Коментари - Ботевград под полицейска блокада - мъж уби жена си на улицата (обновена/снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прост Българин- мишкарски народ. Комплексиран!!! В затвора копеле недно, дано някой роднина го открие преди полицията и да го прати и него там, да не го издържаме в затвора

Поредният комплексиран тъпанар. Децата му явно не значат нищо за него,щом ги остави пълни сираци.

в природата, мъжките животни се бият помежду си за женската, не бият нея. В миналото мъжете са разрешавали подобни ситуации на ревност с дуели помежду си като човешки вариант на това, което го има при животните. Но българопитекът е едно компелксирано животно с ориенталски уклон за което дори тези остарели прояви на собственичество и упражняване на власт върху жената не важат. Той трепе по-слабия пол и бяга и гледа гадно. Поне се бийте помежду си българопитеци, не бийте жените си.

убиеца - не е българин

Хем имаш право, хем подобни прояви не са патент само на българите, за съжаление! Иначе, съм напълно съгласна с гледната ти точка!!

Хехе, не си заслужава дори бой заради такива долни същества като жените...

кой ти пречи да станеш педераст

разхождат ги от министерството - кога в чужбина, кога не може - до Ботевград да кажем. А извънреден труд начислява ли се

"Килърът" ... юбре територио хахаха Няма даже да коментирам убийство. Нормално е за Бг.

Поредната идиотщнина.

Стависки убива 2-ма души, пиян с превишена скорост - условна присъда Тоя съдия директно дипломата му се рециклира Не може да се подиграваш с обществото

Да беше само той... Съдията подкупен и постановил - а другите? Инстанциите над него, апелативни съдилища и т.н. Всичко е гнило! С такива присъди съдът показва, че отнемането на човешки живот е нещо маловажно и с подходящите връзки и пари всеки може да се отърве.

Гаргамел

Гоше, всичко е гнило - виж образованието, медицината, бизнеса, културата, политиката... И тръгнали сме на Англия акъли да даваме...клошара да обяснява на милионера как да прай пари

Линка ти и всичко се изяснява.Нямаш представа,колко си прав!

Като цяло осъдителните присъди в България са доста ниски Решил да убии - убил ...думни го 50г в як затвор....комшията му и той да убии после

Мъж да убии жена си - къде е новината?

Само едно му признавам на ББ и е абсолютно прав - матряла ве брат, матряла....... А върху този т.нар."матрял" си личи, че е работено и са положени немалко усилия, за да се получи съвременният "Франкенщайн". Както се казва - на печелившите честито! Всички виждаме накъде вървят нещата, всички сме експерти по въпроса "как да съ упраим" но сякаш никой няма интерес това да се случи, по-скоро обратното...... Затова, задавам един много елементарен, но много важен въпрос: Къде е ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА??? Нима нямаме такава?! Не откривам топлата вода но според мен тя трябва да се преоткрива, защото сме я забатачили здравата! Основата е във възпитанието на децата и тук веднага възникава въпроса за яйцето и кокошката. Как един родител може да възпита дете, когато неговата ценностна система е изродена,........ и не на последно място, самовъзпитанието. Не знам тези неща как трябва да внушават на подрастващите, но затова имаме педагози, психолози и всякакви там "...лози", които имат претенцията да са образовани и да си свършат работата. От тук нататък е въпрос на желание и организация!

От слабоинтелигентни и първосигнални хора, какво очакваш?! Да възпитат и отгледат хора ли?! Естествено, че вероятността да отгледат питекантроп, е над 90%! :((.. Лошото е,че питекантропите са много :))

Обичайно ежедневие в Кочината. Кражби,измами,побоища,убийства,мизерия, разруха, обезлюдяване. Какво може да направи един смел вулгарски мъжага? Ми да наръга жена с нож. Нали е потомък е славни царе и воеводи...

Мъжете в България отдавна са забравили, какво значи думата почтеност.

Малко може да се каже след това, а и вече е късно, женицата е изстинала, а оня ще го пипнат така или иначе. Само не разбрах, наши ли са или от препускащите на кон с каруца "принцове". Чува се, че там били доста над "обичайното" поради липса на друго население и препитание. Откъдето и да го погледне човек, тъжна картинка, направо трагична във всяко отношение - морално, битово, да не говорим за ефекта навън. Но те там си ни знаят де.Абе няма ли поне една сутрин да тръгна за работа след някоя хубава и положителна новина, нищо ли умно, полезно и приятно не се случва вече?!!!

