Боряна Димитрова: Ако не стане нещо изключително, няма да има предсрочни избори

Евроизборите ще са тест и лакмус за това накъде вървят политическите настроения, смята социологът от "Алфа рисърч"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази Борянка вярва ли си сама на декламациите, които декламира с апломб? Що за " агенции", що чудо в нашата България. И всички се надлъгват, а нас, естествено ни нямат за нищо. И цифри и проценти, ум да ти зайде. Хайде, на далаверата си казват те. А ние, вярваме ли им на сладките приказки?

Аз пък мисля, че страната е пред колапс. Икономически, социален, здравен, цивилизационен. Всякакъв. Липсата не реформи, постоянното крадене, нуждата от все по-големи кражби карат властта да вдига цени и данъци за да задоволи крадците с проекти. Хората бягат в чужбина, няма кой да работи, а на работещите не им пука за работата, защото много хора просто нямат намерение да работят дълго и сериозно за смешни пари при този си работодател. Няма демокрация. Няма конкуренция. Няма търгове и общ. поръчки - всичко е манипулирано. Всеки прехвърля отговорност, всичко се централизира вс еповече. Аз не знам какво повече трябва да стане. Живота се е мутрифицирал тотално у нас, а икономиката съвсем.

НЕ СМЕ В ПОЗИЦИЯ ДА ИЗБИРАМЕ.АЛТЕРНАТИВА НЯМА!ИЛИ КАКТО Е КАЗАЛ НАРОДА "СТОЙ ЗЛО,ЧЕ БЕЗ ТЕБ ПО-ЗЛО.

следват Екатерина Захариева и Лиляна Павлова Лиляна Павлова знаем че няма нищо общо с ремонтите и строежите на пътищата по времето на кабинета 1 и 2 и е нормално да и се вдига рейтинга в кабинет 3 . Това става въпреки желанието на Полша и Унгария да дадат на съд най успешното евро председателство.

ще

Тая е по-загубена и от моето магаре на село. Кр.Кралев фаворит, следват го външната и Лилито и за десерт Томчо. Абе моме, ти на улицата не си ли излизала през последните 6-ст месеца да чуеш какво мисли народа или проучването ти е на база управленската радио точка - хахахахах

А какво се има впреддвид под "изключително" - вдигане с 30% на ток, вода, парно, газ, лекарства, горива и храни не е такова ? А убийствата на журналисти, разследващи кражби на евро пари от близки по дпремиера фирми нее ли такова ? А мрачната статистика, че България е с най-много жертви по пътищата в ЕС с най-много загинали дечица ? А че България е най-бедната и най-корумпираната в ЕС ? А че нямаме вече работна ръка, защото младите и образованите бягат от управлението на простите чалгаджии от герП ? А че избиха десетки хиляди животни без причина ? А че пуснаха на свобода наркобароните брендо, маргините, галевите и таки ? А че битовата престъпност на циганите се прикрива от медиите ? А че има назначени над 550 хиляди калинки от герП по държавни и общински администрации, за да гласуват после за тях, а да ги хрантутим ние работещите ? А че пенсионерите трябва да оцеляват с 300 лв. на месец ? Това не е изключително нали - това си е нормално за герП !

Всичко което казвате е така, обаче според въпросната агенция правителството е непоклатимо (дори някакъв страшен катаклизъм да стане в България и да бъде разрушена правителството пак ще е добре, може да му спадне доверието, но с 2%-3%). Щом поредната агенция се опитва да ни убеди чрез стакмистика, че правителството е добре значи нещата са много зле за управлението. Някога Дизраели е казал следното: "Лъжата има три разновидности: лъжа, гнусна лъжа и статистика." , това и другите подобни на него проучвания го доказват.

тя говори за "Изключителни" неща като метеорит, извънземни и т.н....

Парите за пенсии ги изхарчиха БСП, БКП, ДПС и тем подобни -още в мътното време след 10 ноември . Кой раздаваше куфарчета ? Какви са тези олигарси в една бедна соц; държава - много интересно???

