Борисов пак тръгна с джипа, вози кмет и министър до "Шишеджам" (видео)

Премиерът препоръча да се плаща добре на работниците в завода за стъкло в Търговище

Обратно в новината

Коментари - Борисов пак тръгна с джипа, вози кмет и министър до "Шишеджам" (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само се чудя, защо и братовчеда Ради не е с него? Нали му е ортак!

...прости им, понеже не знаят, що правят...

Този тип вместо да обикаля на разходки тук и там без идеи да си седи в Банкя и без друго нищо не прави за благотона хората.

Свършиха новите цехчета и Тиквата започна да обикаля старите. Къде са новите заводи?

Ненапразно някои наричат премиера ни Падишаха...

По колко ли му плащат на изминат километър. Сигурно Горанов дава и бакшиш.

Чака да го похвалите ,че не ползва охрана ,че народа го обича ,а вие само плюете.Спрете де.Толкова може ,толкова прави,20%са гласували и той е избран като най най умния и кадърния. Жална и майка на България.Това е.

Добрите момчета от екипа са на задната Му седалка, а лошите и непослушните- в багажника.

ПР акция и демонстрация по отчитане на дейност! А защо не отиде при хората дето ги карат да си убиват прасетата, а сега даже ще им ги ликвидират принудително. Ами то е ясно, няма да му хареса това дето ще чуе от хората там, затова няма и да иде. Боцето обича да бъде обгрижван от услужливите медии, да го хвалят, да му благодарят, а той да демонстрира че върши нещо и то се харесва от целия матерял в територията.

Основната причина за турските инвестиции в България не са бизнес интереси, а интересите на турската държава. В заводите построени с турски капитали, най-често с кредити от турски банки, се назначават преди всичко български етнически турци, като целта е те да не емигрират в Турция и други страни.

Iskate li da zapo4nete denya si v dobro nastroenie i sas mnogo smyah .GLedaite reportagite ot obikolkata na na6iyat premier.smya hdo spukvane.

Не с джип да се вози, а да се оттегли в някакъв манастир в Банкя. Време е вече, по рано българските ханове се оттегляли, когато вече нямали сили да управляват, а той въобще не е имал такива.

А защо пропусна да каже , че това е турска инвестиция на ДПС . И защо работниците в този завод говорят само на турски. Пълен измекяр

Направи едно отврстителни яко ебане на руските тролове Не могат да се освестят и скимтят само

Добре че е бат Бойче та руските тролове да изкарат за водка и леб.

Като гледам и слушам какви ги върши твоят Бойко,явно на него по му харесва това действие което преписваш на другите,на които и през ум не им е минавало

Всичките 5млн руски трола реват! Само вие евроатлантиците сте добре. Ама то и преди девети беше така.

Ама то какво да му коментирам.....? Искам, но не мога! БЕЗ КОМЕНТАР!

Този не го ли срам да лъже ?! Това е било град много преди да бъде охранител на бай Тошо и пожарникар !!! И много преди него е имало заводи в този град !!! Явно за някои всичко започва с тях , но за съжаление не е така !

Новината е супер,но аз съм от онези старите ,които помнят на какъв джип Караше Бойко преди време.После стана скандал,че Тойтата била на някво стопанство ,дето гърмят животни,но автомобила бил за батко.Та пак питам,този път Държавата купи ли този джип дето иска да го кара БОЙКО БОРИСОВ???

:)))Голям шаш е когато хората помнят а на Вас не са ви казали как да реагирате:((((Хора и сдържава без памет е бляло петно на картата .от вас това се иска-да освободите една територия и да благославяте хората които са Ви прокудили в по-добрите държави.

Защо изглеждат като? Те са наистина такива, погледни им само дрогираните погледи и тъпите физиономии. Страхотен въпрос е обсъдил шофьора за дължината на комините. Кога работи този върховен ръководител. Беръмчи непрекъснато като изоглавен из страната веднаж на мотокар, после на катер, след това машинист на локомотив, после на много важна срешща с ФК Арда и т.н. до безкрай.Вместо да работи си прави само с държавни средства предизборни агитации. До кога ще му търпим невъобразимите глупости и гафове?

Само на ме ли тия двамата ми изглеждат като ИДИОТИ???

Защо като?;)

През второто тримесечие на 2019 г. брутният вътрешен продукт (БВП) нараства с 3.3% спрямо съответното тримесечие на предходната година и с 0.6% спрямо първото тримесечие на 2019 г., сочи експресната оценка на Националния статистически институт. Предварителната оценка ще бъде публикавана на 5 септември. Според наличните досега данни БВП в номинално изражение достига 28.099 млрд. лв. Реализираната добавена стойност през второто тримесечие на 2019 г. е 24.241 млрд. лв. Делът на крайното потребление в БВП е 76.3%, а на инвестиците - 20.2%. Външнотърговското салдо е положително. Спрямо година по-рано износът на стоки и услуги се увеличава с 3.3%, а вносът намалява с 5.5%.

Увеличило се е подменянето на българите в региона на "Шишеджам". Увеличило се е до 100% вноса на плодове в момента. Ти с Кауна.....от писане на програми за Android ли правите този "положителен" финансов баланс, бре?!

