Борисов: Мрежите на ИД се задействат след мигрантски бунтове

Да си прехвърляме вини е безсмислено - 3000 бежанци за този град са прекалено много, заяви нощес в Харманли премиерът в оставка Бойко Борисов, цитиран от БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Мрежите на ИД се задействат след мигрантски бунтове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо просто не се минира границата, дори заводи си имаме за тази цел. Ще обидим турция ли кво?

Браво бе мислител, Такива кратуни като теб ги допуснаха безконтролно а сега ни казваш такава е съдбата на Европа?????? Наглец!!!!!!!!

Сега тоя какво ни казва, че трябвада ги разселим за да се интегрират. Това е премиерът на брюкселския истаблишмънт и вашингтонските боклуци. Узитата не стигнаха до Харманли и от яд започнаха с камъни. Чакат ни УЖАСНИ ДНИ. С такива боклуци като тоя и компанийката му сме на крачка от гроба.

Tози не върши работа за нашата държава и за нашия народ. Tрябва да дойде някой като Oрбан.

Това направо е невероятно , доколкото разбирам призава на Борисов може да се сведе до следното .Идват някакви , нарушават границата ,навлизат в страната ти , но ти нямаш никакво право да се защитиш ,защото могат да дойдат още по-лошави.Има една народна поговорка "На зла круша , зъл прът"Нещо не ми е много по сърце , притчата,че ако ти шибнат един шамар по едната буза ,вземи , че подай и другата ,че да ти ударят още няколко.Изказванията на Борисов винаги са предизвикли у мен нещо средно между гняв, срам ,погнуса и смях.Никога няма да забравя изказването от типа "нека се разберат началниците".На него по конституция, в която се кълне по път и над път , началник му е народа , а не Меркел и тумба брюкселски тунеядци.Ако те го държат с информация на къса каишка , да не се е захващал с тази дейност ,че ни проглуши ушите колко е велик и че без него България ще се срине.Велик той може да бъде само в тоалетната

При 60000 полицаи, над милиард пари и 200 км граница, такива проблеми. Не виждам проблем да се контролира границата, но ще секне каналджийството. Да бяхте проверявали влизащите, да им се правят медицински прегледи на входа. Но когато държавата не работи, а партийците се репчат, но не могат да поемат реланата отговорност нещо да се свърши, а не политическата, която не значи нищо

Срамно е, този да се нарича български политик, премиер, генерал! "Великите сили", а? Че нали, ако сме чакали да се "разберат" нямаше да ги има нито Съединението, нито Независимостта на България, бе нещастнико! Щял да се "опита" да екстрадира 5 (пет!)! Трудно се установявала самоличност, а? Значи, не знаеш кои са, но знаеш че не са терористи и ислямисти? И как става това бе? Що не са преглеждани за болести и поставяни превантивно под карантина, бе? Нещастник!

Който оставя границата като разграден двор, така е, а сега не се прави на света вода ненапита, а съда трябва да се самосезира и да вкара виновниците там, където трябва!!!

Кой пусна всичката тази сган тук, тикво? Защо ни баламосваш с Алепо като тук говорим за афганистанци? Колко пари усвоихте покрай бежанците? Бакиите ти започнаха да излизат по-рано от колкото си очаквал! Късно е да се съветваш с Орбан! Той е голям а вие сте дребни душици мислещи само материално! НА ВЪЖЕТО!

Нито огради ще ги спре тези хора, нито нищо. Това е съдбата на Европа." ЗА ПОВЕЧЕ РАЗЯСНЕНИЕ ПОПИТАЙТЕ Г-ЖА МЕРКЕЛ НЕ МЕН

Ти да не си кмета от Симетли бре!

Съжалявам, но по безотговорен министър председател от този, не сме имали!

ЗАЩО ГО ПОКАЗВАТЕ ТОВА?! ИЗЧЕЗНЕ ЛИ БГ ЩЕ СЕ ИЗПРАВИ.ТОЗИ ПЪТ НЯМАШЕ САКОВЕ И КРАЖБИ НА ИЗБОРИТЕ И НЕЩАТА МИНАХА ДОБРЕ. МАРШ

трябва да си поемеш отговорноста, но не с мезета!

тиквата е главно действащо лице в плана на ердоган за ислямизиране и унищожаване на българската ни държава ,не го ЗАБРАВЯЙТЕ !

Всичките политици на ГЕРБ са като тоя...без топки, страхливци и мижитурки, ламтящи за власт и облагодетелстване само!

Както е тръгнало, май пак ще се открие Белене, за трошене на камъни и отглеждане на прасета!

Не заплашвай тикво проста! В Македония и Гърция като потушиха бунтовете със сила имаше ли атентати? Ама ти си една мижитурка и само с манипулации и внушения можеш да управляваш! Нямате топки, затова съдебната система и полицията са ни на това дередже! В затвора!

Честито Баце, скоро бай Ставри от централния ще те приеме за новодомец!