споко барянке българинът чака по 45 години докато свали някой некъдърен алчен тип от властта... и накрая пак е преебан от такива като теб...

Боянке ами дано изключително голям цирей да ти порасне на челото че да има успех народа.... народа на който не му остава друго освен да ви кълне и псува...

НА ТАЯ И НА ОЧИЛАТА И ПИШЕ - НАГЛА..... АКО НЕ ВИЖДА ДА СЛОЖИ ОЩЕ НЯКОЛКО ЧИФТА

Ами какво изключително да стане, примерно? Вдигна се цената на тока, парното, горивата си гонят 2.50 лв./л, хлябът се вдигна, сега и данъците на колите ще вдигат и още, и още... Заплатите не са мръднали със стотинка. Аааа, забравих, вдигнаха пенсиите с драстичните 3%. На 200 лв. - 6 лв. Понастоящем 4 хляба. Но това са все незначителни неща за оФСете, нали?

КРАСЕН КРАЛЕВ ???? ТОЗИ ДЕТО НАПРАВИ НАЙ ПРОЗРАЧНИЯ КОНКУРС В БФС ????

Как няма да му е висок рейтинга на Кралев като нищо не прави, просто заема още едно място в правитеството.

Правилно! Ако не дойдат извънземните, Бойко ще остане на власт до края на живота си ...

Милицията увелиава своя щат- търсят се нови младши милиционери- бъдещи изборатели на партията! И ние ще ги хрантутим! Докога ще има толкова държавни служители?! Сега са 800000 искат дс станат милион и д се бетонират тия продажници! Всички са им избиратели защото им се плаща и си стоят тихичко и спокойно, а ние им плащаме всичко! Те не искат да се сменя властта защото може да изгубят работата си и да се наложи да работят!

цецка е в класация? е кой гласува за нея? а тя какво ли прави? (дори и на последно място да е, някой би трябвало да е гласувал за нея... иначе би била извън класацията)

Цоциоложка, според конюнктурата.

БОРЯНЧЕ МНОГО ВИ ПАЗЯТ ЦЕЛИ АРМИИ ЗАСТАВАТ НА МИШИТЕ ВИ ДУПКИ ИНАЧЕ ИЗВЪНРЕДНОТО Е НА ЛИЦЕ ТАКОВА РИТАНЕ И ХВЪРКАНЕ ЩЕ ПАДНЕ ОТ ТОЗИ ОЗВЕРЯЛ НАРОД ЧЕ ….

БСП с новия ръководител Корнелия Нинова е новото подходящо Управление на България ! Герб си изпя песента и се задави с Лакомията си от пари и имоти ! Време за смяна на Правителството и нова ценностна система и нова Социална защита на аборигените , т.е. Българите и повишаване на раждаемостта с икономически облаги на майки и млади семейства ! Никога не съм гласувал за БСП , този път ще им прочета програмата и тогава ще реша да гласувам ли за тях ! За момента те са най-подходящи ! Напротив Изборите чукат на вратата , стига с Тоталитарно Мутренския модел на Управление и „ Алфа рисърч “ да си изпапкат дипломите пак не познаха какво е в България ! Да живее България !

Ще ти помогна малко: Икономическото "гуру" на Корнелия Нинова - Румен Гечев е специалиста, който едва не затри България при Жан Виденов. Сега им чети програмата!

