1 година Жан Виденов- 2 години Станишев- 4 години Орешарски- 2 години БЕЗ да броя годините, когато БСП нямаха собствено правителство, но добинираха други, като това на Сакскобурготски, Димитър Попов и Любен Беров, и пак управляваха ОБЩО БСП УПРАВЛЯВА 55 години! ТИ ЗА 54 ГОДИНИ БСП СИ ЦЪФНАЛ И ЗАВЪРЗАЛ

Историята на управление на ГЕРБ в години е тази на БКП и БСП плюс още към осем години. Защото са пребоядисани лешояди. Както и внучетата също работят сега в ГЕРб

Добре де! Иванов е изключително прав във всичките си констатации! Шапка му свалям! НО как смята Иванов да спечели изборите и сформира правителство? Няма никакъв шанс! България трябва да избира между Путлеристан (БКП/БСП) и някакво членство в ЕС (ГЕРБ) дори и лошо! България трябва да избере по-малкото зло (ГЕРБ) ако иска да остане под някаква форма в ЕС и НАТО! Много по-разумно е, Иванов да подкрепи ГЕРБ и да се опита да прокара идеите си с участие в ново првителство, от колкото да се опитва да излъчи сам правителство! Шанса е нулев, а реформи няма да има!

Христо Иванов сам си е подал оставката при управлението на ГЕРБ защо ли?

напусна, защото така се "идентифицира" и "легализира" като "опозиция", за да спретне Да(й) България и да хвърля прах в очите на баламите

Да, България е партията на младите и образовани хора. Успех !!!

тоя михлюзин първо да върне парите дето е взел от "америка за българия", пък тогава да дава акъли..аман от мекерета - та руски, та американски, та турски..

Той ако беше взел пари от Америка като Бойко и кривата уста от РБ щеше да има шумна кампания да гласувате за него. Да си видял такова нещо....

казано. Но уви българскиятнарод се манипулира лесно и затова духаме супата.

Христо Иванов е млад образован човек, не можеш да го сравняваш с изпечените, мазни, отракани Бойко и Курнелия където само слугуват на мафията

крадльото Иванов изкърти мивките миндилина

И какво е откраднал?

Иванов, съгласна съм, че БСП и ГЕРБ са бандити и мафия. Но ти, смешнико, също не ставаш. Пъпа ти е хвърлен зад океана и си готов да целуваш задниците на "Америка за България" за някой и друг долар. Партията ти от един файтон хора може и да не влезе в парламента. Затова надаваш този вой, та да не ви забравим съвсем.

тези остроумия са с доста закъсняла дата !да не си въобразява(х.и) ,че не го видяхме като гнил и послушен борисов министър на неправосъдието?!?

Ааааа, с ЕООД-то не може да се спори

Тези са Клуб -" Мразим България. " Не виждам, кой може да им върже, ако е нормален в полов аспект примерно.

Най-голямата им грешка беше, че назначиха теб, елементарен цървул-за министър на Републикака! .... Няма да се повтори-ни от ляво, ни от дясно!

Тези господа да се преместят в Сан Франциско. Там по ще им се чува гласа.

Може и в Калифорния. Нали и там има гражданско движение Yes California ! Предполагам, че няма да има спор за авторски права за името - автора е един. И "розовите" ще имат обединителна роля.

Ами ако четеш вестниците на Пеевски там може и да намериш Да, Калифорния за тази партия. Но истината е че "Да, България" водят социална политика. Влез в сайта им, виж визията, начина да се спарим с мафията и корупцията....

Ако тоа хубавец израсъл в блок на активни борци,иска хората да му поверват нека обясни как тези които 35г(до 1980г) са имали всичката власт в една държава-неоспорима, необозрима, некотролируема,не подлежаща на съмнение...-когато са разбрали че мандрата свършва,са казали:"а бе бааал съм му майката, да става квото ще".Аз поне не се наемам да обоснова едно такова нещо щото то е практически невъзможно.А и практиката показва че е станало точно обратното.Теа с власта са се събрали и са си казали :"момчета дайта да видим кво ше правим щото таа така нема да стане".И са създали проекта на цк на бкп "мирен преход на БГ към демокрация".Проект включващ: 1)създаване на контролирана "опозиция"; 2)финансово осигуряване на проекта,или така неречения външен дълг; 3)създаване на институцията "мутри"; 4)и други мероприятия в тази насока. И всичко случило се след 89г е резултат от този проект. А иначе аз така и не разбрах какво иска да каже иванов.