наистина ли мислите,че е възможно това чудо ?!?

Чудесата стават по Коледа...не знаеш ли!!!

Съд за предателите на България и строг тъмничен затвор!

Как чак сега разбра,чеемигрантите са много за Харманли?

Пореден гаф на ДАНС. ДАНС отдавна не котка ,която може да лови мишки. Тази котка се е уялала с лакомства от премиерската трапеза и сега мързеливо се търкаля в краката му, чакайки поредното ново бонусче.

А какво са правили до сега службите та не са си свършили работата ами чакат бунтове за да излезеш ти некадърнико пак да философстваш????Бунт не става за седмица а тези там са от месеци на държавна издръжка и службите нищо не са направили защото и те са на държавна хранилка по назначение ама не и по работа

е най големия предател на българите, защото допусна в угода на чужди държави да наводни с мигранти и емигранти нашата РОДИНА!

СЪД И ЗАТВОР ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И БЪЛГАРИЯ!

По времето на комунизма такива, чукаха камъни в Белене, или биваха разстрелвани за предателство към родината!

на всички талибани да им се отнемат телефоните !чрез телефоните могат да им хванат самоличността,но може би това не ги интересува !

Pеферендум дали да приемаме емигранти и дали тези които са влезли трябва да бъдат екстрадирани.Tрябва да се чуе волята на народа.

...НЕВЪЗМОЖНО.ЗАЩОТО ТЕХНИЯТ ЛИДЕР Е КОРАНА.ДРУГ Е ВЪПРОСА КАК Е ТЕХНИЯТ ПРОЧИТ!ТОВА СА ХОРА РАЗЛИЧНИ ОТ ИСТИНСКИ ВЯРВАЩИТЕ ВЪВ ЕДИННИЯ БОГ.

Предаде България. Продаде България. И казваш на Българския народ да търпи. Това лизгаво безгръбначно изказване е апотеоз на цялостното ти творчество г-н бивш.

Tрябва да направиме подписка и да искаме съд за борисов и неговата шаика.за предателствотона българия и българският народ.Aко го държим още два месеца мигрантите ще почнат да убиват и изнасилват вашите деца и жени..

За Харманли, благодарете на Винтеу и неговото компетентно управление.

БорисOFF, ако смяташ така да се "справяш" с емигрантите, догодина няма да събереш и 5% на изборите! На хората им писна да слушат глупости и обещания.

Тоя отдавна е загубил изборите вече, това не му е за първи път!

TMontana

Ами ще има терористични актове,ще има спящи клетки след като ги пипате с "меките си китки",както някога резаците взривиха влака...!!!За такива трепане до един,заедно със семействата им,постоянно,пък нека мислят други за подобни неща!Ама не,ние сме ЕВРОГЕЙОВЕ!Като сте такива,марш при тях,истинския български народ не иска да е такъв!

Този на снимката е най виновния предател, защото когато Орбан строеше огради той се целувше с Меркел!

Те продължават да се цАлуват с бабичката и подобните й - и ББ и патериците му. И дори искат да минат за много национално отговорни, за да е още по-смешно.

и много антиимиграциони клетки могjе

БРЦК

Ахахаахха. Какви са тия глупости? Какво общо има войната в Сирия с икономическите имигранти от Пакистан примерно? Викайте пакистанския посланик , договарайте се да му ги връщата и готово. Направете същото с Афганистан и останалите 2-3 държави откъдето пъплят тия джихадисти. И по една автоматична картечница по границата на всеки километър.

Борисов постоянно действа в режим на спешност и неотложност и гаси някакви пожари, които е можело да бъдат предотвратявани. Липса на отговорност и политическо действие . И непрекъснато превиване на гръб пред бюрократите от ЕС и САЩ които натовариха това безумие.

Тъпака си е тъпак и за него няма оправия, следващия път пак го изберете него!

боко изглежда все по-неадекватен пред реалността. Автономия ли чака да обявят бежанците, че да предприеме по -сериозни мерки? Защо Орбан може да затвори границите на Унгария, без да пита ЕС? боко на луди ли ни прави?

Какво има да се мисли за бежанците?! Да чакаме да започнат да убиват и изнасилват ли?! Щом може Сърбия да си пазят границите, значи и ние можем.

бООКООО РЕВЕШ ЗА ТОВА ЧЕ НЕ СИПОЛУЧИЛ ГЛАСОВЕ ха СЕГА СИ ГИ ЗАСЛУЖИ А НЕ С ДАЛАВЕРИ ЗА СТИРОПОР НЕЗАКОНЕН И АСФАЛТ СЪС ВАРОВИК БРЕ газеее

И като ще се събуждат клетките на Ислямска държава,защо пуснахте Ахмед Муса и сподвижниците му на свобода?????

TMontana

Тази държава е такъв бардак,че....!А ние все нещо още чакаме!

