Борисов към Мицотакис: Енергетиката е приоритетен сектор в икономическите ни отношения

Сътрудничеството ни с Гърция е гарант за просперитета на целия регион, смята още българският премиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българи ако вземем да разъждаваме като вас ние трябва да вземем цялата ваша земя .затова затворете това мислене.и се отдайте на любовта към вашият водач Борисов .с голяма любов от еллада Гърция

Кърмаза връзка. Връзките на старите пожарникари червени. По голям хитрец се оказа от Тато.

Въпреки убийствените и заробващи клаузи и разпоредби на Ньойския мирен договор- 1919 г. , чл. 48 от него гласи: -Предвижда и определя икономически достъп на България в Егейско море. На Парижката мирна конференция, Президента на САЩ - Удроу Уилсън прочита Декларация: -Американската делегация смята, че ще бъде нецелесъобразно да се наложи на една нация, с цел тя да бъде наказана със загубата на територии, върху които тя има справедливи етнически и икономически претенции. Факт е, че Сената на САЩ отказва и не ратифицира Парижките мирни преговори. Разследващия френски журналист Анри Поззи, в неговата книга =Войната се завръща= предоставя убийствени доказателства за мошеническата роля, лъжи и заблуди на Никола Пашич /Сърбия/, на Елефтериос Венизелос /Гърция/, които са лъгали, фалшифицирали карти и са ги предоставяли на Берлинския конгрес. През 1928 г. Лойд Джордж пише: -Цялата документация, дадена ни от някои от нашите съюзници при сключването на мира беше лъжлива и фалшифицирана. А инициаторът и председател на Парижката мирна конференция, след години нарече нашите съседи - чакалите на нашата победа. На тази и на още много други български земи, където векове са живяли и трудили нашите предци, е редно, в името на добрите традиции и на добросъседските отношения, да бъдат върнати на България.

от таз раздумка на съвместната седянка на правителствата.. Освен приказките ще, ще, ще... Подписан междуправителствен договор за нещо си? Дали ще има.. Или ще са пръкнат пак купчина мемурандумчета за добри намерения.. Дет я стана, я НЕ.. Щото няма никаква взаимнообвързаност за осъществяването им..

По голям не се е раждал и няма да се роди.

Енергетика и топло. филма "Топло"

Къде има коронавирус от днес - в Гърция. Къде е ББ и половината правителство - в Гърция. На връщане 14 дни карантина НАЛИ!

Ще ги приемем с най-голямо удоволствие. И не за 14 дни, а за 14 и повече години!

... енергетиката е голяма работа!

Дедеагач

Сещам се как спря Бургас-Александруполис и как се разхождаше около "гьола" и веднага му повярвах за енергетиката.

Смешен си Борисов. Не си миски, че с голи декларации някой ще ти повярва. Руски ибрик си. Куче на кремълски синджир.

Имахме развита енергетика. Продавахме на всички съседни нам държави и успяхте да сринете и това! И няма с кой да се оправдаете. Управлявате три мандата! Енергетиката беше последното което имахме!

Браво на г-н Борисов!

Боко, и в Александрупулис ли ще строиш къща за някоя любовница? А защо се отказваш от дъщеря си от Мис Бикини, не те ли е срам. ДНК тест лесно ще докаже че си ти.

Ти защо мислиш, че няма? Макар че, като си имаш наблизо остров...

То като че ли имаме какво да изнасяме в Гърция, освен суровини, материали, евтини работници и цигански деца!

Шаш и паника в редиците на БСП, заради COVID 19, може да загубят 90% от електората си.

ПС: И аз да потроля...