Работата е изпусната отдавна и никакви истанбулски конвенции и закони няма да помогнат. Народът е със сбъркано мислене. Трябва да се забранят филмите с насилие, да изчезнат играчките-оръжие, да се популяризират наказанията на насилниците, а не делата им и те да се героизират. Още от най-ранна възраст всяка проява на насилие и агресия трябва да се СМАЗВА! За престъпления срещу личността да няма бързо производство и присъдата за убийство да е задължително до живот без право на замяна, защото убийците, изнасилвачите и насилниците НЕ СЕ ПОПРАВЯТ!!! Толерантността към престъпниците е за цивилизованите общества, а ние сме далеч от тях. Това е!

Държавата е тотално сбъркана. Децата се предпазват (уж) от опасни играчки, от алкохол и цигари, сакън да невидят нещо голо, защото, видите ли моралът, но спокойно им се тикат в ръцета пистолети, ножове, автомати, саби и какви ли не още оръжия-играчки. Видеоигрите бъкат от насилие, филмите ако нямат по няколко трупа или разни зрелищни боеве, не се гледат, ММА спортовете се популяризират и се излъчват спокойно по телевизията. Да не говорим, че от най-ранна възраст мозъчетата на много от децата се промиват с религии. С други думи, за психичното и моралното здраве на децата държавата и обществото нехаят. Всичко се прехвърля удобно на семейството, където много от родителите са също увредени. Протести до дупка за кабинката на Пирин, за магистрали, за заплати, за какво ли не, а за децата и бъдещето им - нищо. Хора, бойкотирайте насилието, което ни залива от медиите - не гледайте такива филми и програми, не купувайте такива игри и играчки. Нека търговците "глътнат въздух" и се откажат, след като държавата нехае и не ги забранява тези неща.

Естествено, че децата трябва да се учат от малки да боравят с оръжие, за да са готови един ден да дадат живота си за Отечеството! И как религиите им промиват мозъците? Православие или смърт!

Долу Истанбулската конвенция! Да живее домашното насилие и подтисничество!

Еми бил е подтиснат тоя човек със сигурност и е нямало на кого да се оплаче. Няма институции. Тая жена крив го е правела. Изперкал е. Кофти.

И аз съм бил подтиснат и използван и не е имало на кого да се оплача (сирак съм), ама не съм ни бил, ни убил жените, които са ми го причинили. Това не е никакво оправдание. Особено ако имаш две деца. Лично аз съм се грижил за детето си, то не е виновно, че майка му не може да си седи в къщи.

Абе, хора! Седите и се плюете на мъже и жени, а проблемът си се задълбочава и задълбочава. И после се чудите защо децата ви не искат да се женят - е ще ви кажа защо от личен опит. Много жени в днешно време са абсолютно меркантилни и егоистични - няма любов, няма уважение, няма разбирателство - има аз, пари и кефче. Жените се, минат се 5 години, реши че вече си й омръзнал, взима ти жилището, децата, колата и кучето, а ти живееш под наем и плащащ издръжка. При положение, че повече от 60% от браковете завършват с развод, трябва да си умствено изостанал за да се ожениш. Сега за мъжете - много мъже станаха абсолютни нехранимайковци, не могат за себе си да се грижат и издържат, какво остава за семейство. Ако бях жена, нямаше да съм много доволен от избора. Та в крайна сметка какво излиза, драги? Излиза, че проблема сте и вие, тези деца не съм ги възпитал и отгледал аз. Ха да сте живи и здрави и ще видите внуци през крив макарон.

Аз пък мисля, че моралът на мъжете в България е нисък и затова жените не искат да омъжват за тях. Вижте само, какво направиха с България.

само че не е никакъв "битов скандал", а бракоразводно дело и не се знае какви лъжи е ръсила за да бъде развода по негова вина, а не по взаимно и така да вземе деца жилище и всичко. явно е имало големи съчинения за да му падне пердето, иначе щеше да я наръга още докато са били заедно.

като е решил да се занимава с бабата и да прави деца с нея сам си е сложил бесилото. вече кой бил прав кой крив, всички са самозалъгват.

овластените баби са се самозабравили, стойте далече от тях, нито деца им давайте нито пари. нека да си гледат котките, котешката храна ще спаси света.

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРОМЕНЯТ ЗАКОНИТЕ ПРИ ЗАЧЕСТИЛИТЕ УБИЙСТВА: ЖИВОТ ЗА ЖИВОТ е РЕШЕНИЕТО, КОЕТО ЩЕ СПРЕ ЗЛОСТОРНИЦИТЕ...

Които пазеха жените от изроди и никаква истанбулска травеска ни не требе.Писачите отдолу , май забравят , че не Ленин , а майка(жена) ги е родила.

От джендърите се плаши, Земята била плоска, ваксините били вредни!