Абе няма ли кой да обясни на този малоумник Борисов, че Пакистан и Авганистан имат толкова общо със Сирия, колкото Мароко със САЩ! Какви глупости плещи пак???? "Днешният инцидент е ежедневие в Западна Европа. Войната в Сирия продължава, подобни гледки ще са чести каза вчера късно вечерта Борисов. - Нито огради ще ги спре тези хора, нито нищо. Това е съдбата на Европа." Премиерът в оставка призна, че голяма част от временно настанените в Харманли са икономически мигранти от Афганистан и Пакистан, и това дразни хората и ги плаши: "Те ходят на групи, трудно е да се установи самоличността им. Докато великите сили не се разберат, ще е така, като виждам как в Алепо не е останала една сграда..."

След като Меркел управлява БГ трябва да искаме да участваме и ине в немските избори,и да гласуваме срещу нея. От къде на къде тази бъгава бабичка ще определя съдбата на БГ?

Вината на управляващите е в това, че са допуснали в Харманли да се настанят едни неиндентифицирани мъже в наборна служба, които са много повече на брой от младото местно мъжко население. От къде на къде да приемаме, че е било неизбежно това настаняване? От къде на къде да приемаме, че е нормално на един сириевц да приемаме по 15-20 лица с неясен произход и недоказани бежански претенции? От къде на къде да приемаме за необходимост тия да бъдат настанявани в центъра на български градове? Сигурно трябва да приемем за неизбежна и невъзможността на управляващите да опънат една проста мрежа по границата за цели 2 години?

Разберете 2000 кучета гръничарски и 10000 гръничари Връщайте всики от мисиите от Ирак Авганистан да си отслужат на Българската граница -- да си платят дълга за превилегията за 6 месеца стоене в база в ирак се копува апартамент -ХАА СЕГА БРЕЕ ГАЗОВЕ

Па добре, че не искаш ГРЪНЧАРТИ

нещо за ,,границата,, ни ,ако имаме още ,,такава,, -борис-офф??? докато имаше ,,ирак-садам,, и ,,цяла сирия-асад,, нито афганистанци нито пакистанци...???

Нали в Афганистан има разни международни мисии?България е изхарчила близо милиард за мисиите им,резултати -увеличение на производството на наркотици и потоци от бежанци.На срещата в Лима-Перу ,на държавите от Тихоокеанският регион,там са присъствали Путин и Обама.Разисквали са въпроса и за терористите в Ирак,Сирия и др.Обама е казал на Путин,че терористите не можели да се унищожат.Трябвало лидерите им да се унищожат,както те били направили в Афганистан.

...НЕВЪЗМОЖНО.ЗАЩОТО ТЕХНИЯТ ЛИДЕР Е КОРАНА.ДРУГ Е ВЪПРОСА КАК Е ТЕХНИЯТ ПРОЧИТ!ТОВА СА

Абе косата ти окапа а гъкъла ти не дойде , в момента трябва да се военизира България както е било 1912 г грънчари кучета джипове мин 10000 бр

Едно не мога да разбера,ограда по границата строена недостроена ,оставяни вратички за влизане и защо?лагер с ограда ,а и без ограда,бягайте и ходете искате така ли е?Все парите уж стигат ,а до никъде не стигат.Какво става?Каква беше тази ограда ,какво беше това чудо.МВР е бъкано с "кадри"даже упряха до пенсионираните лишпери и те не стигат.така е когато като Министър председател си избираш подчинените по тъпотия и послушание.Няма Държава,това е истината,бедства но на този въобще не му пука.Само тъпотии и оправдания търси.какво да очакваме като няма работеща СЪДЕБНА СИСТЕМА.Колко години протакаха делото за Али Муса ,колко пари изядоха и защо ,за до го оправдаят срещу едни нищожни 10000лв.Бойко не слушай съветника си оня пед..ст,а погледни какво се случва и как за нищо не сме подготвени .

БОРИСОВ НЯМА ВОЛЯ ДА СЕ СПРАВИ С ПРОБЛЕМА,ТЪРСИ СЕ БЪЛГАРСКИЯТ ВИКТОР ОРБАН!!!

Обръщам се към президента Плевнелиев ако наистина милее за България, а не само думите са му голи фрази, да ускори създаването на експертно правителство не робуващо на политически партии. Оставането на това правителство на власт със всеки изминал ден е вредно за България. Народът го изрази на изборите крайно време е президента да се съобрази с това. Ако не е в състояние да го направи да отстъпи поста си на законноизбрания си наследник.Явно герберистите са послушковци на Брюксел и от тях нищо добро не може да се очаква. България колкото и малка да е трябва да има своя независима позиция и да е устоява постоянно.

КУКУВИЦАТА ИД СНЕСЕ ЯЙЦАТА СИ В ГНЕЗДАТА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ.РЕДНО Е ДА ИЗЛЕЗНАТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЛОВЦИ СЪС СВОИТЕ КУЧЕТА ПИЛЕЩАРИ И ДА ОТСТРЕЛЯТ НАРОИЛИТЕ СЕ КУКУВИЦИ!