Екшън на пътя, двама нанесоха побой на бременна и приятеля й

Задържани са двама столичани, нанесли побой на шофьор и бременната му приятелка на АМ “Тракия”, съобщиха от полицията в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Екшън на пътя, двама нанесоха побой на бременна и приятеля й | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако някой ме засече ,за да ме бие ще го гръмна между веждите, .Обявил съм война за подобни твари.Ще ги чистя докато съм жив! Боклука трябва да се чисти.Най-малко електрошок трябва да има всеки шофьор и всеки доктор

Ало, драскачите! Защо не пишете имената на побойниците и снимките им, а на доктора който блъснал Бентлито на същата магистрала сте изтипосали цялата му биография. Каква е разликата или това е тенденционно.

Пак лъжат журналистите, като крият факти. Например пропускат причината за счупената челюст. Едва ли се е самонаранил, също не е обичайно човек да ходи със счупена челюст и без проблеми. Може би престъпникът да е този, когото журналисът се опитва да изкара жертва. Типичен пример е бития преди месеци техен колега.

Стабилна държава викаш, а ? стабилно ниво на престъпността се поддържа близо 10 годин, бравос!!!

като видя женица на пяка, не може да не я покасам от бой, баце! къв маж съм иначе?!? алоу!?!

в англия наи-скъпите коли карат наи-внимателно и културно, у нас - обратното, колкото по-скъпа колата - по-голяма простащина очакваи. в англия са забогатели с образование, у нас с далавери - от там идва разликата.

Кой ти говори за скъпи коли в статията. Точно обратно. По всичко си личи, че са и двете страни са карали стари таратайки. Няма разлика в манталитета на каращите стари или нови коли, просто вторите са по-бързи.

благодаря за четката, брат! язе карам бавно и внимателно, моята НОВА s класа (2016), но тук и на пакя ме имат за... комплексар?!? мисля некой да е адски тъп, но майче не сам язе...:-))))

Скоро и братята ще са бременни.

А дано,ама надали...

"ба си селската държава... Ама след като мутра ни води към светли бъднини, какво пречи всеки да се има за мутра.

- Установена е самоличността им 57-годишен криминално проявен и 59-годишният му брат, който е настанен в болница за лечение със счупена челюст. - Тази челюст сама ли се е счупила, по време на 'боя' на бременната, или при ареста някой полицай му е помогнал ?! Иначе п*ткенска работа, з1 годишният счупил челюстта на брата, другият брат ги наритал, обаче путюто с 'битата бременна' която няма никакви наранявания и очевидно лъже се обадил на полицаите ?!

Ти тъп ли си или да? Докато 31г мъж се е биел с единия КРИМИНАЛЕН тип, другият бие бременната му жена. После и да счупиш нечие чене е заслужено.

Саморазправата на пътя трябва да се пресече по всякакъв начин.това е дивашко поведение.ами да почнем да носим калашници или какво?

с цялата му биография....а криминално проявения и брат му.... не смеете да им споменете имената.... да не са пак.....

Смърт за извършителите! Само така ще се оправим в тази мутренска псевдодържава! А тъпите куки вместо да протестират за пари, да си вършат работата или и те ще отговарят!

"Тъпите куки "са си свършили работата, ред е на справедливата ни прокуратурата !

Боклука си е боклук независимо каква кола кара ,летяща чиния или язди на магаре.Изключвам онези големите ,лъскави и безобразно скъпи -те са друга порода или направо,, вреден дивеч"за това и ги отстрелват от време на време.Не става ясно как единия бияч си е счупил челюста макар ,че ако е природно тъп може и да не зацепи кога трябва да стане кротък .Не мога да ги разбера тези хора дето издивяват при всякакъв проблем на пътя.Всичко приемат като лична обида сякаш на тях никога не се е случвало да сбъркат или да притеснят някого.Скоро пътувах с мой приятел и сина му който караше съвсем отскоро.На едно доста объркано колело без знаци и добра видимост той сбърка и за малко навлезе в насрещното .Всичко ставаше със съвсем ниска скорост и на малко разстояние .Размина се само с две коли които имаха възможност да го видят отрано .Макар ,че видяха ,че номера не е местен те направо издивяха особено първата кола .Ако имаха възможност сигурно щяха да ни нападнат но нямаха как да обърнат толкова бързо а и аз казах на момчето бързо да изчезваме и за всеки случай се покрихме за известно време в една пресечка .С мръсна газ гадовете се върнаха да ни търсят но не очакваха ,че толкова наблизо ще се скрием и ни отминаха.

