Сталийски: Цветан Василев ми беше приятел, но ме предаде

Всички договори, за които Цветан Василев говори, са сключени и реализирани по време на управлението на Орешарски. В такъв случай трябва да съм бил негов човек.

Обратно в новината

Коментари - Сталийски: Цветан Василев ми беше приятел, но ме предаде | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе тази крадлива мутричка не беше ли сперматозоид от един антибългарин ,пияна свиня ,дето рушеше всичко градено през годините ...дори и БНА ,чийто министър беше ?

Романи от ъндърграунда... Значи всеки пръдлю, почувствал се ВИП-персона прави банка, обира парите на хората, после прави подаръци за 10 000лв.(часовник). Браво! Ходят като недосегаеми през ВИП входовете и гаражите, крадат и се глезят с маркови питиета, а клетия народ кучета го яли. Да, но има един горе дето забавя, но не забравя. Вярвайте, всеки си плаща.

Хайде моля ви се не ставайте блиЗ и пик трети номер.. Тоя като го слуша човек по голям ''ангел'' се направи и от боко..Влизал през паркинга????ама се перчи колко ''почтен'' бил и видите ли взели че го издали пък той го приема като ''предателство'' Ами какво ли ще каже като излезнат документите???? Когато боравиш с пари няма приятелство и съответно предателство а само отговорност за собствени действия

когато всичко се върши Задкулисно, Народът да не узнае и разбира какви ги вършат политиците и управляващите! Така е не само у нас, така е и по света! И все пак: Истината и Справедливостта...рано или късно, винаги възтържествуват благодарение на ВСЕЛЕНСКИТЕ/КОСМИЧЕСКИ ЗАКОНИ ЗА БАЛАНС/ХАРМОНИЯ! Те са по-Висши, от измислените Човешки, сътворени от ограничено-мислещи, алчни за пари и власт ... Добре е, че действат Вселенските Закони! Бог пази България и Света, защото сме неразривно свързани с Великото Цяло! Не напразно е поверието: "БОГ ЗАБАВЯ, АЛА НЕ ЗАБРАВЯ"! Рано или късно, всеки ще получи заслуженото! Амин!

Писна ми тия да се карат през медиите. Няма ли затвори, съдилища, прокуратура, Президент.

Всичко, което си изброил го има! Не действат, защото "всички са в играта"! Навързани черва бавно се разплитат! Е, неминуемо някой...някога... ще успее да ги разплете!

Да видим ген. Радев какво ще направи по въпроса. Ако не - да се заемаме ние да си чистим кочината. Искам и аз да поживея и аз съм човек, няма цял живот да дондуркам Борисов, Василев и всякаква там паплач без грам морал, да не съм им роб, да му се не види. Явно е, че закони на практика няма, а на мен не ми харесва да живея по законите и акъла на някакъв нагъл селяндур и за негова изгода.

И все пак не става ясно, от къде е тръгнал този бизнесмен и благодарение на какви качества е стигнал до там да контактува на ти с висши политици и финансисти. Да върти десетки милиони и т.н. Прави са тези които искат да видят декларациите му за да се прецени каква полза е допринесъл за държавата. Би трябвало да са млиони.

и той кат мутрафона - интелектът струи от него отвсякъде...

На нас явно много неща не са ни ясни, ама ще трябва да си ги изясним, защото такива ни пращат по дяволите.

ВСИЧКО Е ЯСНО, СЪСИПАХА БАНКАТА ЗА ДА НЕ ВРЪЩАТ ПАРИТЕ, В МРЪСНАТА ИГРА СА И ПЕЕВСКИ И ЦАЦАРОВ

... ама е сериозно. Чета и се чудя защо ни е на нас тази информация в този си вид. Рекетите на Борисов са публична тайна, машинациите на Орешарски - не дотам. Защо няма отзвук от отговорните служби в България по тези случаи, какво още се чака, кой и защо чака, след като изнесеното тук е от тяхната компетентност и защо те не отчитат дейността си в тази насока пред обществото и държавата, а стоят в ъгъла, притиснати от разни партии, в които е властта? Целият държавен апарат ли е мафия и ако е така да обявим фалит на държавата и да поискаме външно управление , външни съдебни органи, външна прокуратура. Това никога не е било и не може да продължава. Явно във всяко отношение държавата ни се ръководи от престъпници. Какви са тези бизнесмени, премиери, съдии, прокурори, банкери и т. н.