По повод на твоето твърдение за Румен Гечев имам няколко въпроса. 1.При Жан Виденов доларът достигна 3000 лева, но дойде "експерта" Софиянски и за по-малко от три месеца икономиката ни "дръпна" като "Ферари" и доларът се върна пак на старите си нива? Как става така? И възможно ли е? Всеки икономист ще ти каже, че такава икономика не съществува в световен мащаб! Тогава? 2.Преди години в "Шоуто на Слави" гост беше актрисата Йоана Буковска. Той я запита какво е правила през зимата на 1997 година. Отговорът беше: "През зимата на 1997 година бях абсолвентка. Като закъсвахме за пари, ходехме на митинг. Даваха по 5 марки на знаме и 10 марки на плакат"! Точно и ясно! Кой даваше парите? Ха сега думай, кой уши байрака, кой му тури знака! 3.Правителството на Жан Виденов за по-малко от две години върна 2,4 милиарда долара от външният ни дълг, без да вземе и един долар заем! Това известно ли ти е? Това определено не се е харесало на някого. НИКОЙ НЕ ИСКА ОТ НАС БЪРЗО ДА ИЗПЛАЩАМЕ ВЪНШНИЯТ СИ ДЪЛГ! ОТ НАС ИСКАТ ПО-ДЪЛГО ДА ГО ИЗПЛАЩАМЕ ЗА ДА ПЛАЩАМЕ И ПОВЕЧЕ ЛИХВИ! ТОЕСТ ПО-ДЪЛГО ДА БЪДЕМ ЗАКАЧЕНИ ЗА ДОИЛНАТА ИНСТАЛАЦИЯ! ТОЧНО ЗАРАДИ ТОВА НА ВИДЕНОВ МУ СПРЕТНАХА ВЪПРОСНИЯТ "МАЙДАН"! ТОВА СЕДЕСАРЧЕТАТА ИЗГЛЕЖДА СТЕ ТВЪРДЕ КУХИЧКИ, ЗАЩОТО ЕЛЕМЕНТАРНИ ФАКТИ НЕ СТЕ В СЪСТОЯНИЕ ДА АНАЛИЗИРАТЕ!

Валутния борд спаси положението тогава, а колкото до външния дълг - румънците гладуваха като концлагеристи за да си върнат дълга, след което какво стана? Пак го натрупаха. А и знаеш ли коя държава е с най-голям външен дълг?

Само питам: Министерството на Лилито защо вече не е закрито?

ЗА ДА МОЖЕ ДА СИ ХОДИ НА РАЗХОДКИ С ДЪРЖАВНИ ПАРИ

Борянчето си е яка ГЕРБАДЖИЙКА ! Нещо да станело ? Ами то стана не вижда ли, какво стана с цените. Моя хляб от 2.29 лв на 2.69 лв. Аз само хляб ли ям. Всичко скочи, скочи. Щели да вдигат пенсиите от 01.07.2019г. След 9 месеца ами до тогава ? МОР. И с колата ще се разделям за да има трасе за богатите, оядените крадците. Борянчето е безчувствено същество. България нищо добро не я чака. Циганска държава със смачкан народ. Обществото ни е като крушата. Дръжката богатите надола ясно. Противна и вулгарна.

Според "Алфа рисърч" излиза , че поредното съдиране на кожите на българите не е изключително , а си е в реда на нещата в политиката на ГЕРБ.

Според Алфа рисърч, 2 процента от българите ядат свинско, и 98 процента ядат постно зеле. Следователно, според тях, 100 процента от българите ядат свинско със зеле!

Нека си го кажем просто, няма за кой да се гласува. Избори в стил "стани ти, да седна сега пак аз"нищо няма да променят. 30г.все едни и същи мутри и престъпници от БКП,не свърша бе ,България изчезна ,те не. не гласувам за никой при това положение. Както няма работници ,така и политици няма,да си ги внесем отвън.

Принципа гласи - който не гласува НЯМА ПРАВО ДА СЕ ОПЛАКВА! Но ти си скри тейбераст.

Изглежда, че подценяваме колективната глупост на т.н. ЕТ "герб"! Очевидно тя е много по-голяма, от колкото ние предполагаме.

Герб, това цвете ли е, партия ли е, или е някакво заболяване?

мен не ме интересува чии позиции какви са. мен ми се иска Герб да си почине, защото говорят прекалено нагло, но без мисъл аи доста се мазнят н този-онзи. А имат примери - Орбан, шляхата и т.н.. А изказванията на Цецо навсякъде са в съила АгитПроп ( Агитация и пропаганда ) от преди 30 години.