Те джендърите са точно обратно - те са проваксинатори и не те твърдят, че земята е плоска

Лека пръст на жената и много късмет на децата да попаднат в свестни ръце. Този изверг е примитивен австролопитек.

а се оказва че още по ниско може да паднем като нация. срам и позор, жалко да подрастващите.

Можете.

Убедих се че в България останаха само скотовете! Или дете скот ще тероризира родителите си за пари и накрая ще ги убие. Или мъж скот, който не може да преживее, че се развежда и жена и тя не е негова собственост, та я убива. Или жена скот, която ще накара двама мъже да се избият. Кога ще се разбере две основни неща. Никой не е собственост на друг. Никой не ти е длъжен с нищо.

По-голям простак от българския мъж, няма,. Нито изкарва пари, нито може да прави секс. Манталитет на див анадолец, няма шанс с нормални жени. Болно общество от увреденяци, на които за всичко са им виновни жените, никаква разлика с Близкия Изток. Срам и позор.

Правил е животински секс ама на тая и трябват 10 за да се задоволи

Малии, много си зле, ужас.

А ти като,чели не си зле , ужас много е лесно да обиждаш мъжете.

И празноглава овца като теб ще възпитава деца! После - що сме били тъпи и прости...

Я си дай имената и прасни една снимка, читавите мъже трябва да те избягват като усойницата, която си.

Много злоба срещу мъжете а оная дет се оженила за швед после като я ритне в тиквата като оня камериерката ще се върне при стария си мъж българина.Тая е изневерила не си е гледала децата като почти всяка друга .Ама все мъжа е лош нали ,че вие си падате по мутри .Паднете си по нормално момче дет не е мутра а работи в БАН за 600 лв не искате нали.

А ти си падни по краварка или кранистка и престани да гледаш порно, става ли, бе?

Милчо ли си къв си незнам за какво порно ми говориш.А и ,защо мислиш,че имам против кранистките и не съм си паднал?Явно си чекиджия и го караш само на порнография.

Ха, само идито като теб, може да приказва като умопобъркан за "нормални" момчета, визирайки ненормналници като себе си. Сещаш ли се. Не ставаш и затова злобееш.

Ами размножавайте се взаимно мъже не ни закачайте нямаме нищо общо

Нагли и тъпи жени - страдат заради акъла си...

Това вече е свръхнаглост.

Браво бе българи юнаци, на фронт който не ви излага на показ,ще сезира Сем, обусмана, и агенцията за защита от дискриминация, за кучката и дискриминацонното говорене в този сайт

Сезирай майка ти и баща ти , че са те направила тъпа и проста .

явно майка ти е пребиване

има европа - има убийства и грабежи нема европа - нема убийства и грабежи!

При комунягите имаше другарски съд. Като напердашиш кучката и те пращат на другарски съд. Там напсуваш "съдиите", преместиш си го в другия крачол, вечерта се напиеш в кръчмата с авери и като се прибереш в къщи си я набиеш както трябва. Убииства почти нямаше. Само здрав пердах.

Комунягите са съставили тези закони. Най-добре да въведем европейските.

епа тя целата българия е под блокада защото милиони българи се избиваха и се избиват вече 30 години! и се грабят и операторите ги грабят и банките ги грабят... и кво?

И още нещо много интересно, не жените, а мъжете не харесват Истанбуската конвенция, защото нещо джендърите им са неясни, о боже мой, може да биеш и насилваш жени и деца, но неможеш да признаеш, че твоя пол е двоен, и то от както свят светува

Казват че няма нужда от конвенция защото си имаме закони, и после не харесват закона, сигурно нямаме нужда от закони.

Виж ся, законът си е съвсем добре, НО липсва добро прилагане на закона. А това с ИК-то НЯМА да се промени. Тъй като са финансирани отвън обаче, пропагандите на третополовите ще цъфнат, защото с ИК-то ще имат законова основа за това!

Показваш че жените сте патки . За наказание за побой или убийство не е необходимо конвенция , а закон и спазване на закона . Но за шанташиране от страна на жената , че мъжа няма да види и той да участва в възпитанието на децата , трябва да има затвор за жената .

а ти показваш че майка ти не е читава жена, защото ти си боклук. Независимо от надутите приказки, с които демонстрираш познания

Ало? Цигани, турци, българи, не сме ли хора, какво значение има етноса, да не би да се мислите за най - добрата раса, страната, ни нищо и половина, защо ли е така?