Във всяка партия и община си има по един "Красьо Черничкия". Кой на кого е на отчет, вече съвсем се размиха нещата. Само ще ти припомня едно изказване на министър през 98-ма: "Какви мутри, какви бандити? Те узряха! Вече са облечени в съкпи костюми и ядат на масата редом до нас." Четири години по-късно западният печат публикува крилатата фраза "Във всяка държава има мафия, само в България мафията си има държава" Няма оправия!

искам смъртта им, да искам я! на всички народни изедници! искам смъртта им, да искам я! на всички народни изедници! искам смъртта им, да искам я! на всички народни изедници!

баща му къв таратупняк беше за тоя няма кво да говорим

Абе тоя все някой нещо му подарявал...за което му благодарял. И така, от дума на дума...станал бизнесмен.

гледали мачовебили.... едно време оня смешник на оная смешница илияна Раева гледаше мачове с "бат Петьо" - който не се сеща - подсказка на Андрей Слабаков - бивш президент от Пловдив с големи зъби.....))))

Същината на въпроса винаги е опирала до това, кой какви милиони е окрал, как е ощетил държавата, каква далавера е направил за да измести по-добрия от него и пр. Само че по тези теми рядко се пише и разсъждава, защото, някак си, все успяват да ви тласнат в някаква изкуствена идеологизация, спор по формалности или филофобия. Дреме им на оялите се с народна пара, дерибесйвтащи от десетилетия феодали, за някакви идеи, топли чувства към големи братя или форми на държавното управление. Абе, важното е те да управляват, те да получат протекция (от който там се води голям брат/сестра/баба) и да ви крадат - по много и редовно. Е, карат се от време на време, та си вадят едни-други кирливите ризи.

усещаш ли напрежението във въздуха, усещаш ли шепота на 9mm?

Кухото култорисче, ковчежниче не само на Боко а и на Делянчо, нямал нищо общо....Свързаните фирми с него са поне 45 на брой (проверено в ТР). Тия за идиоти ни мислят всички, понеже Пожарникарчето е прозст следователно и ние също. No Frame Media (основен спонсор на БТВ-то), Техномаркет (Пеевски), Хотел Монтесито (сбиритока на елитните каки на Царигратско :), Кик дизайн...изпълнители на сградата сна Борис III с офисите на ТВ7 и КТБ....Не Ал. Сталийски няма нищо общо. Както и VIP сметките му във FIB чийто IBAN-ни започват с името му :)))))

А какво стана с Кошлуков, нали той беше собственик на фирмата, съдружник с тоя мошеник, плащаше наляво-надясно и разпределяше парите на Цветан Василев, а сега нещо се покри, млъкна, по всякакви други въпроси плюе ежедневно, а по тази тема пълно мълчание.

и ходи по разни тв реалитита да гушне някоя троха щот и от тръмповия май го отрязавха...

