Борисов издигна Костадин Димитров за кмет на Пловдив, казва за София утре

ГЕРБ ще подкрепи на балотажите номинациите на ПП-ДБ, защото кандидатите им са слаби, заяви лидерът на партията

Обратно в новината

Коментари - Борисов издигна Костадин Димитров за кмет на Пловдив, казва за София утре | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Целият град е разкопан. Васил Априлов за 2 години се преасфалтира няколко пъти. Вторият град по големина е с унищожен градски транспорт. Имаше тролеи - вече отдавна няма. Малките бусчета са опасни за възрастните хора и децата. От десетилетия няма кмет, който освен за фонтани в кръговото на пътното платно да мисли и за по важните неща

Този кмет превърна Тракия от зелен квартал в бетонна презастроена площадка. И оправданието, ами тя земята е отчуждена, не минава. Ако имаше устройствен план, който да защитава стратегия за балансирано строителство, нямаше сега да изглежда като предградие на африканска столица.

Царят е гол!

боже,боже кримнална примтивна и неграмотна мутра от посткомунистческият див преход към демокрация да издига професори,доценнти,инжинери,математци,филолози,икономисти за кметове!Не се ли срамуват от господарят си се чудя и питам аз!Ами Магнитски защо е само за Пеевски и няма последствия за тези във списъците!Любопитно е да занем защо са още на власт!

Бате Бойко, Само не ни натрисай арменчето Хекимян, за Кмет на София!!! Много мазно и гнусно същество! Няма как да гласуваме за него!!! Губиш София!

Кралят слънце Боко Тиквата първи издигнал някой си за кмет! Брей,брей!

За теб специално, от БСП БКП мафията са подготвили Курнелия! Хакал да ти е!, цялата!

Кукловодите объркаха конците, за да стане пълен шаш.

Това е по-добро от всяка виагра!!!. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ----- https://marketl.ink/biocom

Май за първи път ще гласувам за БСП...какво да се прави, Бойко изкука, жалко!!!

Това ни най малко ни интересува

В София ще е Антон Хуйкимян, който вчера предвидливо напусна Босфор-ТВ.

Явно единственият свестен кандидат е на БСП. И три това никога не съм гласувал за БСП.

Da vi ubarana fnimanieto : G r a d o n a 4 a l n i k , dragi mi zhornalisti NE E KMETA A NA4ALNIKA NA POLITZIATA !!!

Герберските бандити.

В София ще е състезание пеевдалите.

За арменеца няма да гласуваме. Или ИТ спец, или никой.

хаха все още ни пробутват каратисти, борци, а сега тайкуондо.. тежък избор ще имат пловдивчани.. тъп спортист или директорът на Математическата гимназия, кого ли ще изберат хахах

Така ще ти го нахака, че свят ще ти се завие! Продажно говедо!

Този унищожи всички зелени площи и на тяхно място се изграждат огромни затворени комплекси

Земята си е частна. Правиш проект за инвестиционно намерение, сдобиваш се с всички нужни документи от закона и строиш затворен комлекс. Никой кмет не може да те спре да се разпореждаш със свой имот както си искаш, без да нарушаваш закона. Било зелена площ, ама на частен имот. Пълни глупости.

Зоологическата градина в Пловдив дала пресконференция Предвождана от изпраният повелител на чекмеджето

Румяна Бъчварова лобира за кандидата на държавна сигурност ,нямам думи.Съответно бъркат главата на ББ с неподходяща кандидатура.То остава софиянци Терзиев да избират ,трябва да са улави.

ГЕРБ да не си играе с разни гугълдки ай ти и други ай ти, защото се издига кандидат кмет ,а не конкурс за интернет платформа.Нито пък неопитни журналисти като Хекимян.Георги Георгиев има опит и качества като председател на ОбС София и поглед за нуждите на града.Не знам какво толкова мислят ,но не може да имитират глупостите на ДБ с техния.

Вън мафията от общините.

Пожелавам на бъдещия кмен на Пловдив , успешно изпълнение на предизборната програма!

А бе, дираджии, трийте си на воля, на никого не пречите. Информирайте ни само КОЙ и ЗАЩО СПРЯ РАЗСЛЕДВАНИЯТА на БГ СЛУЖБИТЕ срещу В. Чернева и Лена Бориславова ЗА ТЕЧ на СЕКРЕТНА информация към ЧУЖДИ СЛУЖБИ!

Никакво инфо не си...Статията е за кандидат кмета на Пловдив,той за Лена Бориславова ми говори..

Тиквича да каже защо Герп подариха панаира на Гергов....

Защо ли толупът издига ежегодно неизбираеми кандидати?

Коцето е тотален измамник и комплексар. Живея до общината и редовно го виждам да си пие кафето с всички измамници от града. Има и срещи с осъдени престъпници. Скоро един тези герои дори беше спрял на пешеходната пътека до община Тракия и си лафеха с Коцето като първи дружки. Скоро на същия му дадоха огромен терен за ото мото. На всичкото отгоре тоя рептил не живее в Пловдив.

Сделката е ясна , София за ДБ-ПП, Пловдив остава за ГЕП.

Пловдивчани са толкова глупави?

А също и софиянци?

Не разбрах само, ако на втори тур са ГЕРБ и ПП- ДБ, кой ще подкрепят ГЕРБ?

ПП, че иначе ги намагнетизират…

Обратно

Когато Фандъкова стана министър на образованието, искрено се зарадвахме с колегите. Най-после учител, била е и директор на гимназия. Стига вече професори и доценти, нестъпили в училище, след завършването му, некомпетентни за средното образование. Фандъкова стана кмет. Съжалихме, че изоставя образованието, но имахме надежда за добри неща. Интелигентна жена - учител! Ще наблегне на социалната политика, образованието, културата, чистотата в града. Е, сега си казваме с колегите. Какво ли е зависило от нея? И ни е мъчно!