Много правилно 22,всички тези изроди майки са ги родили, но дали майки са ги отгледали? Няма разлика м/у мъжко и женско невежество, но мъжа е физически по- силен не психически и крайно време е да разбере че с бой не се получава, физиката не определя правотата, а аргументите затова има съд, когато двама немогат да се разберат

Ако бяха приели истанбулската конвенция , жените щяха , да са добри и разбрани , а мъжете кротки . Случайно , да не са от мургавите , като оная къде си изгонила детето , а циганката не си знае колко деца са и кое от кой баща е , и къде е детето . Мъжа няма право , да я убива , но заплаха на жената , че мъжа няма , да си види детето , трябва да се класифицира тежко , като убийство , при такава заплаха , може да има и непридвидими последици за жената . Това че една жена няма , да я издържаш повече , както са болшинството от българките е повод за радост , но няма право , да манипулира с децата .

и тиквата богатеят здраво и хич не ги ебе че народа се избива от глад мизерия и безпътица.

На такива изроди майките им са най за бой. Те са причината синовете им да се отнасят така с жените, цялата вина носят те. Живи да ги дерат пак им е малко. Много мъжки майки са способни на невероятни низости и изродщини.

Кой знае как му е дуднала майка му за развода и снахата. Па я клела сигурно на воля.

Стига! Спрете това безумие! Със закони или с каквото е възможно. Незабавно и неотложно. Затриват се толкова хора. Какво още трябва да се случи? Народът оскотя.

Не хора, а жени.

Искам да кажа, загиват хора и по-конкретно жени.

Насилието ражда насилие, всичко се връща!

Сега вдовеца-килър ще трябва да търси не само жена за себе си, но и майка за децата си. Дано личната му майка да е на линия.

Вдовецът килър ще лежи до живот. Половинка вече ще си търси само в затвора.

Жалко за децата, дано има роднини да ги поемат и сложат на крак. Момичета и момчета, отваряйте си очите преди да е станало късно - семейството е отговорност. децата са отговорност, имаш ли деца - няма АЗ.

още една жертва на конституционните проститутки

това си е чисто предумишлено убийство. Те са били в развод, не са живеели вече заедно явно, щом се случва на улицата. Не е домашно насилие.

нали харесвате лоши момчета бе и да сте успели и независими жени ами това е

Какви лоши момчета бре? Лошите момчета се бият помежду си и оттам идва думата - по мъжки. Това е отрепка! Липса на елементарна пссихология, елементарно чувство да предвиди последствията. Боклук. ОТпадък...

Това са полиция , прокурори и съд.Защото и те станаха , като докторите-претръпнали и безчувствени към хората , които трябва да защитават.Едните дават клетва , а на другите им пише в герба , че народа ще спасяват , който моли се в ръчичките им да не пада.

Има много повече самоубили се мъже поради женски тормоз, отколкото убити жени. Защо не виждаме подведени под съдебна отговорност и осъдени жени ! Та това си е чисто убийство на мъже !

Ама твойто е безбожно

Каква наглост бе алооооо ? Фактите са си факти ! Жените убиват с езика си !!!!! Не може да побъркваш другия, и после да се правиш на светена вода ненапита !!

и теб ли, нежна душице, нараниха тез страшни модерни жени ?!

глупако, става дума за мъже, които не са повече сред живите, защото са претърпели женски психически тормоз, и са посегнали на живота си !! Това е равносилно на убийство !!

Глупако, женския тормоз го търпим и ние, жените.

Нека ви е, боклуци!

Знае ли лудият, че е луд? Коя е причината за нещастието, деградацията и бедността на българския народ - Държавата? Политиците? Русия? САЩ? Турското робството? Меркел? Сирийците? ИК? Джендърите? Мутрите? Просто погледнете преобладаващите неадекватни коментари под тази ужасяваща новина и ще се моля да разберете.

Ти определено си неадекватен луд кретен

Стига наричахте такива уроди мъже. Мъжът е човек от мъжки пол, а тук говорите за изрод с краставица на кръста

Да живее ГЕРБ !

То разводите са 50-60% от сватбите, но това никой не го е спряло да се жени. Като мъж трябва да готов да угодиш на бабата за всяко нещо, но ако го направиш няма да те уважава, ще се усъмни в мястото ти като мъж и ще изневери. сложна работа.. ще ходиш на черупки от яйца и пак ще се разведе.

има - няма 40 години разводите бяха рядкост, а на разведените се гледаше с лошо око, може и да не е било хубаво, но поне се раждаха повече деца

Какъв би бил резултатът от двубой в който се използват следните нападателни оръжия: 1.Идиот, простак, тъпак ,комплексар 2.Кучка, тъпа крава, гад мръсна,долна курва Възможни отговори: 1.Лека телесна повреда 2.Средна телесна повреда 3.Екзитус леталис

Йессуан Акбар!