Народа не иска цялата политическа пасмина горе,от ГЕРБ до БСП и ДПС всичките са мафия и крадлива сган!!!!!

и какво предлагаш? Ценко Чоков и Христо Стоичков

Те на това разчитат,да нямаш избор и да избираш тях! Има и други хора,които ще се кандидатират тепърва!Важно е да не са сегашната мафия!!!

да побърза тогава, защото до сега един не се е показал. Човек хладилник като си избира го оглежда, мисли, чете. Лошото е, че при новите няма нито гаранция, нито 15 дневен срок за връщане.

Oт Алфа може да се очаква само пудрене на бузките на Боко. Какво още изключително трябва да се случи? Че Боко излъга, че няма контрабанда на цигари, а се оказа, че нелегално изнасяме за милиарди? Че в #ГиПиГейт са замесени политици от високите равнища? Че поръчково убиха журналист за репортаж по темата? Своге? 100 протеста по време на прецедателството? Ами Графа? Ами Витиня ? Да продължавам ли още безродници проклети ?

Тотални глупотевини. Боряна Димитрова би трябва да отбележи безкрайните гафове на това"Управление".Категорично задминаха прословутата "Тройна Коалиция"по скандали,випиюща корупция,немощ и колаборация с Олигархията.България е 9 г.под управлението на ПП ГЕРБ-на централно и общинско ниво.Глобално погледнато-нещата никак не са ОК.Във всички сфери. Но,за 9г.,успяха да напазаруват своя обществена клика.Хора,добре платени,с работа,с доходи пряко свързани с тази Власт.Многократно се разшири спектъра на ГЕРБ зависимите семейства,които се чустват удобно и комфортно в тази среда.Това са поклонниците и избирателите на Партията.И вече никак не са малко.От др.страна,има едно заспало мнозинство от апатични,отчаяни,незаинтересовани хора,потънали в битието на ежедневните си проблеми.От трета страна,няма работеща,убедителна,силна опозиция.Нещо се размива в корпоративните интереси и партийни пристрастия.

Абсолютно точен и компетентен коментар! Към посочените "калинки" трябва да се прибавят и ромите. Те подкрепят това управление, защото правят каквото си искат и никой не ги закача. Спазват се европейските директиви! Това управление обаче могат да го пратят в небитието само пенсионерите, ако се почувстват излъгани и ограбени. А нещата са точно такива, защото на пенсионерите им дадоха 10-15 лева, а цените на стоки и услуги отидоха на покрива на света.

Управляващака коалиция била само с леко разклатени позиции??!! Тия майтапят ли се?! Цялата страна се тресе! Новите цени, даанъци, такси?! И ми приказват само леко разклатени позиции?! Продажници!

Увеличаващите се цени на енергоносителите, парното, топлата вода, електроенергията, хранителни и нехранителни стоки, данъците на автомобилите и т. н. не е ли нещо изключително. Какво ще кажеш народе български?

Драги 737 ,за цените на енергоносителите ти давам съвет-направи си плакат и отивай да протестираш или пред Позитано или пред Президенството. И двете структури са в захлас от руснаците ,а именно руснаците вдигат цената на газта. Тока е увеличен само в твоите мечти В същност ,дано и президента и твоята възлюбена работодателка Нинова, да са само захласнати по руснаците,да не се окаже след време че са зависими от тях. Тогава ,ако дойдат на власт любимите ти бесепари ще видим всички магаре боб яде ли. Ама защо и ние да патим заради твоята глупост! Не е зле за урок да посетиш и паметника на русофилите на входа на Русе-да ти стане ясно какво става, като предаваш народа си.

Не се ли появи съвършенно нов субект на политическата сцена ми е все едно кой ще управлява! Всички досегашни са доказани мошенници и безродници! Единствените позитивни сигнали които виждам са от страна на президента, но е много мъгляво още да се доверя!

