Борисов: Последните 4 г., докато управлявахме ние, България беше фаворитът на Балканите

Вие няма да се подвеждате по омразата на Радев, обърна се лидерът на ГЕРБ към младежите в организацията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама по кражби!!!

През последните години се ширеше такава некомпетентност и толкова много подлост и измами, че е трудно за описване. ВСЕ ОЩЕ ЛИ ИМА СЛЕПИ! Бългъринът нарича винаги водачите си...Имаме Крум Страшни имаме и Бойко Тиквата. Така остава в историята.

Колко удобно - дава се плик малко преди важната среща с Нато и се пуска видео точно преди срещата, и разбира се веднага коментар на тулупа, който да ни насочи към Радев. Та какво друго ако не активно мероприятие на банкинската мутра, ченгесарски номера, само дето никой вече не се хваща на такива евтини сценки.

Шизофреник! Събрал млади кариеристчета от село, и лъже ли та маже! Бай Ставри ще ти избие егото пбез покритие!

Кой е бай ти Ставри?

Абе толуп, може да си бил фаворит само в мафиотските среди. Но България я направи с простотията си за смях на Европа.

Ти май си ходил само в бараките на ягодоберачите в Европа

Аз виждам злоба да се излива от едната страна - от един Толуп, който не може да преживее, че не може да краде в момента!

Борисов имал две фабрики за платове в Турция, дали е така? Говори се, че е бил в чешки затвор, защото с карамански е крал там автомобили, както и че е убивал хора по време на възродителния процес, и не на последно място е кмета на Симитли.

Бил е пръв приятел на Хитлер и е пил със Сталин. Изтребил е хиляди евреи също. И спина той е измислил....ей така да мори хората

Предлагам във връзка с вируса и зачестилите избори да се премахне акциза на рикията У нащу село рикията е на свършване Ко ши прайми низнам

Последните 12,а не 4г.оглозгахте държавата. На последно място сме по доходи,на първо по смъртност и на 112то по свобода на словото.Няма такава наглост, безсрамници!

Да фаворити сме били по корупция,крадене,рекет и най-ниски доходи,най-висока смъртност.Да живее Бай-Ганьо!

Наистина май има психични отклонения

ТЪП. МНОГО ТЪП, ПРОСТ, САМОВЛЮБЕН НАРЦИС!!! ПЪЛЕН ИДИОТ!!!

Боко не те признавам този път защото пропусна дедовците си, лека им пръст:)))))) Сопри се че резила ти е обгърнал и прелива въпреки големите ти ''постижения'' при телосложението..

ХАХАХАХАХХА пиле хапчета диспансера и не ни занимавай вече!

Поредната лъжа.на мутрата от Банкя .. една Сърбия, не-членка на ЕС има а) по-голвм растеж на БВП б) на заплатите и в) на чуждестранните инвестиции от "фаворитът" България под ръководството на ГЕРБ. ОСвен това, същата Сърбия до края на 2022 г (по думите на техния президент, другарчето на ИПОН-еца и съшо така недол'бван в страната си от нормалните хора) ще има 5 магистрали с 2-пъти по-голяма дължина от течи в БГ. Когато фактите говорят, но Мутрата не мълчи - това се нарича вусша форма на наглост.

Браво на г-н Борисов

Браво и на г-жа майка ти.

Бойко и калинките му настроиха страните от Европейския съюз срещу България по македонския въпрос, поради неясните и обърканите си обяснения. Сега Президента показа как се правят нещата, като пое инициативата.

още от времето когато България беше председател на съвета на ЕС , Герб "дъвчат" темата "Приобщаване на Северна Македония към Европейския съюз", и не само я дъвчат ами тогава беше и приоритер, тема номер 1, а сега 3 години по-късно тръгнали да търсят сметка на правителство на 2 месеца. но така е с тях: работа, работа, работа. а резултатите са клонящи към нула.

Павел е руснак.

само руснак може да обича анус да лиже.. Този се представя за Павел. ... долен ляв руснак..

Обичам ануса на Бойко.

За теб "адашче" знаеме , ти и на вова го обичаш , не за сефте се хвалиш .

Съжалявам да го кажа , но като гледам тук май сте си останали само злобни идиоти, хора всичко което казвате на гърба си го мятате

Gugnelid

Павел е още тук, но той виси и без пари, защото обича да лапа сиренясалата пишка на Борисов. За справка - архивите на ГЕРБ.

Видя как майка ти ми го лапа и реши да се направи на отворена ?

Троловете ги няма, явно вече не им плащат. А този ненормалник колкото повече говори, толкова повече потъва. Колко ли е платил на убитаците около него, които гледат тъпо и се правят, че го слушат? Дори Балтов вече не иска да е безплатен придружител.

Пси-хо-пат.