.....погледнете го ....как може да си представите ,че този дебил от снимката е "бизнесмен"....то в Bалгарiя всяка проста мутра "бизнесмен"...че даже и "премиер"...?!?....хората в Bалгарiя трябва да разберем наи-накрая,че,"... от простака ..благородник не става "...цитирам бати Bелио...с многото "летателни часове"

В България народа не е прост Той е двуличен той коварен и подъл Това е манталитетна болест В българина няма душевност снизходителност.Дивите му нрави избуяха веднага след 10 ноември Това е вътрешен прикрит феномен потискан в годините при ЖивковЛидерите на СДС повечето от тях бяха изкомплексишрани измекяри и отрепки които бяха жадни за власт и пари и нищо повечеТе бяха ....Пази боже да прогледа!Хора със изключителна душевна нищета .За това и прехода е такъв какъвто всички го виждат.Коварни хора които нямат нито милост нито добродушие и жал към себеподобните.И това е РЕЗУЛТАТА

И не е виновен че: хем беше изманипулиран от коварни и алчни за власт и пари; хем умишлено бе лишен от Правото да упражнява какъвто и да е Контрол върху дейността на крадци и мародери!

Журналистите са изкукули . Какъв биснесмен може да е този 'шопар" с полумозек . Всеки усвоителили притежател на пари в България се нарича бизнесмен за да може да петни тези които наситина могат

Гласувате за мутра, прочела 1 книга в живота си и потънала до гуша в престъпления. После се чудите: "Защо България не се оправя?" Боко трябва да е в затвора, не в Министерски съвет. Но в България народът е прост и всичко е възможно.

съгласен съм, само бсп ще ни оправи, да си върнем сергей в България

но и мутри не трябва да са на власт

Котарачетата се разкимтяха

Лъснаха позлатените гащи на дебеловратия нагъл крадец и той ревна!! А, нека ги съди-да видиме кой кого ще осъди, той трябва да лежи доживот с пълна конфискация , и от рода му също, особено "кака"му дето и гние мозъка, тя също ще да е дарена с доста от накраденото, за внука да не говорим!!

дай малко инфо: какъв е от къде се появи по медиите. досега не съм чувал името му. даже го бях сбъркал с СтаВийски, дето уби младоженците

Нищо ново няма!!! Дори това че Цацаров си трае и не предприема никакви действия срещу тази мутра - нали и той е такава мутра, но НА ВЛАСТ в мутренско управление на България!!!

Преяжда ли от паркингите на летището? Да са ти дали теренчета на ез. Ариана за кръчма? Синче на борче комунист

дай малко инфо: какъв е от къде е. досега не съм чувал името му. даже го бях сбъркал с СтаВийски, дето уби младоженците

А защо баш мутрата Борисов се спотайва като пръдня в гащи, а не излезе и не каже , че не е вярно да е цакал белот с дебила на снимката и покрай белота да е правил и разни други работи....? Торби с лайна , безполезни огромни обезформени мускули и пари- Боко и компания

Схемите на БайХ се оказаха доста прости. Лошото е че БГ в момента избира между мутри и комунисти. Никой не обръща внимание на нормалните хора. А и никои нормален не се занимава с политика май ;)

Ако баща му знае какъв бандит е станал, ще се обърне в гроба. Или пък той така го е създал? Нали беше министър в С/ДС

Гарантирано от ГЕРБ!!!!!!!!!!!Еб..х т...и държавата!!!!!!!Еб...х ти политиците.Е...х ти мутрите.Е..х ти народа.

Какви са тези хора, които намират време за съвременни "високо интелектуални" дейности като игра на карти и пиене на по няколко питиета, а пък управляват милиарди или цяла държава!?

Мутри, прости мутри, приятелю...Такива са тези хора. Елементарно за всяка нормална държава беше да ги разнищи , когато въртяха бухалките и рекетираха всичко , което мърда, но държавата предпочете да се съюзи с тях срещу народа си и да дели с тях накраденото. Тоя тулуп на снимката надали може да спечели и 1000 долара от бизнес на запад, но тук са му подарили/откраднал 100 милиона.