прочети още веднъж статията

И защо да го права.Какво ше науча от нея.Квото видех,в нея няма отговори на поставените от мен въпроси.А те са истинските въпроси

От адвокат с отнети права акъл не желая ...всички около него далеч от властта ...отвръщават ме ...

Много отдавна съм се убедил, че бсп и герб са партиите, които ще ни погребат. Явно не съм единствен, но огромното мнозинство е на друго мнение. Затова и ще продължаваме по старому докато не изчезнем като народ. Очевидно няма да се забави много.

хората не са прости, а и прекалено много документи потвърдиха това..

не просто те не са достатъчно запознати,но има време

А според проучванията повечето нови изцепки(партии) в това число и "Да, България" нямат шанс да достигнат в НС(освен ако всички не се обединят в майката на всички коалиции,което само по себе си ще е голям тъпотия).Тъй че най-добре да не обаждате за политиката като ще я видите само през крив макарон.

Любеле, Любеле хем си нагло, хем си и просто.

Не колкото вие и останалите псевдо политици.

Хубаво Борисов такъв-онакъв, после Корнелия такава-онакава !Ама на мен не ми е ясно ЗАЩО? никой от двамата и дума не обелва за обира на века "Корпоративна Търговска Банка-КТБ".Дърлят се,сучат се но за това си траят.Брех мама му стара,чудна работа!

Нали и те са лапали оттам - по един или друг начин! Как сега сами да се изобличат? Затова и крепят другата клатеща се банка с държавни средства!

И двамата са имотни и немат сметки в КТБ.Иначе щеше ,да се разчуе.Аз понеже съм от наше село и цял живот орам земята, сакам некой да ме осветли,оти сам си прост.

Точно, ясно, вярно, истина, кратко но напълно съдържателно, пръст в раната и шамар на ДС и КГБ. Е другари комунисти, родоотстъпници, русофили и основна маса простаци! Няма как да не ви заболи!!! Браво г-н Христов!

Какво по-добро от това да излезнем от ЕС и НАТО? Популистки ни втълпяват, колко добре било там и колко лошо без тях. Какво лошо има България да е суверена държава, а не някой от Брюксел да се разпорежда? И ЕС не е Европа. Над 38% от територията на Европа е към Русия!

не е била суверенна държава след 1878г.Винаги е била под сянката на Русия,Германия,СССР а сега отново е под сянката на Русия,че и на Турция.Спасението е ЕС и САЩ.

Какво означава понятието "синхронизиране с европейското законодателство", както се изказват? За което като не го правим и ни наказват от Брюксел. Поне едно време прикрито са се мешали, а сега официално ни заявават, какво нямаме право да правим и какво да приемаме. Например приеха трети пол в парламента, защото иначе ЕС щял да ни накаже! Правилно или грешно, трябва ние да решаваме съдбата си и това е суверенитет.

ИДИОТ!

Обидата е дефинирана като насилие в приетата от България Конвенция за правата на човека. ;) Туко що наруши няколко налагани от ЕС норми. Може да бъдеш съден позовавайки се на тях. ;)

БСП е сган от лигавите търтеи и номенклатулните ,некадърни отрочета на живковата хайка,докато ГЕРБ са ,пазачите им,доказали корумпираната си природа и просташкото,правешко,милиционерско хитруване!Лъжите продължават,доката народа не им скочи!С тях България пропада!

Най- интелигентната партия с най-рационалните решения на проблеми които са внедрени в другите партии. Няма реклама, няма популизъм, няма пошлост. Няма яздене на коне, няма галене на внучета няма простотия. Гледайте страницата на "Да България", разгледайте нейната визия, разгледайте високоефективните им предложения за решаване на проблемите. Тази партия не е нито червена, нито синя. Тя е някъде по средата. Цвета и е тъмновиолетово. Това е партията на Промяната.

Тази партия е мутра до мутра включително и този на снимката ...

Мутра е Бойко, този човек е юрист

Борисов, поне в началото, го финансираха немските фондации в София. Все пак тук е Европа и има значение.

Полуграмотен цървул, издънка номенклатурна !

още само 16 дни ще слушаме и четем идио..тщини! после два дни ще плачат , че никой не им се е вързал, и ооооо тишина! балсам за изстрадалата електорална единица!

Това писмо е сериозен повод да се почуствам горд че съм Българин! Браво г-н Христов! Вие сте доблестен човек!