Пълни глупости на търкалета ! Другия път питайте хората

Съпоставката между проститутката и народеца български не е н полза на народеца , проститутката , като я таковат поне си плащат , народеца ни хем го обират хем го таковат.

сега заяви, че и ти като част от "народеца" си в тази позиция, но на теб това с таковането ти харесва.

Втори Костинброд? Защо не! И какво? Ще станем по умни и богати?Хе, хе!

А какво всъщност беше Костинброд , можеш ли ми обясни ?

И подготвени с "правилния" вот за съответните региони...!!! Дааа...!!!

Добре скроена провокация от симпатизанти на БСП Мая Манолова от къде научи за това-да не би от щаба на ГЕРБ

Стига бе! Напишете, че това е ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ!

Бананооблизвачите пак се активизираха. По това ще познаете, че герберастията ви готви нови секири. Първо са "социолозите", след това "журналистите" и накрая депутатите с леко поведение гласуват каквото им се каже. Класическа война за унищожаване на един народ и една хилядолетна държава.

Никога няма да допуснем повече комунисти да управялват китната ни родина! Комунистите носят хиперинфлация, фалит на банките, напускане на ЕС и НАТО и спад на европейските ни доходи. Затова всички гласуваме за ГЕРБ!

Кои сте това "НИЕ" ? Ако на хората им е писнало от вдигане на цени убийства и корупция, вие ще ги спрете, така ли? Ще стане, ама някой друг живот!

Цитат: - "Аз съм прост, и вие сте прости - затова сме в герб"... :::))) А пък си държите и членските книжки за БКП в джобче близо до сърчицето де - за комунистите и управлението в коментарчето ви става въпрос...!!! Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Проблемът ни е в това колко вредно е управлението на Борисовчетата , проблемът е в това колко нородецът желае да го види това и да го признае. Рейтинг на Борисов 32,4 % , вие ташачите ли се сънародници , или просто сте мазохисти.

А кой да дойде , БСП и ДПС ли ?

Красен Кралев с увеличаващо се доверие....нямам думи!!!

ТОВА ВЕЧЕ АКО Е ВЯРНО Е ПЪЛНА ДЕГРАДАЦИЯ

Не вярвам на тази агенция. Много са сервилни и се опитват да доказват очевидно нереални твърдения. За какво ще е висок рейтинга точно на Дончев, Захариева и Павлова? Няма никакви причини, даже обратното. Дончев е странен вицепремиер, работата на Павлова отдавна приключи и за нея нищо не чуваме, успехите на външната министърка ги знаем. Управляващите запазват малкия си процент преднина пред БСП, но като се има предвид, че цялата администрация е тяхна, чудя се защо този % е толкова малък. БСП вместо да подхванат цялостната дейност на правителството, действат на парче и така не могат да разчитат на ефективен резултат. Избори няма да има не защото управлението е добро, а защото от скандали и разправии на дребно вече изгубихме надежда, че можем да очакваме каквато и да било промяна. Поне аз мисля така.

на следващите избори бесепето е трето па и рима се получи

А ОПГ-то - в "мазето"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

На снимката: двама от т.н. "герб". Единият може да пише, а пък другият може да чете!

Това са отличниците.Бавноразвиващите се двойкаджии ще повтарят мандата до ограмотяване

Че то всеки ден стават в резултат от некадърност и престъпност, какво по-изключително да стане , имали накъде още?

Властта в България се е превърнала в професия. Кой се отказва от нея?

Че нали това й е работата на Нинова, да създава изключителни ситуации. Костинброд например.

Лайчето и Капута...

Това което ме кара да мисля че стагмистиката ви е неверна е,че слагате СВИНЕТКА ПАВЛОВА в топ министрите, като всеки българин я мрази!!!

си напълно прав...

Има още малко време до края на 2018 година, и може да се случи "нещото изключително" и предречено от "врачките" - некой да гътне баце...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!