КУПЕТЕ СИ Dash Cam (малки камери за кола) и ПУСКАЙТЕ масово клиповете с ПЪТНИТЕ ИДИ.ТИ В НЕТА, да ги гледат роднините им, децата им, съседите им, цялата страна, що за иди.ти са! Може и на полицията да изпращате записите! Само така може да бъде спряна войната по пътищата

от една година караме с камера, непрекъснато е включена когато пътуваме в България(особено тук), нагледали сме се на страхотииииииии, многократно сме ги пращали по тв, форуми и досега нищоооооо. На една и ние щяхме да загинем- на отсечка Търново Севлиево караме след тир, права отсечка , изпеварваме.... да, ама, не, шофьора реши,че при района за почивка на Момин сбор ОТЛЯВО на посока на движение ще отбие, а ние изпреварваме в ляво платно...малоумие!!!! Добре, че мъжа ми има бърза реакция, забихме в банкета, без жертви... Снимахме го, спряхме полицаи, публикувахме го и какво... още си пътува убиеца по пътя! Държава, нямаме я държавността!!!!

не е ясно от какво му е счупена челюстта на единия бияч?

Понякога, ей такива селски бекове дето се мислят за недосегаеми, при арест случайно падат на земята и полицая случайно се спъва в главата му.

57-годишен да е известен на полицията и да бие хора! Пенсионерска простащина!

Внимавай, Боко. Много бързо идва пенсионната възраст. Докато се огледаш и почват млади и зелени да обиждат на пенсионерско. Ние може да сме без зъби, но сме с протези. И можем да хапем. ;))

И аз баба нямам зъби ама мога да осмуча някой до смърт.

Да де. И на айпада сме факири.

Спокойно, този път за били двама нашмъркани гинеколози. Няма престъпление а, който ги хейтва няма душа и сърце да разбере тежката съдба на българския лекар фучащ с БМВ опитващ се да достигне със свитата банкнота магистралките опънати на таблото. Да не мислите, че им е лесно с този стрес. Обществото ни е неблагодарно.

Това за фолксвагеновата простащина са малоумни приказки. Нито ние с половинката ми , нито съседът , които също има такава кола, бихме налетели да бием някого. Нито пък някога сме го правили. Дебеловратите простаци ,които налитата да бият са с къде-къде по лъскави коли.

То и всички цигани не са крадци и биячи, но ние си ги слагаме под общ знаметел. Така и фолксвагнджиите сега под общ знаменател. Добре, че сте малцинство.

Абе не са всички джипсита ама доста над 90% са неграмотни и криминални нали?? Така че не ми сравнявай домати с пирони моля!

А на тия двамата защо им няма имената? Или те не са ударили бентлито на Ветко Арабаджиев като доктора?

Имената на двамата уроди естествено се пазят в тайна , да не би да им се наруши душевния комфорт. Както и това на съдията, който, за съжаление не се съмнявам, ще ги пусне под гаранция- за да си духнат в чужбина.

Това е хубава новина. Трябва да има повече такива. Ако може и по-брутални сцени да има ще е идеално. Така поне има възможност повече от 1000човека в тая страна да зацепят, че сме на дъното и потъваме всички заедно докато се правим, че чуждите проблеми не ни засягат. Всички ще страдаме, докато най-после разберем, че така повече не може. Все още сме далече а българите сме търпелив народ. До тогава тези новини ще са ежедневие. А ако си мислите, че тези неща се случват на други хора в друг свят..ок. Днешните пострадали са рабрали, че всеки ден в който си жив и здрав в БГ си е направо джакпот. Всеки от нас също ще го разбере рано или късно. Защото днес си мислим, че всичката агресия, която сами си причиняваме е нормална. Няма да направим нищо за да не си развалим настроението и почивката. А някога хора са жертвали живота си за да живеем в мир и спокойствие. Наивници.