Кога е била министър на Образованието?

Беше за малко, в едно от първите правителства на ГЕРБ, за няколко месеца до изборите за кмет на София, които спечели.

чака звездите да се подредят.

Мутра до мутра, майно льо...

Вие си ги избирате :) Не се оплаквайте после.

Ама в Люлин 16 години избират ГЕРБ. 14 години Фандъкова. Така им се пада.

Обаче! Кой кого избира и как, не знам вече. Ти, знаеш ли? И още. Защо децата ни станаха вандали? Чупят, мърсят, до късно неприбрани тийнейджъри. Завършващи 12.клас на 19 години, не работят, не учат. Чалготеки, неофициална проституция, дрога, насилие, млади джигити убиващи себе си и хора по пътищата! Защо? Някой помни ли кой въведе делегираните бюджети в училище? А кой закри над триста училища в малките селища и ги обезлюди? Парите следват ученика, а? И най- големите калпазани остават в училище и тормозят учители и съученици. И безнаказани заразяват по-лошо от Ковид! И колко години това продължава и съсипва децата ни? Хора, нашите деца! Стига!!!

Мисля си, че почти никой вече не се интересува от кандидатурата на ГЕРБ, освен медиите и т.н. твърдо ядро. Вярно ли е, че през август Фандъкова е подписала пак концесия за водата за още 8 години ? Или нещо не съм разбрала? А, елате в Люлин, вижте! Такава мърсотия, разбити градинки, плочки, тротоари. Ужас! Обаче се строи, много се строи - магазини на големи вериги и кооперации, да! Ама няма детски градини, ама няма къде да стъпиш от боклуци... Ама по цели нощи вилнеят джигити на мотори и скъпи коли...Кво? Люлин бил спалнята на град София, моля? Наказание е да живееш тук, хора!

...прекраснота, нали?! Важното е, че Хекимян ще управлява...по-тъпо парче от екрана на телевизора не съм виждал. София отдавна е заприличала на България в умалени размери... Познайте къде ще броят гласовете - пак ще 7ма АЛА-БАЛА...

София - не е България! Повярвай! Два пъти в годината ходя на "Зелено училище" с класа, не по мое желание, вярвай! Но деца и родители настояват много! И, вярвай, приятелю! Няма по-грозно и замърсено място от София! Няма по-намръщени и озверени хора! Където и да идем с децата, все е по- чисто, красива природа и добри, сърдечни хора! Родена съм в София. Детството ми беше прекрасно, до Южния парк. Сега, според мен, София е опасно място за живеене. Вече със страх пресичам улицата и пешеходните пътеки. Не излизам по тъмно и проверявам вечер врата и прозорци. Вече обраха апартамента ми. Нямаше нищо кой знае какво ценно и скъпо. Съседите също бяха обрани. Ми, наркомани били. Ми, взеха ми ценни спомени. Посегнаха на личния ми живот, омърсиха го. Ми, параноична ли съм или живея в град със страшна престъпност? През зимата мъглата ни е ЧЕРНА! В детството беше бяла и бързо се вдигаше. Витоша, горда и величествена, събуждаше утрото ни! Имаше къде да играем, междублоковите пространства бяха зелени и чисти. Хората! Хората бяха спокойни и добронамерени. А, сега? Какво искаме от децата? Какви да бъдат, живеейки в тази грозота и нечовешки ад!?

Каква е логиката да подкрепяш слаби кандидати? Искаш да се провалят???? Баси тоталната глупост е нашегнала политическото пространство. Никой не го е еня за хората.

E, нема такъв съспенс!

С глупашкото си поведение Борисов загроби ГЕРБ !!!!! "кмет" на София-меката китка А Хекимян !?!?!??? Излагация !!!!! На 29 трябва да се отървем от "сглобката" на онова "посолство" на ул. Козяк !!!!!! Иначе ще бъдем унищожени като НАЦИЯ /най-старата в скапаната баба Европа/!!!!!

Че на тези избори се гласува за кметове . Не за сглобката.

Само като им видиш физиономиите и коментара е излишен!!!!

Мутри ни се предлагат .

а София издигнете Р ачков. Ко му е ? Разбира от бонуси, знае как да ги споделя с партньори.

Да се запишете в един курс по програмиране и си оправите малко reCAPTCHA-та Малко малоумно е в 2023 година да цъкаш 10 минути по автобуси и мотори за да пуснеш един коментар. Не стига, че редакторите ви са прости.... троловете са ви прости ами и един прост новинарски сайт не можете да поддържате като хората.

Бойко е великан.

Валяка ГЕРБ идва.

Си имала държава и обявява кой за къде ще се кандидатира.Само в милата ни Ма нгалия

Толкова нелепи са тези хора и тези номинации, че не е истина… Това е подигравка с града… Коцето от Тракия - кмет????? Димитър Колев лидер на Герб в Пловдив?????????? Кандидатът за Западен??????????????? Слави Георгиев - върлият опозиционер на режима Тотев/Зико, ще става общински съветник от ГЕРБ??????????????? Абе, тия хора нормални ли са???????????

че няма да каже.

С тая типична за герберите шмекерска физиономия надали има шансове, колкото и троловете да се напъват да го изтупат.

Поради липсата на зоологическа градина в Пловдив, посетете пресконференцията на ГЕРБ. Същото изживяване е.

Мутрата искал да се показва направеното. Всички виждаме и страдаме от направеното от зико и бандата ви, няма нужда да ни го натяквате още!