за 1млн 700хил.лв и аз моем ти напишем писмо..даже по-хубаво от това

Значи, ГЕРБ и БСП са заплаха за бъдещето на България в ЕС и НАТО? Ми, за по-голяма реклама от тази, която ти им направи, Борисов и Нинова не могат и да си мечтаят, бе ХрисИ!

Шилo

И ти ли харесваш Русия? Ами беж там бе, какво седиш тука да лапаш евро-субсидиите? Отивай да живееш в морето от рубли!

Брат, ти наистина ли искаш да живееш в Русия? Или да живееш по руски стандарт, разбирания, манталитет? Бил съм там, знам как е ... И не съм бил в "белокаменная Москва", а по регионите, там където живее огромното болшинство от руснаците. Повярвай ми, ако отидеш там и живееш по този начин, горко ще ревеш! Даже тукашния ни "живот" е много над техните стандарти!

На вас двамата дето го репликирате, човека нещо да е споменал за Русия? Чета двете му изречения и така не откривам нещо за руснаци. Нещата на света не са черни и били. И Швейцария не е в ЕС. Дори старо разглеждане за влизане в ЕС демонстративно го отеглиха.

Защо двамата обвиняваш бе, брадатко (приличаш на арабин-джихадист)? Кажи колко време г-жа Нинова е била Мин. председател и колко време Тиквата, на когото ти служИ вярно и всеотдайно! Значи така, бил не бил - виновен, че и отгоре? Ай, сиктир скапани недобити седесарчета! Я си спомни що за дребно и миризливо лайно си бил през цялото останало време, докато се докопаш до политиката и се "вземеш насериозно"! С какво си известен тези 35 години, през които си драпал, лазел и лизал задници за да се присламчиш към властимащите?! Поне един път с нещо изявил ли си се и дали поне един път за теб са споменали нещо положително в медиите, преди да гепиш Тиквата за шлифера?

сме живяли по-добре от преди ГЕРБ. Кога сме имали метро, пречиствателни станции,зали, завода за боклука в София - разкарвахме си боклука напред-назад из цяла България - световно постижение. Дунав мост - 2, не говоря за магистрали. Ами крадяли, та кой българин не краде, ама и правят, а гов..на..р..я - за първия си проект, ако не бяха Господарите щеше да окраде стотици хиляди левове. Какво направи БСП - заменки.

Цитат от северно-кореско списание отпреди 305 години: "Другаря Ким Ир Сен дава на децата много млеко!" ГРРБ (Бойко) е построил ... изградил ... Бойко = Ким Ир Сен

Че герб и бсп са риск за бъдещето на България, това е ясно на много хора, но не мисля, че Хр. Иванов е лекарството, което ще излекува Родината. Друго е лечението на България.

То бъдещето на самия ЕС вече нещо взе да става мътно и да понамирисва? Накрая ще последва май един друг "союз нерушимый" и ще отплува в историята при другите империи. Времето на щастливите сълзи и "Одата на радостта' мина и всеки задърпа чергата към себе си. Ингилизите като най-хитри се измъкнаха първи, "началниците" решиха , че са по-равни от равните и по-европейци и подкараха на бърза скорост, вишеградците бръмчат недоволно. Даже Турция забрави мераците за присъединяване и взе да се зъби на ЕС...Нашият бантустан се свива в задния двор и протяга ръка за милостиня. И докато дреме до кофите за евробоклук сънува светлото бъдеще.

Супер точен коментар !!! Евала !!!

ЗА ДА ТРИЕ ИСТИНИ ,КОИТО НЕ МУ ХАРЕСВАТ,ЦЯЛАТА НИ МЕДИЯ Е КУПЕНА

Абсолютно е прав Иванов? И преди да напише отвореното си писмо се чудех на късогледството и дъбилизма на масовия български гласоподавател: искат промяна, искат да живеят по-добре и в същото време продължават да (не)гласуват за все едни и същи - тези, които ограбиха България и натикаха електората в калта да мизерства?!?!?! Това е тотално безумие, невежество и овчедушие (извинявайте, овчици).