Не бързай, 5века сме търпели.Още сме в началото

Най-вероятно е станало около Пазарджик и тия двамата са цигани.

Имена се дават.

цигани, но налитат да бият дори бременна жена. Ей сега кажете ми, що за племе сте???

Тия дъртите да благодарят, че са живи. Другият път като заплашат бременна жена, може и да им е за последно....

Тези с Фолксвагените трябва да ги изселят от България. Тук фолксвагеновата простащина не се търпи вече. Хората биват бити и притеснявани. Като един истински българин ще развея трибагреника, ще изкарам портрета на Левски и излизам на протест срещу собствениците на Фолксваген. Всички до един вън от България. Хора, събудете се, нека изметем тази фолксвагенова сган, да направим денонощен протест, да излезем с декларация, да запалим факли. Който се чувства истински българин, утре пред парламента с настояване всички с фолксвагени вън от България.

Голфовата сган, не общо фолксвагеновата е по-точно да се каже.

казва се >>пернишки голфаджия

Аз се сетих - този със счупената кост се е доближил до корема на бременната, докато брат му и младежа са дискутирали и бебето е било един къч и е уцелило долната му челюст! Обвинението ще е срещу малолетен , нероден Петко, ще видите! Условна присъда до раждането, после ясла строг режим! Нема такава държава!

Преди тука плюващите да бяха почнали да бълват, да бяха проверили кой кого е бил. За пръв път чувам бияч в болница със счупена челюст. Може бияча да се окаже от другата кола.

По-страшното е, че щом някой си позволява да бие бременна жена, то тая държава вече съвсем се е извратила...

У Враца един таъв бияч погина... от инфаркт

От публикацията не се разбира кой кого е бил; семейството ли е било т. нар. "кРИМИНАЛНО пРОЯВЕНИ" или обратното. И от двете страни има пострадали. Явно кютека е бил взаимен!

Теб ако те нападнат два астралопитека, няма ли да се отбраняваш и ти с юмруци?

Трябва да се криминализира принудителното засичане и блокиране и спиране на друг автомобил. Това си е опит за отвличане или убийство.

Та то си е! Просто съдиите не го зачитат! Биха го зачели при добра финансова инжекция!

за всяка свада и бой ли ще ни информирате? Вие сте по-зле и от селски вестник...

ами, затова като пътувам по магистралата,бухалката на задното стъкло, 70 см. тръба 1 цол под седалката и пищова на кръста!! Hека, са, и трима братяTа, и да са "криминално проявени"!! ще ги "Oсъдя" в аварийната лента, за да не пречат на движението!!;)) иначе няма оправия!!;))

Така е. Все пак си в Бугаристан. Аз пътувам така вече 10 години. Мачетето е 50 сантиметра- между седалките. Реже дъбови клони като солети. Имам и бухалка под ръка, отделно- в един чувал , за всеки случай- нунчако и бокс в джобовете на таблото. Ама- най-хубава работа си е бухалката, според мене. Дано никога не се наложи да ги ползвам, ама..знае ли човек...Министър е Боко Мутрата, келеши - под път и над път. Разни пишман емем-ейчета, назобани , татуирани торби с лайна, разни Ценкочоковци или такива палячовци по на 60 години- пишман- биячи....

Ще интересно да се засечете двамата.

'бах т'ва мачете... Хората по-добре да си цепят дървата с мачете, а не с брадва. И се сещам за един виц, който завършваше с: "Това ви е третият проблем. Винаги идвате на престрелка с ножове." :)

Това е много фалшива новина , Как почти 60 годишни ще набият 31 годишен и по дъртия ще в болница с счупена челюст . Сигурно дъртака е удрял с бузата си юмрука на младия мъж !

Що, ако някой " мъжки мъж " си позволи да налага БРЕМЕННАТА ти приятелка ти нямаше ли да се " наоплакваш " . Да се чуди човек, кой е по - големият идиот в случая ..

Вземи си душ и ще спре да ти мирише. Но от местните актимисти на герп какво да очакваш?

А при теб личи от километър, че си кретеноид, пале нефелно! Има ли статия, по каквати и да е тема, да не си се изакал неподходящо? Май няма! Все "русофили" и "путеноиди" са ти в пилешкия акъл! С тях ставаш, с тях лягаш! Май са ти вкарвали нещо по-твърдо и по-дебело от маркуч за клизма южно от кръста, че с таквоз настървение да ползваш тия термини на просташко безсилие!