Това животно само дра...ще го оправи Да ти е@а простата банкенска путка Крите@н Боклук Толуп Дебел прост пожарникар Луд Този не е за затвора, а за лудницата Трябва да бъде в усмирителна жилетка до края на живота си

Павел (нерегистриран) "Крайнодясно (съответно – крайнодясна политика), екстремно дясно, твърда десница, радикална десница и ултрадясно (на английски: Far-right, extreme right, hard right, radical right, ultra-right) са термини, определящи качествената или количествената позиция на група хора или отделни личности в дясната политика. Като такива се определят партиите, които преминават границите на общоприетите демократи. Крайнодесен или крайно ляв се използват, за да определят някого като политически екстремист. Крайно дясната политика може да включва антиимиграционно или антиинтеграционно отношение спрямо групи, които смята за по-нисши или нежелани. В най-крайния си вариант екстремно десните движения провеждат политика на потисничество и геноцид срещу групи или отделни лица на основата на приписвана им малоценност. Крайно дясната политика обикновено включва авторитаризъм, нативизъм, расизъм и ксенофобия. Асоциира се с групи или отделни лица, които изповядват екстремно националистки, ксенофобски, расистки, религиозно фундаменталистки или реакционистки възгледи. Терминът обичайно се използва по адрес на фашисти и нео-нацисти, въпреки че съществуват противоречия по отношение на местоположението на фашизма в десно-левия политически спектър." Или с други думи ти си обикновен ФАШИСТ и АНТИЧОВЕК. Доволно финансиран от нео-нацистките организации. ТА ТИ ДОРИ НЕ СИ БЪЛГАРИН. Чиба мършо. За минавай си във фашагия и остави България на Българите. дгд щщд

Не ми давай насоки на къде да заминавам да не родиш тракторче тавариш ! Отдавна е крайно наложително в България властта да вземе една наистина дясна партия та да изрине все красная сволоч съсе либералната гняс . Понял? Айде сега чемодан , вакзал , масква !!!

Павел-фашагата долен. А бе шибаняко, я излез от анонимноста си на живо да те видя що за фашистки педал си. Аз фашистите направо ги беся на уличните лампи. МОЖЕШ ДА СИ СПАСИШ МИЗЕРНАТА СИ КОЖИЧКА КАТО ИЗЧЕЗНЕШ ОТ БЪЛГАРИЯ. ДГД ЩЩД Мръсна гнидо.

Кажи кога и къде боклук нещастен ! Справка с форумните архиви показва , че вече двама компютърни лъва вече го отнесоха та защо не и ти мишко? Ще ми е интересно да те видя как ме "бесиш" докато висиш на червата си!

Както е видно ти най-добре го можеш мишко страхлива :)))

Павката идвала от ПКП. Това е като БКП, ама ГЕРБерското.

Тос Павел вече ми омръзна Вика ми либерален Боце Ще го сменям вече Чай да звънна на Севделина Ша му дам едни крайно десни глупости!!!

На Бойко явно не му хрумва, че в плик може да има нещо друго освен пачки. Явно има такъв личен опит.

То на никой не му хрумва да има друго освен пачки тоя плик освен на шепа червенотиквеничета!

Лъжлив, по-лъжлив, най-лъжлив, Бойко Борисов. А тези, дето му се връзват се степенуват по същия начин, но с невеж.

Премиера дето е фаворит по осъждане не само на балканите за лъжи и клевети седнал да приказва на ''младите'' колко е ''велик'' забравяйки да каже че саде в обствените и очи и в очите на подлогите си за аванта като него..

Този е много нагъл !

Dirниците как търкат коментари срещу Бойко, нямате равни. Мекерета.

Този тапир си позволи да говори за ром и пури Услужливо пропускайки да каже коя е Мата и какви са тия кюлчета и милиони евро.. Вярвате ли му

А дали са "ром и пури" тролче ?

Обедната,Павеле Какво беше менюто днес в стола на Герб?

А не - дават си пачки по рестирантите. тъпи сте герберунгелииии, мноо тъпи. Като тулупът че и повече.

Е ги червените тролчета веднага им се обостриха хемороидите :))) Къде видяхте Боце и герП в поста ми бе тъпоумници с би полярен мироглед ? Аз съм с крайно десни убеждения и няма как да съм фен на либералния Боце , но виж красная сволоч я мразя от сърце !

Павката бил аватарът на ПКП-то :))) Давай Павкаааа, цепи мрака :)

Мрак се казваш , казваш ?

Не бе, Павката се засегнала. Тя само от Вожда си не се засяга като й вика че е проста кърджалийска .утка, иначе й идва да се метне от някоя скала.

сякаш не видяхме бутилките на бойко до шкафчето (което вече е трудно да се споменава дори), бойко пие уиски на цена равна на две средни месечни пенсии, бутилката

Ами копейките не са пари , нормално два месеца да тролиш за шише уиски !

не е за вярване, че на фона на тая крадлива и проста мутра дори корумпето орехов изглежда по-нормален.

Този човек е изгубил връзка с реалността...До това води самозабравата.

бойко е луд (в допълнение на всички останали ментални девиации) но ако отърве панделата поради невменяемост ще е супер тъпо

Хаххахаххаха А Гърция, а Румъния, А Сърбия, а Хърватска, а за Словения да не говорим. Иначе е прав тоя крадец, лидери сме по много неща - смъртност, болести, ниски заплати, здравеопазване, ужасни пътища, и много други...