Местните избори приближават. Трябва да се стягат редиците. Дали няма да е бой последенл

Бойко Борисов е уникален - най добрия премиер за всички времена

Богдан Филов, ако беше жив, щеше да бъде охрана и кочияш на Кауна. Атанас Буров пък щеше да е Портиер на хотел "Плиска".

Тази твоя реплика към кого е отправена?Мислиш,че и техният апологет ги знае???

Борисов договори газ сРусия, Гърция(USA), Азербайджан,Румъния, Туркменистан през Русия Тока съща е уговорен с Росатом за инвеститор и строител и Дженерал Електрк (USA) за Белене Електриески коли и натриеви батерии от Южна Корея Ръст 4,5% на икономиката Ръст на заплатите 10 -12% Рекорден износ за 60 милиарда лева

2,5 МИЛИОНА българи още утре се връщаме в този Рай. Ти ще късаш билетчетата....

ГЕРБ и СДС ще победят и на местния вот ГЕРБ 22% БСП 12% СДС 3%

БСП вече ще са трета сила в България след местния вот

ЗАЩО държавата харчи милиони за охрана на Охранителя, понастоящем Шофьор, щом ТОЙ шофира брониран джип?!

Айде на PRатлъка!!

Каквото и негативно да напишете за Боко Тъпото, все ще е вярно. Каквото и хубаво да се каже за Тъпото, все ще е далеч от истината и ще е платена реклама от герп.

Боко Тъпото препоръчал да се плаща добре..... Този дебил съвсем изтрещя. Фирма е частна и ще плаща толкова, колкото иска, но не по-малко от изискуемия държавен минимум за съответната длъжност по НКИД и съответния клас прослужено време. Идиотът борисов да се покрие до изборите, че и след това, че съсипа тази държава с просташкото си управление. Как пък диктатирите ни са все селски бекове - бай Тодор беше от село Правец, а Боко Тъпото от с.Банкя.

Тоя пак тръгна да разнася чумата.

Във връзка с разпада на "Патриотите", Борисов се подмазва на новият коалиционен партньор. Защото в тия заводи хора, които не говорят турски не се наемат а обръщението към началниците е ефенди и ага

Мъдаааааааааа, така се започва... със създаването на мини-турция в територията България... останалото е мълчание...

Турчетата да започнат да учат български,че той все още е официален език в тази територия....

Този път джипа от кое горско стопанство е???:))))))

Ако това е истина което го плещи Бойко е време да се закрива тази наша мила ТАТКОВИНА,те държавата България,отдавна я закриха

Владо Горанов да не едрогиран?

Баце, що бегаш в противоположния край на България? Като си толкоз ербап иди на магистрала Струма! Мини по подпалените мостове! Не пи...ай до стената! Ос...ри тавана! Ето на това аз викам смелост!

Бойко тръгне ли с джипа БСП-то губят катастрофално изборите. Факт.

И хазната скоропостижно се опразва за да си закупи поредната ''победа''.....

Леле, колко сте тъпи!

Завод добре , инвестиция добре, но официален турски си е направо за прокуратурата

При ГЕРБ безработицата е 2 % при БСП беше 16 %.

Един милион минимум са напуснали страната от тогава.

толкова тъпи. Има величини, които се сравняват, има показатели, които се променят и политическа конюнктура, която се променя. Ама както си знаеш, де. Дрънкай.

Защото имаше хора с ценз, които търсеха работа. А сега търсят само заплата. И Баце ги прави чиновници. Сигурен електорат за следващите избори!

Абе то хора не останаха вие с безработица се перите????????

Ако ниската безработица е за сметка на навлизането на турските фирми, това не ни трябва на нас българите. Какво правим- помагаме на турските капитали да се легализират в Европа. Предателство е това.

Попита човекът. Пита го и тоя мениджъра дали семейството му е тука или не, щото ако не и е бекярче .. таковата .. бе много интересна таз преводачка, бе, аферим още ашколсун!

Тиквичков пак се е изказал в негов стил.

боко тъпото подкарал горанката да си замазва вересиите за нап-теча на онбашиите на шишепенджур, но последните били много заети и ги отпратили да чистят комина, откъдето тупанбаши решил да поздрави раята с мараба аркадаши, на което след кратка пауза те му отговорили сус бе гяур и тиквата подкарал обратно жипката

ГЕРБ да му плащат разходите ,посещение в частна фирма няма нищо общо с управлението на страната !

Къв Джип бе, тва е Тойота!

По-точно джип /с малка буква/ марка "Тойота".

и джипа ...мен повече ме безпокои , защо Горанов все повече започва да гледа като невменяем ! Вярно, той по правило си гледа "изпод вежди" , но защо и когато всички гледат в една посока, той гледа някъде в небесата ?

Браво, чудесен :}

добре промяната в Герб започва да се забелязва "правителството отговаря за икономическите решения" нещо ми напомня за трима СТРЕСИРАНИ доценти в СУ :)

Дай сега да уточним...Тръгна с джипа СИ или тръгна с джипа на Горското?!

На 27.7.2005-та година главсека на МВР-то на къф завод в Търговище е делкал лентичката? Щото оттогаз магаретата ги няма на полето..

Срещи с електората на новия коалиционен партньор - ДПС.