Лошото е,че и уж по-образовани хора използват същите клишета.

Мирише ти защото са ти нацапани гащите.

Знам как се решават тези проблеми : 1.от държавата- със смъртна присъда на нападателите И 2.САМОРАЗПРАВА

криминално проявен, но на свобода...

Почваш да ловиш само негативи, евалла, време е есесовеца да вземе пример от теб.

То понеже в България всичко е много широко и всеобхватно, и настава едно голямо чудене какво е "криминално проявен", то затова сме на това дередже. Тези двамцата ,щом на тази възраст не са се кротнали ,явно няма да стане никога, ами да вървят "на топло"

Тук държава няма. Само упражнения по говорене от политиците. В мутренското време не се стигаше до такива тежки последици. Смърт след смърт. Да не говорим за полицията. Тя не се занимава също с нищо от много време. Прокуратурата също я няма от много време. Всичко се движи на автопилот. Незабавно да се махат тези жадни да властват първосигнални политици, . Доказаха, че трудно мислят и гледат само доходоносните неща!!!

Не е вярно, че полицията не се занимава с нищо, събира с манипулирани камери глоби за униформи и заплати !

АМ Тракия, това вече е като нарицателно име за мексикански картел. То не бяха катастрофи, побои, само извънземните още не са кацнали там. Но като гледам как са тръгнали нещата и това ще последва след някой ден. Светена да е простотията на нашенските байганьовци. Много са зле, единственият начин с който могат да победят спор е побой. Направо България се е превърнала в противно примитивно племе. Всичките селяндури, а да не говорим и техните жени, които са с голямо самочувствие, но грозни като смъртта и с ужасен стил (жена да носи ланци и да се облича с ярки дрехи като от детско от 80-те, само злато, сребро, жълти и розови цветове, вече лъщят като светкавица, за да ги забележат хората от далече, това във Франция е обидно и е признак на ужасен вкус, ако ходиш облечен така по улиците. В Западна Европа се присмиват на подобен стил и смятат тези хора за търсещи внимание загубеняци и простаци.). Всичко ненормално е прието за нормално тук и хората го търпят. Прост народ, проста държава.

Срещнали се на полянка, прабългарин и славянка. Цуни гуни,вади-тури... народили чукундури. Хем ебливи,хем крадливи- най-вече,завистливи. Радой Ралин

Когато цигани бият българи е сензация. Когато българи бият българи е новина. Когато българи бият цигани е гробна тишина. Следвай рублите!

59-годишният настанен в болница за лечение със счупена челюст. И кой му е счупил муцуната ? 24 - годишния , бремената , полицията или брат Му ? Въпрос за 1000лв. !

и аз това се зачудих

Видно е, че малтретирането, побоите, насилието бележат ръст с неимоверни темпове, следствие на ''решимостта" на Главния прокурор, който лично се зае с агресията на пътя, както и ръководството на МВР. Разрешете свободната продажба на огнестрелно оръжие - само след няколко убийства с насилието ще се свърши и всички ще са много по-разбрани на пътя. И това не са празни приказки - попитайте дали има агресия в страните от бивша Югославия след войните там.

Презумпцията ви е, че смъртните случаи, ако имаме оръжие, ще укротят страстите. Да, за мен и за вас, но приматите, които летят с по над 200 и при отказ на цигара се хвърлят на бой очевидно не правят връзка риск-смърт, т.е. аз и вие ще бъдем изпозастреляни, роднините на приматите също, но на приматите пак няма да им светне, че риск-смърт трябва да отключи предпазливост. Не мисля, че проблемът е, че нямат страх от последствия, те просто не ги осъзнават! Агресивният човек е като луд, той не мисли. Дадат ли ни оръжия, измираме до крак всички мирни граждани. После ще трябва да заселват от диаспората в чужбина.

Двама са препречили пътя на невинен човек, пребили са го и продължили. Изглежда не им е било достатъчно, защото после са почнали да се бият помежду си, докато на единия му се е счупила челюстта. А невинния гражданин и бременната му приятелка са гледали кротко отстрани и не са се намесили.