Gugnelid

"Здравеопазване"? Или "ЗдравеНеопазване"? Или "НеЗдравеопазване"?

Не ми се чете, но от както е ГЕРБ статистически много неща са пълна трагедия. Над 20 милиарда лева увеличен държавен външен дълг. Смъртност (дори преди ковида) по-голяма от когато идват 2009г., въпреки 600-700 хиляди по-малко население. Раждаемостта пада с почти 22 хиляди за година, с единствено увеличение 2014г. след Орешарски, като се дига и до 2009г. За 2020г. раждаемостта е 47% от смъртността. Прокуратурата престъпно бездейства. И така нататък.

Хах , орешарски оплодителят е вдигнал раждаемостта казваш тролче червено :)))

"Годината на Орешарски" вероятно е просто аномалия, но фактите са си факти. И когато твърдиш нещо, а фактите твърдят обратното, кой не е наред!? Защо Бойки ни взема за будалу? Може би сме си таквиа, щом му дадохме 12 години да управлява.

Тоя няма да спре да се самовъзхвалява и да погледне реалността.. Не ти ли излезна пришка на устата от това непрекъснато плюване срещу Радев който за разлика от теб не се е разпореждал с парите от хазната, не е ркетирал бизнеси защото няма какво да им предложи след като не е в Изпълнителната власт..Аман от простотиите ти дето не само 4 години а 14 ги ръсиш и не проумяваш че ако в началото си бил интересен за определен кръг хора с тях сега си отвръщаваш при много и от този кгръг..

Gugnelid

Е Заев ще ти се обади, кой друг, като не говориш нищо, освен развален български? Марш, тикво, да те няма!

За г-н Никой в българската политика Бойко Борисов...

Някой май пак не си е пил хапчетата...

Вече ме му помагат.Сериозна е диагнозата.

На Прощаване Не плачи, Бойко, не тъжи, че стана тизе айдук, айдук, Бойко , изедник, и теб сега те проклина цяла България! Кълнете го, хора, и го проклинайте, таз черна Мутра Мафиотска , дето нас млади пропъди по тази тежка и робска чужбина да ходим да се скитаме немили, клети, недраги! И знай Бойче, Видовден иде, и отмъщението, Бойко никак няма да те подмине иняма да ти се размине! И каквото си си посял, това ще да й пожънеш, И нищо и никой не мож ти помогна, нито Падишаха Ердоган, нито джендърска Европа. Няма повече над бащино ми огнище да беснееш и издевателстваш, там дето аз съм се родил и пораснал и първо мляко засукал, там дето моите сестри и братя умират от твоята нехайна престъпност и диктатура. Ех, Боко Прости! Прост беше и прост си остана. Прости ме, Бойко и веч прощавай! Аз вече пушка нарамих и на глас тичам народен, срещу Теб Байче и партията ти ГЕРБ крадлива. И ако трябва мило и драго ще дам, но ще бъде свободна България от теб и от твоите ...

Фаворити по кражбите

Единствено за гробарите и патериците им беше добре с тоя импотентен умрял плешиврц Кешев, който ги пази от съд и затвор, та грабеха докато стана свине по 500 кг всяко от преяждане ..самозабравил се кретен, защо не каже че увеличи външния дълг до 80 милиарда лева!!.

Като чета коментарите, ме успокояват хорските нагласи, насочени срещу този отиващ си задник БорисOFF! Дано и на изборите това си проличи с още по-голяма сила, та да се отървем накрая и от тази поредна гнила ябълка и престъпната му шайка!

Ако искат индексации на пенсиите си да излезнат да гласуват против тоя боклук, но и против тия от Демократична България и ДПС и Ная Ива Митова бивша ДПС сегашна чалга представителка от ИТН на Учиндолеца, които гласуваха против тия индексации на пенсиите в последния малоумен едномесечен парламент!!!

в болната ти тикава дебил страхлив и крадлив. Имаш тежка шизофрения тъпако.

Истински Българин и патрЕот! Като такъв, изобщо не бива да се слуша и да му се вярва. Аз не знам да има друг наш ... политик, да кажем, съден и осъден толкова за лъжи.

Цитат:"Радев раздели държавата, както виждате във всичко. Вчера инакомислещите си имат празник хората, провеждат си го. От другата страна друг митинг, който го отрича. За всяко нещо разделят." Нещо на "Истанбулска конвенция" ми намирисва! Ще печелим обратните за ГЕРБ!ха ха ха!

Споко, тъпата Тиква, със всяко свое следващо изказване, си го набутва сам още повече. Това, която сам си причинява и Радев не може да му го причини! ;-)

Kenn1111

Фаворит в това какво не трябва да се прави в една държава за да се движи напред.Фаворит в кражби далавери безочие еднолична власт.Фаворит в прилагане на закона на принципа мойте не ги закачай чуждите мачкай.