Шилo

Абсолютно! За жалост, мислещите хора в България са малцинство. Масовия българин е прост и неук, но разбира от всичко - от футбол до макро-икономика и бюджетни политики, и умира да критикува и да дава акъл по всякакви теми. В същото време, същия този българин не може дори личния си бюджет да оправи, работи за жълти стотинки и отлично "знае" колко добре живеят в Русия, макар че никога не е ходил по-далеч от селото, от което произлиза (без да искам да обидя селските хора). И отива идиота на избори и гласува за анти-европейска партия, защото Волен Сидеров казал, че така трябва. Пълен дебилизъм, вопиюща безпросветност и отчайваща простотия! С такъв народ ни чакат само беди.

slavy_@abv.bg

Знаеш че мислещите хора, в по-голямата си част, напуснаха България! Това е, което остана ... "мат'ряла", както казва Простата Тиква (Б.Б.). И ако очакваш че те ще гласуват умно, значи си Идеалист. Като мен :(

да станат депутати. Явно келепирът е огромен. Колко партии, колко коалиции. Повръща ми се - от Евгени Михайлов - в ДОСТ!!! То оставаше и Иван Костов, който казваше С ПРАВО, ЧЕ ДПС Е ПРОКЛЯТИЕТО ЗА БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ НЕГОВ ДЕПУТАТ. Министри от ГЕРБ - злостна опозиция - Христо Иванов - за едното нищо напусна - негов кахър, Трайчо Трайков - той пък изхвърлен от Бойко - все отбор юнаци.

И е така!!

Г-н Иванов, Ще гласувам за Вас при едно условие - да кажете колко е ддала фондация Америка за България за предизборната Ви кампания.

Шилo

И какво значение има това?!?!?! Що не питате БСП и ГЕРБ отде вземат десетките милиони, които хвърлят в кампанията? Америка за България поне отчита всяка стотинка, а не като мафиотите - в куфарчета и под масата.

зад океана. Но тъй като съм пенсионер гледам по netera българска телевизия и съм наясно с картинката както казват немците. Смешни сте от РБ - събрали сте се по файтон хора... различни партии - ха-ха. Миглена Кунева ли ще ми хвалите, която ни остави без блокове. Нямало да ни вземат в ЕС - глупости - с нашето географско местоположение - винаги ще ни лапнат и от НАТО и от ЕС. Някаква турска партийка - ама те са забранени от Коституцията. Мислите се за велики - смешни сте.

Шилo

Кой тук говори за РБ, бе разбирач? Прочети първо бе, после приказвай глупости!

Не си трол, глупак си ... Чети преди да пишеш! Или и ти според стария девиз: "Чукча писатель, чукча не читатель!"

Господин Иванов, правете кампания сред хората, разговаряйте с тях с аргументи, представяйте се подробно кои сте вие. Без истинска кампания няма да спечелите достатъчно гласове.

Едно само знам, ако Борисов е премиер ще сме на първа скорост с най висок брутен продукт в ЕС, а ако този е премиер- ами не знам, той не е свършил нищо засега.

хахаха боко и на първа скорост...някой май е спал последните няколко години

"Вие сте вградени в темелите му като моми в мост. " Тук и двамата първи лидери са позеленели от яд: Нинова - че не я смята за мъж;) Баце - че го броят за мома;)

murena

хахах :)))

Ей, тук Христо Иванов е много прав! Който гласува за герб или бспдпс, продава България!!! "По думите му, ако гражданите изберат ГЕРБ или БСП, ще дадат гласа си за повече корупция и поетапна изолация на страната ни от ЕС и НАТО, вместо да се реализира мечтата на поколения за демократична и европейска България. "

Нато се готви за война, ти на ърва линия ли ще си?

И, срещу кого ще воюва?! Само партенки с пускат, вече и бабите не Ви вярват!

По-тъпа реплика скоро не бяха пускали, поздравления!!!

Защо не го попитате това нещастно момченце дето е израснало под крилото на БКП коя е майка му,къде е работа,какъв партиен секретар е баща му(др.Любо Иванов).Къде ходеше на лагер в пионерските отряди на Мичурин. Колко манджичка е изял от безплатния порцион на Ленинската партийна организация.Такива не трябва да говорят за демокрация.

У нас няма други, излиза, и то е така, че никой няма право да говори за демокрация.

Абе прекален светец и богу не е драг. С голяма кошница тръгва пък кат беше министър - нищо особено

Поне е единственият, който сам напусна след, като му стана ясно, че никой няма да му позволи да направи каквито и да са реформи.

е кои са тия реформи, че тека и не разбрахме- дай сайт да ги видим някъде написани

напусна, защото така се "идентифицира" и "легализира" като "опозиция", за да спретне Да(й) България и да хвърля прах в очите на баламите...

Нова Република ще спечели изборите

Надявай се, Тъпанар!

Тъпанара си ти бе...олигофрен