ХАХАХАХА!!!! ХОРА, СЪЖАЛЕТЕ ТОВА МОМЧЕ, ОТ ЗОБЕНЕ И БОДИБИЛДИНГА МОЗЪЧНИТЕ МУ ГЪНКИ МАЙ СА НА ИЗЧЕЗВАНЕ. И МАОЖЕ БИ ЗАТОВА НЕ МОЖЕ ДА ЛЪЖЕ КАТО БАТ БОЙКО. ЦЯЛА СОФИЯ ЗНАЕ , ЧЕ ТОВА Е КОВЧЕЖНИКА/СЪБИРАЧА НА ПАРИ НА ББ. А СЪБИРАНЕТО СТАВАШЕ НЕ КЪДЕ ДА Е .... АРИАНА !!! ЕХ. ЖИВОТ

Ама и тоя ли стана бизнесмен?

И твоят ред ще дойде мършо неземна

Изчаквах да погледна мутрата на този "господин", както и да се запозная с биографията му и сега вярвам на ЦВ !

Какво се чудите..КТБ си беше от самото начало пирамида създадена от същите тези хора които поставиха и Цветан Василев начело и да им се отчита за грабежите..и когато Василев се опита да работи като банка му организираха пуча. Не ни върви на главни прокурори но мутри колкото искаш и най вече във власта...но да изгледаме утре Сашо Диков 2.

Това личната мутра на мутрата ли е?Рано или късно всички мутри свършватт по мутренски.

К'во ме занимават с непрано бельо ...

част на интервюто на Сашо Диков с Цв.Василев...надямав се медиите да не си глътнат отново езика ...с дни.

А аз се моля да не би "случайно" да спре тока...

Сега е ред и на Цецо Ухото да си признае за приятелските връзки с Цв. Василев. Нали заедно пяха Напред-назад моме Калино !

иван искров, гуверньорът на БНБ пя заедно с цветан василев.

Прав си, а ухото за банкер на годината ли го награждаваше ?

бъди мъж поне. какво се оправдаваш като някое путe!

За чий х се споменава Орешарски? Ей така, ГЕРБерастите си гостуват , даряват и черпят, а Орешарски е в дъното на аферите им.

Ето,точно така действа мафията.Това е модела на управление на Борисов.Всичко се решава в гаражите и на игра на карти.Ако някой от стадото българско още не е проумял за какво гласува,когато пуска гласа си за мафиотската организация ГЕРБ да ходи да пасе трева.

Ценносттите за мутрите 26.11.2016 02:38 ( нерегистриран ) Ценностната система на мутрите: часовници за десетки хиляди, маркови питиета, раздаване на заводчета под масата при положение че мутрата нито има акъл да ги управлява, нито ръце да работи там, бицепси като на орангутан, стригана кратуна-с две думи смрад, воня, тъпотия, гнусна БГ действителност. И на всичкото казано до тук си представете мутрата Борисов в качеството си на Премиер , избран от цигани и лумпени , пляска белот с мутрата на снимката ( по негово признание), на ръцете им часовници за десетки хиляди, в кратуните им само планове за рекет и кражби , а силиконови киборги дуят цици и джуки около тях , и това е икономическия и политически елит на държава от ЕС????? Отивам да повърна и след това ще продължим

навързани като свински черва

Защо не казва "наклевети", а директно си признава "предаде"!

щото до един момент се обичат......като в симитли

Сталийски и принцеса парцалеса Вили Сечкова източиха милиони от банката на Василев и сега се правят на ни лук яли. Тоя даже на снимка е wannabe мутряга.

Bсички "бизнесмени" в тази местност са невинни и чисти като момината сълза борисов но когато един ден "случаино" ги гръмнат и когато мръсотията и кирливите ризи прикривани от данс,прокуратура и боркур излизат наяве всички остават изненадано очудени.

За съжаление такива и нему подобни ни чертаят настоящето и бъдещето. После Меркел и мигрантите ни са виновни.

от едни познати които правят бизнес в булгария боико е искалда ги изнудва 1млн. лв.на месец,незнам по нататак как са се разбрали но искаха да си местят бизнеса в друга држява. така че да несе правят на ущипани булки тия рекетиори, рекетирали са всяка голяма фитма

бандити и хаидути в тази местност бог дал в изобилие без значение какво название на социалния строи си изберете.